Zor durumda kalsanız Jigololuk Yaparmıydınız ? Ne Kadar Doğrudur Bu Jigololuk

27 yaşındayım öyle malı bülkü olan biri değilim annem babam ve 17 yaşında bir erkek kardeşim var babam ve annem sakatlar

ve babam o haliyle yine çalışıyo eve para getiriyo ama yetmiyo

istanbul zor şehir haliyle

Ben 190 boyun esmer bir çok kişi tarafındanda ilgi gören biriyim sıf suratımdan ve fiziğim oldugunda jigoluluk yapmaya karar verdim ve bu işi yapmaya başladım tabi 23 yaşında bu işe girdim 4 senedir yapıyorum evet çok kadınla tanıştım yattıgım kadınların sayısını bile sayamadım belki ama gerçekden çok para kazandım Şu an annem le babama antalyada ev aldım kardeşimide okutuyorum ben okumadım çünkü kendime ayit spor arabam var ajansım oldu bir sürü kadın dostum zengin arkadaşlarım oldu Annemlere ajansdan gelen parayı yolluyorum haram olanı ben yiyorum şimdi Zorunda kaldıgım için bunları yaptım bu işi bırakmak istiyorum aileme babanem yaşında kadınlarla yattıgımı söyleyemem evlatlıkdan silerler biliyorumda Düşünmeis bile korkunç :D ama ne yaptıysam iyi bir hayat sürüsnler diye yaptım cinsel ilişki karşılıgında para almakdan gerçekdne çok sıkıldım evim arabam iş yerim heşreye sahipde oldum ve ben bu günahı nasıl silebilirm ?

öbür tarafda ne gibi azap çekerim av yok mudur gerçekden bırakmak istiyorum ajansa gelen genç çoçuklarada mankenlik yolu gösteriyorum ve yardım ediyorum bu işi tavsiye etmiyorum hiç birine

evet lütfen yardımcı oln Teşekkür ederim
Zor durumda kalsanız Jigololuk Yaparmıydınız ? Ne Kadar Doğrudur Bu Jigololuk