Evet kız arkadaşımla 1 hafta önce çıkmaya başladık ve elini tutturmuyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Ne kadar değişik bir karaktere sahipsin sevdiğin kız bunları bilse seni seveceğini filan mı sanıyorsun? Aksine senden nefret eder ve madem sevmiyorsun etmiyorsun Ne diye kızın elini tutmak istiyorsun? sizin gibilere gerçekten acıyorum siz kendinize Nasıl erkek ya da adam diyebiliyorsunuz? yazık bu kadar düşmeyin yere be adam olsan gider sevdiğin için herşeyi yapardın adamlıkla sevdirmeyi bilirdin kendini ama sen sevmeyi bırak insanlık Ne onu bile bilmiyorsun kendini beğenmiş egoist birinin tekisin umarım yaşattığını yaşarsın herkes gibi
212 Yorumla
Soran+1 yılben sevdiğim kızdan başkasını sevemem. O yüzden duygularımla oynayacak kız olamaz. Ayrıca 4 5 tane kız da bana teklif etti ben reddettim. bir işime yaramayacaklardı çünkü. Sevdiğim kız da diyor zaten beni unut başkasını bul diye. Ben sevdiğim kız için neler neler yaptım Bende unutamadığım için ve onun güzel yüzünü daha çok ve sık görmek için böyle bir yöntem buldum. Yoksa o kızla çıkacak kadar düşmedim. Ben elit bir ingiliz prensiyim ve bıyıklı çirkin kezbanlara yüz vermem
- +1 yıl
4-5 kız teklif ettiyse neden bu kadar yalnızlara oynuyorsun? neden hiç Okulda arkadasın Yok? Neden bu kadar yalnızsın? bunları hiç düşündün mü belliki onlarda senin ne olduğunu biliyor böyle biriyle arkadaş olunmaz çünkü tamam sevebilirsin anlarım ama adam gibi sev unut başkasını bul Dedi diye gidipte kız sana bana yakın olmak icin git başkasıyla çık mı Dedi demedi ve şu an bunları bilse senin birdaha yüzüne bakmaz iyiki de karşılık vermemisim der demekki prensliğin işlemiyor kimseye ve dedigim gibi madem kıza karşı ilgin Yok Kezban vesayre diyorsun Ne diye bu el tutma amacı seviyorsan böyle kendinden iyice nefret ettiricek yöntemler değil kendini sevdirebilicek yöntemler ara gerçi senin gibi bir insan sevilmeyi bile hak etmiyor seviyorsan masum sev böyle milleti pis işlerine alet etme aksi takdirde bundan zararlı çıkan daima sen olursun.
Soran+1 yılDershanede niye hiç arkadaşım yok söyleyeyim Sınıfın içinde kızlar birbirleriyle ayak tırnaklarımı şöyle kesmiyorum. Şöyle gaz çıkartıyorum muhabbeti yapıyorlar. Dershane müdürü ile kıl dönmesi konusunu konuşuyorlar. Daha bir ton örnek sayabilirim. Gerçekten de anlattığınız liselerin %90 ı öyle berbat. Daha adam çarpım tablosunu bilmiyor. Genel kültür desen 0. Ettikleri muhabbet en fazla futbol, sevgili konuları. Daha ötesi yok. Adama arkadaşımın abisi harvard'da akademisyen diyorum, kanseri erken teşhiş eden çip geliştirdi bunu üniversite de kullanıyor diyorum mal mal yüzüme bakıyor. Harvard ne belki onu da bilmiyordur. İq ları çok düşük. Okulda da benimle arkadaşlık kurmak isteyenler var ama ortam beni sarmıyor o yüzden arkadaşlık kurmuyorum
Soran+1 yıl@soumayah o yüzden mi okuldaki hocalarım, babanemin komşuları benim güzelliğimi konuşuyor. O yüzden mi 4 5 tane kız bana teklif etti. O yüzden mi herkes bana hayran
Soran+1 yıl@soumayah özel meşaza bak
Soran+1 yıl@soumayah baktın mı
- +1 yıl
