eski ciktigimda sevgi
gosteriyordu cok birakti gitti
artik ruhsuzum bu konuda
seviyo işte bi şekilde belli etmek istiyo düşünse kim sevdiğinin elini bırakmak isterki hem ayrıca sevgilisiniz .. arkadaş gibi mi gezmeniz lazım artık arkadaşlar bile kol kola geziyor ki o senin sevgilin ne yapsın daha ?
Hiçbir özel anlam ifade etmez bence. Senden hoşlanıyor ve elini tutmak hoşuna gidiyor. Erkek arkadaşının elini tutması ya da arada öpmesi kadar normal bir şey olmaz. Alrında başka bir şey aramana gerek yok.
cok sevdigindendir baska ne olucak bence sana bukadar kiymet verdigi icin cok mutlu olmalisin, eski eskide kalir herzaman, her insan farklidir bunu yavas yavas ögreniceksin ve gecmisteki yaralarini unutacaksin
hım neolacak ki bunda kötü bieşy yok demek zevk alıyor elini tutmaktan ziyanı yok bırak tutsun ama sadece elini tutusun başka şeylere izin verme
Cevap
15Cevap
Sevgi hakedene yakışır...
Anlayamıyorsan Çocugu neden zorluyorsun ki.
Bitmek bilmeyen anlamsız tavırlarla neden uğraşmamız gerekiyor..
Ya seviyorsundur
Ya da sevmiyorsundur...
Şüphen varsa Sevemiyorsun işte.. Neden Seni Seven, Değer veren birisinin zamanı alma hakkını kendınde buluyorsun...
Bırak artık beni. Gideyim de beni sevebilecek birisini bulayım.
KİB.
sevgiye inanmıyosan çocuğu da meşgul etme o zaman, ayrıl bitsin
Herseyin farkinda istiyorsa gidebilir
seveni kırarsan bigün öyle bişey gelir ki başına daha toparlayamazsın kendini
Benide kirdılar ama cok mutlu su an hepinizin cani cehenneme
dilerim malın biriyle evlenirsin ve hayatının sonuna kadar mutsuz olursun :))
Koydugun resimlerden ne mal oldugun ortada zoruna gitti herhalde birinin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi ne hakkin gecmiski bana beddua ediyorsun
Git basimdan
Soruya bak sabah sabah.. :)
E sen onun sevgilisisin; senin elini tutacak, seni öpecek tabi. Gidip eniştesinin elini tutacak değil ya..
Hey allahım..
Sen o çocuğun zaten sevgisini hak etmiyorsun bu durumda.
Yakışıyor mu sevgili gibi elele tutuşmak . cık cık cıkk
ruhsuzluk falan degıl bu, bence eskısı gıtmıs ama sen hala onda kalmıssın, unutulmaz demıyorum asla ama yenı sevgılın onu unutturamamıs
Sana sevgisini belli ediyor işte.İşi ileri götürmek istiyordur belki de .
hımmm gizli ve p*rnografik hayalleri var sanırım...
bayıliciyim...
sevgiye inanmiyorsan ruhsuzsan sevgili olma amacin ne?
Evlilik yasim geldi
Nasil okuyorsun bilmiyorumki
sen ne yazdigini biliyormusun peki? sevgilim sürekli elimi tutuyor neden diyorsun, ben sevgiye inanmam ruhsuzum diyorsun. yani sevgilinin sevgisine inanmiyorsun. e ozaman onunla sevgili olma amacin ne diyorum evlilik diyorsun. sevgisine inanmadigin biriyle nasil evlenmeyi düsünüyorsun diyorum ben de.
özet gecince yetersiz kaliyor illa aciklama yapmak gerek.
Genel olarak inanmiyorum kisiye ozel degil guvenimi kaybettim erkeklere herkesi ayni goruyorum
Ailem artik evlenmemi istiyor bende bundan sonra birini sevebilecegime inanmiyorum hayatta yanliz kalmam en azindan neden bu
Ellerin üsüyor oda ısıtıyor, bir eldiven alsan butun problem ortadan kalkar...
adi ustunde sevgilin. elini bile tutmayacak mi adam 25 yasini gecmissiniz.
etmuscum bunlar 25 yaş görünüp aslında 18 yaş altı olan üyelerimizden...
e artık 12 mi 13 mü tam bilemiyciyim...
bu iyi bir sey bence saygi ve sevginin elmaetdr :))tutsun nolcakki yha :))bence cok sicak davranisdir
başka yerini tutmak istemesin de el soruın değil. ver yani. elini...
Tutarsın niye tutuyor derler, tutmazsın niye tutmuyor derler.
dimi ya , bu ne tutarsızlıktır böyle :D
Hoşuna mı gitmiyo bu durum?
Sıkılıyorum sadece sevgiliyiz diye hep elele gezmekmi lazim kucuk bir cocukmusum kaybolacakmisim gibi hissediyorum :/
Özürlü gencin yaşama sevinci :D
sanki el'in adamından bahsediyorsun
onun sevgilisi oldugun anlamina gelir.
el tutulurmu hiç, çok ayıp etmiş
seni çok seviyor demek işte
Sevdiğini gösteriyor dokunarak hissederek
sevgiye inanmadigimdan galiba eski ciktigimda sevgi gosteriyordu cok birakti gitti artik ruhsuzum bu konuda
Elini tutacak tabi, yaşa bak soruya bak yaaa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar