Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben artık evlilik konusunda defteri temelli kapattım o bir kesin.
her şey menfaat üzerine olmuş.
Kimse kimseyi kalben istemiyor.
her şey para pul mal mülk üzerine olmuş. Benim mesela hayalimdeki evlilik, hayatımızı sıfırdan beraber kurmaktı evimizdeki eşyalarımızdan ekonomik sorunlarımızı beraber düzeltip herşeyin üstesinden birlikten kuvvet doğarak olması gibi felan.
Görünürde herkes kuru ekmeğimiz olsun huzurumuz olsun, beni bırakma ben seninim derken, beklenmedik bir anda hemen daha konforlu işi gücü evi arabası olanla dakikasında evlenip gitmiş. Buyüzden iyi ki diyorum erken iş güç sahibi olmamışım. İnsanların sahte ve maskeli yüzlerini göremeyecekmişim.22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo yay burcuyum ben. Aslında bilmiyorum bu düşündüklerim bundan birkaç sene öncesine kadar felandı. Belkide çok saftım ve haddinden fazla iyiydim. Ama artık maymun gözünü açtı ve insanlara karşı her anımı planlı bir şekilde yaşıyorum. Madem bizim insanımız oyuncu istiyor bende oyuncu değil, oyuncunun ordineryusu olurum.
En İyi Cevaplar
Ben evlenirim. Evlilikte veya bir ilişkide kriterim maddiyat değil maneviyattır. Bir de fakir biriyle evliliğe karşı çıkanlar çoğunlukla orta sınıfa mensup insanlardır fakir veya zenginlerde bu karşıtlık daha azdır zira orta sınıf riske girmek istemez garanticidir memur zihniyetlidir. Zenginlerin gözü toktur fakirler ise zaten fakir oldukları için sorun olmaz.
Aşırı fakir ne kadar fakir olabilir ki? Asgari ücret belli zaten daha ne kadar fakir olabilir?10 Yorumla
Evlenirim, biz fakir ailede büyüdük ama şimdi akıyor maşallah, insanin kalbi güzel olsun. Günümüz kızları için geçerli mi bilmiyorum ama eskiden hiç sıkıntı olmazmiş.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamin durumu orta ama herseyini kaybetse fasfakir kalsa yine onunla evlenir hatta eskisinden de daha iyi hale gelmesini sağlayabilirim. Ondan daha zengin olan başka biriyle parası için evlenemeyecegim gibi çok fakir olaniyla da hayrına evlenemem. Zaten bu devirde çok fakir dediğin adam da en azından temel ihtiyaçlarını karşılayabilen biridir, diğer türlü zaten hayatta kalamaz ki evlenilsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Maslowun ihtiyaçlar hiyerarsisi merdiveninde kişi önce temel ihtiyaçlarıni ve güvenlik ihtiyacını karşılamayı hedefler. Aşk sevgi aidiyet duygusu bunlardan sonra gelir ve onlar karsilanmadan kadın erkek hiç kimse evlilige yanasmaz. O yüzden erkeklerin kızlara burada sallaması çok saçma. Sanki kız istese siz evleneceksiniz?
İlişki içinde olup sonradan durumu kötü olana yanındaki kadın eğer vefaliysa yardımcı olur bu ayrı bir konu. Ama hiç ilişkisi olmayan bir adamin önceliği zaten ilişki değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden olmasın
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Yoksulluk sınırının altında olan birinin şartları bellidir. Bunu detaylıca yazmaya gerek yok.
Ve ne acı ki düzen böyle.. insanların emeklerinin karşılığını alamaması ya da yaşadığı çevresel faktörlerin kurbanı oluşu.. Çalışkan olmak ayrı tembel olmak apayrı. İş imkanı bulmak ya da hazıra konmak başka çabaladığı halde yerinde saymak apayrı..