Onun IQ ları düşükse seninde karakter seviyen düşük hatta yerlerde daha sevmeyi bile bilmiyorsun be sevmek demek karşılıksız olsa bile böyle hıncını başkasından çıkarmak değil unutamıyorsan bile uzaktan masumca sev neden bu kadar kötü olmayı seçiyorsun karşılıksız olsada bu şekilde hıncını çıkaramazsın Ne kadar acı çekersen çek sen kendine takıntı yapmıssın karşı taraf seni sevmiyorsa unutmak zorundasın tek yönlü bişi ilerleyemez hiçbir zaman Ne kadar seversen sev boş olucak yakın olsan kaç yazar o kızda umarım senin ne olduğunu bir an önce anlar ve son verir ve sana gelince bu kadar ego yapıyorsun filan istersen brad pitt ol karakter ve insanlık seviyen her zaman düşük olucak eğer birazcık yüreğin ve karakterin olsaydı kim bilir belki sana şans verirdi herşey değişik olabilirdi ama sen böyle oldukça hiçbişey yolunda gitmez tepetaklak olursun
Soran+1 yılbendeki karakter kimsede yok. Açıkçası bulunmaz hint kumaşıyım. Çıktığım kızın duyguları benim için hiç bir önem arz etmiyor
Soran+1 yılşerefszlik görecelidir. Ama benim karakterim gerçekten çok muazzam bunu herkes söylüyor
En İyi Cevaplar
+1 yılBen olsam bende tutturmam. Siz erkekler el tutmak için mi sevgili olursunuz hayırdır?
119 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim deyil mi bu gayet normal bişi deyil mi
- +1 yıl
Sevgili olması helalin ya da alın yazın olması anlamına gelmez. Niye tutsun? Tutsa da niye ilk haftadan tutsun? Bir şeyin çoğu insan tarafindan yapılıyor ya da onaylanıyor olması o şeyin Doğru bir sey olduğunu göstermez
Soran+1 yılbence tutturmaması kezban olduğunu gösterir hemde bıyıklısından
- +1 yıl
Kendi sorunun kendi cevabını vermiş ve sevgili ne bıyıklı Kezban demekle noktayı koydu ne diyeyim :D
Soran+1 yılsevmediğim için bıyıklı kezban dedim. Ayrıca çıktığım kız 1.55 boyunda ve gerçekten çok çirkin
- +1 yıl
1. 55 sw benden tam destek ona. Ayrıca Bnde 1.55 im :D :D
Sevmiyorsan hiç uğraşma sal kızı gitsin
Soran+1 yılsevmiyorum. Sevdiğim kıza yakın olabilmek ve hiç konuşacak arkadaşım olmadığı için onunla çıkıyorum
- +1 yıl
Yapma bence ya ne kadar şerefsiz birisin sen offf gece gece sinir ettn beni
Soran+1 yılcanım sıkılıyo dershanede okulda napıyım
- +1 yıl
Seni büyüten Okutan dershaneye yollayan hatta adam yerine koyanlara yazık. Insanlar kendilerini ahlaki edebi sosyal kültürle açıdan geliştirebilmek için okur ama swn bir b* k bilmiyon neyse ya
Soran+1 yılsevdiğim kız da bana acı çektiriyor o ne olacak
- +1 yıl
Onunda canı cehenneme
Soran+1 yılbende acısını o bıyıklı kezbandan çıkarıyorum bu işler böyle gülüm
- +1 yıl
Beni kendi adınla bir takip etsene bak Napıyorım orda snaa şerefsiz
Soran+1 yılnapacan la
- +1 yıl
Yok bir şey sen devam et Şerefsizliğine
Soran+1 yılböyle yapmaya devam ederse. Arkadaşlarının içinde yerin dibine sokacam. Ne yapacağımı söyleyeyim mi
- +1 yıl
Defolup git çocuk
Soran+1 yılsensin çocuk. bıyıklarını kaç günde bir alıyorsun
1 hafta onun için henüz erken olabilir. Anlayışla karşıla üstüne gitme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
8Cevap
Acele etme sende. Hızlı ilerlesin istemiyor olabilir. Boşver sen tutmaya çalışma, zamanı gelince kendi tutsun
016 Yorumla
Soran+1 yılnormal süresi ne kadar olmalı sence
- +1 yıl
Sanırım ikiniz de daha lisedesiniz. Böyle şeyler anca lisede olur. Bunun bir süresi yoktur aranızdaki samimiyete ve duygulara bağlı. Birbirinize olan duygularınız tam olgunluğa erişmeden sevgili olmuşsunuz biraz acele etmişsiniz. Sevgili olmadan önce ne kadar süre yakındınız?
