Bizmi bizimle sevişin ve iyi sevişmeyi bilin ama evlenirken temiz olunhiçbirşey bilmeyin hayatımıza giren her kadın altımıza yatsın ama bakire olun bizi sevin ama karşılığını istemeyin bize sadık olun ama bırakın bizi biz her istediğimizle olalım bize yalan söylemeyin ama bizim yalanlarımıza inanın biz adi şerefsizsiz ama bunu yüzümüze vurmayın biz erkeyiz amcalara göstererek başladı herşey
1-Eve gelince güler yüzlü olsun. 2-Bir sorun çıktığında bu neden böyle demek yerine bu sorunu nasıl çözeriz desin. 3-Dedikodu yapmasın demiycem yapsın ama benle değil arkadaşlarıyla. 4-Ve her be yaşanırsa yaşansın saygı cizgisini aşmasın
erkekler ne ister biliyomuusun en azından ben ne isterim gözlerine baktığımda değer gördüğümü ve değer verdiğimi düşündüğüm sözlerinde yalan olmayan ve yalan söylemeyeceğim hayatı boyunca paradan daha değerli şeylerin olduğuna inanan güvenen bir kadın isterim su gibi olmalı SU
Sevgili guru üyesi, önyargılı yorumlarinla mi guru oldun sen? Şaşırtıcı. Eğer öyleyse adalet bir kez daha yok yine yok👌👌 ben kimseyi aşağılamadım. Kimin kime naptiginiı senin bilmen imkansız oturduğun yerden ahkam kesmek kolay. Yiyosa önyargısız vede empati yaparak cevap ver. de gorelim
Önyargı? Emin ol asıl önyargılı olanlar bu kafa yapısındakiler... Ben genel konuşuyorum, siz erkekleri yargıladınız, aşağıladınız demiyorum AMA emin ol aynı başlığı ben kadınlar için açsaydın şuanda olumsuz yorum yapan sizler olurdunuz. Adalet yok tabiki siz refah ve lüks içinde yaşarken erkekleri boşluğa iterken bitti adalet! Doğru sen nereden bileceksin, neler yaşadığımızı neler çektiğimizi... Önyargının âlası sizsiniz. Yeter artık kimse kimseyi kandırmasın. Bizimde duygularımız var ve inanın hiçbirinde zerre kadar yapmacıklık yok!
Eğer şu an empati kurabilseydiniz, birgün şu ülkenin erkeklerininde "insan" olduğunu hatırlar, adamakıllı bir gün destek olurdunuz... Sorumlu "siz" değilsiniz, yanlış anlaşılmasın, büyük bir kesimden bahsediyorum. Kadın saygı göstermesin, ama erkek saygıda kusur etmesin. Yok öyle dünya... Hepimiz madem insanız ona göre hareket edeceğiz.
siz erkekler asla istemekten vazgeçmiyosunuz. güzel kadın para cinsellik ev araba. hep gözle görülen şeyler. aşk huzur mutluluk değil. yeterince ciddi mi arkadaşım
hayır hala değil, çünkü herhangi bir gerçeğe dayanmayan saçma bir genelleme. senin bu yazdığınla benim. siz kızlar hep aynısınız paralı koca istersiniz heryere gitmek istersiniz sürekli alış veriş yapmak istersiniz eve hizmetçi istersiniz kayınvalidede nefret edersiniz demem kadar saçma bir genelleme olurdu. kötü tecrübelerini tanımadığın insanları içine alan bir genellemeye çevirme arkadaşım
anlaşmamız için mantık çerçevesinde konuşmamız gerekir zaten. Sen tanımadığın milyonlarca erkekle dalga geçer gibi isterde ister dersen "klasik türk erkeği" olarak dalga geçen bir yanıt alırsın, kızıp "kendince" mantıklı bir açıklama yaptığın zaman gelen yanıtın söylediklerinden daha doğru olmasıda anlaşamamıza neden olur. ama hem fikir olduğumuz bir kısım var uzatmanın alemi yok hata insanın fark edebilidiği kadardır söz kelam ile fark edilmez arkadaşım
ağzın iyi laf yapıyo ama boş yapıyo. önce benim fikrime ya da başkasının fikrine diyeyim saygı duymayı öğren. yarası olan gocunur. bu söylediklerimi ben ortaya attım. üstüne alınıp alınmamak senin sorunun. eğer bu genellemenin dışındayım diyorsan bu kadar tepki göstermende anlamsız.
şaka yapıyorsun dimi :D ben gayet espiri olarak bir yorum yaptım ve altına saldırarak yok tipik türk erkeği falan yazdın yine espiriye vurup ciddi bişey yazıp tekrar dene dedim yine saldırgan bir yorum attın ve gereken cevabı aldığını düşünüyodum ki almamışsın :D ve şimdi bana üzerime alınıp yorum yapmışım gibi konuşabiliyorsun hahaha komik gerçekten :D ama yazdıklarıma boş demeni yadırgıyorum algı meselesi sonuçta :) diyor ve susuyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yıllarca 'kadınlar ne ister?' sorusu dillerde dolaşıp durdu. Peki ya erkekler kadınlardan ne ister hiç düşündünüz mü😄?
En İyi Cevaplar