Erkeklere sorsan; sevgili adayı futboldan anlasın ister, erkek muhabbeti nedir bilsin, tavla falan oynasın ister ama karşısına böyle bir kadın çıktığında da genelde arkadaş olarak görür.Tam olarak nedir bu işin aslı? Hem erkeklere özgü zevkler barındırıp hem nasıl kadınsı olunabilir ki?
Ortak zevkler taşımak erkekleri karşı cinse yakınlaştırır.
Erkekler ortak zevkler taşıdığı kadınları arkadaşı olarak görür.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler ortak zevkler taşıdığı kadınlardan daha mı çok etkileniyor?
1. si Erkeklerin zevkleri aynı değildir. Şahsen futbolu hiç sevmem. Sevdiğim kadın şiirden anlasın, beraber yemek yapalım, oyunları sevsin -tavla, pc, konsol vs.- isterdim evet. Ortak paydalar ne kadar çoksa o kadar güzel bir ilişki olur.
2. si Bir kız erkekten hoşlanıyorsa -arkadaş olarak görme- olayını kesinlikle tek tarafa atmamalı. Sevdiğinizi söyleyin!
3. sü Hiçbir şeyi, zordan yapmayın. Başlarda flört aşamasında, tanışırken olur ama gel gör ki bunu bir ömür devam ettirme çabası... İlişkiye ancak zarar verir.
Erkeklere özgü zevk diye bişey olduğunu sanmıyorum. Bu açıdan ortaknokta olup olmaması karşılıklı anlayışa göre sonuç verir. Ortak nokta varsa birlikte daha çok şey yapılabilir yoksa da birbirine daha çok özel zaman bırakmalılar. Maç varsa kadın o esnada bilgisayardan kendi dizisini izleyebilmeli. Herşeyin çözümü vardır.
erkek ler ondan hoşlanır erkekler bundan hoşlanır erkeklerın sevidği renkler erkek lerrrr erkeklerrr ben yeşil oje de severim pes de oynarım yemekde yaparım dans ederim futbolda oynarım caz da dinlerim halayda çekerim çocuk da severim açıkda giyinirim başımı da bağlarım yani sırf ERKEK in hoşuna nasıl giderim nasıl beni sever düşüncesiyle yaşarsam yaşamak denmez zaten buna he oldu da şans eseri sevgilim oldu değiştirecekse zaten olamaz bana gerçekten çok saçma geliyor bir erkek için şunu bunu yapmak bilmiyorum
Her konudan konusabilecek derecede bilgim var, araba da olur futbol da dovus de spor da ama disiligimden de odun vermem. futbol izlemeyi sevmem genelde ama bazen birlikte birsey yapma paylasma amacli ya da tesadufen b ulundugum icin izlerim bu yuzden de az cok kimin ne oldugu neyin ne oldugunu da bilirim, ama cok ta ilgilendirmez,
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
98
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ortak zevkler taşımak yakınlaştırır evet, ama sadece fiziksel olarak yakınlaştırır. O yakınlık kolay kolay kalbi bir yakınlığa dönüşmez. Sadece sesi ince görüntüsü farklı olacaksa ben neden kadınlardan hoşlanayım ki? Bu kadar sığ olamam şahsen. Söylediği söz, oturduğu koltuk bile erkeklerinkinden farklı olmalı. Bunlar şahsi zevklerim tabi. Özel manalar yüklüyorum çünkü her ayrıntısına. Benden bambaşka olan bir kadına aşığım şu an. Benim gibi olsa ben bana yeterim ona ne gerek var derdim. Hayatı paylaşacaksak eğer iki ayrı paydaya sahip olmalıyız. Aynı pastanın üzerinde birbirimize pek yararımız dokunmaz.
hayır, arkadaş olarak gördüklerini düşünmüyorum; ben ofsayt nedir bilirim, gelip futbol hakkında konuşsalar gülerim espriler yaparım konu üstüne. tavla, okey,101,52, batak vs hepsini de biliyorum. benim beğendiğim kimse beni arkadaş olarak görmedi. ortak zevklerin olması cok güzel bir şey bence :D
Şahsen futbola bayılıyorum, hatta işin içindeyim ama hayatıma giren erkekler ya futbol dışınsa sporları sevdi yahut hiç futboldan anlamazdı. Kesinlikle ortak zevkler çok önemli, hangi takımı tutuyorsun sorusuna " ben futboldan hoşlanmıyorum tatlım" yanıtını aldığım her erkek inanılmaz iticidir.
Ne futboldan ne tavladan anlamam erkek muhabbetlerini severim ama yerine göre... kadınım kadinligimi bilirim kendimle uğraşırım canım sıkılırsa onunla uğraşır kendime çekerim 😜 bence dişilik erkeği çeker ortak birşeyler paylaşılır ama kanka modunda olmamak lazım bence😊
Bence daha cok arkadas olarak gorulur (*Tabikide*guzel degil ise :D güzelse zaten isterse erkekden dönme olsun bazi erkeklerin umrunda bile olmaz 😂) Onun disinda erkekler kadin gibi kadin 😂olanlardan hoslaniyor diye biliyorum ben? #pembesever#fokbaligikonusmasi#citkirildi#sıtarbaks#anlatabiliyormuyum 😂
Ben öyleyim ve hiç de pişman değilim yapı meselesi br benle de o niyetle olan biri arkadaş görüyorum diyemez kendi kadınsı tavrım dan ödün vermem ama çok iyi pes de atarım ringe çıkıp boks da yaparım futbol da izlerim atış da yaparım yeri gelir çok naif bir kadın yeri gelir çok erkeksi de olurum mesele ortama ayak uydura bilmekte..
