+1 yılherkes birbirinden beter, herkes birbirinden yapmacık iki yüzlü!
şurda evlenirim diyenlerin hepsi yalan söylüyor!
burda sorularda saçma sapan kibirlenenler şimdi evlenirim demiş!
olay fakirlik midir he! fakir insanda gurur olur! tertemiz olur güven verir gerekirse canını koyar ortaya herşeyini paylaşır!
sınıflandırıyorsunuz bide fakir zengin diye! sonrada evlenir misin evlenmez misin böyle soru olmaz!
kimileri çalışır didinir birşeylerin peşinde koşar. karnı doyar mı doyar, evini çoluğunu doyurur mu doyurur. işte o adamla evlenilir.
ama yan gel yat. fakirim kavramının altına sığın bunu duygusal olarak kullan. çalışma evine ekmek getirme çoluğunu çocuğunu aç bırak karına bakma sonra evleniyim ben bu adamla. yok öyle bir dünya!
ne olur yeri gelir eşlerin ikiside çalışır yeri gelir kadında evine bakar erkekte ama ortada yatış söz konusuysa kaale bile almam ben o kişiyi. kız erkek farketmez.166 Yorumla- +1 yıl
benim yazıya dökmek istediğim düşünceleri çok güzel ifade etmişsin...+1000 verirdim eger elimde olsaydı:)
- +1 yıl
sağol canım
- +1 yıl
haklısın en azında evi gecindirmesi lazım
En İyi Cevaplar
+1 yıldoğruyu söylemek gerekirse,karnımı ve ileride çocuğum olursa onun karnını doyuramayacak biriyle evlenmem.ama kişi bu durumda değilse evlenirim.ben de çalışırım.bi şekilde geçinilir yani
180 Yorumla
+1 yıl:)ben genel olarak şunu söyliycem .boşanma oranlarının %90 maddıyata dayalı oldugu bır ulkede bu soru komık olmuş.kaldıkı turkıyenın kaçta kacı zengın zaten .ben kadın olsam aılemın bana sundugu ımkanları altında olan bırınle asla evlenmem.aşk meşk kulağa güzel geliyorda .hayat bunla dönmuyor .para olmaz ıse olmaz bır kavram .kaldıkı en delı gıbı sevıyorum deddgınız ınsanla kac yıl bırlıkte oldunuz demekkı aşkın bır süresı var o bıttımı sürünmek ıstıyorsanız fakır bırınle evlenebılırsınız bu herkesın hayattan beklentısınl alakalı bır durum .para huzurun %50 sıdır .ben bekar oldugum halde paranın ınsana verdıgı guven farklı bır durum olusturuyor.ama fakır olanında evlenmeye hakkı var kımseyıde yargılamak ıstemem .allah kımseyı parasız pulsuz ıssız gucsuz bırakmasın
100 Yorumla
Bir erkek olarak evlenirim.Evliliğe şöyle başlamak istemem : Orta seviyenin üstünde zengin olup,zengin ya da fakir bir aileden gelen bir kızla evlenip gitmek istemem kendi düşüncemle.Eğer ben onunla evleniyorsam,işim de gücüm de o olur,onun emekleriyle beraber birşeylere sahip olmak isterim;beraber çabalayıp kazanmak isterim.Çalışsın ya da ev hanımı olsun hiç farketmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılEvlilik oldukça zor bir müessese,hayır evlenirim diyen çoğu kişinin (sözüm meclisten dışarı) evlilik sonrasında kavga sebebi paradır.Bunu kendi gözümle görmüş biriyim.Çünkü artık herkes çok zengin olmasada yarınını düşünmeden yaşamak istiyor ve bu yüzden iş evlilik noktasına geldiğinde durumu iyi olmayan kişiyle iplerin kopacağını düşünüyorum.Benim cevabımda belli oldu zaten,ileride para yüzünden bir çok sorun yaşayıp ikrah etme noktasına geleceğim ve çocuklarıma iyi bir gelecek sağlayamayacak bir kişiyle evlenmek istemem ama tabii büyük konuşmamak lazım olabilirde.
20 Yorumla
+1 yılkusura bakmayın ama evlenmem. yinede büyük konusmayayım yaradanın işine karısamam tabi ama biraz da kendi elimizde.. bir kere ben okuyorum yakında bir mesleğim olucak neden mesleği olmayan biriyle evleneyim. ben bir sürü cocugum olsun isterim o masumların gelecekleri ile niye oynayayım? babam diyebilecekleri insan onlar güzel gelecek sağlamadıktan,karınlarını günümüz cocukları gibi doyuramadıktan,istediklerini alamadıktan sonra niye hayatı kendımede o küçücük masumlara da,karsımda ki insana da zehir edeyim?
15 Yorumla- +1 yıl
prensip meseleesi kimseyi ilgilendirmez. her zengin ise mutlu etmez her fakir insan da mutlu eder diyee bir kaide yok tamamen ters oluyor bu islerr.
- +1 yıl
Olabilir sana bir sorum var samimisin yanıtla bakalım::Diyelim ki dükkanı var 8000 lira kira geliri var çalışmıycam ulan ben hayatımda yazlıklarda mangal yapıp denizlerde keyif sürücem birazda arsa yatırımı yapıcam işine gelirse benle evlenirsin gelmezse evlenmezsin sana derse ne dersin yaaa?
- +1 yıl
bu kadar kaba olacaksa bastan bitti :))))
- +1 yıl
Diyorsun vay be bencede erkek haklı yani o güç varya inanılmaz bir duygu sıradanlıktan çıkmak özel sektörde maaşla çalışıp stresle yaşam geçirmek yerine güç kuvvet bunlar inanılmaz şeyler hayatın maaş ve çalışıp kölelemekten başka çok daha farklı olduğunu bilmek sıradan insanlıktan çıkmak özgür olmak gücü sayesinde kimsenin insanların öneminin olmaması iş yerinde mobbinglere uğramak gibi derdi olmaması insanın böyle imkanı olsa bana deseler tek şart kadın olmıycak hayatında deseler ok tamamderim
+1 yılEğer ailesi fakirse ama kendisi okuyorsa ve ilerde iyi bir işi olacaksa , geleceği için emek vermişse seve seve evlenirim
ama fakirse ve ben fakirim diye dolaşıyorsa , ekmeği için koşmuyorsa da
kendi hayatına sahip çıkmayana ben hiç çıkmam70 Yorumlahayır evlenmem.. çünkü benim evleneceğim insan benimle aynı jenerasyona aittir.. ben bir kadın olarak köpek gibi çalışıp istediğim seviyeye ulaştıysam onun da benimle aynı seviyede olmasını beklerim.. 20 li yaşların başlarında olsaydım evleneceğim kişiyle maddi durumu ne olursa olsun destek olur ve aynı mücadeleyi verirdim ama şimdi tenezzül etmem. çünkü saygı duymam...
515 Yorumla- +1 yıl
Mal mülk dediğin iş dediğin şeylere çok güvenme bir anda yok olup gider senin çalışmanla alakalı değildir o Allah verirse olur örnekleri çok
- +1 yıl
Tipe bak çay demle mk
- +1 yıl
Siz bu yorumu eksilemişsiniz ama ne kadar doğru bir noktaya parmak değinmiş hanımefendi,bir baltaya sap olamamış bir insanı belli bir yaştan sonra kim ister ki.Bahsettiği 20'li yaşlarda değil zaten.
- +1 yıl
teşekkür ederim canım. insanlar her şeyi işine geldiği gibi anlıyor.. 20 li yaşlarda hayata yeni atılmış olanlar tabi ki hayat mücadelesine yeni başlıyor. insanların şahsi seçimleri kimseyi ilgilendirmez ama o yaşta evlenenler ortak mücadele etmeliler ama ben kadın halimle bir çok mücadeleden geçtiysem, benim yaşımda ki adamda o mücadeleyi vermiş olmalı. bunun maddiyatla direk olarak alakası yok.. ben artık kimden adam olup olmayacağını bilecek yaşta ve tecrübedeyim.
- +1 yıl
Hah hah sevsinler seni be,çocuğun dükkanı var 8000 lira kira alıyor çalışmıycam ulan benim gücüm var banane lan özel sektörde üç kuruş için 10 yıldır çalıştıysan banane ulan senle mi uğraşıcam işine gelirse evlenirsin gelmezse gidersin o kadar derse ne halt yapıcan çalışmanın önemi yok önemli olan parayı bulma adamın durumu iyi mirası var çalışmıyor sen 10 sene özel sektörlerde üç kuruş için çalışıyorsun diye oda mı çalışıcak nah çalışır anca kendin gibi köle bulursun köle+köle iki köle birbiri
- +1 yıl
Aynı şeyden bahsediyoruz özel sektörde senelerce çalışmışsın diye böyle geriliyor hani görsen aa şu zorluğu çekti eee tabi adamda onu gibi olucak bulucağı kişi ki eşit olsun ha hah,ya bırak bulursun üst düzey denkleştirirsin konu o değil,kendilerini bir halt sanıyorlar 10 sene çalıştıysan çalışmışsın ne oldu villa mı aldın 2.000.000 liraya hee çok mu zengin oldun karşılığında kendilerini sanki zenginlemiş havası vermiyorlar mı kargalar bile neresiyle güler bunlara..
