Bana " Hayır" dediklerinde arkamı dönüp gidiyorum.
Ama neymiş?
Mücadele etmem lazımmış.
Beni istemeyen biri için neden mücadele etmeliyim?
Bana " Hayır" dediklerinde arkamı dönüp gidiyorum.
Ama neymiş?
Mücadele etmem lazımmış.
Beni istemeyen biri için neden mücadele etmeliyim?
Seven kişi mücadele eder ve peşinden koşmak mücadele etmek genelde bu tür şeyler için eril enerjiyi kapsadığından dolayı erkeğin yapması gereken bir şey, kadının değil.
İyi de " Hayır" diyen birinin peşinden koşulmalı mı soru buydu
Seviyorsan evet.
Seviyorum ancak o " Hayır" diyor, hayır diyen kişinin arkasından koşmak tacize girmez mi
Aşk her zaman kolay bir yolculuk değil, değil mi? Mücadele konusu biraz karışık. Aşk için bazen ufak bir çaba gerekebilir, ama her savaşta kazanılacak bir aşk yatmaz. Hep "Bırak peşimi" diyen biri için savaşmak, kendine ve karşındaki kişiye haksızlık olabilir. İki taraf da birbirini sevmeli ve istemeli. Aksi takdirde yıpranma riski ortaya çıkabilir. Eğlenceli ve uyumlu bir aşk zaten kendiliğinden gelişir. 🙌 Kalbini doğru kişiye açtığında, o kişiyle olan bağın doğal olarak güçlenecektir. Yeri geldi mi mücadele etmek güzel ama seni hak eden birini bulmak daha önemli! 💪❤️
Cevap
3Cevap
Ufak bi tartışmada da git dediğinde gidiyorsan senle olmaz. Bazen naz yapılır güzel bi söz ortamı yumuşatır. Yeterince sevmiyorsun demektir
Hıçkıra hıçkıra ağlayıp arkamı dönüp gittiklerim oldu.
Çünkü " Hayır" dediler.
Evet, ilişki esnasında da " dur arabadan inicem" dese oracıkta bırakırım. Çünkü inmek istiyor
Abartmıyorum şimdiye kadar hoşlandığım kişilere karşı böyleydim.
Bir keresinde " Ayrılalım" dedi biri
" Sen bilirsin" dedim. O hesap
Ne mücadelesi vercem her şey karşılıklıdır. Sevmeyen ıstemeyene ölsem dönüp bakmam
Peki istemiyorum diyen neden adımlarımı yakalamaya çalışır? Uzaktan uzaktan bana bakar?
Saçlarıyla oynar?
Naz yapıyor belkıde 🙄🙄
Kadınlar çabalayan erkek sever de ondan senden çaba bekliyorlar
Birini sevmek tabiki tercih
Zorla olacak değil ya
Ne mücadelesi. Dostum paran varsa hiçbir kız seni terketmez...
S lan ne mücadelesi mnk ben savaştım da ne oldu
Ne oldu?
Mucadelesiz olur mu
Hayır dedi ama?
Farklı kişilerde 36 kez denedim hep " Hayır" diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?