Futboldan anlarım az buçuk 2 abim var sonuçta😎 tavla pek bilmem hatta hiç bilmem 😂 kızlar arasında biraz daha erkeksi olsamda gayet kadınsı bir kızcağızım😂 Ve bence erkekler böyle kızlardan hoşlanmaz ya o ne öyle canım Ozaman gidip bir erkekle çıksınlar
ne alaka ya. ben bir erkek olarak futboldan nefret ederim. kadin dediğin narin efendi ve nazik olsun yeter. bir de romantik olsun. erkeğine değer versin ve saygi duysun. yemek bilmese de olur. bu kadar. spormuş tavlaymiş oyunmuş bunlar hep saçma konular ve istekler
Bu tarz kızlar hakkında genelde çevreden gördüğüm kadarıyla erkekler "çok kafa kız" diyorlar ama hiç sevgili olanını görmedim. Ne kadar bazıları itiraf etmesede dişilik erkeği çeken en önemli etkenlerden. Biyolojik olarak durum böyle, doğal olanı da bu birazcık. Zıt kutuplar birbirini çeker mantığı
Ortak zevkler değil, tamamlayıcı olması gerek.. Yani benimle birlikte araba tamir etmesi veya balık tutması gerekmiyor.. Benim bu zevklerime karşı çıkmasın yeter.. Tabi tuttuğum balıklardan güzel yemekler yaparsa o çok daha güzel olur. :)
İyi de zaten sevgili olmak bir yerde en yakın arkadaş olabilmek de değil midir? Sevgilisiyle aynı ortak zevkleri taşıyan biri olarak söylüyorum ki ortak zevkler hem en yakın arkadaş hem de eş olmanızı sağlar.
bayanlardada erkekliğin bir sınırı olur oyunlari oynayabilir kiyafetleride giyebilir ama abartilmamali orta düzey biri olmali ortak yönler erkiler bence
Ne yani Sevgilimle tavla oynarken onu yenmeyi isteyecegimi düşünen birimi var? ASLA Sosyal ortak zevklerimizin bir kaçını onunla paylaşırdım. Hepsini paylasmak , kankaya götürür bizi.
e ne yapalım şimdi kadınlar da örgü ören kadın muhabbetine ayak uyduran erkeklere mi ilgi gösterir? Bence arkadaşı olarak görür yani şey işte :) öyle erkek o biçim arkadaş olur :)
Ortak bazı noktalar olabilir ama hiç zannetmiyorum tamamen erkek gibi davranan kadınlara özel ilgi beslediklerini. Genelde asker arkadaşı gibi davranıyorlar.
Cinsiyeti aradan atıp önce arkadaş gibi olmak gerek anlaşabilmek gerek bazı zevkler aynı olunca birlikte bir şeyler yapılabiliyor oda birbirlerine yakınlaşmalarını sağlıyor haliyle
Bu duruma göre değişir. Bazen benzer özelliklerinin olduğu kişi hoşuna gider bazen zıt karakter. Bu karşındakinin karakteristik özelliği ve verdiği hisse göre değişir.
Ortak duygular ortak değerler çok çok önemli.. ben anlamam zıtlık terslik... gözüne baktığında beni anlayıp meramimdan ne dediğimi anlayan kadın gerek bana
Kadın dediğin zeki ve gizemli olacak. Her gün onu çözmeye çalışırken zevk alacağım. Zekası ile beni büyüleyecek, beynimizdeki şimşeklerin çakışmasını sağlayacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya interneti fazla ciddiye alıyorsunuz burada bol bol abazan var ve bu arkadaşlara sorsan her kadın çekici zaten ne yaparsa yapsın çekici. O yüzden bu arkadaşların beyanları sizi şaşırtabilir. Ben söyleyeyim erkek gibi takılan futbol falan takip eden, küfür eden kız iticilikte zirvedir.
Bence şöyle, kız diyelim böyle kafa dengi işte futboldan anlıyo arabadan anlıyo filan, bana böyle yaklaşan bir kız benimle arkadaş olmak istiyo diye düşünürdüm ben.
Bence 2 tavla oynarım batak atarım erkek muhabbetini dibine kadar bilirim. Erkek Fatma da değilim tavrım ses tonum vs gayet kadınsı ama sen çocukla en baştan böyle başlayınca kanka olup çıkıyorsun ya da benim çirkinliğimden bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biz onlara diyormuyuz kadin gunune gel, makyaj yapalim, oje surelim vs bizden niye boyle birsey belionuz gaymisiniz topmusunuz git gay olun zaten erkekler tuturmus anal vs analda yaparsin tavlada oynarsin
@Anqry o iş öyle olmuyor işte arkadaş farklı sevgili farklı şeyler. İnsan ulaşamayacağının peşinden koşar. Arkadaşlık farklı zaman geçirmek ve dertleşirken haklı çıkmak egolarını tatmin eder arkadaşıyla.
En İyi Cevaplar