Sanırım yakın arkadaşım benden hoşlanıyor arkadaşlar bir bakıverin yoksa ben m kuruntu yapıyorum ne yapacağımı şaşırdım?

Ya yakın arkadaşlarımdan biri kendisi ama 3 yıldır tanışıyoruz aynı bölümdeyiz. Her geçen gün artarak devam eden bir ilgisi var mesela benimle konuşurken kibarlaşıyor cümleleri seçiyor benim ne kadar kibar olduğumu falan dile getiriyor. Ya da 5-6 kişi bir konu hakkında konuşuyor olsak bile hemen "Öyle değil mi Sinem sen ne düşünüyorsun veya sen de böyle yapar mısın? falan diyip o konuya illa beni de dahil ediyor. En son da işte geçenlerde sırf ben markete gidiyorum diye yanımda markete geldi ama hiçbir şey almadı yani sırf ben gidiyorum diye geldi yolda yanımda. Zorla paramı ödedi. Sonra yine birkaç kişi akşam dışarı çıkmıştık. Üşüdüm geri dönelim dediğimde hemen montunu çıkardı vermeye çalıştı falan.. Benden hoşlanıyor mu oluyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Bazen çevredekilerin de kendi aralarında kıkırdaştıklarını fark ediyorum çünkü onun beni sohbete dahil etme çabalarını görüp? Ne yapmalıyım bilemiyorum ben ona hiç o gözle bakmıyorum çünkü oturup ciddi sorsam mı veya nasıl bir tavır takınsam?
Sanırım yakın arkadaşım benden hoşlanıyor arkadaşlar bir bakıverin yoksa ben m kuruntu yapıyorum ne yapacağımı şaşırdım?