Şu an erkek kuzenim tarafından trip yiyorum. Trip atma nedeni de rüyasında onun önünden geçiyormuşum, bana seslenmiş ama dönüp bakmamışım bile. Duymamışımdır diyorum ama yok... 😒
Cinsiyetçilik yapan biri değilimdir ama trip konusu biraz düşündürüyor.. Sizce trip atan erkekler, trip atan kadınlardan daha mı iticidir?
Trip atan erkek, trip atan kadına kıyasla daha mı iticidir?
Erkek trip atmaz tavır sergiler 😂 Erkeğin trip atacağı bir konu nasıl oluyor anlamıyorum. Biz daha çok tartışma çıkarma meyilliyiz. Daha sonra... bak şu telefona, mesaja cevap ver gibi vurgulamalarımız olur. Kadın da ara sıra ufak çaplı trip atsın ama bazıları cidden bokunu çıkartıp soğutuyor.
Böyle bir kural mı var mesela? Kime göre neye göre. Bazı insanlar kimse kusura bakmasın işine geldiği gibi düşünüp davranıyor. Şimdi senin attığın gereksiz tepkiye trip denir. Sen bir şey yaparsın erkek buna tepki koyar adı trip değildir. Tepkidir. Hoşlanmadığı şeye tavır koymaktır. Buna trip denmesi benim canımı sıkar mesela. Ota, bka tepki vermem ben çünkü.
@olsadükkansenin Sana trip kelimesini hemen üç kelimeyle özetliyim: Kalitesiz İnsan Davranışı Trip atanlar kalitesizdir yanımda barındırmam ben... "Derdini açıkça anlat, anlatmayacaksan saçma sapan laflarla uzatma... " mantığı daha iyidir.
@Arkandayken_ kalitesizlik demeyelim de karakteristik diyelim bazıları sitem eder bazılarıysa tavır koyar bazıları da trip atar ama bi erkek için bence feminen bi hareket
@olsadükkansenin Benim tanımım kalitesizlik. Yav hem trip olayını aşmış kızlar varken triplisini kim napacak kardeşim... Trip atan kim varsa kalitesiz insandır derdini anlatmaz uzatır da uzatır... Bu kadar.
Sitem ederim, gönül koyarım ama bu trip atmak konusunda hiç iyi değilim desem yalan olmaz. Erkeğe pek yakışmıyor kanısındayım. Netliği severim. Bir şeye bosulduysam net şekilde bu diye belirtirim. Bu hem karşımdaki insanı yormaz hem de daha anlaşılır olmamı sağlar. Herkese de bunu öneririm, net olun arkadaşlar.
haha yalnız o trip olmuyor atar oluyor :D olaya mantıksal bakarsan saçma zaten hep iletişim kurun derim derdinizi düzgün anlatın karşı anlasın hiç bir şey demeden anlamasını beklemeyin derim ama bu ve senin dediğin olması gereken gerçek öyle değil flörtüm flörtün ikinci günü trip atmıştı mesela kısaca trip atın yerimizi bilelim :D
Yine trip atan kadınla uğraşabilme olanığı var bir şekilde trip süresi minimuma indirilebilir. Ancak erkekte daha uzun sürer ve bayar. Ama şöylede birşey var. Erkekte trip ile gergin tavırı ayırt etmek gerek. Adam belki sinirininden kalp kırmamak için kısa kesiyordur. Ama tutup Hıı, huu, haa gibi yapışmış trip kelimelerini kullanıyorsa evet itici durur.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Karı gibi ağlama , karı gibi oynama , kız gibi trip atma lafları kadınların cinsiyet eşitliği deyip sonrasında kullanıldığı kelimeler. Trip atmak kadına mahsus bir şey değil. Iticilik ise her iki tarafa da iticiliktir. Ve insan sevdiğine , önem verdiğine bunu yapar elaleme yapmaz ☺ Detayına gelirsek kuzenin kız da olsa erkek de olsa yaptığı tripten çok garip bir durum.
Bir kadın ve bir erkek ilk görüşme için, telefonda konuşarak, buluşma planı yaparlar. Erkek kadını bir balık restoranına davet eder. Aslında kadın balık yemekten hiç hoşlanmamaktadır ama karşısındakini kırmamak için istemeyerek soğuk bir şekilde “PEKİ” der. Erkek ise hafta içi akşam dışarı çıkma konusunda problem yaşamaktadır. Hafta sonu çıkmak ister. Kadın ise hafta sonu için haftalar öncesinden söz verdiği kız arkadaşları ile görüşecektir. Bu konuda da erkeğe bir şey söylemez. Arkadaşlarını ekeceğini düşünür içinden. Yine soğuk bir “PEKİ” ile geçiştirir. Hafta sonu buluşacakları mekana kadın önce gider. Erkek telefon açar ve trafik dolayısıyla gecikeceğini söyler. Kadın yine ses çıkarmaz ve beklemeye başlar. Beklerken kız arkadaşlarının kalbini ne kadar kırdığını düşünür. Acıkmıştır. Masanın üzerindeki balık menüsüne bakar. Severek yiyebileceği hiçbir şey yoktur. Bu onu iyice sinirlendirmeye başlar. Sonra erkek arkadaşı gelir. Menüden bir şeyler sipariş verirler. Erkek kadın ile buluştuğuna o kadar mutludur ki. İlk görüşmelerinin mükemmel gittiğini düşünmektedir. Ona iş hayatından yaptığı faaliyetlerden bahseder.
Halbuki kadın belli etmese de sinirden kafasında bütün olumsuzlukları tekrar tekrar kurar. “Neden beni anlamıyor” diyerek içinden söylenir. Kadın daha fazla dayanamayarak kendisini çok önemli bir mesele için ailesinin çağırdığını söyler ve masadan hızla kalkarak oradan uzaklaşır. Erkek kadını gerçekten önemli bir sebep için ailesinin çağırdığını düşünür. Onu rahatsız etmemek için o gece aramaz. Kadın ise erkeğin kendisini neden aramadığını, araması gerektiğini düşünür, bu erkeğin kendisini hiç anlamadığını ve hiç ona göre olmadığını söyler. Balık sevmediğini, hafta sonu buluşmasının problem olabileceğini, trafikte onu beklerken çok sıkıldığını, konuşurken ki umursamazlıklarını, bütün gece kendilerinden değil de işten bahsettiklerini kafasında kurar kurar ve erkeği arar.
Erkeğe sebebini söylemese de kötü sözler söyler. Burada erkek çok şaşırır. İlk görüşmelerinde mutlu görünen kadının bir anda neden böyle sözler söylediğine anlam veremez. Kalbi kırılır ve telefonu kapatır.
Zaman geçer. Kadın o günü unutmuştur. Yeniden bir şeyler yapmayı planlarlar ancak kalbi kırılan erkek kadından soğumaya başlamıştır. Kadına soğuk davranır. Kadın ise sürekli, “başlangıçta düşündüğüm şeyi doğruluyor işte bu adam beni hiç anlamayacak” diye düşünür
Kadın da ona misilleme soğuk davranır. Kadından bir yakınlık göremeyen adam bir gece ayrılmak istediğini söyler. Kadın ağlayarak kız arkadaşlarının yanına gider ve olanları anlatmaya başlar: “Ne isterse yaptım. Sevmediğim şeylere bile evet dedim. Yeri geldi saatlerce bekledim, hatta beni anlamasa bile ona birkaç kere şans bile verdim. Ona çok kızsam bile gururumu hiçe sayıp aradım buluşmaya davet ettim. Sonrasında da beni terk etti. Ne hakkı vardı? Bu adam beni hiç ama hiç anlamadı!”
Erkek, ilişkisini arkadaşlarına şöyle anlatır: “Biraz değişik bir kadındı. Dengesiz diyebilirim. Buluşma planları yaptık, onu en lüks restorana götürdüm, her şey yolunda görülüyordu, buluşmanın ortasından pat diye kalktı gitti. Sonra buluşmadan böyle pat diye kalkıp gitmesinden dolayı benim alınacağım yerde akşam o beni aradı ve kötü sözler söyledi. Hiç ses çıkarmadım. Ailevi bir şeylerden siniri bozulmuştur diye düşündüm. Birkaç gün sonra tekrar aradı başka bir gün görüşelim dedi. Kabul ettim. Gittim. Kalbim kırılmıştı doğal olarak. Gönlümü alacağı yerde bana iki kat soğuk davrandı. Sorunları var diye düşündüm yine ses çıkarmadım ama zamanla soğuk davranışları beni bıktırdı. Hiç anlaşılmayan bir kadındı. Zaten o da beni hiç anlamadı!”
ilişkilerimizde yaptığımız en büyük hata “trip atmak”tır ve geri bildirim vermeyip karşı tarafa beklentilerimizi söylememektir. Karşımızdakinin bizi anlamasını beklemektir. Karşımızdaki insanlar, biz geri bildirim vermezsek bizi asla anlamayacaklardır. Bu düşünce hatasını çoğu zaman yıllarca evli çiftler bile yapmaktadır. Yıllardır evli olmak sizin bütün düşüncelerinizin anlaşılması, zihninizin okunması anlamında değildir. İsteklerinizi ne olursa olsun geri bildirim vererek söylemeniz gerekir.
Evet, insanlar bazen anlatmadan anlaşılmak istiyor. Bu olmayınca da karşı tarafı sorumlu tutuyor. Ama en kötü yanı da bunun farkına varamıyor, varamıyoruz. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için. 🌸
Trip iletişim sorunundan ortaya çıkmakta... belirli yaşa kadar iletişim konusunda ilerlememiş insanlarda kalıcı olur ne yapsanız düzeltemezsiniz alışkanlık haline gelir... kadın erkek fark etmez... trip sevenler var onlara denk gelirler illa.. dışlamak kötü sonuçlanır... İnsanına bağlı durum... kuzen sonuçta tribiyle de olsa sevilir.🙂
Trip her türlü kötü ve sevgisizlik gösteren birşey. Trip atıyorsa kız yani adama ters davranıyor demektir, sevgisizlik gösteriyor demektir, trip atan kadın aldatılmayı hakeder bence. İnsanlar birbirine sürekli sevgi göstermeli bu trip denen şey inanın uzun vadede size kötü şekilde yansıyor. Erkek o triplerin intikamını alıyor bir şekilde çünkü. Sevmiyorsanız doğru düzgün birlikte olmayın, ne demek erkek peşinde koşacak değer verecekte sende ona trip atacaksın.. Erkekleri değersiz göstermek hoşunuza gidiyor ama size trip atılınca ayy erkekte hiç iyi durmuyor... Sanki sizde iyi duruyor da. Erkek istediğini alana kadar tribinize dayanıyor emin olun. Ömürlük sevilmek istiyorsanız trip atmayacaksınız.
@romantik_0dun bana çok atar :D hoş ikimizin içinde yengeç ruhu var. Yengeç burcu olan kız erkek tripsizini göremedim şuana kadar. Bir insan yengeç burcuyum diyorsa (yükselende dahi ) uzak durunuz. Buda dipnotum olsun 😂
Soruna cevap vermek gerekirse; evet trip erkeklere yakışmıyor onları daha itici gösteriyor. Bence trip sadece kadınların yapması gereken bir şeymiş gibi geliyor bana. Açıklamada yazana yorumum; galiba kuzenin beyninde bazı parçaları eksik. Altı üstü rüya ya rüyada insan ne yapacağını seçemiyor bile. Dediği şeyi gerçek hayatta yapsan tamam hak verirdim kuzeninin trip atmasına ama rüyada yaptığın bir hareket için trip atmasını saçma buluyorum.
Trip atan herkes itici oluyo haksız triplere kıl oluyorum. Akıl dışı yapılan her şey irrite edici bıkkınlık verici oluyo. Kaç yaşında insanlarız karşımızdakine eziyet etmenin manası ne. Ama senin kuzenin şaka olarak yapmış olabilir çünkü çok saçma bir sebebi var.
Trip atmanın cinsiyete indirgemeden herkeste itici durduğunu düşünüyorum. Trip atan bir erkek nasıl itici geliyorsa, trip atan bir kadında göz devirmeme neden olabiliyor.
Trip atan erkekler bana oldukça itici gelir. Ben daha bir kadın olarak trip atmazken bu neyin nesi. 😂 Bunu dedim ya burnumun dibinde böyle birisi bitmese iyi. 🙈
(Fotoğraf çok iyi, bulmak için fazla aradın mı?😂 😂) Trip hiç sevmem de kadın erkek atması da fark etmez ama erkelerde itici geliyor da şuana kadar hiç görmedim:D.
Sen bunu niye biliyorsun hadi biliyor sun niye böyle bir şey var hadi onları da boşver https://youtu.be/Zik98YeO8OA böyle bir video niçin var kafamda deli sorular 😂
İlişkilerde en büyük problem sorunları açık açık konuşmamakken bir de üstelik beden diliyle sorunları yansıtmak daha fazla incitici olabilir. Açık açık konuşup sorunları çözmek daha akıl kârıdır.
Kişisel bir şey. Cinsiyetle alakası yok. Eğer iki tarafın gülüp geçeceği ve bir tarafın da tatlı bir şekilde nazlanacağı şekilde değilse bence itici oluyor. Kuzeninizin trip atma amacı saçma. Büyük ihtimal rüyası çok etkiledi onu.
Trip atmanın cinsiyeti yok. Her türlüsü kim tarafından yapılırsa yapılsın cringe bir davranış. Trip nedir ya cidden soruyorum, akla mantığa sığmayan çocuksuluk bile olamayacak tavırlar takınma eylemi iğrenç.
Trp atan erkeği hiç sevmem one karı gbi nişanlım da öyle çok Sinr olyorm alınması trp atması itici hale getryo kendni ve o bu değilde aga Polatı mematyı ne hale getrmşsn bnu da mı görecektik dsyı😂😂😂