3,5 Yıldır Sevdiğim Kız Beni Reddetti Ne Yapmalıyım?

3,5 yıl bir kızı sevdim kısaca anlatacağım. Liseye yeni geçmiştim, herşey güzeldi aşk falan yoktu kafam rahattı, ilk dönem bitti, yarı yıl tatilinde arkadaş aradı. Dedi sınıflar değişmiş, çalışkanlar bi sınıfa tembeller ayrı sınıfa, okulun ortalaması yükselsin diye. Benim ortalamam 68 di arkadaşın ki 55 falan dı arkadaşın gideceği sınıfa ben, benim gideceğim sınıfa arkadaş gitmiş. Tenefüste söyleyecektim taa ki o kızı görene kadar, gördüm aşık oldum. 2 ay aynı sınıfta kaldık, utangaç bi insan olduğum için konuşamıyordum, 2 ay sonra sınıfta kaldığımı anladım devamsızlıktan ve o sene gitmedim. Kızı deli gibi seviyordum, ınstagramını binbir zorlukla buldum istek attım ama kabul etmedi, sonra bi daha istek attım yine kabul etmedi 17. istekte kabul etti. Sonra işte fotoğraflarını indirdim galerime belki suç bilmem ama indirdim. Bu arada sonra sildim yanlış anlamayın. Bi fotoğrafında hastaneye gitmiş kolunda serum, dedim o rahat uyuyamaz, onun canı yanmıştır ben niye rahat edeyim diye elimi kestim, başka bi fotoğrafta Mahallesi'nde çekilmiş, gece gündüz o mahalleyi aradım son bir kez görmek için. Baktım bulacağım yok Allah'a dua ettim, dedim ki; Eğer kaderimse bulamayayım tesadüfen bir yerde karşılaşalım, eğer kaderim değilse bulayım son kez göreyim. Aksine bulamayacağımı bildiğim için öyle dua ettim yani koca İstanbul'da nasıl bulayım. Her neyse tam 3 yıl sonra buldum, gittim ama giremedim mahallesine korktum yûzleşmekten bu olaydan 1 hafta sonra o benim storyeme bakmıştı çok mutluydum. Sonra arkadaş o gün beni sinirlendirmişti, bende ona nazaran storye seven değil s*ken yaranır yazdım. Kız ona yazdığımı sandı ve cevap verdi. Hayırdır falan baya tartıştık anlattım anlamadı, sonra engel atacağını bildiğim için bütün duygularımı yazdım ve bana verdiği cevap ✋ tam olarak bu emoji. Sonra engel attı bende fake hesaptan yazdım çünkü bu nasıl cevap hiçbir şey anlamadım ve yazdım baya konuştuk sonra sevdiği ile fotoğraf attı, hayır yani reddedebilir ama insan kendisini seveni, sevdiğiyle fotoğraf atarak reddeder mi ya. 5 - 6 ay oldu hala seviyorum ama ne mahallesine gidiyorum ne farklı bi hesaptan yazıyorum, o gün son konuşmamızdı. Şimdi size soruyorum ben ne yapayım. Ne unutabiliyorum ne kavuşabiliyorum bu 2 seçenek arasında da eriyip gidiyorum. Çok kötüyüm ya bittim, tükendim bu yaşta böyle şeyler, bilmiyorum daha kötü şeyler vardır ama herkesin derdi kendine büyüktür işte benim derdim de bu. Biraz fikir verin lütfen?
3,5 Yıldır Sevdiğim Kız Beni Reddetti Ne Yapmalıyım?