Sen kadere razı dünden ben ezber bozandım
Çok geç olmakla birlikte sevdiğime pişmanım
Sen boyun eğdiğinle kal ben isyandayım
https://youtube.com/watch?v=pNu_1gdBYRo 🎶
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında ne kadınlar ne de erkekler gerçekten ne aradıklarını bilmiyorlar. Sadece aradıklarını zannediyorlar, sonra da elde edince sıkılmaya başlıyorlar. İnsanoğlunu ayakta tutan his aslında "istemektir". Elde etmek ya da sahip olmak artık adına ne dersen sıkıcı bir durumdur. Bir arabayı yıllarca ister, sahip olur 3 ayda o araba sıradanlaşır. İnsanı madde ile kıyaslamak belki doğru değil ama benzer durumlar olduğu için yazıyorum. İlk çıktığı zaman iphone 4-5 için zamanında mağazalar önünde günlerce sıra beklemedi mi bu insanlar? Ama şimdi yolda bulsa dönüp bakmaz. İnsanın fıtratı bu maalesef. Bazen çok güzel/yakışıklı eşini/sevgilisini çok daha çirkin birisi ile aldatan insan ile telefonunu sürekli değiştiren insan arasında fark yoktur. İnsandan insana değişen tek şey bunun zamanıdır ama her insan aynıdır. Kimileri telefon eskimeden değiştirmez, Çöp olana kadar kullanır yenisini alır, kimileri için bir üst modeli çıkana kadardır ömrü ama sonuç değişmez. Değişen sadece kullandığı zamandır. Çok nasiden rastlanan tuşlu telefonunda vazgeçemeyen dayılar var ya, hah onlar da çok nadir yaşanan aşklar. Yenisini istemediğinden değil de, alıp da kullananamayacağından korktuğu için değiştirmez. Yani sizin büyük aşk dedikleriniz aslında sevgiden değil korkudan vazgeçilemeyen partnerlerdir. Korkusu sadece partneri de değildir , çevredir, değişimdir, yeniden korkmadır ama sonuç da korkudur.
Maddeyi de insanı da çok çabuk sıradanlaştırır, yok ederiz. Yine her yol bu söze çıkıyor. "İnsanoğlu sahip olduğu her şeyin nankörü, sahip olamadığı şeylerin ise kölesidir. "
Kelimesi kelimesine en çok da son yazdığım cümleye yine katılıyorum. Seviyorsun ve o sevgiyi bi türlü kabullenemiyorlar, oturmuyor birşeyler.. sadece sevmek yetmiyor, sevgiyi yadırgıyor insanlar artık
Çünkü senin onu sevdiğini anladığın anda seni kullanma işgüdüsü devreye giriyor. Bu kullanma durumu da genelde duygu sömürüsü. Beni seviyorsa her şeye katlanmalı. O benim. Sevdiğin anda birey olmaktan çıkıp onun malı olmalısın. Olmazsan hopppp, dur. Olursan zamanla sonuç yine aynı olacak. Bu bir kısır döngü aslında. Kadın erkek farketmiyor. İlgi isteyen bir müddet sonra gördüğü ilgiden sıkılıyor, görmeyen ilgisizlikten şikayet ediyor vs. hiç değişmiyor maalesef bu durumlar.
Ne kadar doğru.. ömrünü birine adamak bu kadar mı zor artık insanlar için..
Maalesef zor çünkü çift olmak paylaşımcı olmayı gerektirir. Ben değil biz olmayı gerektirir. Puzzle parçası gibi iki farklı parçadan anlamlı bir bütün olmayı gerektirir. Bencil çift olunmaz. Günümüzde de maalesef bencillik ön planda olduğu için kimse ömür falan adama gereği duymuyor.
Aynen öyle..
Aslında Kankacığım istenen şey çok kısa ve öz sadece güven sadece birbirine karşı olan güven bugün Günümüzün en büyük problemlerinden bir tanesi sadece ülkemiz değil dünya geneline bakacak olursak ki sen de yurt dışında yaşayan birisi olarak gözlemlemiş olman lazım ki en büyük problem Güven güven olduktan sonra arada zaten her şey olur Yeter ki güven Hiçbir zaman zedelenmesin
Bence iki cinste karşı cinsten ne istediğini bilmiyor. Puzzle gibi mi desem, bulmaca çözmek gibi mi desem bu Aşk İlişkileri.
Ya kim kimden ne istiyor anlamıyorum, Aşık oluyor muyuz evet, seviyor muyuz evet.. neden devam edemiyor ilişkiler neden bitmesi için bahane üretiliyor. 🙄
Zaman geçtikçe insanlar değişiyor, şartlar değişiyor, duygular değişiyor. Bazı Aşk'lar ne kadar güçlü olursa olsun, bu değişimlere karşı kaybediyor. O kişi de sevginin, aşk'ın tadına doyduktan sonra, sıra geliyor bahane üretmeye. Bu sebeple çok uzun süre ilişkileri olup, o ilişkinin sonunda evlenen insanları kıskanıyorum.
O kadar doğru ki yazdıkların. Üzerine diyecek birşeyim yok.
Rica ederim 😌✌🏻
Sıkıca sarılabilmek ister, o kolların arasına aitmiş gibi hissetmek ister.
Çok sevmek ister, çok sevilmek.. emin olmak, saygı duyulmak, şımartılmak ister. Güvenmek, korkmamak ister.
Sabretmesini ister, onu anlamasın vs vs.
Cevap
25Cevap
Sevmek, sevilmek, değer görmek ister.
Bir elmanın iki yarısı gibi olmak.
Omzuna başına koyduğunda huzur bulmak ister sadece
Zamanın içinde o olsun ister.
☺️ güzelmiş bu..
Aslında herkes bir şekilde anlaşılmak istiyor..
ama anlaşılmak mesele..
anlaşılamadığın zamanda işte böyle oluyor
Yukarda yazdıklarından sonra, cevap yazmaya utandım valla SOSYETE
:)
Sessizlik istiyorum, huzur istiyorum ben kendi adıma. 🤗🤗🤗
Onlar benden ne ister bilemiyorum ama, yazsınlar pembişler, okur öğreniriz :D
para var çare var
para var huzur var
para var karı var
derdi rahmetli dedem.
sanırım problem çözüldü.
Bir bayanın en çok istedigi şey ilgi sevgi aşk degilmi Peki o halde neden terkeder bir kadin?
Çünkü öncesinde ilgiye, sevgiye boğan Adam bi anda değişiyor ve kadın da gitmek zorunda kalıyor
İşte bu durumda da kadının ne istediğini anlamıyorum 🤦🏼♀️ İki tarafa da soruyorum ne istiyorsunuz Allah’ın cezaları 😃😃
Walla bni çok uğraştırmasın bn canını, ruhunu istiyorm sevdiğim cocukkun..
ilgi, sevgi, sahiplenme, gözünün başkalarında olmamasını isterim ben
Kadınlar ilgi ister erkekler sevildiğini değer gördüğünü anlamak ister
Kadinlarin ne istedigi belli degil de erkeklerin ki belli
Tabularını yıkmış, belirli kalıplarda yaşamamaya çalışan, cesur, özgür birini istiyorum.
Hiçbir beklentim yok beraber tadını çıkaralım şu hayatın yeter taktik maktik yok.
Ben kadından huzur isterim, uyum isterim, muhabbet isterim.
Çok bir şey istemiyorum. Samimiyet olsun, içtenlik olsun yeter. İçi dışı bir insana canım feda..
Eşit miktarda verirsen karşı da verdiğin kadar alırsa hiçbir problem kalmaz
Ben istemiyorum ama kadınlar en başta para sonra ilgi sonra yine para istiyor
Benim beklentim; sevecek, hatalarımda bile yanında olup bana doğru olanı gösterecek, sadık olacak, duygularımızı ve yeri geldiğinde çıkgınlıklarımızı paylaşabileceğim birisi bu kadarcık 🙈 tabi bu iş karşılıklı 🙄
Erkek kalıcı vefalı ömürlük ister. Partner olarak ise diger müşteri lerine yaptıgının yarı sını yapsın ister en azından kutsal bakireyim bildigğn kızlardan degilim elime degmedi ayaklarına yatmasın
Müşteri ne ya?
Terbiyesizlik bu müşteri kelimesini kullanman hiç hoş değil
O anki ruh haline göre şekilleniyor bence. Yaşananlar karşısında biraz fazla düşünüp , azami anlayış ile geçiştirilse çok daha başarılı olunur.
Vallaha ben çukulata isterim başka bişi değil😃
Aa görüşümü niye beğenmedin herkesinkini beğenmişsin😂😂
Ponçikim görmedim bi yandan çalışıyorum 😃 tak tak beğen beğen geçiyorum ♥️
Yaaa kolay gelsin❤❤
Sağol bebekim 🖤
Rica ederim sosyetikim❤
Ben çukulata diyorum😏
Eveeeetttt
Sen mavili ama pembe görünümlü şahıssın deme ama yemezler✌
Öyle öyle
🧠🧠🧠 Bu var mı sende ablacım😃
Fazlasıyla var neyse rahatsız etme sosyetiğimi ve beni aha kapı orda by by✌
Güzel soru ❤️ Cevabını bulursan bana da söyle 😂🤷🏻♀️ Bence bu kişiye ve karaktere göre değişir ama sorunun net cevabı yok o kesin 😘
Dedem derdiki bunların iyisi ömrünü arttırır, kötüsüde kanser eder derdi. Birazcık huzur...
Walla aşk ilgi sevgi ne varsa kadından istiyorum ben 😂
Bu ortama baktığında kadınında erkeğinde birbirinden farkı yok iki tarafında istediği bol bol. ikişmek zevkini tadım hazzını almak seks ihtiyacını gidermek.
Dogaclama olsun hersey
sevgi güven aşk ve en son seks
Evet ne istiyorsunuz? Tükettiniz 🤣
Siz ne istiyorsunuz asıl?
Ben hiç birşey istemiyorum
Bezdum vallahi bezdummmm
Heee aynen ondan
bu sorunun cevabını verecek bilge bekleniyorsunuz
Kadınların bi canımızı almadığı kalmış onu isterler yakında
Koşulsuz sevgi.
Tatmin
Dürüst cevap