Gizli Üye(25-29)+1 yılBende namazında niyazindayim ama gördügün gibi bu forumdayim yani sen önce bir ön yargidan kurtul o da bir insan ayni yani :))
111 Yorumla
Soran+1 yılya insan olabilmesinden hatta bu foruma üye olmalarındada bir şüphem yok😅 sorun çevremde bulamıyorum öyle birisini.. yurtdışında yaşadığım için daha zor öyle birisini bulmak..
Cevap sahibi+1 yılHa pardon ben yanlis anladim soruyu :))
Soran+1 yılönemli değil🙈
Cevap sahibi+1 yılBu arada bende yurt dışındayım siz hangi ülkedesiniz
Soran+1 yılalmanya. ya siz?
Cevap sahibi+1 yılisviçre :))
Soran+1 yılne güzel👍🏻 ama ben pek net üzeri tanışma taraftarı değilim çünkü güven kurmak daha da zor oluyor..
Cevap sahibi+1 yılTanışmak için sormadım :D
Soran+1 yılneden sordun o zaman😅
Cevap sahibi+1 yılDediniz ya yurt dışindayım böyle birini ( düzgün namazinda niyazinda ) bulmak zor diye yani ben isviçre gibi bir yerde bile denk geldiği oluyor yani baya ülkelere gidip geliyorum iş dolayi nadiren de olsa hatta yurdum insanı derler ya kac senedir tanisiyormusuz gibi oluyor :) simdi siz almanya diyince bir düşündüm :)
Soran+1 yılya var tabikide almanyada da çok temiz olanlarda ama ben bir türlü karşılaşmıyorum😒
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen temiz bir kız değilsen seni sallamayabilir
119 Yorumla
Soran+1 yılben temiz bir kız olmasaydım öyle temiz birini isteme hakkını görmezdim kendimde..
Cevap sahibi+1 yılbakiremisin peki
Soran+1 yılevet.. gizli sormuş olmasaydım burda cevap vermezdim sana. ulu ortada sorman hoş olmadı..
Cevap sahibi+1 yılama sende gizlisin ki buradada söyleyebilirsin o yüzden
Cevap sahibi+1 yılsen anlattığına göre ideal eş adayı olabilirsin, böyle namazlı tipler zaten ortamlardan veya sosyal medyadan bulunmaz ailen kolay bulabilir ama kuzenlerin felan
Soran+1 yılkuzenlerim ve çevreleri fazla dinimizi yaşamıyorlar. müslümanlar ama yaşamıyorlar.. ailedende yakından tutup uzağa baktığındada doğru dürüst yok kimse..
Cevap sahibi+1 yılya her erkeğin vardır böyle abdestli namazlı arkadaşı benim mesela 5-6 tane var çok temizler sen konuyu açarsan kuzenlerin filn yardımcı olur, hem senin gibi bir kız ister bakir bir erkekde
Soran+1 yılhaklısın ama ben kuzenlerimle fazla laubali değilim yani o konuları hiç konuşmadım onlarla.. anneme sordursam kendimi aciz gibi hissederim..
Cevap sahibi+1 yılniye aciz hissetceksin saçmalama, hayatını beraber geçirceğin insanı seciyosun, böyle davranırsan fırlatmanın tekine denk gelir sonra boynuz bile yiyebilirsin
Soran+1 yılAllah korusun.. bilmiyorum kuzenlerimin içinden bir kaçı benimle evlenmeyi düşünüyorlardı ama o zamanlar hem yaşım küçük hemde fazla yakın akraba olsukları için annemler istememişlerdi.. şimdi gelipte eş adayı bulun bana diyemiyorum yani diyemem gibi..
Cevap sahibi+1 yılaslında senin gibi kızlar bulunduğu ortamda farkedilir evdemisin ki bir yere çıkmıyomusun, kapalımısın
Soran+1 yılevet kapalı bir kızım ve okuyorum.. çoğu zamanım evde geçer ama..
Cevap sahibi+1 yılbulunduğun ortamlarda da insanlarla tanışabilirsin ama dikkatli ol sonuçta erkeklerin niyeti belli, ne bilim ya aynı ortamda olsak dikkatimi çekerdin ve peşinde koşardım, sonuçta evlenilecek türden kız sayısı az
Soran+1 yılbulunduğum ortamlarda türkler bulunmuyor çoğu zaman.. olanlarda malum.. hayırlısı olsun diyorum.. devam beklemekten ve dua etmekten başka bşr şey gelmiyor elden..
Cevap sahibi+1 yılyurtdısındasın o zaman
Soran+1 yılevet maalesef..
Cevap sahibi+1 yılişin biraz zor o zaman ama sana tavsiuem netden kimsrye kanma
Soran+1 yılteşekkür ederim uyarın için. ben zaten çevremden olsun istiyorum.. bakalım hayırlısı artık..
Cevap sahibi+1 yılaynen hakkında hayırlısı
+1 yılFurkan akrabam öyle tanıstık hatta tanıstırıldık dlört etmeden nişanlandık
11 Yorumla
+1 yılakraba vasıtası ile aracısız olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
aile buyukleri esliğinde tabişilir ve koca olacaği varsa karar verilir ve evlenilir. öyle sevgili mevgili olmaz namaz niyazli adamda.
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten sevgililik felan düşünmüyorum ama öyle birisiyle bedense oek karşılaşmıyorum..
Bacım hayatını mı karartmak istiyorsun eceline mi susadın Müslüman erkekle evlenilir mi jsısskıssjsısıs en iğrenç erkek karakteri ya jssjsjajshıssh
11 Yorumla
+1 yılnamazında niyazında bir kızsan bulursun. yok değilsen bulamazsın.
20 YorumlaGel tanışalım 😊 Onasıl soru her yerde vardır namazını niyazını kılan biri😊
05 Yorumla
Soran+1 yılyok heryerde maalesef..
Soran+1 yılyurtdışında yaşıyorum.. net üzeri görmeden tanımadan konuşma taraftarı değilim..
Soran+1 yılme yapmam gerektiğine dair fikir edinmek için sordum soruyu.. samimi olduğuna inanırım, Allah gönlüne görede birisini çıkartsın
Gel tanışalım bende namazında niyazında birisini arıyorum.
00 Yorumla
+1 yılnormal insanlarla nasıl taşıyorsan onlada onlada öyle tanış abartılacak bir şey yok ortada
00 Yorumla
+1 yılBoşver kızım ne varsa hacı hoca ve türbanlı takımından çıkıyor. Her haltı yer çaktırmadan. Ha çok istersen yurtlarında kamp kur
11 Yorumla- +1 yıl
birkaçı dini kullanıp istismar etmeleri bizim sucumuz degil
Namazın da niyazında da olan bir çok erkek var
Benim çevremde de çok var
Fark etmeyecek bir tip arıyorsan boşta olan çok00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Neden böyle bir soru sorma ihtiyacı duydun
14 Yorumla
Soran+1 yılçünkü öyle birisiyle tanışmak bir türlü nasip olmadı..
Soran+1 yılkaba da ılsa güzel ahlak eksikliği diyeyim genel olarak. dürüst olmamaları da
- Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılcamiye git avluda bekle 5 vakitin hepsine gelene merhaba de mevzuya gir direk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgizli olmasam tanışırdık belki ama sanırım yas uygun değil :) sen kaç yaşındasın
03 Yorumla
Soran+1 yılyaştan ziyade netten tanışma taraftarı değilim.. birde ben yurtdışında yaşadığım için neredeyse imkansız... yaşım 27 bu arada..
Cevap sahibi+1 yılsevgili için demedim zaten ve sanaldan ilişki yapma taraftarı değilim :) bende 22
- +1 yıl
şimdiden... hahaha boşver gez dolaş hayatını yaşa çünkü hayat çok kısa!
+1 yılAkşam namazı kaç rekat diye sorarak.
10 YorumlaNasibin heryerden gelebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılgelmedi ama şimdiye dek..
+1 yılDergahlarda ya da namaz vakti camilerde ancak
10 Yorumla
+1 yılbu tipi internette bulmamak en hayırlısı
11 Yorumla- +1 yıl
cuma çıkışında fark ettirmeden bir bak etrafa namazdan çıkanlardan ayarla kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyelim ki böyle birini buldun teklif eder misin
1110 Yorumla
Soran+1 yılyani önce konuşurum sonra tanışanilir miyiz diye sorarım..
Cevap sahibi+1 yılSen kapalı namazında niyazında biri misin
Soran+1 yılevet..
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok yalnız dindar adam zor bulunur bu zamanda bu zamanda gerçek hoca bile zor bulunur
Cevap sahibi+1 yılDua etmen lazım
Soran+1 yılhaklısın.. hayırlısı olsun artık dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden..
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne yapacaksın
Soran+1 yıldua edeceğim😅
Cevap sahibi+1 yılDoğru ya tabi
Soran+1 yılneden merak ettin ki
Cevap sahibi+1 yılSordum öylesine
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden konuşabiliriz
Soran+1 yılyok kusuruma bakma. ben reelden görüşme ve tanışma taraftarıyım..
Cevap sahibi+1 yılTanışma için demedim benim zaten ihtiyacım yok konuşmak için neyse sıkıntı değil
Cevap sahibi+1 yılİyi günler
Soran+1 yılkusuruma bakma tekrardan.. ben tanışmak amacıyla sadece konuşmak istiyorum.. birde ben yırtdışında yaşadığım için görüşüpte tanışmak istiyorum..
yoksa senlik bir dırum yok..
Soran+1 yılsanada iyi günler dilerim
Cevap sahibi+1 yılTamam sorun yok
Cevap sahibi+1 yılİyi gunler.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaş aralığında olmali
Soran+1 yılneden sordun😅 ben 27 yaşındayım🙊 23-30 arası olabilir diyorum..
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşında bir şahıs sana küçük gelir öyle sordum hem erkeğin büyük olması lazım
Soran+1 yılbilmiyorum benim yaşımda olanlar ve benden büyük olanlar benim bazı krilerlerime uymuyorlar yaşam tarzı ve yaşamışlıklarla ilgili..
Soran+1 yılben yaşımı göstermiyorum o yüzden 23 te olabilir dedim
Cevap sahibi+1 yılO sana abla der erkeğin büyük olması lazım
Cevap sahibi+1 yılSu evlenme işi ciddi is işin zor bu zamanda tarikatların çoğu bile güvenilmez her namaz kılan da dindar değil
Soran+1 yılartık kriterleri öyle bir düşürdüm ki😅 doğru düzgün biri olsunda yaş önemli değil benim için
Cevap sahibi+1 yılBence 27 30 arası sana uyar 30 dan sonrası boşver
Soran+1 yılhaklısın ama doğru olan insan kendini belli ediyor bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılHakiki müslüman ibadetlerini aksatmaz kul hakkına ve hayvan hakkına dikkat eder hakkını da yedirmez hakkını hukuki yollardan arar kanunlara uyar kafir müslüman herkese tatlı dilli güler yüzlü olur ne yaparsa Allah için yapar fitne çıkarmaz şikayet etmez şikayet edilmez çalışkandır kötülük yapanlara nasihat eder öyle olur ki onu gören adam müslüman olur
Soran+1 yılevet çok güzel özetledin👍🏻 inşaallah öyle birisi çıkar karşıma.. dediğim gibi yaş önemli değil çünkü yaşımı göstermiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBugün ki tarikatlar hocalar (tabi hepsi degil) yaramaz çok konuşan yere tüküren boş konuşan dedikodu yapan biri dindar olamaz
Cevap sahibi+1 yılBöyle biri yeryüzünün yıldızıdır
Cevap sahibi+1 yılUmarım çıkar
Cevap sahibi+1 yılNe tur kitaplar okursun
Soran+1 yılinşaallah çıkar. Allah büyük☝🏻 bende duam kabul olsun diye tüm yanlışlardan sakınmaya çalışıyorum.. bakalım hayırlısı. ben ümitliyim yinede herşeye rağmen
Soran+1 yılbenim fazla baktim olmuyor kitap okumak için çünkü okuyorum daha.. okuduğum zamanda tarihi ve dini kitapları tercih ediyorum. aralarında olanda risale-i nur var..
