Sözü ben uydurmuş olabilirim şu an. 😌 Karşı cinsle olan samimi arkadaşlıklarda, kafa yapıları uyuştuğu için, en iyi sevgili adayı olduklarını düşünen kişiler var. Peki sizce, sağlıklı bir ilişki için en doğru kişiler yakın arkadaşlar mıdır? İlk başta arkadaş olarak gördüğünüz biriyle ilişki düşünebilir misiniz?
"Yakın arkadaşlar, sevgili olunacak en doğru kişilerdir." sözüne katılıyor musunuz? Yakın arkadaştan sevgili olur mu?
Yakin arkadaslar iliskiler icin asla en iyisi degildir. Hatta en kotusudur!! Cunku senin issettiklerini karsi taraf hissetmiyorsa bitti demektir. Asla eski arkadasliginaza geri kavusamazsiniz. Ama yakin arkadasinizi severekte yasamayin. Sevdiginiz kisinin yakin arkadas olmasi onu tanimaniz onun sizi tanimasi bile cok guzel birsey. Sevdigim kizi ne ben cok iyi taniyorum nede o beni cok iyi taniyor. Sevdigim kiza sosyal veya arkadas ortamlarindan ulasamiyorum. Sevgilisi olup olmadigini bilmiyorum. Tanimadigim kisiye nasil yaklasirim bilmiyorum. Seviyorsaniz ve taniyorsaniz soyleyin bence. Bu birisinin sozuydu lutfen unutmayin : EGER BİR GUN OGLUM OLURSA ONA İLK OGRETECEGİM SEY GONUL ALMAK İCİN CABALAMANİN ERKEKLİGİNDEN HİCBİRSEY GOTURMEYECEGİDİR...
Yani en yakın arkadaş kardeş diye baktığım biri bana yan gözle bakıyor durumunda oluyor kesinlikle şerefsizlik olur. Başta ilk tanıştığımızda karşımızdakinden hoşlanıyorsak zaten kanka kardeş olmayız. Sonradan hoşlanma vs. Inanmiyorum. Samimiyetsiz ve kisiliksiz insanlar yapar. Yurumedigi bir kardesim dedigi insan kalmamisti o da oldu gibisinden.
Bence olur. Çünkü sevgilinin amacı zaten yakın arkadaşlıktır. Yani sevdiğin kişiye yakın değilsen veya ona güvenmiyorsan ne anlamı kaldı? Hiç değilse yakın arkadaşın senin sevgilin olursa hem sırdaşın olur hem yoldaşın.
Yakin arkadasin sevgilin olunca olmuyor yurumuyor maalesef bunu yasayan birisi olarak olmamasi daha iyi diyorum sonunda hem dostunu hem en iyi arkadasini kaybesiyorsun
Arkadaşdan sevgili olmaz, olmamalı, hiç doğru değil, bu ikisi arasındaki çizgiyi koruyamıyorsa bir insan, bence güvenilmez birisidir, o yakın arkadaşı bir başkasının sevdiği birisi olabilir, o yakın arkadaş onu tamamen arkadaşı olarak gördüğü için bir çok şeyini paylaşmış onun sadece arkadaşlığına güvenmiş olabilir. Ama diğer yandan, bence kişinin sevdiği insanlar, sevgilileri ve hatta eşleri aynı zamanda çok iyi arkadaşları da olmalıdır.
Bütün ilişkiler azda olsa bir arkadaşlıkla başlar aslında ama samimi arkadaş olarak görüştüğünüz biriyle sevgili olmaya karar vermek mod değiştirmek olur bu bazen olumsuzluklar doğurabilir, ama dikkatli olunursa getirileride fazla olabilir, önemli olan geçiş süreci.
Benm de bu konuyla ilgili sözüm şuydu, en iyi çiftler en yakın arkadaşlardan çıkar :)) Ve hala arkasindaym ya. Kankinle zaten zaman gecirebliyosundur. Ortak şeylerden hoslaniyosundur. Ve en önemlisi senin en güzel de en paspal da halini biliyodur. Seni olduğun gbi kabul edendir. Bence olur bu iş :)
"Friendship is Love without his wings" -(Lord Byron)
Türkçe Anlamı: "Arkadaşlık aşk'ın kanatsız halidir"
Bana sorarsan tamamen katiliyorum yakın arkadaştan sevgili olur ama bazı insanlar böyle şeyleri bahane edebiliyor. Misal Biz arkadaşız nasıl o gözle bakarsın sözlerini çok duydum çok incindim. Herkes gelip geçiyor bir tek sen kalıyorsun :) Yaşamaya devam.
Evet böyle bir şey var gerçekten.. Sorun şu ki o yakın arkadaşlar her zaman sevgiliniz olmayabiliyor. Bu durum da biraz sorun yaratıyor haliyle. Bence değiyor ama :D
kesinlikle katılıyorum çünkü düşünsene senin sabah kalktığın saatten tut atıyorum neyi sevip sevmediğini bilen nelere tepki verip vermiceğini bilen biriyle olmak kadar güzel şey var mı ya
Katilmiyorum. En yakin erkek arkadasimla eh bari hep beraberiz bari sevgili olalim deyip 5. Günün sonunda ya ben çok bunaldım hadi taksime inelim demistim. İmkansiz sevgili goremem arkadasimi. Denedim gram olmadi.
Sonuc olarak.. Anlastigin insanla sevgili olabilirsin.. Ve sevgili olmak sadece düz olarak sevgililik degildir.. Dost olmak arkadas olmak.. Bunlar olmadan olmaz.. Olanlar uzun sürmez..
bu sefer hangi üniversitenin bilim toplulugu saçmaladı diyecektim bende. dogru degildir ahlaksızlaşmanın bir sonucudur. ayrıca bir üniversitenin veya bilim kuruluşunun yaptıgı yüzlerce araştırma vardır bunların çoguda bilimin dogası geregi yanlıştır böyle yapma :D
Bence değildir efendim. Yakın arkadaş demişsiniz. İnsan bu alemde annesini babasını bile yeri gelip saymayıp, bir kenara atarken bu yakın arkadaş da kimmiş ki?
Kesinlikle katılıyorum ben hep en en en iyi bildiğimle olmak isterim ve buda yakın arkadaş dediklerimizden olur neden çünkü her şeyini bilirsin sağlıklı bir ilişki de o şekilde yürür diğer türlü sürekli kavga gürültü
Bence insanlar cesaret edemiyorlar birde arkadaşımı kaybederim diye düşünüyorlar ama bence güzelde olur tabi arkadaşlığın. b.. ku çıkarmamış kıvamda kanka kıvamına çevrilmemişse...
Vallahi benim ilişkimin 3 sene sürdüğü eski sevgilim beni "en iyi arkadaşım" dediği kızla 1 senedir aldattığını öğrendim 2 ay önce hayat güzel çayın suyu kaynadı size iyi akşamlar
asık olduktan sonra hiç bişey ifade etmiyor kalbine söz geciremessin mesala ben bir ara kendi sevgimin kız kardesine aşık oldum yaptımın yanliş oldugunu düşündüm ayrıldım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Yakın arkadaşlar, sevgili olunacak en doğru kişilerdir." sözüne katılıyor musunuz? Yakın arkadaştan sevgili olur mu?
En İyi Cevaplar