Soran+1 yıl2 2.5 hafta falan.
- +1 yıl
Diğerlerinin yorumlarını okudum da saçmalamışlar onlara takılma. Kızın niyeti var ki seni kaçırmak istememiş. Ayrıca dediğim gibi 2-3 hafta ne? çok aceleye getirmişsiniz sevgili olmayı. Ve ileri gitmeye uğraş gösterirsen karşı taraf için itici olabilirsin. Benden sana tavsiye sevgili işlerinde hiçbir şeyi aceleye getirme yavaş yavaş gelişsin tadını çıkara çıkara. Sen akışına bırak kıza uy, zamanı gelince o tutar. Ben 4 aydır samimi oldugum insana bile daha erken sevgili olmak için derim sizde ne bu acele. Birini iyice tanı sonra pişman olabilirsin.
Soran+1 yılbenim gibi elit bir ingiliz prensini kim kaçırmak ister.
Soran+1 yıllondrada 2 ay kaldım o yüzden elit bir ingiliz prensiyim dedim
Soran+1 yılşu an 22 yaşındayım 4.5 sene önce olan olayı paylaşıyorum. Lisedeyken olan bir olay bu. Lise 4 de. Lise 3 de sıtaja gittim londraya dil kursu gezme vs
Soran+1 yılbirden aklıma geldi. Evde canım sıkılıyor otur otur. Bu aşk meşk işleri bu sitede çok tutuyor zaman geçirmek için paylaştım
Soran+1 yılben öyleyim aklımda çok fazla şey tutuyorum. Zekadan kaynaklı
Soran+1 yılmesela sevdiğim kızın buluştuğumuz tarihin saati dakikası günü ayı yılı buluştuğumuzda onun üstünde ne var 1 sene sonra bile aklımdaydı
Soran+1 yılşu an açık öğretim konaklama işletmeciliğine kayıtlıyım. Sınavlara girmiyorum sadece harç parasını yatırıyorum askerliği erteletmek için. Önemden ziyade sadece ona yaptıklarımı hatırlamıyorum. Çoğu şeyi hatırlıyorum
+1 yılTaciz edilmiş olabilir bu yüzden travma olarak kalmış olabilir tuttugun zaman nasıl bir tepki veriyor bu da önemli
00 Yorumla
+1 yılYasi kucuk ve ilk aevgilisi isen normal :) v bnce cok gzl bisi. Heycanlaniyor kalbi gump gumppp dmek 💞😍
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte her önüne gelenle düşüp kalkan kızlardan değil demek ki
09 Yorumla
Soran+1 yılben onu gibmek istemiyorum ki. Elini tutmak istiyorum sadece
- +1 yıl
Boşa akıl vermeye çalışma. Kızın arkadaşında gözü. Ona yakın olmak için kızla çıkıyormuş nefissiz
Soran+1 yıl@Busedogaannnnn sevdiğim kız arkadaşı değil. Tanımıyolar birbirini
- +1 yıl
o zaman git onla çık niye kızı basamak olarak kullanıyorsun😡😡😡😡
- +1 yıl
@Busedogaannnnn cidden mi
Soran+1 yıl@Busedogaannnnn sevdiğim kız beni sevmiyor da ondan ben seviyorum onu karşılıksız. Sevdiğim kızda bunu biliyor ayrıca
Soran+1 yılcidden
- +1 yıl
Evet cidden. Alt yorumlara bak
Soran+1 yıl@Busedogaannnnn namusla bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken ve ailesine laf getirmek istemiyordur namusunu koruyordur
014 Yorumla
Soran+1 yılnamusla ne alaka. Ayrıca ben onu gibmek istemiyorum ki sadece elini tutmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl ne alaka daha yenisiniz 1 hafta olmuş 1 haftalık ilişki yani laf getirmek istemiyordur
Cevap sahibi+1 yılKardeşim deli misin ne bu ergen ergen tavırlar yorumlara baktımda sen bu kızı nasıl kullanırsın be gün gelir devran döner göreceksin. Sevdiğin kız için bu yöntemle mi ulaşmaya çalışıyorsun😂 çok yazık ondan sonra neden kızlar üzüyo bizi vah annam. Senin gibi olanlara yazıklar olsun o kıza acıyorum daha üstelik yememiş içmemiş suçsuz gibi üste çıkıp kıza çırkın bıyıklı diyorsun ya yok böyle birşey seviyorsan git adam gibi söyle lan ne bu tavırlar en azından gider açık açık konuşursun böyle çocuksu oyunlara kalkışmaşsın ve sevdiğin kızın gözünde küçük düşüyosun haberin ola
Soran+1 yıloda diyor zaten beni unut başkasını bul diye. Bende unutamadığım için ve onun güzel yüzünü daha çok ve sık görmek için böyle bir yöntem buldum. Yoksa o kızla çıkacak kadar düşmedim. Ben elit bir ingiliz prensiyim ve bıyıklı çirkin kezbanlara yüz vermem
Cevap sahibi+1 yılIyi yapıyo o kız tutmasın senin gibi insanın elini be aferin helal olsun inş kız anlar
Cevap sahibi+1 yılYaa elitmiş prensmiş ingilizmiş tamamda böyleysen bu yöntemi nasıl bulabildin valla aklım almıyor bence hiç iyi birşey değil yaptığın ve sevdiğin kız seni seviyosa ne duruyorsunuz aradaki engel ne yani
Soran+1 yılkızın yakın arkadaşları aklına giriyo tutma diye biliyorum. Sa. lağın kendi iradesi zekası yok arkadaşları yönetiyor kızı. Londra ya gittim beni kayboluyum diye eve çok uzak bir yere bıraktılar ben gene evi buldum. En az 15 senedir yaşadığı şehirde ve merkezin olduğu bir yerde kaybolacak kadar yav he o. Bana dedi merkezde tek başıma dolaşsam kaybolurum dedi
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe ilk defa duyuyorum böyle ya sevdiğin kıza neden sa lak diyorsun ya bence böyle bir insanla beraber olma niye kaybolmanı istiyo ya😅😅 bide kendi fikirlerini verecek olgulunkta değilse daha ergense boşver nefret ederim böyle yönlendirilen kişilerden daha çok kazık yer bu böyle
Soran+1 yılyav he işte. Sevmediğim için yav he diyorum. Gönlüm başkasında
Soran+1 yılS. a. l. a. k kelimesini he diye çevirdi site
Cevap sahibi+1 yılAçık açık git söyle ya ne duruyorsun belki o sevdiğin kız senden soğuyacak aa unuttu beni dicek faln
Soran+1 yılsevdiğim kıza haftada 1 yazıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılMaşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılO elinle mastürbasyon yaptığını düşünüp çekiniyordur 😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilin çekiniyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken ondan biraz yavaştan al kız demek ki güzel başlangıç yapın istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılnormal süresi ne kadar olmalı sence.
Cevap sahibi+1 yılBir ay geçsin bir dur bir flört edin yaş kaç?
Soran+1 yılbu olay olalu 17.5 idim. Şimdi de daha bugün 22 ye bastım
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangactir sevgili oldunuz diye herseyi yaptiramazsiniz ki
06 Yorumla
Soran+1 yılnamusla ne alaka. Ayrıca ben onu gibmek istemiyorum ki sadece elini tutmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılElini tutmakta bişey sonuçta dokunmak yaniii
Cevap sahibi+1 yılİstemezse daha iyi terbiyeli kiz demek ki buna mi uzuluyon
Soran+1 yılseni restoranda yemeğe götüreyim dedim istemedi paran gitmesin diye. Ama ben böyle şeyler yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKapali mi bu kiz
Soran+1 yıldeyil ama arkadaşlarından 2 3 tanesi kapalı
Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı. Böyle şeylere alışkın değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılkezban olduğu içindir
İlk günden elini tutmaya çalışsaydın. Bu ne hız 😀
017 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca ben onu gibmek istemiyorum ki sadece elini tutmak istiyorum
Soran+1 yılben utangaç kız istemiyorum
Soran+1 yılokulda ve dershanede hiç arkadaşım yok o yüzden ayrılmıyorum
Soran+1 yılanlaşamıyorum çünkü benim seviyemde değiller. anlaştığım insanlar da var
Soran+1 yılbana da yazık edenler oldu
Soran+1 yılben acı çekmeyi hak edecek bişi yapmadım
Soran+1 yılkıza 7 aydır aşığım ve bu kızla çıkmaya başlayalı 1 hafta oldu
Soran+1 yılyaptıklarım milat devrinde canım
Soran+1 yılSana da canım
+1 yılO ne ya 10 yasinda felan mi
08 Yorumla
Soran+1 yılkendisi 18 yaşında ama zekası 10 yaşından bile daha az. kızın yakın arkadaşları aklına giriyo tutma diye biliyorum. Sa. lağın kendi iradesi zekası yok arkadaşları yönetiyor kızı. Londra ya gittim beni kayboluyum diye eve çok uzak bir yere bıraktılar ben gene evi buldum. En az 15 senedir yaşadığı şehirde ve merkezin olduğu bir yerde kaybolacak kadar sa. lakhe o. Bana dedi merkezde tek başıma dolaşsam kaybolurum dedi
Soran+1 yıl@Cevat7107 çıktığım kızı sevmiyorum. Gönlümde başka biri var ve ona daha yakın olmak için ve zaman geçirmek için çıkıyorum. Aynı dershanedeler
Soran+1 yıl@Cevat7107 benim ahımı alan da var o ne olacak
Soran+1 yıl@Cevat7107 dinle aram yok abi. Ama ateist de deyilim
Abdesti kacmasin diye olabiler🙈
05 Yorumla
Soran+1 yılabdest osurunca bozulmuyor muydu
Soran+1 yılonun ki dinden deyil. Kezbanlığından
Soran+1 yılbana güvendiğini söyledi kız defalarca. Korkmuyor ki benden
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Çünkü yeni çıkmaya başladığınız için olabilir mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılyeni ya da değil sevgili deyil miyiz yani
Soran+1 yılben sevdiğim için çıkmıyorum ki. Sevdiğim kıza daha yakın olabilmek ve konuşacak arkadaşım olmadığı için onunla çıkıyorum. Yoksa benim gibi bir ingiliz prensi o bıyıklı kezbana düşecek kadar onursuz, şereffsiz deyil
Günah diyemi ki erken oldugunu düşünüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhaftanın 3 günü buluşuyoruz. Dün 4. oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken olduğu için olabilir
08 Yorumla
- +1 yıl
Sen adam mısın ki sana laf anlatayım ben kızı köprü gibi kullanıp başkasına ulaşmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Yaşattıklarını yaşarsın elbet senin de duygularını umursamayan biri çıkar
Soran+1 yılben sevdiğim kızdan başkasını sevemem. O yüzden duygularımla oynayacak kız olamaz. Ayrıca 4 5 tane kız da bana teklif etti ben reddettim. bir işime yaramayacaklardı çünkü
- +1 yıl
Ya boş o işler daha yaşın küçük bal gibi de unutup seveceksin peehhh
Soran+1 yıl1 senedir unutamıyorum ama.
- +1 yıl
Lise aşkı lise de kalıyor
Soran+1 yılBenim ki biteceğe benzemiyor
Evlenilecek kız oldugundan
03 Yorumla
Soran+1 yılnamusunu mu koruyor?
+1 yıl1 haftada izin vermemesi normal değil mi
016 Yorumla
Soran+1 yılbence normal deyil
- +1 yıl
Gayette normal. Kıza dokunmayı düşünmek yerine onu olduğu gibi sevmeyi dene
Soran+1 yılonu sevmiyorum. Gönlümdeki, sevdiğim kıza daha yakın olmak için onunla çıkıyorum. Aynı dershanedeler
- +1 yıl
Al işte bir serefsz daha
Soran+1 yılniye şerefsizssn dedin
- +1 yıl
Çünkü öylesin
- +1 yıl
kardeşimsin çünkü yaptığın o kızı kullanarak başkasına ulaşmak adam mı sandın kendini adi
- +1 yıl
Şrefsizin kardeşim değil
Soran+1 yıl@Birfilinguncesi çıktığım kızın duyguları umrumda deyil. Okulda ve dershanede hiç arkadşım yok çok sıkılıyorum okulda ve dershanede konuşacak adam yok
- +1 yıl
Sen adam olmadığın için konuşacak adam yok
Soran+1 yılben elit bir ingiliz prensiyim.2 ay londrada kaldım.
- +1 yıl
Elit biri olmak Londra da 2 ay kalıp yine de şu basık beyinle , tek bir düşüneceye körü körüne bağlı kalmaksa elit olmak , ben elit olmayayım
- +1 yıl
Elit olmak bir kızın duygularıyla oynamak demek değil. Elit değil ne olduğunu söylerdim de neyse terbiyem müsaade etmiyor. Şerefsiz yazık değil mi o kıza. Haketmiyorsun sen hiç bişeyi pislik varlık
Soran+1 yılherkes bana hayran. Okuldaki hocalarımdan tut, babanemin komşularına kadar herkes benim güzelliğimi konuşuyor.4 tane kız teklif etti hepsini reddettim hiç bir işime yaramayacaklardı çünkü
- +1 yıl
Lan şu gizli kullanıcı halinden bir çık kendini göster o kadar erkeksen bakalım neyini beğeniyor millet
Soran+1 yıl@feyzanur000 gizliden çıksam bile bir işe yaramaz. Çünkü bu sitede resmim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTek derdiniz bu olsun
00 Yorumla Oğlum 1 haftada el mi tutulur
010 Yorumla
Soran+1 yılnormal süresi ne kadar olmalı sence?
Soran+1 yılkız bana güveniyor zaten. Kendisi de kaç defa söyledi sana güveniyorum diye
Soran+1 yılkonuşacak arkadaşım yok dershanede okulda çok sıkılıyorum
Soran+1 yılbenimde ahımı alan var
Soran+1 yıldediğim gibi dinle aram yok
+1 yılİyi yapiyor bende oyle uapardim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ey nazlı nuzlu kız, yapma etme eyleme
01 Yorumla
Soran+1 yılbıyıklı kezban işte yapıyor
iyi yapıyo aferin kıza
00 Yorumla
+1 yılEdepten veya utanıyordur. Üzerine gitme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yeni diyedir belki, utanıyordur.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa zorlama. Uygun bulmuyor belki
01 Yorumla
Soran+1 yılneden uygun bulmuyor ama sevgili deyil miyiz
+1 yılÇok erken olduğu içindir
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal süresi ne kadar olmalı sence.
Zorlama kızı zaman ver
00 YorumlaErken olduğunu dusunuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca ben onu gibmek istemiyorum ki sadece elini tutmak istiyorum
1 hafta sonra ne bekliyordun ki sen
02 Yorumla
+1 yılBilmem çekiniyodur minnoş ya
00 Yorumla
+1 yılel ele tutuşmayı sevmiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılUtanıyor olabilir, zamana bırak.
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta daha sabret yahu
00 Yorumla
+1 yılElini tutma koluna gir 😄
00 Yorumla
+1 yılAbartmış naz yapıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılkızın yakın arkadaşları aklına giriyo tutma diye biliyorum. Sa. lağın kendi iradesi zekası yok arkadaşları yönetiyor kızı. Londra ya gittim beni kayboluyum diye eve çok uzak bir yere bıraktılar ben gene evi buldum. En az 15 senedir yaşadığı şehirde ve merkezin olduğu bir yerde kaybolacak kadar yav he o. Bana dedi merkezde tek başıma dolaşsam kaybolurum dedi
- +1 yıl
Sevgili yapıyorsa bu kadarda abartmaya gerek yok bence, insan sevdiğine sarılmak ister ne var bunda
Soran+1 yılhaklısın işte bende onu istiyorum
Utanıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılkezban olduğundandır.
Soran+1 yılben çekingen kız istemiyorum
Soran+1 yılokulda ve dershanede hiç arkadaşım yok o yüzden ayrılmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka yerlerini tut kanka
05 Yorumla- +1 yıl
Çok rahatsınız maşallah :D
Koptum yaaaa :D
Cevap sahibi+1 yıl@feyzanur000 kankayız o yüzden
Soran+1 yılneresini tutuyum. memelerini mi
Cevap sahibi+1 yılYok knka gtünü tut
Soran+1 yılbana tokat atmaz mı
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. utanıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha yenisiniz. Çekiniyor
00 Yorumla
+1 yılIsrar etme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılama o da niye böyle birşey yapıyor sevgili deyil miyiz yani
muslumandir
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim elini tutmama izin vermiyor sizce neden böyle bir şey yapıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler