Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım, 6 yaşında bir kızım var. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum, yaklaşık 8 aydır devam eden çok mutlu bir ilişkim vardı. Üç gün önce evlilik teklifi aldım, mutlu olmam gerekirken o gün üzüntümden sabaha kadar ağladım. Evet falan da demedim hiç bir şey demeden gittim. Çünkü benim yalanlarla dolu bir geçmişim var.17 yaşımda pavyonda çalışmaya başladım. Tabii ki kendi isteğimle çalışmadım. Bir arkadaşım sağ olsun gazete ilanı diye yutturdu, sahip çıkan falan da olmayınca kafam güzelken 2 yıllık senet imzalattılar ve bir an da konsomatrislik yaparken buldum kendimi. 2 yıl boyunca her türlü eziyeti uyguladılar bana. Dövdüler de, sövdüler de. 2 yıl dolunca ardıma bile bakmadan kaçtım gittim oradan. Sevgilim bilmiyor tabii bunları. Sadece o değil çevremde ki hiç kimse bilmiyor, uçan kuştan bile sakladım bu gerçeği, kendime yakıştıramadım hiç bir zaman. Sevgilim beni evlenip boşandım, eşim öldü olarak biliyor ama ben hiç evlenmedim. 19 yaşımda bir müşteriden hamile kaldım, çocuğu reddetti, yurtdışına kaçtı ve 5 yıldır görüşmüyoruz. Evlenmeden hamile kaldım anlayacağınız. Tek başıma büyüttüm kızımı. Şimdi ben ne yapacağım? Bir yandan ona deli gibi aşığım, onun da beni sevdiğinden eminim ama bir yandan bunu ona asla yapamam... Sonuçta bir pavyon kadınıyla kim evlenmek ister ki? Benim çok kirli bir geçmişim var ve o çok iyi biri, ben onu hak etmiyorum :( Kafam allak bullak. Ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen fikir verir misiniz? Anlatsam ona tüm gerçekleri benden nefret eder mi? Siz olsanız bir pavyon kadınıyla evlenmez miydiniz? Gerçekleri söylemeli miyim yoksa herşeyi içime atıp, onu terk mi etmeliyim? Bir de kızım pavyonda çalıştığımı bilmiyor gerekirse herkes öğrensin ama o öğrenmesin, o daha çok küçük, onun hiç bir günahı yok, eğer öğrenirse mahfolur. Hangi çocuk bunu kaldırabilir ki? Kızıma söyler diye de çok korkuyorum. Galiba benim mutlu olmaya hiç hakkım yok :((
Cevabın nedir?
+1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum doğrusu. Çok üzüldüm özellikle kızınız adına.. İnşallah mutlu, huzurlu bir hayat sürersiniz bundan sonra...
Her insan sevgiyi, mutluluğu hak eder. İnancınızı bilmiyorum ama geçmişe bir sünger çekmeyi deneyin ve yaptığınız tüm yanlışlar için tövbe ve dua edin. Allah yardımcınız olur elbette.
Asla ve asla "ben onu hak etmiyorum" gibi şeyler kurmayın. Yalanla bir ömür yaşayıp yaşayamayacağınızı iyice düşünün ve ona göre karar verin.10 Yorumla
+1 yılYani ben istemem açıkcası. sen bunu o kişiye söle belki kabul eder etmezse de biter bu ilişki zaten. kızına söylemez neden söylesin. Ama dikkat et cıkarcı kişiler bunu öğrenmesin bir şekilde zor olur senin için. üzüldüm adına geçmiş olsun hayatının geri kalanına bak unut geçmişini fazla kurcalama.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sakin ol geçmişi malesef değiştiremeyiz keşke değiştirebilsek ama yaşadıklarını isteyerek yaşamadın sonuçta bence al karşına her şeyi anlat ve emin ol evlenmeden önce anlattığın için geç olmamış olacak. Sevgisi bitecek değil. Biterse hiç sevmemiştir zaten sen al karşına konuş ve diyalogun sonunda kızına söylememesi konusunda ricada bulun.
32 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkür ederim, Allah sizden razı olsun🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim özelden yazarsan yine yardımcı olurum kardeşim yüce Rabbim güzel gönlünü görür sen tövbe et sevdiğine ve kızına odaklan geleceğin güzel gözüküyor 😊👍
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmalısın yarın bir gun kızın babası çıkıp gelse adama ne diceksin ?
12 Yorumla
Soran+1 yılGelmez o pislik merak etme, benim gibi kaç kadının hayatını alt üst etmiştir kim bilir
- +1 yıl
Kesinlikle anlat icin rahat olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Bence söylemelesin herşeyi anlat eğer seni gerçekten seviyorsa seni böyle de kabul edip evlenir sonutca kendi isteğinle çalışmamış sin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ona zorla bu isi zorla yaptigini birindende hamile kaldigini soyle hala kabul ediyorsa evlenenin , bence iyi birisin
13 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle görüşün için teşekkür ederim. Ama onu da üzmek istemiyorum, hiç bir erkek bunu kaldıramaz. Kabul edeceğini de sanmıyorum 😕
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz hafiflet tanimadigim biriyle yaptim cocugu kabul etmedi de seviyosa affeder be sevmese cocugun varken evlenelim demezdi
Cevap sahibi+1 yılgecmis degismiyo sonucta umarim evlenirsiniz
içim yandı yemin ediyorum.. içki içmeyin nolur...
16 Yorumla
Soran+1 yılİçki için ama insanlara güvenmeyin, o daha tehlikeli bence...
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun? Ben 17 yaşıma kadar bırak içkiyi sigara bile sürmemiştim ağzıma. İçtiğim içecekler içine alkol karıştırdılar, o şekilde kafam güzel oldu. Sen bilmezsin pavyona düşen güzel kızları kaybetmemek için mekanın uyguladığı bir taktiktir bu, önce içirir içkiyi gizlice, sonra güzelce sarhoş eder ve senet imzalatır, bir gecede hayatını karartırlar. O olaydan sonra içkiye başladım çünkü işim oydu zaten, ayyaş adamlara içki ısmarlatmak, mekanın bundan pay kazanmasını sağlamak... Bilip bilmeden konuşma lütfen
Soran+1 yılAnladım, kusura bakmayın kalbinizi kırdıysam🙏
+1 yılsende isterdin rahat hayat ekmek elden su gölden ama kimse seni anlamaz anlayamaz ne çektiğini bilemez sen tövbe et yeter ki Allah affeder hee bizden de hiç bir farkın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o tövbe olaylarını falan çoktan aştım zaten... Kendi içimde kendimi affettim. Allah kalbimi biliyor, o konu da hiç şüphem yok...
- +1 yıl
Sevindimmm :)
+1 yılHer insanın mutlu olmaya hakkı vardır.. umutsuz olma
00 Yorumla
+1 yılÜzülme ama gerçekleri söyle bence
00 YorumlaIsallah bulur oyle deme
00 Yorumlabana Ulaş
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsu an durum ne oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
Cevap sahibi+1 yılPeki kons olarak devam ediyor musun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Pavyonda çalışmış bir kadınla evlenir miydiniz? Açıklamayı okur musunuz lütfen:( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat