Yakın arkadaşımdan çok hoşlanıyorum sizce o da benden hoşlanıyor mu?

Şimdi biz bu sene tanıstık beş altı aydır yakın arkas gibiyiz her gğn görüşüyoruz baştan beri aramızda bi çekim hissediorum kızlı erkekli 10 kişilik grubux ama o bi farklı gibi yani bana öyle gelio neyse ben böyle düşünüyordum sonra bunun gizli flörtü çıktı ortaya bişe demedim arkım fekan şalordı ben senden hosaşıo sanıodum felan dedi ama değilmiş neyse ben o zman sildim kafandan zaten bu düşünceyi neyse bunun flörtü de iyi gitmedi bıraktılar konusmayı hatta kız beni kıskanıo felandı neyse sonra biz hep yakındık temas anlamında frlanda ama bi ara sınırları zorluyoduk cidden neyse sonra böyle bize herkes sevgilimisiniz yok işte çok yakısıyonuz demeye başladı hocalar felan bile sonra bi hoca o ne alakaysa dedikoducu karı beni çekti kenara işte siz sevgilisiniz benden bişe olmaz söyle felan bende dedim hocam valla yok oda nası yok çocuk içine düşüyodu frlan dedi bende yanlıs anlamıssınız dedim sonra bunu anlattım ona mecbur o ozamandan beri bi eski yakınlıgo azalttı gruptaki normal kızlara nası davranıyorsa öyle davranıo felan bilmiom gerçkten yakınız sevgili gibiyiz felan ama hani ikimizde herkese karsı böyleyiz bide bi ara beni bi arkadasına ayarlamaya çalısıpfu ortak arkadasa bilmiom okuyan olırsa sonuna kadar ayrıntı isterse anlatırım
Yakın arkadaşımdan çok hoşlanıyorum sizce o da benden hoşlanıyor mu?