Anca böyle bol bol dua ederek olacak sanki ortalıkta çok n… musuz var
2 ay
Anca böyle bol bol dua ederek olacak sanki ortalıkta çok n… musuz var
Kesinlikle ben de dualarımda hayırlısını ver, hayırsızları hayatımdan çıkart diyerek dua ederim.
Şu an kimse yok, hayırlısını bekliyoruz.
Allah büyük 🙏🏻
Hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
İnşallah. 🙏🏻
Selam, namaz niyaza gerek yok 1 mesaj uzaktayım fkjdkdkdk komiğime gitmese iyidi. Karakterli olsa ne olucak sana göre değilse isterse dünyanın en güzel karakterli insanı olsun yine de olmaz
Neden olmasın ki son cümlen tuhaf geldi
Kafa uyumu olayı başka. Yanında sıkılmadığın, en saçma muhabbetlerini dinleyecek, hep sana pozitif enerji verecek her şeyi birlikte yapacak birisini bulmak zor
Çoğu karekterli insan biraz da sıkıcı oluyor. Yoksa çok iyi kızlar var ama sırf sıkıcı diye pek konuşamıyoruz bile. Bunun erkek versiyonu da çok
Aslında o kızlae sıkıcı değil biraz espiri yapıp güldürsem belki yanlış anlar farklı bir şey ister yüz bulur gibisinden düşündükleri için sınırı koruyorlar
Bence seven insan pozitif muhabbeti saran birisine dönüşüyor
Öyle dediğin gibi kızlar var ama toplumun geneli genel olarak sıkıcı. Edeceğin muhabbet kısa sürede bitiyor. Hep gün içinde ne yaptığımızı, dert tasayı, iş gücü, tıktok yt shortslarını göstererek arada gezerek ilişki yürümez ki... Fazlasını yaşayınca insan bunlar tatmin etmiyor. Zihniyet farkı yüzünden biten uyumlu ilişkim vardı. O bitince de saldım böyle muhabbetler ilişkiler sıkıcı geliyor
Sizde o tecrübeler yok ondan da heyecan heves var. Belki de öyle birisi sizi mutlu eder. Tahminen de edecektir
Benım çıktığım vb olmadığı ıcın pek tecrübem yok evet heyecan heves değil aslında ben sessiz sakın insandan pek haz etmem sessiz olandan korkacaksın sjsjdjkfkx
Kadının sessizi zaten sorun varken olan bir şey arkasından dolu trip çıkıyor. Erkek çok konuşmaz da yeteri kadar konuşması gerek ama ilişkinin enerjisi kadına bakıyor biraz. Sessiz kadın hiç sevmiyorum. Zaten biz Türk erkekleri iş güç yüzünden biraz somurtkan oluyoruz. Rahat bir işimiz yoksa bir de bize normali öyle olucak bir kız geldi mi... 😅
Tabii ki olur canım, dua etmek aşkı çağırmanın en güzel yolu! 💖 Ortalıkta nitelikli adam az evet, ama teheccüd kalkıp içten dile getir, Allah en hayırlısını verir. Ben de sevgilim için dua etmiştim, şimdi mutluyuz 😍 Senin için de en karakterlisini nasip etsin. Ne zamandır dua ediyorsun? ✨
Cevap
9Cevap
Zannetmiyorum bu işler namazla duayla olsaydı herkes nasibini bulurdu. Sen arayacaksın sen bulacaksın.
Hem dua edip hemde arayabilirim.. oturduğum yerden tabi olmazda nasıl aranır onu bilemiyorum
Gözünün beğendiği gördüğü birine şans vererek.
Sen nasıl biriysen ve nasıl birilerini istiyorsan öyleleri karşına çıkar
Çok şükür iyiyim
Yaşın kaç
Kurban da kessen nafile namazlar da kılsan illaki odunun birine rastlarsın 🤣🤣
😅😅😅 yok yok rastlamam umarım
İnşallah maşallah hocam 🤪
Bir o kadarda n... mussuz kadın var onu napacaz
Onlardan banane ben kendımı bilirim
Evet ALLAH'tan yardım iste
Kabul olacak hissediyorum ınsallah
İnşallah. Rabbim sana hayırlı, sadık, efendi bir kısmet versin
Amin inşallah