Bir insana sırtını dayararak ömür geçirmeyi hayal etmek? elinde olmayan nitelikleri karşı taraftan beklemek gibi beklentiler traji-komik. Herkes rahat yaşam sürme peşindeyse iki tarafta taşın altına elini koyacak çünkü artık yok öyle bir dünya.40 Yorumla
+1 yılYani maddi durumum cok iyi ve ben evlenirim. Ama kiz olsaydim sanirim fakir birini tercih etmemeye gayret gosteriridim. Cunku fakirlik mutlu etmiyor. Fakir bi ailede yetistim cocuklugum yoklukla gecti hadi bizimki cocukluktu disarda camurda toprakta oynardik biseyler. Bilyeler kartlar vs ama artik cocugu mutlu edebilmek zor. Yani evleniceksem durumu iyi biriyle evlenirdim aksi takdirde evlenmezdim. Ama zaten benim Şu an bile evlilik dusuncem yokki. Kariyerim onceligjm. Hedeflerim onceligim. Evlilik benim. icin hedef olamaz. Milyarlarin yaptigi bisey evlenip cocuk sahibi olmak. Bu bir amac olamaz benim. icin.
217 Yorumla- +1 yıl
Kova 😕
- +1 yıl
Burclara inaniyormusun?
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- +1 yıl
Anlamadim?
- +1 yıl
Hayir yani inaniyormusun derken. kisinin Burcuna gore direk on yargi olusuyomu? Hani varya bazilari. Yhaa ben bu curclarla anlasamiyom diyen kisilerden misin. Manasinda sormak istemistim.
- +1 yıl
Denedim ya her çeşit insanı arkadaş olarak akraba olarak vs. Burçlar yokmuş gibi baktım onlara ama beni hiç şaşırtmıyorlar tıpa tıp aynısı ve tabiki gördüğüme inanıyorum yani sadece burç değil. Burç, yükselen burç onun haricinde normal bir gözle bakıyorum onun haricinde bir bilim var adını söyleyemem islam alimleri bilir gerçek alimler gizli bir bilgidir ondan yararlanıyorum sonra uzmanların kadın erkek ilişkileri ile ilgili yapmış olduğu dergilerde yazan araştırmalar makaleler vs. Bunlardanda yararlanıyorum karşımdaki insanın ailesine ve kendisinin bana karşı tutumunada bakıyorum...
- +1 yıl
Sen baya bildigin derinlemesine takip ediyosun. Eee kovalar nasil peki cok gozlemlemissin 😂
- +1 yıl
Sence kovalarin zirveye oynayabilecek potansiyellerri var mı . 😂
- +1 yıl
Girisimcilik diyelim.
- +1 yıl
Tesekkurler
Siskoletta , önemli olan insanın zenginliği fakirliği değil ruhudur diyelimki seni hayatta seven seni koruyan ve senden başkasını gözü görmeyen en zor zamanında bile seni terketmeyen bir sevdiğin var bu kişi zengin ya da fakir senin tercihin ne olurdu
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama para birazcık önemli çok değil birazcık :)))
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Herkesin bir yaşam kriteri var baba evinde hiçbir şeyim eksik olmadı benim çok şükür bu kriter düşsün istemem, ben bakım yapmayı, değişik değişik giyinmeyi, süslenmeyi, yeni yeni tarifler deneyip yemek yapmayı vs çok seven biriiyim bunlardan mahrum olmak istemem yalana gerek yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Evlenirim diyenlerin doğruyu söylediğini sanmıyorum. Bilmiyorum, davulun sesi uzaktan hoş gelir ya hani belki onlara da yalnızca düşününce kolay bir durummuş gibi geliyor olabilir. Allah göstermesin ne ben aşırı derecede fakir olmak isterim, ne de karşımdakinin olmasını isterim. Herkes rahat bir şekilde yaşamak ister. Böyle biriyle evlenmeye kalkışırsam düğünümü bile kendi istediğim gibi yapamam, her gün her gün evlenmiyorum sonuçta. Hadi bir şekilde istediğim gibi bir düğün ya da nikâh gerçekleşti diyelim, ya sonrası? Böyle düşününce para gerçekten de önemsiz değil aksine şu zamanda çok gerekli bir şey. O yüzden insanların para önemsiz demesi bana fazlasıyla boş geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenirim diyenler yalan söyler :D Ben olsam evlenmezdim türkiye şartlarına göre