Cevap sahibi+1 yılRisale o nur değil de sana başka kitaplar önerebilirim
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen
Soran+1 yılne gibi?
Cevap sahibi+1 yılDini kitaplar mesela hakikat kitapevi nin kitapları içinde imamı rabbaninin mektubatı var 14 adet kitap
Cevap sahibi+1 yılSite olarak da www.dinimizislam.com
Soran+1 yılkitaplara baktım. önerini değerlendireceğim mutlaka. dini kitapları okudukca huzurlu hissediyor insan kendini
tavsiyen için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Bu siteden pdf olarak da okuyabilirsin
Cevap sahibi+1 yılİmamı Rabbani bilirsin herhalde
Soran+1 yılevet okurum artık zaman buldukca. evet fazla bilgim yok ama hakkında. âlim olduğunu biliyprum ama hayatını bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOku bence unutma büyüklerin sözleri sözlerin büyüğüdür
Cevap sahibi+1 yılBen dindar değilim ama bu kitapları okuyan ve uygulayan hakiki müslüman olur
Cevap sahibi+1 yılTabi zor hele bu zamanda ıslama uymak ama ona göre karşılığı var
Soran+1 yılneden dindar değilsin anlamadım😕 ama tavsiyen için tekrardan teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılHalbuki doğru yolun o olduğunu da biliyorum ama işte tembellik
Soran+1 yılevet haklısın zor ama ona görede mükâfatı olacak inşaallah
Soran+1 yılinşaallah tembelliği üzerinden atarsın
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah atarım
Cevap sahibi+1 yılBöyle birini bulduğunda ne yapacaksın peki
Soran+1 yılkaçırmak istemem tabikide😅
Soran+1 yıliyi kötü tanışmaya konuşmaya çalışırım.. olmadı abimi gönderirim konuşması için🙈
Cevap sahibi+1 yılBir kız erkeğe teklif ederse basit olur onun gözünde
Soran+1 yılneden basit olsun ki😕 bana göre öz güvenli ve cesaretli olur o kız.. tabi konuşma şekline bağlı..
Cevap sahibi+1 yılYanlış zaten dindar adam karıdan kızdan kaçar
Soran+1 yılo zaman birisini aracı yaparım..
Cevap sahibi+1 yılO olabilir tabi erkek olması lazım
Soran+1 yılabim var şükür onu aracı yaparım o zaman..
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi abin ya da başka birisi
Soran+1 yılevet. yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAlmanya da ne yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılburda doğdum burda yaşıyorum.. üniversitede son senem..
Cevap sahibi+1 yılOrada kapalı olmak zor değil mi
Soran+1 yılönemli olan zoru başarmak..
Cevap sahibi+1 yılİnternette haberleri okudum moralim bozuldu
Soran+1 yılneyi okudun ki?
Cevap sahibi+1 yılManisa ilinde 52 yaşında bir adam 13 yaşında ki öz kızına 3 yıl boyunca tecavüz etmiş
Soran+1 yılAllah belasını versin😡
Cevap sahibi+1 yılLan varya idam şart ağzımı bozacağım şimdi olmayacak
Soran+1 yılbencede idam şart.. türkiyemizin hep kanayan yarası kızların tecavüze maruz kalmaları, çocuk yaşta istemediği kişikerle evlendirildikleri.. rabbim kimsenin başına göstermesin..