- +1 yıl
Ya bırak bu işleri devlet su işleri seni,sen açıkca ben iyi bende en az minumum denk ve üstü olucak paralı erkek lazım diyceğinie kriterim,yok öyle olucak yok fakir boş gezenmiş hadi ya 35 inde işi vardı iflas etti boş gezenmi oldu çok mu güveniyorsun özel sektörde aldığın maaşa bir kriz çıksada şöyle işten bir atılmalar başlasa izlesek sizleri anya il konyayı görme hikayesini o zaman görürüm allahın sopası büyük büyük konuşup ne parasız kalan gördüm ben,Karunun hikayesini okumanıda öneririm
- +1 yıl
bana erkek değil adam lazım.. benim bir erkeğin ne parasına ihtiyacım var ne de asalak gibi yaşayan bir adama para yediririm. siz bu konuşmalarınızı erkeğin parası ile kendini garanti altına almaya çalışan kadınlarla yapın.. benim işim olmaz..ben para için çalışmıyorum. mesleğim özel olduğu için çalışıyorum. evde otursam da fark etmez.dert etmeyin benim ömrümün sonuna kadar yetecek kadar param var. yanlış kulvardasınız..
- +1 yıl
Vay vay yani aileden iyi durumum ben kendimi kurtardım seni kendine bak diyorsun elbette güzel güç önemli bir kavramdır yalan yok güçünün farkındasın parasal güçün olduğu içinde diyorsun ki benim geleceğim garanti altında samimi olarak birşey diyim benimde gücüm olsaydı parasal daha fazla aynı senin bana dediğin gibi konuşurdum yiğidin hakkını vermek lazım doğruya doğru,artı kadınlar seni demiyorum yanlış anlama erkeğe paramatik olarak bakıyor buda beni irrinti ediyor suratlarına şamar atmalı.
+1 yılEğer aşk varsa aşk gözüm kör olur mantığımı devreye geçiremeden hiç durmam evlenirim birlikte çalışır geçiniriz derim..Eğer aşık değilsem hiç doğmamış çocuklarımın geleceğini düşünür ve çok fakir demeyelimde elinde mesleği bir garantisi olmayanla bir yuva kurmayı düşünmem diyelim..
30 Yorumlavalla ben paraya falan bakmam insan mutlu olabildikten sonra her iki kişi de çalışınca geçim ssağlanır. sonuçta çalışmak ayıp bişey değil ki günümüzde çiftlerin her ikisi de çalışabilir.bu yüzden evlenirdim para olmuş huzur olmamış boş işler bunlar.Allah herkesin yardımcısı olur öyle bir durumda
50 Yorumla
+1 yılZor, arkadaş. Zenginle evlenmezdim zaten. Triplerden, kaprislerden dayanamam. Bekarken fakir olmak başka, evli iken fakir olmak bambaşka. Malüm, çocuklar olunca, para cepte olmalı. Kadını da güzel ve mutlu görmek istersen, ona da harçlık vereceksin. Ara sıra fakir dönemleri olabilir, arabasız, tatilsiz, ama sürekli aynı rejimde yaşamak zordur. O zaman, köy yerleşim olacak, en az, sosyal hayata minimum para harcarsınız, kılık kıyafet da önemsiz olur.
20 Yorumlaevde huzur olmadıktan sonra trılyonun olsa kac yazar? Para elbet bulunur helaliyle ama anlaşabilceğiniz insanı buldunmu kaçırmayın derimm.. hem fakir olsa ne olur ? aç kal yani.. zenginlik çok mu iyi bişi? ne kadar fazla o kadar dert oluyo para.. Allah herkesin gönlüne göre versin..
