Karıncanın büyuk olması kesin bir konu.
Sevilmek ihtiyaç mıdir?
Karıncanın büyuk olması kesin bir konu.
İhtiyaç diyenler sevgiler bitiyor insanlar gidiyor kavgalar sonra psikolojik sorunlar ortaya cıkiyor karmaşik degil mi
İnsanın kendi kendine yetebilmesi ve böyle bir ihtiyaç duymaması lazım normal şartlarda fakat sevgisiz büyümüş çocuklar hep sevilmek için açlık duyarlar eksik hissederler
Evet
Sevgi, çocukluk döneminden itibaren başlayan bir ihtiyaçtır. Sevgi dolu bir çevrede büyüyen çocuklar genellikle daha sağlıklı duygusal ve sosyal gelişim sergilerler. Aynı şekilde, yetişkinlik döneminde de sevgiye ve bağlantıya ihtiyaç duyulur. Partner, aile, arkadaşlar veya topluluk gibi farklı ilişkilerde sevgi ve sevgi ifadeleri önemli rol oynar. Ancak, sevgi ihtiyacı her birey için farklı olabilir ve herkesin sevgi dili ve tercihleri farklıdır. Bazı insanlar daha fazla fiziksel dokunmaya, bazıları sözel ifadelere, bazıları ise zaman ve dikkat göstermeye daha fazla ihtiyaç duyabilir. Önemli olan, kendi sevgi dilinizi ve başkalarının sevgi dilini anlamak ve bunları karşılıklı olarak ifade etmek için çaba göstermektir.
İnsanoğlu
Cevap
3Cevap
İhtiyaç olarak görürsen bitince psikolojin bozulur, hayatı güzel yadama için bir araç
Bu en güzel yorum
Cunku bitince psikolojisi bozulur evet
Yaşayan bilir
Sevilip de terk mi edildin kac yasinda
boş ver yaşı sevilip terkedilmek değilde karışık ya
İnsan ilişkileri bence adamı kanser eder en iyisi yalnız takılmak bilinç için.
Soru soracaktım hakkım bitmiş
Bazen bakıyorum iyi ki bitmiş diyorum çünkü karşındaki zor bir kişilik sevgini anlamıyorsa zorlamamak gerek
Neden öyle birşeye niyetlendin ki en başta
Kendimden örnek vereyim benim ilgimi kolay kolay cekemezler cekerse de tam ceker dibine dek sidjjf
Soru hakkım bitmiş aklım geldi bu soru
İntten baktım bulamadım ama böyle bir sorunun cevabıni nereden bulsam bilemedim şu an
Bazı şeyler yaşanmayinca bilinmiyor tecrübe diyelim artik
En iyisi umursamamak ruhsuz olmak
1. Tema ya mı dedin yoksa aklıma gelen soruya mı?
Gören bakan göze göre büyüklük ve değer değişiklik gösterir
Bilinçle alakalı o işler umursamamaz olmak vs. nasıl anlamlandırdığın vesaire
Umursama birinci soru için
At karıncadan büyüktür
Karınca attan büyüktür
Değişiklik varsa eğer Doğru ortadan kalkıyor
1. den aldığım ders etliye sütlüye karışma oldu açıkçası menfaat kalmayınca karişılmıyor zaten
İstek atan sen misin sorunun cevabıni bulmam lazım şu an taktım yapım bu bazen iyi olmuyor kskdidiid
Evet
Ayn katılıyorum herkes için ihtiyaç değildir
Kesinlikle bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, bütün insanlar sevmeye ve sevilmeye gereksinim duyar. Hayat sevince güzel ✨
İstek değil ihtiyaç ama gerçek seven, sevilende gitmez sonuna kadar mücadele eder
Evet.
Evet ihtiyaçtır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?