Cevap sahibi+1 yılLan varya öz kızın be öz kızın aklıma lut kavmi geliyor.
Soran+1 yılbilmiyorum adam kızını koruyacağına ne yaptı.. kızda kim bilir babasıdır diye sesini çıkartmadı😔
Cevap sahibi+1 yılTarihin hicbir döneminde dünyanın şimdiki sapikliklari görülmemiştir
Cevap sahibi+1 yılKız olayı abisine anlatmış olay böyle ortaya çıkmış.
Soran+1 yılher zaman vardı bu tür sapıklıklar.. artık türkiyemizdeki bayanlarımız kızlarımız seslerini cıkartabiliyorlar.. eskiden korkuyorlardı..
Cevap sahibi+1 yılÖz kızına tecavüzü ben lut kavminde bile okumadım
Soran+1 yılbiz daha beter bir zamanda yaşıyoruz demek ki😔
Cevap sahibi+1 yılKonuyu değiştirelim mi
Soran+1 yılbenim birazdan çıkmam lazım..
Cevap sahibi+1 yılTamam görüşür muyuz bir daha
Soran+1 yılben sohbet etmekten yana değilim açıkcası.. ama bir sorun olduğunda yardım edebileceğim kadar yardımcı olabilirim
Cevap sahibi+1 yılPeki kal sağlıcakla
Soran+1 yılteşekkür ederim. sende sağlıcakla kal. tekrardan tüm yorumların için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılİyi aksamlar
Soran+1 yılteşekkür ederim. sanada iyi akşamlar dilerim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılBurda misin
Cevap sahibi+1 yılNe oldu la
Soran+1 yılben lan mıyım?
Cevap sahibi+1 yılLan değil la kusura kalma bilerek değildi
Soran+1 yılönemli değil..
Cevap sahibi+1 yılKırıldin mi
Cevap sahibi+1 yılNeler yapıyorsun
Soran+1 yılsence? hoş bulmadım sadece o kadar..
Cevap sahibi+1 yılDostu haklisin
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Soran+1 yılbak sana önce de demiltim sohbet etmeyi sevmiyorum ben.. edeceksem eveleneceğim insan olmalı..
Cevap sahibi+1 yılBir daha yazmıyım mi
Soran+1 yılevet.. kusuruma bakma..
Cevap sahibi+1 yılOk tamam
Cevap sahibi+1 yılSeni engelliyorum kendini beğenmiş birisin
Soran+1 yıl? beni anladığını düşünmüştüm ama yanılmışım..
+1 yılcamiden cıkınca önünde ney çal :))))
00 Yorumla
+1 yılNasip bu işler
10 Yorumla
+1 yılKonuşmayı deneyebilirsin
00 YorumlaKıbleye doğru dönsem seni görürmüyüm falan de asdf
00 Yorumladenk gelmesi gerekli ne yapacan tanışıp
06 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünüyorum.. ama bir türlü denk gelmiyorum öyleleriyle.. yurtdışında yaşadığım için kat ve kat daha zor öyle birini bulmak..
Soran+1 yılhayır internetten hiç istemiyorum.. burdan ne yapabilirim diye fikir edinmek için sormuştum sadece..
Soran+1 yılneden yazamazsın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen öyle biri misin? :/
11 Yorumla
Soran+1 yılevet..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü
10 Yorumla Her ortam olabilir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yıldua et ve bekle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Cami önünde sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Konuşmayı dene
00 YorumlaCami çıkışında bekle
00 Yorumla
+1 yılCumada
00 Yorumla
+1 yılnedenkı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcami çıkışını bekle
10 Yorumla
Detaylı bilgi