60 YorumlaEvlenirim sonuçta fakir olması beni ve çocuğumuzu aç bırakacak anlamına gelmez zaten sırt sırta verdikten sonra para da pulda gelir önemli olan birlikte olmak ve adam olması malum zenginlik veya fakirlik gerekmiyor bunun için adam olsun 5 kuruşu olmasın
60 YorumlaBen derim ki eger ask varsa, o evde zaten mutluluk olur, akabinde pozitif enerji olur. O pozitif enerji insanin isine gücüne yürüyüsüne bile yansir. Yani fakir biriyle asik oldugunuz icin evlenirsiniz ve bir bakmissiniz o pozifitf enerjiyle adam köseyi dönmüs
40 Yorumlaaşk evliliği yapıosam tabıkı evlenırım sonucta ıkı kısı tek hayat olucaz ve herseyı bırlıkte basarmak calısıp yuvamıza bakmak kadar guzel bısey olamaz.. bu devırde tek maasla bı ev ole kolay kolay gecılmezz tabı evlencegın adamın fabrıkaları yoksa.. mal mulk onemlı degıl sevgı saygı sadakat olduktan sonra hersey bırlıkte ustlenılır ztn.. herseydon onemlısı ask oldugu zaman hersey olur =) ALLAH saglık versın gerısı problem teskıl etmezkı
10 YorumlaEvlenirdim ama cimri biriyle evlenemezdim. Mesela bazi erkegin parasi olmaz ya da az olur ama cimrilikte yapmaz, buyuk seyler almasi gerekmiyor hediye falan istemem ama ufak seylere bile cimrilik yapan insani farkettigimde soguyorum. Onemli olan bu sadece. Zengin olupta cimri olabilir bi erkek. Comert olsun ama ben onun parasini yemeye calismam zaten. Sadece bence comertlik cekici
00 Yorumla
+1 yılKiminin bir gunde harcadigi parayi baskasi uc ayda kazaniyor.. ayda bir kac milyari kiyafetine makyajina sacina harcayan kadin (ki boyleleri var) iki milyarlik memur maasina kanaat etmez tabi ki.. ki daha bunun faturasi var kirasi var mutfak gideri var daha birsuru seyi var.. kimse demesin evlenirim buyuk konusur kimsen nasilsan oylesin sen. Kalkipta bir erkek icin bunlardan vazgecebilecek kadar samimi ve vefali kadin cok azdir.. kast sistemi gibi.. kendi haline tavrina huyuna suyuna maddi ve manevi duygu ve dusuncelerine uygun biriyle yasayacagin hayat, senin yasantina gore fakir ya da tam tersi zengin biriyle yasayacagin hayattan cok faklidir
. Tahammul edemezsin fakire ya da cekemezsin zengini. Bu kadar abartmayin duygusal yaklasmayin kizlar ya :)00 YorumlaFakir kizlarin cogu derdi zengin koca bulup rahat etmek. ( kendi caplarinda haklilar ama sevgi ve ask gercek olmayacaktir aldatmalar kacinilmaz olacaktir hem de her iki taraf icin de ) .
Benim idealim parasal kaygilari olmayan biriyle evlenmek. Boylece beni param icin degil beni sevdigi icin oldugunu bilirim.00 YorumlaSoruna şunu da ilave et kızlara sor bakalım bol keseden atıp tutuyorlar mı yoksa gerçek düşünceleri mi anlayalım.Adamın eski parayla 20 milyar kredi borcu var ve hala ödemeye devam etse bile bir türlü kapanmıyor,adam 1,200 tl maaş alıyor,450 tl ev kirası veriyor,12 yaşında bir oğlu var,annesine her ay para göndermeye çalışıyor.Şimdi bu adamla evlenicek biri olur mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönemli olan dürüst ve sadik olmasi parayla mutluluk satin alinmiyor ask ve sevgide ben bir insani seviyorsam yüregi icin severim parasi icin degil asik oldugum adam fakir sayilir ama beraber calisip gecimimizi saglariz yeterki paylastigin iki lokma ekmegi huzurla ye
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhem yasin tutmuyor kardesim hemde gönlüm dolu ama insallah karsina benim gibi düsünen birisi cikar
Cevap sahibi+1 yıltskler sanada mutluluklar dilerim ama dedigim gibi benim yüregimde biri var zaten Rabbim yüregine göre versin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger onun yaninda hic olmadigim kadar mutlu olabiliyorsam tabikide evlenirim. Yan gelip yatmadigi surece, caliskan bir erkekse ve cabaliyorsa bundan iyisi yok:) zengin oldugu icin hayatta bir erkege ilgi duymam. Istedigi kadar zengin olsun eger ilgisiz ve kendini begenmisse benim icin oluru yok:)
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılçalışmayıp tembel olup ekmek elden su gölden yaşayan tiplerle asla olmaz.
