Ben seni abi olarak görüyorum? Yardım edin bir el atın?

Arkadaşlar bir kız var çalıştığım yerde 18 yaşında benimkide 25 bana abi diye hitap eder sürekli. Bu kızdan ben uzun zamandır hoşlanıyorum. Kızda bana karşı boş değil göz temasından hiç kaçınmıyor ve göz göze geldiğimizde gözlerini kaçırmıyor. Aynı ortamda olduğumuzda kaçamak bakışlar atıyor. Konuşurken sürekli gülüyor gözlerinin içi. Ben bu kıza iki günce önce hislerimi açıkladım zor da olsa. Zor olacağını biliyorum dedim kız olmayacak dedi ama etrafımda döndü durdu ben anlatırken ve tebessüm ediyordu sürekli ve kız cevap verdikten sonrada dinlemeye devam etti. İş yerinde yanına gittim yine dinledi ve seni istemiyorum benden başka kız mı yok dedi. Ertesi sabah servis beklerken bana düşündün mü dedi bende söylediklerimi unut dedim kız da bencede dedi ama bütün gün suratı yerde gezdi. İlk söylediğim gün bana bakmaya devam ediyordu Ertesi gün arayı yumuşatıp yine konuştum kız bana ben seni abi olarak görüyorum dedi ama her cevabında yüzünde bir tebessüm vardı. Şimdi ben bu kıza ne yapayım :) Kızın ailesi karışık babası terketmiş annesi iki evlilik daha yapmış onlarda terk etmiş bütün yük bunun üstüne kalmış bu çalışmış kardeşleri okumuş. Bu kızı ikna etme şansım var mı? Kız yengeç burcu ayrıca ilgiyi çok seviyor İki gündür ne konuşuyoruz ne birbirimize bakıyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kızın çok güvendiği bir arkadaşı var ilk söylediğimde direk onun yanına gitti ve konuştu ama kız ne dedi bilmiyorum o kızda beni sevmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
. güncelleme
Ben seni abi olarak görüyorum? Yardım edin bir el atın?