Yapılan araştırmalara göre, erkekler kadınlara göre daha beter trip atıyor! Erkekler ufak sorunları daha fazla takılıyor ve olmadık yerde öfke sorunu yaşıyorlar. Ama dillerde hep kadınların tripleri vardır. Erkekler neden bu durumu görmezden gelir ve kadınları tripli bulur?
Erkeklerin tripleri kadınlarınkinden beter! Erkekler de kadınlar kadar trip atar mı sizce?
Cidden trip atan insanları hiç sevmiyorum. Acayip iticiler. Hiç çekilmezler.
Beter mi onu bilmem de genelde erkekler de çok trip atıyor. Aslında erkeklerden çok kadınlar ufak şeylere takılır, hatta sorun çıkar falan ama erkeklerin çoğu çok takılmaz detaycı da değiller. Buna rağmen kızınca trip atan taraf erkekler oluyor. Kesin kabul etmeyeceklerdir ama genelde böyle.
Ya çevremde evli erkekler bile karısına trip atıyor ya. Bu konuda kadınlardan pek farksız değilsiniz erkekler, kusura bakmayınız.
Ya ben haklı oldugum halde sırf attıgı trip üste çıkma çabaları yüzünden özür diledim kaç kere sırf sussun tribi bitsin diye 😄yok anam valla erkekler daha beter
Bakınız, erkekler eğer ortada sorun varsa, sorunu hemen halledip tartışma olmadan sonuca ulaştırmak isterler veya istedikleri bir şey olmayınca kendilerini biraz geri plana çekerler.
Geri plana çekince de onun adına trip diyorsunuz. Halbuki sadece sözü dinlenmediği için yaptığı bir davranıştır bu.
ben şu bahsedilen erkek tribini hiç göremedim belki arkadaşlarım ağır abi oldukları içindir ama eskiden trip kelimesi kullanılmazdı naz yapmak vardı. Tribin erkeği kadını olmamalı bence gereksizlik rekoru kırar içeriği. Eğer illa ki bir trip yaşanacaksa bu ince ve güzel bir trip olmalı :)
Her erkek için geçerli değil o. Normalde erkekler biraz düzdür, çok öyle üstüne düşünmez bir şeylerin. Bir sorun olduğunda onunla yüzleşme ve çözme eğilimindedir. Çözünce de biter zaten onun için. Kadınlar öyle değil mesela, çok uzun süre içlerinde tutabilirler, çözse de unutmazlar asla vs. Bazı erkekler işte, senin dediğin tipte, ne sorunlarıyla yüzleşir, ne çözer ne de geride bırakabilir. Biraz yetiştirilme tarzı, biraz da özgüven eksikliğinden sanırım.
Erkeklere yanlış gelen birşey kadınlara yanlış gelmez. Örneğin mini etek bir kadın için bacaklarının biraz fazla açık olmasıdır sadece ama erkeklerin için namus meselesine dönüşür. Aynı şekilde erkeklere de yanlış gelmeyen bazı şeyler kadınlara yanlış gelir. Sonuç tribi doğurur. Kadınların sesi demek ki daha çok çıkıyormuş ki erkekler farkedilmiyor ;)
buna katılıyorum. ben trip atmıyorum karşımda olan şahıs trip atıyor. sevgili ilişkisini bilmem. ama arkadaş ilişkisinde trip atmaları hiç çekilmiyor. ben trip atmıyorum o trip atıyor. neyin atarı neyin tribi anlamıyorum 😂
Erkek tribi fena ya bir kız olarak trip falan yapmaktan vazgecis sebebim resmen... bu da dedikodu gibi kadınlar yapiyo denir halbuki erkekler dibini yapar o muhabbet... Adımız çıkmış bir her şeyi bize mâl ediyorlar :-D
çünki kadınlar her işte trip atacak bir konu bulurken erkekler belki aylarca sorunlarını içine atıp en sonunda tüm birikimle beraber trip attıkları için olabilir
Kadına trip atıyorsun diye olayı kapatmak istiyorlar. Ortada bir sorun varsa kadın sussun, alınmasın. Kendileri tribin ustası ama asla kabul etmezler. Ederlerse yenilmiş sayarlar kendilerini.
Herkes rolünü bilsin yani trip bize ait, çalmayın. 😜 Şaka bir yana cidden erkek trip atınca gözüme daha bir basit ve ucuz geliyor. Allah'tan etrafımdakiler asildi, trip atan yoktu çok şükür.
Aynen trip atma davranışı neden bize mal oldu anlamadım. Erkek tripleri daha saçma oluyor. Yeni tanıştığım biri telefon numaramı vermedim diye trip atmıştı hala şokla hatırlıyorum
Artık şu sorularına yapılan araştırmalar diye başlamasan bütün soruların boyle ve inandırıcı değil keşke bunun yerine kaynak göstersen de kendi fikrini araştırma diye sunmasan 😂
Trip atarlar ama bazıları belli etmez onun yerine soğuk yapar öyle yapmayın beyler neye trip attığınızı az belli edin siz soğuk yapınca seveniniz üzülür
Kim yapmış bu araştırmayı işveçri bilim adamları mı :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların trip atmaya sonuna kadar hakları vardır. Erkekler bencil oldukları için sadece kendilerini haklı görürler. Erkekler kendi hatalarına karşı kördürler.
En İyi Cevaplar