"Peki bana biri söylesin lan? Aşk ne? Aşk ego mu? Aşk alışmak mı? Aşk ilgi gösterip ilgi almak mı? Aşk kafelerde dolaşıp el ele tutuşarak millete nispet yapmak mı? Aşk sevişmek mi? Yoksa aşk, yoksa aşk hoşlandığın kişiyle bir bütün olup geri kalan ömürde hayata dört elle sarılarak engelleri aşmak mı?" -Enes Alper Kişisel görüşüm: Aşk "sevelim sevilelim"den öte bir şeydir. Birlikte hayat mücadelesi içerirse aşk aşk olur. Aşk emek ister. Aşk anneannem hasta yatarken onu endişe ile izleyen dedemin gözlerindeki buğudur benim için.
Aşk bir savaştır zaten. Tıpkı pokemonun savaştığı gibi hırçın. Anlamsız bir okadarda ürkektir. Hiçbir engel çıkmasını istemezsin her an onla geçirmek istersin herşeyin olur Sevmek çok başkadır Aşk çok başka. Bak sana bir hikaye anlatayım birgün balthazar pokemona ben sana aşıktım der pokemonda hadilan ordan sende kimsin nuri amcama benziyorsun der. Yani aşk böyle birşeydir hoşlanmadanda başlamaz Ben kaçtım
Aşk dediğin şey bir oturuşta kilolarca çikolata yemenin insana verdiği mutluluk ile aynı şeydir. Bir insana gereğinden fazla değer vermek, onun uğruna mantığı baştan atmak sadece zaman kaybı. Bunun için bir kadına ya da erkeğe ihtiyacın yok. Çünkü kişi aynı olsa bile sen içinde o duyguları ne kadar barındırırsan o kadar aşk adamısın dır. Hiçbir insanın o denli değeri hak ettiğini düşünmüyorum. Savaşsan da boş, savuştursanda...
Güven vermek, sağlamak lazım, fedakarlık yapmak lazım, hoşgörülü olmak lazım, empati yapmak lazım, dürüst olmak lazım, sevgiyle birlikte mantıklı da olmak lazım lazım da lazım.
Aşk için hiçbişey yeterli değildir. Sev aşık ol değer ver sadık ol savaş barış seviş öpüş kendini parçala ikiye böl bida birleştir ne yaparsan yap yetmez. Yetiremedik.
mücadele olması şart ama gel gelelim ülkemizin ilgi manyagı ilgi çocuk gibi şımarmak isteyen hep bana hep bana ilgi olsun diyen kızlara bu mücadeleyi göster haketmiyorlarki gösterelim benciller çünkü
En İyi Cevaplar