ama helalinden az buçuk kazanıp fazla geliri olmayan adam gibi adamla evlenilir.
ayak yorgana göre uzatılır sonuçta.60 Yorumla Fakir olmak başka calismamak başka,eğer Keyiften çalışmıyorsa cabalamiyorsa ve fakirse isim olmaz ama çabaladığı halde yapamiyorsa ve sonuçta fakirse brn ne güne okuyorum,evlilik ortaktır,seviyorsam evlenirim ben bakarım bize
33 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki dükkanı var 8000 lira kira geliri var çalışmıyorum lan ben istediğim gibi yatırım yaparım yazlıkta keyif çatarım derse ne diycen hee zevk onun değil mi 8000 lira alıyor hee hee görim seni yapışırsınız lan öyle birini bulsanız dizlerine 404 gibi yapışıp ne olur paranda iyi evlen diye bıdı bıdı ayaklarını geçin ya çalış işte tutan mı var seni 1350 liraya özel sektörde bir ömür mobbinglerle çalış hayret birşey.
- +1 yıl
Sağol çok farklı biriymişsin öncelikle,geceleri altını ıslatma sorunum var bu yüzden muşamba bez bağlıyorum eskiden olan mavi ve pembe naylon bezlerden biliyorsun bu sorunumun aynısı erkek arkadaşında olsa genede kabul edermiydin,çünkü her gece yatarken bağlıyorum sabahta yıkayıp balkona asıyorum muşamba bezleri biliyorsun benim gibi durumu olanı kızlar kabul etmez gibi geliyor bana neyse senide sıkmayayım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara evlilik için yeter şart olmasa da gerek şart. İnsan çalıştıktan sonra bir şekilde kazanır. Kazandığını harcamasını da bilmek lazım. Zengin ya da fakir olması değil, kolay para peşinde koşmayan, harcamasını bilen, çalışmaktan kaçınmayan biri olduktan sonra çok büyük sıkıntılar olacağını sanmıyorum. Tabi kolay bir hayat olmayacağı da gerçek.
00 Yorumla
+1 yılveysel baba anlatmış en güzelini..
" benim sana verebileceğim cok birşey yok
aslında...
çay var içersen,
ben var seversen,
yol var gidersen..."
aşık veysel11 Yorumla
Soran+1 yılben buyum hakkı bulut
+1 yılfakir ama nasıl bir fakir
tembel bir fakir mi ?
ailesiyle yasayan bir fakir mi ?
ne mezunu ne iş yapıyor meslegi var mı?
iyi bir işi varsa 0 dan baslasak bile seviyorsam hiç düsünmeden evlenirdim.15 Yorumla- +1 yıl
kirada oturuyor ayda 1500 alıyor
bende alırım bir 2 milyar 3 milyar
hopp tamam
olur evleniriz
gecinirizde bir kac aya ev bile alırız :D
Soran+1 yılbn şahsen istemezdim kadın parası
- +1 yıl
o zaman evlenmezdim
yani adam zengin olsada evlenmezdim
neden bu zamana kadar inek gibi calıstım emek harcadımşu anmesela universite finaller eziyet cekiyorum ki.
Soran+1 yılbazı erkeklerde özellikle evlenirken okumamış olsun diyolar çok duyuyorum :)
- +1 yıl
haha daha neler :D
esim paramı istemezse ben yerim sorun degil yani :D
+1 yılkızlar çok zengin olan kişilerle evlenmek istemezler ama fakir insanlarlada evlenmezler fakir olana sadece acırlar . içten içe üzülür dalga geçerler.. fakire gösterip vermezler . katiyyen evlenmezler kimse kendini kandrmasın. gariban gözüyle bakarlar yani . ondan dolayı fakir olanlar hayata bakış açısını değiştirsinler ..kadındüşmanı olsunlar.
00 Yorumla
+1 yılfakir derken ne kadar fakir? eger suruneceksem olmaz tabi .. ama burada ki kizlara bakma sen her ne kadar evet deselerde is ciddiye binince hepsi vazgeciyor
32 Yorumla- +1 yıl
aynen bende böyle düşünüyorum :D
- +1 yıl
kız haklı beyler
+1 yıltabiki evlenirim,
ikimiz çalışır yoktan var ederiz gerekirse
önemli olan ikimizin de mutlu olmasıdır, para olmuş olmamış bişey farketmez40 Yorumlaileriyi düşünürken tek düşünmediğim şeydir para. çünkü onu her türlü elde edersin, az veya çok. eğer seviyorsan hammalık yaparsın gine kazanırsın. fakir demekte ayrıca çok aşağılayıcı bir hitap olmuş. ben daha binayı temizleyen görevliye temizlikçi diyemiyorum adamın gurur incinmesin diye.
00 YorumlaFakirler çok tipsiz olsa gerek. Çünkü ben daha önce böyle bir hikaye duymadım. (: İnsanları fikirlerinden çok daha fazla seviyorum. Çünkü genelde söylenenler yapılmaz (: Kişinin fikirlerine aşık olmaktansa, kendisine aşık olmak çok daha yerinde olur. (:
00 YorumlaBenim için para amac degil arac olmustur hep seviyosam bnde calisirim toplariz durumu sikinti olmaz yani benim acimdan
42 YorumlaEvllenirim tabii ki . Cepte ki parayı sevecek kadar düşmedim ben.. yuvamin zenginliği ask huzur mutluluk ve güvenle olur parayla değil. Asgari ücretle çalışıp 6 karın doyuran adamlar var.. biz neden basaramayalim ki ?
00 YorumlaÇok seviyorsam tabii ki evlenirim.
Paranın gözü kör olsun be çalışır beraber kazanırız paramızı nolcak.32 Yorumla- +1 yıl
nerede senin gibi kız burada yaaa?peeey...
+1 yılZamanın ne getireceği belli olmaz. Fakir ile evlenirsin.zengin olur.zengin diye dusunursun. O da iflas ede bilir.nasıl biri ile hayatınıza devam ettirmek isterseniz, o kişiyi tercih edin.
10 Yorumla
+1 yılDürüst olmak gerek parayla saadet olmaz evet filmlerde yaşamıyoruz parasızda saadet olmaz ahalii
Faturası aidatı okul masrafı vb öpücükle ödenmiyor...13 Yorumla- +1 yıl
O piyango herkese vurmuyor işte
- +1 yıl
Ara beni öptüm seni seni çok özledim diye bir parça vardı 90lı yıllarda o aklıma geldi,ihsan abi vardı dul zengin bir kadınla evlenmiş yalnız yaşayan kadınla ihsan abi hiç hayatında çalışmamış yazlık almışlar 1978"de yazlığa gelirlermiş martta ekime kadar orada abonman gibi kalırmış mangallar,balık tutmalar, neşeler keyifler karısının bir sürü yeri varmış kirada o yüzden zaten para sorunları yokmuş her akşam yazlıkta mangallar yapılır güzelce sofra şenlenir tam neşe insanıydı helal olsun ihsana
Önemli olan fakirlik değil tembellik. Çalışkan insan ekmeğini taştanda çıkarır. yeter ki çalışsın gerekirse limon satar yine aç bırakmaz ailesini bence :)
10 Yorumlafakir ama tembel olmayan dürüst kuru ekmek yediren ama hanesine huzur veren biriyse kesinlikle evlenirim
60 Yorumla
+1 yılDört dörtlük insan olsun beni çok sevsin başka bir şey istemem.Fakir olması önemli değil.Gerekirse ona ben çalışır bakarım..
20 Yorumla
+1 yılHeart - pain %1000 katılıyorum birde şunu eklemeden geçemeyeceğim
kızlı erkekli tribünlere oynamaktan vazgeçin artık...20 YorumlaUzun bir zaman daha evlenmeyi dusunmuyorum ama evlenmeye karar verdigimde seviyorsan asiksam maddi durumu cok fazla etkilemez beni adam olmasi daha onemli
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüven veriyorsa ve maddi olarak hiçbişi vermese bile duygusal açlığımı giderebiliyorsa elbette evlenirim...
20 Yorumla
+1 yılfakir biriryle evlenirim diyemm ama ne kadr fakir...eli ayağı tutuyo neden fakir..? demekki bu adam çalışmıo bana adam olmaz bu derim...evlenmem...:)
20 Yorumla
+1 yılAilesinin maddi durumunun önemi yok ama kendisinin mesleginin güzel olmasını isterim tabi benimkide iyiyse yok benim meslegimde asgari ücretse onunda öyle olabilir
00 YorumlaSeviyorsam ne para ne de mülk umrumda olur.. Sevmiyorsam da istediği kadar parası olsun evlenmem.. Aşk sevgi başını omzuna koyduğundaki huzur.. Bunlar önemli. Sevmediğin biriyle omur geçer mi be!
00 Yorumla
+1 yılSevgi karın doyurmuyor galiba bilemiyorum ama aşıksam seviyorsam üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yok evimiz 5 odalı olacağına varsın 2 odalı olsun :)
02 Yorumla- +1 yıl
Olur mu canım benim anneannem dedemler çok fakir olmasına rağmen n elerin üstesinden gelmişler birlikte Türk kadının kanında var bu Kurtuluş savaşındanda örnek verirsek :)
evlenmem...Nedenmi daha cok para bagimlisi ve doyumsuz oluyorlar...Maalesef iki tecrubem var...Banami oylesi denk geldi bilmiyorum ama maddi durumu en az senin kadar olmali diye dusunuyorum artik...
00 Yorumlaben calısırım sırt sırta verriz diyen kızlara bak alayıının işi yok buralarda takılıyolar nasıl sırt sırt veriliyo hangınız ne iş yaparsınız mesela hangınız merdiven silersiniz zorda kalsanız ? dürüst olun bırakın aska adanmıs kız numaralarını
33 Yorumla- +1 yıl
helal be :D tam içimden bu geçiyodu :D
+1 yılevine yuvasina bakmaya hazirsa tabii ki evlenirim. is buluruz ya da bende calisirim bir caresini buluruz. eve bakmayacaksa hayatta evlenmem..
25 Yorumla- +1 yıl
öylesiyle de evlenmem
- +1 yıl
Evlenme çokta umrunda olurdu 8000 lira param olucak birde öyle sen istedin diye çalışıcaktım oldu gözlerim doldu,ihsan abi vardı çok eskiden aynı böyle yapmış yazlıklarda zenginmiş karısı hiç çalışmamış hayatında iyide yapmış paran varsa çalışıcan diye kaide yok helede eşin kadın olucak kişi istedi diye hele hiç çalışmam o gücün o imkanın olucak hanfendi zatı istedi diye çalışıcaktım suratına basarım şamarı yürü git kimle evleniyorsan evlen gözümede gözükme bas lan diye avazım çıktığı azarlarım
- +1 yıl
noluyo sana abicim bir rahat ol :d
+1 yılİşim varsa eğer geçindireceğimi biliyorsam ben evlenirim her ne olursa olsun...
Eğer geçindirmeyeceksem alıpta elime yüzüme buluştırıp kızın günahına girmek istemem...00 Yorumla
+1 yılfakir halimle aşkımdan gebersem en başta evliliği zerre düşünmem beni geç karşımdakinin hayatını kendi kaderim yüzünden zehir edemem
.cut.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfakir biriyle evlenmek istemem. hatta zengin birini isterim. bu çoğu kişide vardır ama derine inelim. birine aşık olursam ama fakirse hiç umurumda olmaz ölümüne onunla olurum. zaten artık kadınlarda çalışıyor herşey beraber..
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır. sen kadın olsan sende içinden'zengin olsa iyi olur' derdin. ben dürüst olduğum için yorumum beğenilmedi tabi. evleneceğim kişi aşık olacağım kişidir. ve aşık olduğum kişi ister fakir ister zengin olsun farketmez evlenirim. aşık olduğum kişiyi seçemem.
- +1 yıl
Aman seni bilememde çoğunuz bu devirde paragöz olmuşsunuz yok evi olsun yok arabası ninende güzel mi? derler adama başka köle olsun it gibi çalışsın e niye karşılığında belli bir ihtiyacımı gidericem diye bir ömür senle mi uğraşıcam varsın o ihtiyacımıda başka türlü gideririm,yok öyle dünya hanfendi zatları erkek köle olsun onu alsın işine gelirse kendileri sanki paris hilton güzellik on numarada istekleride on numara kendini beğenmiş kokoşlar kadın bile denmiycek çirkinler bir halt sanıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılbu zamanda çok nadirdir çalışmayan kadın. ayrıca fakir misin neden bu kadar zoruna gitti ki? neden bu kadar nefret besliyorsun. ne gerek var hacı rahat ol yaa
- +1 yıl
Hayır elbette değilimde hayatta kendini beğenmişliği ve bir halt sanan tiplerden kadın olsa iğrinti olurum..çok konuşan kadın tipini sevmem elimden gelse çenelerini kırdırırdım diktatör olsam,öz olucak saygılı susmasını bilicek bilmişlik taslamıycak karşısındaki insanın pisikolojisini zorluk çektiğini bir robot gibi çalışıp para getiren köle olmadığını bilicek bilmiyorsa içenede suratınada sıçarım öyle kadının zaten evlenipte başıma dert alamam sinirlenipte çaksam suratına al başına iş salla yaa
Cevap sahibi+1 yılsadece o robot gibi konusunda haklısın. ama sende karşındaki kadının robot olmasını bekliyorsun. unutma insan. acayip nefret dolusun kimseyle evlenme zaten..
- +1 yıl
Bilmiyorum belkide haklısın aşırı sinirli olabilirim en ufak bir şeyde ortalığı yıkabilirim demokrat gözükürken birde hulka dönüşüp içinden adolf hitlere dönüşme durumum var inkar edicek halim yok kızınca kimseyi gözüm görmez mekan tanımam insanlar ne dermiş umrumda olmaz o yüzden bilemiyorum böyle zaten herşey olumsuz gidiyor sanmıyorum olmaz dediğin gibi zaten.
+1 yılBen zamanında çalışıp iyi bir okulu kazanmışım bu yüzden karşımdakinin de böyle olmasını beklerim ve iyi okul demek iyi iş demek sonuç olarak davul bile dengi dengine oluyo.
06 Yorumla- +1 yıl
günümüzdeki zenginlerin büyük kısmı üniversite okumamış insanlar. Çok zengin ama okumamış diyelim. o zaman evlenmeyecek misin ? :D bırakın bu ayakları ya
- +1 yıl
sen bırak be bu ayağı okumamış biriyle niye evleniyim ben enayi miyim o kadar okumuşum çalışmışım herkesin katkısı olcak. ayrıca herkes şu anda duygularıyla hareket ediyo eksiye abanmışlar ama okumuş birinin okumamış biriyle evlenceğni sanmıyorum. artık erkekler de çalışan bayan istiyolar. her neyse bu benim fikrim beğenmeyen okumasın
- +1 yıl
çok iyiyim
+1 yılneden evlenmeyeyim Rabbim vercek olan belki verir onada, zengin birinle evlendim batmıcanı nerden bileyim aşk varsa yaşadığının ne önemi var sadece o olsun istersin para bir zaman sonra karın doyumuyo aşk demicem aşk karın doyurur
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim evine bakmaya hazırsa elinden geleni yapacaksa beraber yaparız önemli olan çalısmayı sevmesi ve birbirimizi sevmemiz..
11 YorumlaHayir benim belirli standartlarda bir yasantim var. Hadi evlendik maas dengesizligi Türkiye mantalitesindeki adamin gururunu incitir.
10 YorumlaBeni seven biriyle ben onu sevsem bile evlenmem param olmadığı zaman. evlenip borç odeyecekseniz evlenmeyin. sevgili olarak kalin aceleniz ne
00 YorumlaÇok zengin olmasına gerek yok ama evlendiğimde bekarken yaşadığım hayatı yaşayamayacağım bir adamla evlenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüst olucam.hayır...bn babamın evnde daha istediklerim tam alınamıyor elin kocası bana nasıl baksın.bn onu üzerim oda bni üzer çocukta işin içine girince batarız valla
20 Yorumla
+1 yılcebindeki parasını sevicek değilim. tabikide evlenirim :)
10 Yorumlaevlenemem cunku ailem izin vermez kendi kararim degil :/
12 Yorumla- +1 yıl
Evlencek olan sensin ala ala.
+1 yılHic belli olmaz, seversem neden olmasin, zengun alirsin fakir olur fakir alirsin zengin olur dunya bu hic belli olmaz dusmez kalkmaz bir ALLAH
30 Yorumla
+1 yılevlilik cepteki paramı demek... sevgisi saygısı sadıklığıolduktan sonra fakir olsa kaç yazar. tamam hayatını sürdürmek için parar lazım ama aşkın sevginin yerini paramı alıcak... evlenirdim...
00 Yorumla
+1 yılbüyük lokma ye büyük laf etme demişler ama açıkçası evlenmezdim. para yoksa huzur da yok
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat