Flörtün seni kardeşim olarak görüyorum demesi?

Uzaktan akrabayız onlar Almancı orada oturuyor ve onunla bu yaz tanıştık aynı ortmada orada bana karşı çok nazikti 2 ay sonra bana istek attı ve hikayelerimi beğnmeye başladı ardından hikayeme yanıt verdi ve konuşmaya başladık.1 ay düzenli konuştuk oyun oyandık (bu teklifi de o getirdi) hatta bana eğer kazanırsan sana yemek ısmarlayacağım vs dedi. İltifatlarda bulunda geç yazdığında açıklamalar yaptı bilerek sana geç yazmıyorum (yakın zamanda annesi ameliyat oldu ve arkadaşını kaybetti). Bir iki konuda rahatsız olduğum şeyleri söyledim sen rahatsız oluyorsan ben de değiştirim dedi ve dikkat etti gerçekten. Yani ben ilgisinden emindim ona bizim hakkımızda ne düşünüyorsun dedim ve ben seni kardeşim olarak görüyorum sana nazik olmaya çalışıyordum dedi üstüne ekledi dediklerin aramızda kalsın konuşmaya devam edelim. Bu nasıl bir kafa anlamdım yani bir kere tanıştığın biri ile bir ay boyunca her gün konuşmazsın. Ya ben kendimi övmek istemiyorum ama hem yurtdışına seyahat etmeyi severim çok fazla hobiye sahibim o bana çok arkadaşının olmadığını çoğu ile konuşmadığını söyledi ve monoton bir hayata sahip anlattıklarına göre.

Flörtün seni kardeşim olarak görüyorum demesi?