Tipe bak kız mısın erkek misin ben olsam ben de istemem saçını yeni boyatmış fönletmil kadından bile daha bakımlı saçın o kadar uzun saç mı olur at kuyruğu yapmış bir de bari örseydin tarz mı oldun şimdi sen öyle
Cidden kafam zaten bozuk senin saçma sapan yorumuna cevap vermek istemezdimde hadi vereyim. Benim saçımın uzun olması neden zoruna gitti? İnsanlar saça göremi yargılanıyor? Saçı uzun olan adamlığından tavizmi veriyor? sen bu soruların cevabını bilmiyorsun belliki. Tuzla ülkü ocağı teşkilatlandırma başkanıyım buyur gel sana vereyim orada cevabı ya da arkadaşlarıma sorarsın saçı uzun ama karakter ve kişiliği nasıl diye. Sen önce Türklerin geçmişine bir bak saçını uzatıp bağlayanlara ki onlar senin dedelerindi. Zaten sinirliyim cidden çok sinir oluyorum senin ve senin gibi şu tiplere.
Ya şöyle bir şey var ben bir kızı sevdiğimde dünyanın geri kalanında vaz geçiyorum, twitterimi kapattım instagramdan tüm kızları çıkardım falan ondan önce yazan vardıda şu an kimseylede konuşmuyorum ya yalnızmışım gibi hissettim :/ sonumun tatlı olacağınıda sanmıyorum ben şuana kadar hiç olmadı
En İyi Cevaplar