Fakir biriyle evlenmek istemem. Sebebi, ailesine ve kendisine acıma duygum, aşkımın önüne geçebilir. Bunu yaşadım, aşkımızda paranın rolü çok yüksek derece önem arz ediyordu onun için. İlişkimizin bitiş nedeninde bile para vardı.
Birazcık para görünce götü başı ayrı oynamaya başladı.
Ha ben zengin miyim? Hayır değilim, ailemin kazandıkları ya da zenginliklerini kendime ait görmüyorum. Kenarda biriktirdiğim bir iki bin liradan başka hiçbir şeyim yok. Bana göre bende fakirim.
Ama aynı hatayı bir daha yapmayacağım.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen bende ailemin kazandıklarını kendime ait görmüyor 18 yaşımdan beri baba parası yemiyorum ayağımı yorganıma göre uzatırım herzaman az çok artırıp birikmiş param var yarin nolacagiz bilemeyiz ve herzaman babamda olmaz yanımda evlilik gelirsem başta evleneceğim kişinin imanina bakaram sonra eğerki gerçekten uğraşıp para yetmiyorsa bende calişirim yarim günde olsa sonuçta hayat müşterek boşuna dememişler 😊
maşallah demek iki diploma, fakir değil de yetim veya bir erkek tarafından arkada bırakılmış bir kadını mutlu edeceksem onun umutlarını yeşerteceksem, gerçekten mutlu olacaksam benim evlenmemi nasip et Allah'ım diye dua ederim ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, olursa böylesi olsun diğer türlü hiç nasip olmasın evlenmek
pis fakirlerle menemen mi yiyeyim ya da villada barbekü dururken duman içinde pikniklere mi gideyim... ıphone 8-9 almak için bikaç ay beklemek zorunda mı olayım... otobüsle dolmuşla mı yolculuk edeyim ıyyyyyyyy içim karardı... da diyebilecekler varken ben evlenirim sevgi lazım paradan önce...
Rızkı veren Allah'tır deyip 10 çocuk doğurup dilendiren insancıklar geldi aklıma, kafalar pırıl pırıl neyse zenginle evlenirsin yarın fakir olursun, ee o zaman ayrılacak mısın? Bu işleri paraya göre ayarlarsak sıkıntı
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babamin evinden bol para ile yetiştim istediğim herşeyi aliyorum enson cikan arabalar benim altımda geziyorum yinede fakir birisi ile evlenirim para benim için önemli değil imani teki güzel olsun! Ve 10 tane çocuk doğurmam kopekte 10 tane doğruyor sokağa atiyor bir çocukuğum olursa ilk önce onu yetiştirebilirmiyim güzel bir gelecek verebilirmiyim bunun muhasebesesini yapar ona göre çocukın sayisini artirarim evet haklısın bu işler paraya göre ayarlanmaz
karadenızlı hanım efendım demış hersey para degıl ben eşimi kaybettıgımde kazada oldu tum servetımı vermeye hazırdım ama kurtulamadı ne yazıkkı oylece kaldım ne yapayım parayı malı mulku 3.5 yıldır harap haldeyım
Para önemlidir. Sizin belirli bir yaşam standartınız varsa ve kocanızla ekonomik zorluklar sebebi ile bu standartların altına inecekseniz. Ciddi psikolojik gel gitler yaşarsınız ki bu da ilişkiye büyük zarar verir.
Kocası olduğum andan itibaren onun geçimini sağlamak zaten asli görevlerim arasında o yüzden fakir olması birşey değiştirmez. Zengin olsa ondan mı yiyeceğim yine çalışıp kocası olarak onun ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüyüm.
Yani bu soru bayanlar için. Ama yinede ben fakir olsam, eşime karşı mahçup olurdum. Birde evlenmenin hükümlerı var. Eşine bakamayacaksan, maddi sıkıntıya sokacaksan sevlenemiyorsun zaten.
Neden evlenmeyim? Diplomalar mı mutlu etcek beni? Bende de 2 diploma 3 sertifika var.. Elimde bunlar var diye zengin veya iyi gelirli biriyle mi evlenmeliyim?
En İyi Cevaplar