düşünün gerçekçi olun biraz çocuk doğuracaksınız onu büyüteceksiniz evin kirası var gıdası var faturası var cidden bir yerden sonra maddi geçimsizlikle beraber duygusal geçimsizlikte baş gösterecektir.. iş bulmak eskisi gibi kolay değil bide... İllaki biri birisine bu parayı eve ben sokuyorum diye psikolojik baskı uygulayacaktır kadın ya da erkek bir taraf çalışmıyorsa fark etmez.. hadi kadında neyse ama erkek fakir olursa erkek şanslı ya da yakışıklı değilse kimse ona bakmaz hayatın gerçekleri bunlar insanın canı illaki gezmek arada yeni birşeyler giymek bakım yapmak veya değişik hobiler yapmak ister... ilk baş oluyor dersiniz sonra olmaz ben etrafımda çok gördüm..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fakir derken, çalışan insan zaten çok fakir olmaz. Ben de çalışınca kıt kanaatte olsa geçiririz. Çok fakir olmak için çalışmamak gerekiyor. O zaman da benim işim olmaz şahsen. Çalışıp bakamam kimseye. Çalışkan olsun hiçbir şeyi olmasa da ben tamamım
30 Yorumla
+1 yılBu konuda denklik kavramı devreye giriyor erkeklerin büyük kısmı için sorun olacağını düşünmüyorum ama kadınlar için büyük sorun heleki baba evinde her şeye ulaşabilen kadınlar için. Fakir fakirle evlenmesi daha sağlıklı gibime geliyor. Akıllara şu soru geliyor acaba Aşk bir safsatadan mı ibaret?
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi açıdan durumu değil de daha çok çalışkan biri olup olmaması önemli benim için.. Düzgün, vicdani ve insani değerleri olan ve en önemlisi benimle genel anlamda uyumlu olabilecek biri ile olmam önemli olan.. Geri kalan her şey hallolur.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılHayır hele bu devirde asla aklını kullanan gayette zengin oluyor (zenginlikten kastım milyarder değil ama rahat yaşayacak kadar parayı buluyor) yani bir insanın fakir olması aynı zamanda akılsız olmasıdır bence ya da hayatı felaketlerle doludur o yüzden istemem
21 Yorumla- +1 yıl
Senin icin zenginlikte kasit kac paralik mal varligi?
+1 yılHayırrrr maalesef çünkü aşırı fakirlikten bahsediliyor burada. Bu dönemde fakir olmak gerçekten çok zor. Hayatı yaşayamıyorsun sadece yaşayanları izliyorsun vs. Ayrıca ilerde çocuklarımız olursa onlarda yokluk içinde büyürler, asla böyle bir şey istemem bu yüzden asla dediğim nadir şeylerdendir bir fakirle evlenmek.
20 Yorumla
+1 yılFakir olanı anası sever.
Hiç evlenemem, fakir biriyle muhatap bile olmam.38 Yorumla- +1 yıl
Kız dürüst işte ya ,😄
- +1 yıl
😄 Heran suikaste uğrayabilirim fkdlgk
- +1 yıl
Bir şey olmaz 😄
- +1 yıl
Elbette.
Ben en çok kendime güvenirim 😎😄 - +1 yıl
Bana da güven, benim sorumda kendini güvende hissedebilirsin :))
- +1 yıl
Ona nazaran bu şimarıklığım zaten fjfkf.
Buralar bizim 😄
Çok sevgili modum varken heç bir şey olmaz fkflgk - +1 yıl
Eyvallah balım ☺️🌺
- +1 yıl
🌺🌺💐💐
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem
kımse standartları dussun ıstemez dusunce zAten kavgalar baslar o yuzden yok kalbe bakarım palavralarına ınanmıyorum hele kadınlar soyledıgınde
basta kabul edılsede zamanla bu durumu erkegın yuzune vuruyolar ısyan edıyolar e hayır gelır oyle ılıskıden
toplumda zaten erkek calısır evıne bakar dıye bı algı oldugundan erkegın fakırıne bakmazlar kadınında fakırlıgı erkek paralıysa sorun olmaz
ıkı tarafta fakırse anca olur o ılıskı10 Yorumla
+1 yılKadını yoklukta, erkeği bollukta tanırsın derler. Ben evlenirim de bakalım o parayı bulursa ne yapacak :)
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılparasız erkek , gereksiz erkektir.
bir tek annesi sever oda eldivenle.12 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
öyle .
Fakir veya zengin ayrımı yapmıyorum. İnsani özellikleri taşıyor mu yoksa taşımıyor mu ona bakarım. Sonuçta istediğin kadar malın olsa da sabaha mezara koysalar götürmeyeceksin o malı ama insan taşımak daha önemli benim için.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Hayır. Zengin birini falan aramadım hiçbir zaman ama şu da bir gerçek, geçim sıkıntısını üst düzeyde çektiğiniz bir evliliğin öyle mutlu mesut gitme ihtimali sıfır. Yani biz soğan ekmekte yeriz ama mutlu otururuza inanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Önemli olan cebindeki para değil, kafa kasıdır bana göre. O yüzden evlenirim. Ne yaparız bizde evlenince zengin oluruz ne olsun, 😄
42 Yorumla- +1 yıl
Milyonlarca fakir var
Bu zamana kadar niye evlenmedin😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakirlik ahlaki bakımdan olmasın. Fakir olabilir ama insan çalışkansa her zaman avantajlıdır. Zengin oluo gö tünü yayıp, zaten para bol ben de kullanılacak enayiyim gelsin kurtlar çakallar yesin sömürsün beni para bittiğinde atsın kenara boş poşet gibi. Parası olmayan paralı kişi istiyor. Boyu olmayan boylu poslu insan arıyor. Ahlaksız düzenbaz namuslu temiz insan istiyor hayatına. Kimde ne yoksa onu istiyor ama soruyorum hak ediyor mu?
20 Yorumla
+1 yılEvleneceğim adamın hiçbirşeyi yok birlikte yapıcaz herşeyi ♥️
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim durumum varsa eşime bakarım. Ben fakirsem evlilik düşünmem. Eve yetemeyen bir eş olmak istemem.
14 YorumlaNe yalan söyleyeyim evlenemem. Aile içi huzursuzluk varken aşkı sevgiyi napayım gerçekçi düşünmek lazım
10 Yorumla
+1 yılEn geç doksanlarda olsam evlenirdim, fakirin hem endamı hem onuru vardı. Şimdikiler cin çarpar mübarek.
11 Yorumla
+1 yılAnnesi, babası olmayan biriyle bile evlenirdim. Kadınlarda yokluğu görenin daha çok kıymet bileceğini düşünürüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç öyle olmuyo. Örneği çok. Yoklukta biraz bolluğa girince bir şey oluyo. Kendilerini prenses sanmaya başlıyolar. Boş olan her şeyi almalar falan. Asıl durumu iyi olan bi aileden alınan kız yokluğa girdiğinde idare etmesini biliyo. Yokluktan bolluğa alınan kız sonradan görme oluyo cıvıtıyo
- +1 yıl
+1 yılBen sevip güvendikten sonra maddiyatın pek bir önemi yok
25 Yorumla- +1 yıl
Milyonlarca fakir var
Bu zamana kadar niye evlenmedin😂😂 - +1 yıl
Bir sus istersem önce açıklamayı düzgün oku sevip güvenmek demişim okeyyy
- +1 yıl
Yahu bu kafaları anlayamıyorum
Ben jnstagramdan da buldum fakir sevgilim de vardı. Ama hiçbiri kendine güvenip de sevgili bile olmuyor
Daha sevgili bile olamadığın fakir adami, ona aşık olduğuna nasil ikna edeceksin. Ben edemedim - +1 yıl
Bak şimdi büük memeli abla ben severim güvenirim karşılığı olursa ne ala olmazsa basarım tekmeyi elalemin sorunlusıyla uğraşamam ki sevgi de karşılıklı güzel eğer maddi durumu yetersizse ve seviyorsak birbirimizi ben sorun etmem para bu bir şekilde bulunur ama karşılığı yoksa çabalamam kimseyi kendime zorla sevdirecek değilim ya
- +1 yıl
Aferin sana ben de öyle yaptım
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılParagöz bir insan hiç değilim aslında ama öyle böyle değil, aşırı aşırı fakir gibi şeyler demişsin. O yuzden gözümde canlanan o fotoğrafın içinde olmak istemeyeceğim için evlenmem
20 Yorumla
+1 yılBen çalışıp para getirebilirim sorun değil benim için.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğduğunda belli bir kimliğin yok sadece insan yavrusu olarak doğuyorsun bu nedenle evlenilir yeterki çalışkan azimli olsun
31 Yorumla
+1 yılEvlenirim yeter ki cimri olmasın ve tembel olmasın.
