Yakın arkadaşımdan hoşlanıyor muyum emin değilim?

2 senedir tanıdığım bir arkadaşım var. Çocuk başka şehirde ama bazen ben gidiyorum işim denk gelirse bazen o geliyor işi denk gelirse görüşüyoruz öyle. Kendisini sevgili olarak hiç düşünmedim ve düşüncelerim çoğu zaman arkadaşça. Ama ara ara onu çok düşünüyorum ince detaylarını düşünüyorum ne bilim ara ara aklımdan çıkmıyor kendisi. Ama şu an sevgilisi var ve daha önce ki ilişkileri hakkında çok konuştuk akıl verdim taktik verdim hiçbirinde zerre üzülmedim hatta akıl verince ve benimle konuşunca bunları çok mutlu oluyorum niye benimle sevgili değil diye üzülmüyorum. Bilmiyorum çok garip bir kafadayım şu an. Gerçi hoşlansam bile açılmayı düşünmüyorum çünkü ayrı şehirdeyiz + zerre bana ilgi duyduğunu düşünmüyorum o konuda. Ama nedense kafamı çok kurcalıyor. Bazen mesajlarıma cevap vermeyince takıyorum sürekli konuşup muhabbet edesim geliyor yani bi yerde önceliklerime giriyor. Belki de daha önce hiç erkek dostum olmadıı için olabilir ciddi anlamda... Sizce hoşlanıyor muyum yoksa gelip geçici heves mi?

Yakın arkadaşımdan hoşlanıyor muyum emin değilim?