Pavyonda çalışan bir konsomatris soruyor! Açıklamayı okuyun lütfen. İnsanlar neden konsomatrisleri hor görür?

Arkadaşlar ben İzmir'liyim ama uzun yıllardır Ankara'da konsomatrislik yapıyorum. Üniversite mezunuyum, bilgisiz değilim, fiziğim iyi, yüzüm güzel, sohbetim de fena değildir. Normal bir insanım yani. Neden toplum beni ve benim gibi kadınları hor görüyor? Bu kadınlar adam öldürmüyor, hırsızlık yapmıyor, vatana ihanet etmiyor. Dışarıda ki onca sapık, katil, hırsız, hain aklandı da bir tek bu kadınlar mı aklanamadı? Bize gösterdiğiniz tepkinin onda birini el kadar sübyanlara tecavüz eden sapıklara gösterseniz keşke. Ben utanılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, ne iş yapıyorsun diye sorduklarında direkt konsomatrislik diyebiliyorum ama çoğu kons arkadaşım toplum baskısı yüzünden bu işi yaptığını söylemeye utanıyor, çoğu yakıştıramıyor kendine. Neden bu kadınları bu hale getiriyorsunuz? Çoğu toplum tarafından dışlanmış, eşinin terk ettiği, amcasının dayısının abisinin vs. tecavüz ettiği, ailesinin boş verdiği insanlar. İçlerinde adam gibi bir ailede büyümüş kadın zor çıkar. Ben dahil hepsinin de psikolojisi bozuk. Öyle olmasa kimse bu işi isteyerek yapmaz zaten çünkü dünyanın en iğrenç işi. Ama neden bu işi bu kadınlara daha da zor kılıyorsunuz? Yargılayınca elinize ne geçiyor cidden? Sizene yani? Herkesin kendi hayatı. Siz bizi kınıyorsunuz ama yarın bir gün annenizin, eşinizin, kız kardeşinizin başına gelse aynı şey? Şu saçma ön yargılarınıza artık bir son vermeyi deneseniz? Neden bu insanlar dışarıda onca şerefsiz varken konsomatrisleri hor görür? Cidden açıklayın bunu bana... merak ediyorum... sizin de merak ettiğiniz bir şey varsa bu işle ilgili sorun, dürüstçe cevaplayacağım...
Pavyonda çalışan bir konsomatris soruyor! Açıklamayı okuyun lütfen. İnsanlar neden konsomatrisleri hor görür?