12 Yorumla- +1 yıl
Milyonlarca fakir var
Bu yaşta ne evliliği, okuyorum.
+1 yılEvlenirim aşkımla parayı ararım. Parayı bulup aşk arayana kadar
10 Yorumla
+1 yılTabiiki kank. Maddiyata önem veren birisi değilim. Parayı seven insanlar pek ilgi alanıma girmez.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tekli kazanç durumu eve yetecek düzeyde olduğu sürece sıkıntı yok, sevmek yeter bence
18 Yorumla- +1 yıl
Ben calisyom fakirim be kira da oyuryom evimi görsen köpek bağlasan durmaz her gün yemek takımı alma haylile yatıyorum ben çalışkan bı insanım
- +1 yıl
Ben calisyom fakirim be kira da oyuryom evimi görsen köpek bağlasan durmaz her gün yemek takımı alma haylile yatıyorum ben çalışkan bı insanım ama bide dış etkenler var fakir olmak için mes
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum fakir adam para bulmaz gelir sana sarar cevremde çok görüyorum bunun örneklerini yani kısacası para para para ben çok çektim fikirlikn ac kaldım çoğu zmn büyük konuşmak istemem ama fakir adamla evlenceme hiç evlenmem daha. İyi
- +1 yıl
Bende öyle düşünuyordum eskiden çocukken ama büyüdükçe düşüncem değişti eser kalmadı
- +1 yıl
Evet ne yasadigimi ben bilirim nelere mücadele ettimi
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğim kadının maddi durumuna pek bakmam.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Evlenmem, zaten muhtemelen denk de gelemem. Sıkıntı olur. Parasına ihtiyacım olduğundan değil kimsenin, hayat zevkleri aynı olmaz muhtemelen
00 YorumlaErkek Evlenirde Kadın Evlenmez. 😂
Kadın Milleti bu bir sürü gereksizi ay özür gereksinimi var.
Paranız yoksa Evlenmeyin abi 👉👈00 Yorumla
+1 yılBelli bir düzeye kadar fakirse evlenirim ama aşırıysa evlenmem niye evlenim s@lak mıyım gerek yok boş duyar kasmaya
02 Yorumla- +1 yıl
Burçlara inanmadığımdan aklımda tutmadım bilmiyorum
+1 yılErkekler için bir sıkıntı olacağını sanmam.. Öyle böyle değil.. ((:
10 YorumlaFakir fakiri almalı. Zengin zengini almalı.
Eğer uyum sağlayabilirler ise sorun olmaz ama genelde uyum sağlayamamak çok oluyor.02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı zengin olmayanla evlenmeyi tercih etmem. Kimsenin gözünde aşağılanma gibi bi niyetim yok.
10 Yorumla
+1 yılValla hiç zebgin fakir diye bir düşünce aklıma gelmez sanırım. Zaten hwrşeyi ben karşılıcam parası olması ile olmaması arasında bir fark yok benim için
17 Yorumla- +1 yıl
Tabi kadınlar için bu değişir o ayrı
- +1 yıl
Başak neden ki🙄
- +1 yıl
Peki ben sıralamada nereye girdim. Uzak durulması gerekenler bölümüne mi🤣 ama sana söylim burçlar ile pek alakası olmuyor bu işlerin inan. Sadece insanda ön yargı oluşturuyorlar başka bir şey değil.
- +1 yıl
Sırat köprüsü diyorsun yani. Bence hiç uğraşma gönlünün istediğini aklın onaylıyorsa isterse yükseleni plüton olsun. Kadın istedikten sonra değiştiremiyeceği çok az erkek var.
+1 yılAşırı fakir nasıl oluyor fakir fakirdir
23 Yorumla- +1 yıl
Fakirin bir üstü 🙄
- +1 yıl
Altı olmasın
- +1 yıl
Yok
+1 yılEvet evlenirim. Birlikte çalışır hayatımızı sürdürürüz.
00 YorumlaBu sorunun cevabı belli ; durumu düzeltene kadar hayır tabi ki
00 YorumlaEvlenemem fakir biriyle maddi durumu iyi olması lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
Parayı bulunca gtleri kalkıyor
Acıma yetime döner koyar gtune00 Yorumla
+1 yılZengin diye aldıgın kişinin birgün fakir olmayacağı ne malum
015 Yorumla- +1 yıl
Terazi sizin
- +1 yıl
Hastanede derken anlamadım
- +1 yıl
Yo bende hata yok eminim babam resmi işlerde hiç aksatmaz hastanede doğmuşum kardeş
- +1 yıl
Niye sordunuz merak ettim de mümkünse öğrenebilirmiyim
- +1 yıl
Ya ne kadar akıllıca mantıklı Bi düşünce
- +1 yıl
Yo hayır vallahi alay etmedim kardeş neden alay edeyim aksine hoşuma bile gitti geleceğini düşünüp temkinli adım atman
- +1 yıl
Profil resminizden olgun biri oldugunuz belli zaten kardeşim
+1 yılHshshhs ne bileyim aşırı fakir komik tanım olmuş sanmıyorum zor denk gelmesi 😃
00 Yorumlaher şey çıkar üzerine kurulu aşklar evlilikler kimse normal biri ile evlenmiyor fakiri ne yapsınlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Merhaba , evlenilebilir sonuçta somut şeyler değişebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeter ki paraci olmasin boyle seylerin hesap kitap yapmasin duskunu olmasin. Hem zaten erkek tarafindan cikmiyor mu hem dugun evlilik seyler hem daha sonrasinda genelde ev gecindirme vs?
00 Yorumla
+1 yılEvlenemem bıktım artık fakirlden dünya ya geldim geli fakirim gece konuda oturuyorum mutfak dolabim bile yok teyah yok millete ankastre ocağa geçti ben yine fakirim bide fakirle evlenip temeli omurumu yedirticem
16 Yorumla- +1 yıl
Senin tuzun kuru sen anlamasin beni
- +1 yıl
Ben senin için oluyorum asalak sen kimsin düdük kafana göre hayali ihracat yapiyin almazmis Allah aşkına al ya
- +1 yıl
Bı git canım gibi konuşma sen benim ne olduğumu nerden biliyon da ordan yoruma bakarak yaziyon yobaz senin anadır cahilmis dinime soven müslüman olsa canım
- +1 yıl
Benim dinimi sorgulamak sanami kaldı
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır o kadarıyla anlaşamam burada dürüst olmak gerek birçok kişi anlaşamaz bence çok zengin de çok fakir de sıkıntılı
00 YorumlaHer Kadın Marinada Kahvaltı Yapmak, Sonmodel Arabayla Evinden Alınmak, Lüks Parfümler , Hediyeler, Saatler , Son model Telefon İster Kısacası Sana Bağlı
Kardeşim Senin Bileceğin İş Yolun Açık Olsun Saygılar Sevğiler...01 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim , ben bakarım ikimize de ndnddja.
52 Yorumla- +1 yıl
Milyonlarca fakir var
@Büük-memeli-kadın kız yok daha yaşım kaç benim ekdkd gencim güzelim çıtırım ugrasamam ahaahh😂😂
+1 yılHayır maalesef. Çünkü gerçekten para çok önemli hele ki bu devirde..
10 Yorumla
+1 yılEvet seviyorsam cidden evlenirim geçim benden sorulur eşimin mal varliği beni ilgilendirmez...
114 Yorumla- +1 yıl
@48382727 oğlak
- +1 yıl
@48382727 rica ederim neden sordunuz
- +1 yıl
@48382727 inanırmısin burçlara peki
- +1 yıl
@48382727 oğlak burcunun özellikleri beni kapsadığı için bende inanmıyor değilim aslında
- +1 yıl
@48382727 peki oğlak burcuna kısa öz genel bir yorum yaparmisiniz rica etsem uzun süre astroloji ile ilgilenen birisinden duymak isterim
- +1 yıl
@48382727 Vallaha birsey demiyorum size helaliniz var bravo
- +1 yıl
@48382727 rica ederim.
olur ya farketmez sandalye falan kemiririz mesela önemli olan mutluluk
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim adamın maddiyatına parasına bakmam..
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kız dediğin zengin olmalı arabası evi olmalı beni yaşam standartları üstünde yaşatmalı... Parası olmayan kızı sadece babası severr
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat