ben ecza deposunda çalışmayı düşünüyorum da biraz olsun bilginiz varsa paylaşır mısınız? iş ağır mıdır maaş falan sabit mi, sigorta hemen yatırılır mı? aslında tanıdık biri sahibi mi neymiş bunlar olur da iş hakkında hiç bişey bilmiyorum çok ağırsa çalışamam çünkü iş çıkışında spor ve ders çalışma olucak. bilgilerinizi rica ediyorum
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 982 cevap paylaştı. satıs temsilcisimi olucaksın dısarı cıkıp yoksa içerdemi calısacaksın telefonlara bakma gibi zor tabıkı ben eczanede calıstım oralara cok gıderdım maas fazla vermezler yorucudur da uuzn saatler calısabılırsın ilaç şirketi olsa daha kolay olurdu tabıkı lisans mezunu olmak lazım da
16 Yorumla
Soran+1 yıltemsilci olmam lise mezunuyum bikaç ay çalışmak için giricem de ağır olduğuna üzüldüm. ben ecza deposunu ilaç şirketi sanıyordum
- +1 yıl
yok ecza deposunu emlakcı gibi dusun aracı oluyor ilac şirketi ile eczane arasında alt depoda sayımla felan ugrasırsan cok daha zor zaten devamlı ılac gonder say paketle uzzun saatler yorulursun hemde deymez bırkac aylıgına sen baska işlere bak hangı sınde ıyı ısen muhaseben varsa o tur ıslere bak tekstıl anlarsan o turler olsun
Soran+1 yıltekstili öneriyorsunuz sanırım..
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
çalişacağin depoya bağlı depo hangisi yerelmı yoksa büyük bir depomu?
18 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten hiç bilmiyorum ikisi hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
Soran+1 yıliş ağır mı, sigorta hemen yatırılıyor mu ve s. prim yüksek mi az mı, maaş asgari ücretten mi ödeniyor(değişebilir heralde), mesai ücreti veriliyor mu yoksa sömürüyorlar mı?
- +1 yıl
Valla Bazı Ağir Başlar Hariç Diğerleri Çok Ağir Çalişiyolar Genelde Asgari Ücret Alıyosun Günlük Rutin İşleri Yapiyosun İlaç Sayımından Paketlemesine Vs Gibi Telefoncular Mümessiller Müdürler Bu Gurup Az Çalişip İyi Kazanıyor Zaten Belı Bi Di,ploma Referansla Bu İşlere Yerleşiyolar Diğerleri İse İlaç Kolıle Araba Boşalt Araba Doldur İlaç Say 2dk Oturtmuyorlar İnsanı
Soran+1 yılpeki sigorta ödeniyor mu hemen?
Soran+1 yılçok teşekkür ederim iyi geceler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
ağırdır tabi kardeşim
10 Yorumla
+1 yılevet sabit çalış rahat edersin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi