Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar ön yargılı davranıyorsunuz farkında mısınız? Çekici demek kelime anlamıyla sadece sizin için bir şeyi mi ifade edebiliyor? Bu arada ateistim sadece sosyolojik açıdan merak ettiğim için insanların bakış açısı nedir diye sordum. Bende hata :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Namaz kılmak için herhangi bir ön şart aramaya gerek yok sanıyorum.
Namaz kılmak için ön şart var demedim sanıyorum.
Çekiciliğin ön şartından bahsediyorum. Eksilemek için ön yargıya girmeye gerek yoktu. :D
Ne sorun olacak , ne güzel bisey ama sadece namaz değil hakkını verecek o kıldığı namazın
Sorun olacak ne var anlamadım
Çekiciliği sizin bakış açınıza bağlı
Türkiye'de en fazla nefret edilen 2-3 şeyden biri dindarlık şu an.
neden sorun olsun ki tercih meselesi istemeyen ilişki mevzusuna girmez zaten
Kardeşim namazı başka bir şeye katma bunun gösterişi şakası ya da bu şekilde sormanın şakası olmaz namazı kılıyorsan Allah rızası için kılman gerekir
hı gösterişe katıyorum.
Namaz kılarak kız tavlamak
Resmen dini oyuncak etmektir
namaz kılan erkek çekici olursa namaz şova girmiş demektir..
Çekici mi? Nasıl bir kafa yapınız var kardeş.. Adam dimdik duruyor nasıl çekici olabilir?
#Vesselam
namaz kılan bir kişi itici geldiği gibi çekici de gelebilir. Saçmalık neresinde? Sizin çekicilikten kastınız cinsellik ise o sizin sorununuz.
Çekiciliğin başka anlamı da mı varmış? 😏
TDK ya bak bir zahmet yoksa bende görseli sana iade edeceğim.
TDK bakarsak TIR’da bir çekicidir kardeş.. Ama senin kullandığın kelime, cümle içinde anlam kazanır ve burda kazandığı anlam cinselliktir.. Bir insanın başka bir insana çekici gelmesi bu anlamı taşır..
Daha izah edeyim mi soksa adresine sözlük mü göndereyim?
*yoksa
Sen kendine bence bir beyin gönder belki şansa çalışır :D sana ne anlatsam boş...
kendine uygun birisi ile olursan ilişki de sorun olmaz ama mesela ben barda eğlenemiceksem sevgilimle napıyımmm yaniii herkesin ilgisini kendine göre kişiler çeker
Aman tanrım namaz kılıyor çok çekici
Deli misiniz ya çekicilik ne alakanamaz ne alaka etkilemez yani
Yani çekici demiyelimde örnek alınacak insandır...
Çekici? Namazı bile neye alet ederek düşünce oluşturma biçimi
O senin düşüncen.
Evet çok seksi oluyormus namaz kılan erkekler.
Bu nickte birinin bu soruyu sorması da garip
neden
İticisin
bence fazla ön yargılısın. Ateistim ve sosyolojik açıdan merak ettiğim için bu soruyu soruyorum. Nickimde bir sanat eserinin adı, sıfat değil.
Zaten bu isme sahip biri o soruyu sormaz sen rahat ol. Soruna gelicek olursam evet geliyor. müslüman olmayan bir insanla da evlenmem asla
Nedir bu ukalalık ben rahatım zaten :) seviniriz kendin gibisini bul.
Ataistim demeyi havalı bir şey sanan insan mı ukala diyor bana..
Ataist değil ateist. Havalı da bulmuyorum. İnsan gibi davrandım karşımda insan göremeyince layık bulduğun gibi davranıyorum hepsi bu. Yazmazsan sevinirim.
İbadet etmekle çekici olmak çok saçma birşey
namaz kılan bir kişi itici geldiği gibi çekici de gelebilir. Saçmalık neresinde? Sizin çekicilikten kastınız cinsellik ise o sizin sorununuz.
Namaz kılan itici demedim ben çekici olmak ne alaka yani namazla benim dine saygım sonsuzdur
Sen dedin demedim böyle bir zıt algı oluşuyorsa bu tarz bir algı da oluşabilir diye açıklıyorum.
Günümüzün dindarları
Neden sorun olsun ki
Evet
Primci
ateistim la ben ne pirimcisi
Güzelmiş ateist bey