Mesajlaşmayı neden sevmiyorum bir türlü? Bu huyumu sevmiyorum şimdi ona ne yazsam?😐

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Boş birisin, ben engellerdim onun yerinde olsam... Yazık çocuğa senin gibi biriyle uğraşıyor. Aynısını sana yapmaları ve kullanıldığını hissetmen dileğimle. İyi geceler.
On yargıların ötede kalsın. Beddualarinin sahibini bulması dileğimle. Sanada iyi geceler
Mesajlasmayi sevmiyorsan bir insanla nasil konusmayi planliyorsun :/
Aslında sevmemek değil sadece karşıdaki insandan hoşlanmam gerekiyor msjina hızlı yazmam için ve ben kimseyi sevmiyorum sorun orda
Sevemiyorum *
Ben de hic sevmiyorum. Açıkça belirtmen iyi olmuş. Bu konuda sana ayak uydurmasını istediğini söyleyebilirsin.
Cevap
11Cevap
Hic cekilmezsin biliyomusun cocuk iyi katlanıyor direk engelliksin😂
Aynen direk engelligim aslında ama iyi engel yemedi şimdiye kadar kimseden 😂😂😂
Yemedim*
O cocuga bisey hissettmiyosun bence 😂
Yok aslında bir ara hissediyordum hemen yazardım msjlarina cevap tabi arkadasca konuşuyorduk ama o benim duygularımı bilmiyordu sonra bir kızla çıkmaya başladı ve beni kız için sildi ben hayal kırıklığına uğradım. sonra kızdan ayrılınca geri döndü Özür diledi falan kız engelledi ben hiç birşey yapmadım eskisi gibi olalım dedi tm dedim şimdi de o birseyler hissediyor ben anlıyorum ama bu sefer de ben eskisi gibi değilim
Su donenleri nasıl affedersiniz hic anlamiyorum bas engeli 😒
Dimi due basayim bekle 😒
Dur dur şaka yaptım yahu kendimi kötü hissettim. simdi yuva yikmis gibi hissettim 😂😂 kalbinin sesini dinle sen
Valla dedim bile diyecegimi😐
Demesemiydm😒
Ne didin😲
Sana eskisi gini olamıyorum konusmamizn bir manası yok dedim ama Daya görmedi uyuyacgm demisti
Ya saka bir yana benden vazgecen bir insanin yuzune bakmam hele bir baskasi icin.
Amaaan banane ya çok da onwmsemiyorum şahsen
Tamam ne bagiriyon😂 iyi geceeler.
Numarani adama verip burda soru hazirlayip yorumlards milletle konusacagina numarani verme karsindakine, sonra gel bu yaptıklarına devam et
yani bu durum cok ck kotu bir durum. izahi yok gerçekten. ya terket yda ona bunu yapma
Konuşmak istiyo olduktan sonra istersin
ses at bende çok eriniyorum
mesajlasacak kisiye fazla ilgi duymuyorsun
Mesajlaşmayı mı sevmiyon
Yoksa çocuğu mu
bende hiç sevmem zaten mesaj atacak kimse de yok
sevmedigin şeyleri yapma
Sevsen hemen yazasın gelir
Bence yazık çocuğa
Abo alınmış çocuk 😳
Bende öyleyim
Aramak en güzeli ,