+1 yılBenim ibadetim beni ilgilendirir. Yapılan ibadetin övmesi söylemesi olmaz. Lise mezunuyum ama boş biri de değilim. Kendi işler işyerim var. Bilgisayar ve güvenlik sistemleri ticareti yapıyorum. Evim arabam da var. Allah'a şükür elim ayağım düzgün. Disiplinli biriyim. Ama senin gibiler çok olduğu için bekarım sanırım. Beni ben olduğum için kabullenen biri çıkmadı daha çoğu erkek de böyle ;) fiziği için ya da eğitim durumu için tercih edeceğin erkeğe değer vermiş olmazsın ondan da bunu bekleyemezsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılbir de olayı şöyle saptırmasanız ne güzel olucak.
- +1 yıl
e öyle ama burada görüyorum bir sürü evlenmek isteyen yuva kurmak isteyen kızları ama aynı yerde olsam bile hadi gel tanışalım desem kibirli davranır ego kasar. amacınız ne anlamıyorum ki
Soran+1 yılbak ben bilgisiz cahil biri değlm. çok şükür ailemin durumu vardı. okudum bir mesleğim var. tamam şahane paralar kazanmasam da sonucta var. ve benm en az kendi dengim birini aramam kadar normal bişey göremiyorum ben. en az benle aynı eğitim seviyesnde olsun istemem anormal mi yani. ya da dinen ailemden gördğümü ondan da bekliyo olmam. bunlar anormal şeyler mi yani
- +1 yıl
lise mezunuyum ben ama c# programlama dilini üniversitede anlatabilecek kapasitedeyim :) benim mesleğim de bilgisayar ve güvenlik sistemleri işte. okulu ben 2 ay gidip bıraktım bana katacağı bişi yoktu. kağıt parçası için zamanımı harcamak yerine kendi işimi kurdum öncesinde de Akınsoft'ta çalıştım. yani diyeceğim şu insanın tabiki dengini araması normaldir. dengi dediğim biri doktor biri çöpçü olamaz (çöpçüleri aşağılamak maksadıyla demiyorum) tabiki. ama karşındaki insanın saygınlığı sana karşı bağlılığı aile bağları önemli asıl olan. kimse açta açıkta kalmaz. senin gelirin ikibin eşinin bin bunun o kadar da bir önemi yok. zaten eminim ben senden de iyi kazanıyorumdur :)
- +1 yıl
diplomana karşılık 10 serfitika :D bankadaki hesabına karşılık 3 katı garanti veriyorum ayrıca bonus olarak da zeka testinde minimum 15 puan fark atacağımın garantisini veriyorum boyum da 185 hadi hadi :D
Soran+1 yılişte kazanmaktan ben hiç bahsetmedim. bunu farketmiyosun. ben kazancı şöle olsun böyle olsun demedim. ben okumuş olsun mesleğini yapıyo olsun dedim. yoksa helalinden oldğu sürece 3bin 5 bin farketmez yani.
- +1 yıl
" en az benle aynı eğitim seviyesnde olsun " bunu demek yerine anlaşabileceğim de mesela :) daha mütevazi... bide böyle kriter belirlemek yerine hayırlısı de. zaten birine aşık olursan birini seversen bütünüyle seversin. kişiliğini karakterini seversin mesela zaten kişiliğine eğitimi de yön vermiştir de o yüzden sevmiş olmuşundur onu :D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılcok sukur namazimi kılıyorum.188 boyundayim ama yakisiklilik. goreceli bur kavram
211 Yorumla
Soran+1 yılVe benle yaşıtsın. Ya cdden yaşıtım olup bunları yapan coook nadir insan var. Çok üzücü cdden
- +1 yıl
bu yasla kaynakli bir durum degil bence insanin icinden gelmeli.
- +1 yıl
sen kiliyormusun peki namaz
Soran+1 yılİçinden gelmeli de iste. Yaşı büyükler artk hayattan sıkıliyo tekduzelikten sıkılıyor yöneliyo. Gençler annesinin babasinin zoruyla gidiyo ediyo. Bu 23 30 aralığı kılıyosa hakkaten icinden geliyodur. Gbi geliyo bana
- +1 yıl
oyle cok sukur sen kiliyormusun peki namaz
Soran+1 yılbir süredir kılmıyorum ama meyilliyim
- +1 yıl
birakma lurfen kil namazini birakirsan bir daha kilmazsin
- +1 yıl
benden baska yok galiba
Soran+1 yılGaliba 😁
- +1 yıl
nasilsin bu arada 25 gundur yoksun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün vardı tam senin istediğin gibi ama yeni nişanlandı.. 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSenle mi gizz 😄
Cevap sahibi+1 yılYok akrabağımla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
her türlü insan var istediğin gibide insan var elbet dua et allah kabul eyler mutlaka karşına çıkarır etrafına bir bak belki yakınlarındadır umarım bulabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin 😊
+1 yılvay be ne yazmışsın kardeş, peki kapalı Allah'ın emrettiği gibi giyinen edep ahlak sahibi namusuna düşkün iyi aile kizimisin sen, kimsenin yatağına girmemis Allah korkusu olan, iyi aile terbiyesi görmüş İslam'ın şartlarını yerine getiren vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılAbart da abart. Bahsettgm seyi saptirip duruyosunuz anca. Baska yaptgnz bsey yok.
- +1 yıl
Görülen köy kılavuz istemez kardeş ben gördüğümü söyledim abartan ben değilim kardeşim Allah'a Emanet Ol daha yazmayacagım
+1 yılVar neden olmasın nereye bakacağını bilmelisin sadece
17 Yorumla
Soran+1 yılNereye bakicaz?
- +1 yıl
Şimdiye kadar nereye baktıysan tam tersi istikamete bak
Soran+1 yılGaliba en mantıklısı 😞 benmle ayni kafada bir insan evladi yok heralde
- +1 yıl
Sende hemen umudu kestin yahu :D
Soran+1 yılYok ya hakkaten olamaz yani. Çünkü ben hem rahat hem de dini konuda bilgileri fena olmayan biriyim. Açığım bir de ben. Bağnazlıktan hoslanmam zaten. Dini akıla mantığa uygun görürüm. Körü körüne baglanandan da hoslanmam. Yani benm bir erkek versiyonumun olma ihtmali dha dha düşük. Hem namaz kilan hem yakışıklı bulma ihtmali %5se benmki %1-2 heralde
- +1 yıl
O aman umduğunu değil bulduğunu :))
Soran+1 yılSağol ya😞
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaynısının kız versiyonunu da bana bulursan çok makbule geçer
12 Yorumla
Soran+1 yıl180 ustu kiz 😳
- +1 yıl
yok canım 165 olsun yeter
Burda olmiycagi kesin hayir sende oyle bir istemissinki
14 Yorumla
Soran+1 yılYa napim. Bak nasl oluyo hep bliyo musun. Namaz kilanlara denk geliyorum. Tipini begenemyorum. Ya da okumamis oluyo vs vs. Tipini begendgmin de namazla orucla alakasi olmuyo. Yani ikisinden de biraz olsa yeter aslnda 😞 sirf namaz kiliyo dye begenmedgm biriyle de yapamam ki
Soran+1 yılÖyle işte bir garip isler
+1 yılYakışıklı namaz kılan erkek mi varmış he hayatta inanmam. Ben yakışıklı olsam bırak namazı Allah'a inanmazdım elime geçen her türlü fırsatı değerlendirirdim
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bu kafada oldukları için.
- +1 yıl
O zaman ille yakışıklı uzun olcak diye şart koyma. Belli karaktere bakmıyorsun sen tipe göre eş seçiyosun ama bulduğunda üzülürsen bütün erkekler aynısınız diye ağlama
Soran+1 yılya bu tipine güvenmeyen ve sürekli bana laf sallayan erkeklerden bıktım. arkdşm ben kendime göre birini istiyorum. bu kadar basit. sen öyle değilsin ve yanndan bile geçmiyosan niye yorum yapıyosun.
- +1 yıl
Senin dangalak rabbin adam gibi yaratsaydı bizi şansımız olurdu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaby faceyim 180 im namaz kılıyorum. ama öğrenciyim
18 Yorumla
Soran+1 yılTüh 😓
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın :) ?
Soran+1 yıl26 olucam
Cevap sahibi+1 yıloo benden büyüksin zaten :)
Soran+1 yılDedm ya :)
Cevap sahibi+1 yılyinede tanışmak isterim illa öyle olucak diye bişe yok abla kardeş gibi olalaım :)
Soran+1 yılBeni ikna edersin belki ole bir erkegn olamycagna. Yoksa hep bir umut var oldgnu dusuncem ve beklycem. Umudumu kesersem belki dha iyi olur
Cevap sahibi+1 yıltanışalım :)
+1 yılAhh bu kadınlarr. Çok şey bekliyorsunuz çok. Senin o saydigin kriterdeki adamin kriterinde olacak misin sen peki senin ne ozelligin var?
00 Yorumlavar varda sende neler var peki. sana nıye baksınlar
08 Yorumla
Soran+1 yılNye bakmasinlar yahu. bir kere bizm yaşlarda dine meyilli insan yok gbi bsey ki. Sirf bu yzden bile yaklasablr
Soran+1 yılBenm burda birine yazdgm yorumun aynini bana yazmssn. Namazini kilanin tipini begenemedn mi olmuyo. Tipini begendgnin de ne oldgu belli degl. Ikisinden birazcik olsa ne guzel olur demstm. Bende de bahsettgm şeyler var bu arada. Şu ara namaz kılmıyorum Allah affetsin. Ama hic orucumu kacirmadm mesela. Namaz kilmadgmda bir vicdan azabi cekiyorum en azndan. Yani dine meyilliyim en azndan. He tip olarak dersen çok da fena deglm heralde. Ve açığım bir de ben.
- +1 yıl
açık kapalı namaz kılar kılmaz oruç tutar tutmaz ona fazla karışmam sonuçta herkesin dini kendine ve özgür. ama ıcındekı temızlıge nıyete bakarım. sende de bu var anlattıgın kadarıyla. Umarım hak ettıgın gıbı bırını bulursun Allah hayırlı kısıler cıkarsın karsına inşaallah. peki bu gizlilik neden?
Soran+1 yılYok namaz niyaz din denilince insanlarin aklina kapalı ve bağnazlık geliyo. Alakam yok ve aradgm kisinin de bunnla alakasi olsun istemem zaten. Bundan bahsettm. InsAllah Rabbim herkesin de benm de gönlüne göre versin ne dyim..
Soran+1 yılYok ya gizli kalmam dha iyi. Geçenlerde bir soru sordum. Gizli olmadgma pisman oldum. Bin kişi yazdi heralde. İsim olmaz bosver.
+1 yılvarsa amelıyat olmaya hazırım.. ama arkadasın bahsettıgı tum krıterler olacak!
05 Yorumla
Soran+1 yılNye ya o kadar mi imkansiz?
- +1 yıl
allah gonlune gore versın:)) adonıslısı olsun hatta:P
Soran+1 yılYa nye ki. Var hakikaten ole erkekler. Ama iste nerdeler.
- +1 yıl
senı arıyorlar:))))
Soran+1 yılHa ha. Komik şey.
hayatimda hic namaz kacirmadim kazamda yok kimseyle olmadimda sevmedimde niyetimde yok selametle
10 Yorumla
+1 yılVar diyelim onunda kriteri var belki senin ne avantajin var peki
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam zaten kriteri herkesin vardır ki. Ben de o kafadaym. Bendeki kriterler bununla btmyo zaten devami da var da bunlar ve kafa yapısı uygunluğu en elzem olanlar.
- +1 yıl
Tamam anladim sagol. Cevap icin
Soran+1 yılpekalaa
bizde victoria secret iç çamaşırı defilesindeki gibi Seksi ama paraya pula önem vermeyen abdestli namazlı ev işlerinden anlayan güzel çocuk yetiştirebilecek kız arıyoruz var mı acaba bu ülke de?
00 Yorumla
+1 yılyakuşlu erkekler genelde dinsiz
oluyo22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ole malesef.
- +1 yıl
ben hep öyle gördüm 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılVar cemaat yurtlarında dolu
02 Yorumla
Soran+1 yılBahsettgm ole bsey degl. Bağnazlık değil. Tam tersi cemaatle işi olanlar her zaman itti beni. Dini kafalarina gore evirip cevirip insan yöneten mahlukatlardan nefret ediyorum.
- +1 yıl
Aradıkların orada malesef dediğin tür insan hiç görmedim
benden bahsediyorsun nereden geldim aklına :)
07 Yorumla
Soran+1 yılDa 27 28 yaslarnda olsaydn :)
Soran+1 yıl:)) ya şaka yapma tamam
Soran+1 yıl😅 ya dalga gecmeyn arkdsm
Soran+1 yılte allam :D bir de böyle bir model var demekki :D
+1 yılVardi ama sonuncuyu ben kaptim 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKapmış olablrsin 😅 mutlu mesut ol :)
- +1 yıl
anlamadim
+1 yıltanrılarr nerdesiniz diyor yani
06 Yorumla
Soran+1 yıltöbe töbe
- +1 yıl
öyle ama :D
Soran+1 yılya var dyorum vaaar
- +1 yıl
soruda var mı demişsin de ondan şey ettiydim :D
Soran+1 yıl:D tamam git burdan
- +1 yıl
ııııı gakneeem çirkeeef gidiyom la :D
+1 yılBurdayım ama yaşım küçük 😂😂
00 Yorumla
+1 yılburada bulamayacağın kesin
06 Yorumla
Soran+1 yılburda aramyorum zaten :D genel manada nerdeler :D nerde takılmak lazm :D
- +1 yıl
eyüp sultan ;)
Soran+1 yılha ha.
- +1 yıl
bizim sokakta... amca vardı , eşinin vefatından sonra eş arıyordu, eyüp sultanda istediği gibi birini buldu :))))
Soran+1 yıltamam işte seni de alsaydı yanına keşke :D
- +1 yıl
aksine seni bulaydı keşke :)))
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. işallah bulursunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılRabbim hepimizin gönlüne göre versin..
+1 yılbende ikisi de yok : )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburda olmadiklari kesin
10 Yorumla
+1 yılVardır da çok şey istemişsin be kız 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılaslnda düşününce değil de -,- işteee... :'(
Vallaha bana diyolar ama...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalmadı atlarına binip çekip gittiler hep 😊
11 Yorumla
+1 yılben varımda boy kurtarmıo
02 Yorumla
Soran+1 yılsenn yaş da tutmuyo boşver :))
- +1 yıl
aynen kanka ben iyisi gidiyim asdfasdf
+1 yılvar da sız bulamıyosunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılIste nerdeler bunlar
- +1 yıl
karsındayım ıste
Soran+1 yılSenle de yaştan takıştık gbi
- +1 yıl
ozaman yapacak bı sey yok
+1 yılçok mütevazı maşallah 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNye ya çok mu şey bunlar
- +1 yıl
yok ya olurmu 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle biri benle evlensin la :D
01 Yorumla
Soran+1 yıloha
Gizli Üye(25-29)+1 yılöylelerinden nefret ediyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılAa neden
Cevap sahibi+1 yılöylelerin çoğu işid zihniyetli mahluk oldukları için. benden uzak dursunlar mümkünse namaz kılıpta hak yiyenler p*rno sitelerinden çıkmayan çok mahluk var önce Allah korkusu olsun.
Soran+1 yılBahsettgm öyle tipler degl zaten :) oyle biriyle ben de yapamam
Cevap sahibi+1 yıliçinde Allah korkusu olan insanlar çıkar karşına umarım.
Soran+1 yılHepimizin insAllah amin
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Senin gibileri düşürmeye çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılSence yakisiklimiyim😀
00 Yorumla
+1 yılVarsa bizede söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılyok gbi bsey galiba. Olanlarin da burda ne işi var zaten dimi
+1 yılvar ama sana yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaa nyeymş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe isi olur onlarin?
00 Yorumla
+1 yılVardır.
00 YorumlaVarda 180 boy yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kaptim sorry😂
11 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun :D
+1 yılyok ben değilim o..
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum :D
neden erkek
03 Yorumla
Soran+1 yılKız mı dusunmelydm?
Soran+1 yılNe gbi duruyo ordan ?
sende kılıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu ara kılmıyorum Allah affetsin ama meyilliyim evet.
+1 yılVar.
00 Yorumlaburdalar.
025 Yorumla
Soran+1 yılEspri yapma 😄
Soran+1 yılAma sen de küçüksün :) oğrenci bir arkds da yazmis. Hepsi var ama hala ogrenciym dye :)
Soran+1 yıl2 yillik okudun yani. Ne btrmistn ki. Yok her halukarda benden bu kadar kucuk bryle dusunemem zaten de :)
Soran+1 yılYok artk.
Soran+1 yıl25im yahu 😅
Soran+1 yılE yani. Gerçi benden büyük erkeklerin 30una gelmeden memur göbeği ve keli oldgnu düşünürsek kendimden 1 2 yaş kucuklere de olumlu bakabliyorum. Ama 3 cok ya
Soran+1 yılyok artk
Soran+1 yılgüzellik yakışıklılık tamamen göreceli şeyler yahu. ona göre güzelsem sana göre değlimdir. benm öyle bir iddiam yokki. ve saydığm bu özellkler için şahane özellklere de gerek yok :))
Soran+1 yılbu biraz kedi ve uzanamadğı ciğer oldu
Soran+1 yılben siteye profile bile foto koymuyorum. bunun özgüvenle alakası yok çocuk. bu kendinin değerini bilme ve kendini görüntü babında da olsa herkese sunmamaktır.
Soran+1 yılsanal ortamla dışarıyı bir görmüyorum ben.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var.
00 Yorumlaburada var tabi
00 YorumlaSipariş mi veriyon:)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılben varım :)
00 Yorumla Ne yapacan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöbreklerim
00 Yorumla
+1 yılVercen herhalde
05 Yorumla- +1 yıl
@Evkuşummm o potansiyel var :D
Soran+1 yılNe vericem anlayamadm?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?