Tecrübeli erkek çekiciliği diye bir şey var mı? El değmemiş gonca erkeklerin bir çekiciliği yok mu? Sjjd

Tecrübeli erkek çekiciliği diye bir şey var mı? El değmemiş gonca erkeklerin bir çekiciliği yok mu? Sjjd
Maalesef günümüzde tecrübeli erkek kızlara çok çekici geliyor. özellikle deneyimleri ve parası nedeniyle. aslında bu olayın el değmemiş olmak ile ilgisi yoktur yani sırf kadın eli değdiği için hiç bir erkek bir kıza çekici gelmez aynı şey kızlar içinde geçerlidir. burada önemli olan çekim gücü yani özellikleridir. bir insanı bir insana çeken karakter özellikleridir. ya da enerji dediğimiz yani o insana karşı hissedilen cazibedir. kimisi karaktere kimisi paraya kendini çeker. kimisi komik sever. yani aslında bu hayallerinde ki profil ile ilgilidir. veya hayallerinde kriterleri ile ilgilidir. o yüzden tecrübeli insanlar önde diyemeyiz herkes için.
Konu cinsellik ise tecrübeli iyi doyuracak erkeği tercih ederler. Bu işe zevk şehvet yaşamak isteyen kadinlar tecrübeli olanı tercih eder anemisi nereye ne yapacağını bilmeyen erkekle işi olmaz. Ancak uzun süreli aşk ve evlilik isteyen kadinlar. Daha güvenli aşkı tecrübeyi birlikte tadacagı acemide olsa cinsellik yaşamamış bir erkeği tercih ederler. İlişkinin keyfini birlikte tadacakları her tür güzelliği birlikte kesfedecekleri doğru dürüst işi olan mutluluk yaşayabileceği erkeklere yönelirler. Dogrusuda budur. İlkinde belkide bir kullanımlık ilişki yaşayacak bunda keyfi azami yaşatacak tecrubeliyi seçmek doğrudur. Evlenecek ise bir ömür onunla yaşayacağı için iyi bir işi gücü olan evi gecindieecek gözü dışarıda olmayan birini secmeside gayet dogaldir
Kadınlar bir erkeğin merak uyandırmasını sever. Ardından bir bulmaca gibi çözmeye başlar. Bulmacayı tamamlayıncaya kadar hedefine odaklanır. Tabi bu esnada bulmaca zor ise o erkek kadın için tecrübe barındırır. Hiçbir zor erkek kendini bir kadına kolay kolay teslim etmez. Çünkü bir duruşu vardır. Eğer erkek kolay bulmacaysa kadının ilgisini çekmez. Ben bu bulmacayı geçen yıl çözmüştüm deyip es geçer..
Göre zaten bu her anlamda böyle bir ilişkiye ya da flörte başlamadan önce şunu soruyorum kendi kendime hani ben bununla konuşursam bu bana ne katabilir herkese sormuş olsan derler ki kadınlar dış görünüşe bakıyor hayır aslında öyle değil bana bir şeyler katması lazım
Cevap
53Cevap
Bende bu kafayi anlamiyorum. Çifteler birlikte deneyim kazanarak tecrübe sahibi olup birbirini keşfetmeli diye düşünüyorum. Bana göre hiç olmadı.
Erkeklerin özellikle kadınlar ile ilgili bazı şeyleri anlamaları ve çözmeleri biraz zaman alıyor. Kadın, ruhuna dokunabilen erkegin yanında mutlu olur. Bu yüzden tecrübeli erkekler kadınların gözdesi oluyor çünkü onlar kadının ruhuna temas edebilmeyi öğrenmiş oluyorlar
El değmemiş gonca erkek :D Valla ben buradaki soruları baz alırsam. Evet, tecrübeli erkekler biraz ilgi çekiyor. Tabi ki tecrübe olmasın bana göre yeterli bir kriter değil. 40 yaşına gelip 20 kadınla olup hala adam olamayan bir sürü erkek var. Önemli olan bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmek.
Bu kadının kişiliğine bağlı.
Baskın yapıdaysa edilgen sessiz tecrübesizden hoşlanır heralde.
Tecrübesiz edilgen sahiplenilmek yönlendirilmek herşeyiyle her konuda kendini erkeğin kollarına bırakmak isteyen de tecrübeli olgun yapıda erkekten hoşlanır sanırm.
El değmemiş erkeğe elini değdirmeye çalışsan, elini öper anlına koyar Allah razı olsun der kdkskks
Çünkü ne yapacağını bilmez.
Tecrübeli erkeğe elini uzatsan en fazla elinin üstünü öper ve centilmenlik yapar.
Sen şimdi bu iki hareket içinde hangisinden etkilenirsen bacım, senin ilgini çeken o dur. Geneli de böyledir.
Bence tecrübeli erkekler gerçekten kadınların daha çok ilgisini çekiyor sonuçta deneyimli olmanın bir çok avantajı var benim hiç flört deneyimim bile olmadı ilişki hakkında hiçbir şey deneyimleyemedim bir ilişkinin nasıl sürdürüleceğini bilmiyorum bu bir eksiklik olabilir
Tecrübeli erkek senden alabileceği her şeyi daha önce bir sürü başka kadından almıştır zaten. Sen ona özel gelmezsin. Diğerlerinden pek farkın olmaz. Tabiki herkesin geçmişinde başkaları olur ufak tefek ancak her gece başka bir eğlence mod on yaşayan bir erkek hovardadir, hovarda bir erkekle asla ömür geciremezsin, aldatılma garantili. Yani sadakat bekleyen yuva kurmak cocuk yapmak niyetinde olanlar için el değmemiş erkek daha mantıklı.
El değmemiş erkek ne ya puhahahahaa
@Yamahamotocross en iyisi onlar daha önce kadın tenine temas etmemiş 30 yaşında erkek gördü bu gözler daha istekli ve aç oluyorlar çok iyi
Seks yaparken daha mı çok zevk veriyorlar sana tecrübesiz tipler?
Kadınlar kafa yapısı olarak olgun örneğin 30 yaşında bir kadın ve bir erkeği yan yana getir kadın 35 gibi konuşur erkek 25 o yüzden aslında kadınlar kendinlerinden 5-6 yaş veya daha üstü erkeklerle daha iyi anlaşıyor.
Kadın heyecan arıyor. Bu yüzden kadınlar her dediğini yapan erkekleri pasif olarak görür ve erkeğe karşı hakimiyet kuramamanın verdiği heyecan ile genelde kötü ilişkilere yelken açar. Ve bu erkekler evet genelde böyle konularda tecrübeli olurlar
Çekicilikte el değmemiş olması nitel bir ölçüt.. ki bunun için tanımak lazım.
Olgun erkeklerin daha cekici olduğunu düşünüyorum.. Var bir tılsım.. Çünkü daha erkeksi göründüğünü söylüyor çoğu kadın..
Yönlendirmek istiyorsa kadın tecrübesiz erkek daha cazip gelir. Ama kadınlığını yaşamak istiyorsa tecrübeli erkek idealdir☺️
Katılıyorum
Işi biliyorsun sen :)
Kadınlığını yaşamak derken?
Ama çapkın olur tecrübeli erkek
Nerede evlerden ırak erkek tipi var hep öyleleri size çekici gelir zaten sjsjjssj
O da kadınların mezhebine kalmış..
Ben, benden önce birinin dokunduğu bedene bile dokunmayı hazmedezken, tecrübe arayan kadın benden uzak olsun..
Olabilir. Az çok ilişkileri anlarım ancak çok yakın yaşadığım bir kişi olmadığı için ve bekar olduğum için e yaşta geçtiği için tercih sebebi olmayabilirim ve bu gayet normal.
Yani kadınlar orgazm edemeyecek erkeği seçmiyor. Bekaretini bozduracaksa önceden bozma tecrübesi yaşamış erkek arıyor. Anal deneyecekse anal denemiş erkek seçiyor.
Şöyle, yine tecrübeli bir kadın bazı şeyleri hazır istiyor. çünkü daha önceki yorgunluğu kaldıramıyor. bu sebeple evliliğe gerek duymayan bir birliktelik iyidir.
El değmemiş gonca erkekler 😂😂 Gonca erkekler değerlidir de bu kızlar işte pek onlara bakmıyor 😃
Bu arada en sevdiğim profili koymuşsun bak. Şükür 😂
Çeşmenin contasini değiştirsin, ufak tefek elektrik işi bilsin, bir şey kırılırsa tamir etsin guzel şeyler bunlar 😄🦊
Oturmuş bir karakter, tecrübe ile birleştiğinde güven ve güç arz ettiği için çekici hale gelir.
kesinlikle çok doğru, hele kız çok darbe almışsa seveceği bir sığınak arıyor olgun erkekler bu konuda ideal
Böyle bir şey var. Cahile de tahammül edemiyorlar. Bir şeyleri var diye tecrübesizliğinden kaybeden erkeklerde var :D
tecrübeli erkek zeka ve pratik düşunmede. iyiler evet ama bu genç olan kişinin de bu şekilde olmayacağını göstermez
Artık günümüz kadınlarında kimi ilgisini neyin çektiğini bilemiyorsun ki kadınlarla bambaşka bir varlık oldu 😂😂😂
Tuhaf gibi geliyor kulağa belki ama var böyle bir durum. Genetik hafızadan kaynaklı bir doğal seleksiyon durumu aslında...
Deneyimli erkekler sakallı esmer erkekler gibi kadınların gözünde bir tık daha önemli olduğu aşikar tabi her kadın için geçerli diyemeyiz
Hangi konuda tecrübeli olacak? Benim için önemli değil
Aklınız sadece yatağa çalışıyorsa diyebilecek hiçbir şeyim yok
Ben her şeyin farkındayım. İlişkiye sadece seks olarak bakmakla da yürümez. İyi günler
Kanka tabularınızı yıkin artık ya şu seks konusunda
Hayır herşeyi görmüş geçirmiş erkeği istemem nefret ederim hatta saf olsun masum olsun
@özelegl ben sana küfür edip engellediğimi hatırlıyorum yanlismiyim 🤣iki üç tane hesabın vardı senin hatta s*pıksin sen uzak dur benden
Mevzu tecrübede değil, kendine değer verdiği ve muhtaç görünmediği içindir.
el değmemiş gonca çiçekleri çiçek sepetine sattılar kala kala tecrübeliler kaldı :D
El değmemiş gonca erkeklerin emin ol hiçbir çekiciliği yok 😄
Neden yok?
Öyle bir şehir efsanesi var ama bir çok olgunun. İçi kurtlanmis çıkıyor
Sıfırdan erkekle uğraşmak zor oluyor hazır olgunlaşmışını alıyorlar
Kadınlara sormak gerek ama sanırım tecrübeli erkekler kadınların daha çok ilgisini çekiyor
Kişiye göre değişkenlik gösterir.
Kimi kendisinde büyük olsun ister.
Kimi der küçük olsun.
Adamın çok ilişkisi olmuşsa tecrübeli ve kadınlar bunu çekici buluyor ama kadının çok ilişkisi olmuşsa ahlaksız ve herkesle düşüp kalkan biri olarak anılır ve asla evlenilmez. Bu iki yüzlülüğü anlamıyorum
Tecrübeli değil, olgun erkek demek daha doğru, neyin tecrübesi tabi.
Olgun erkek her zaman tüm yaş gruplarının ilgisini çekmiştir.
genel manada olgun diye düşündükleri için evet öyle
El değmemiş gonca erkek yoktur ya kadınlar aklını çeliyor hepsinin ya da çevre itiyor zinaya
Emin misin
Var hemde her anlamda zaten bu yüzden Cinsel pazar değerinde Yaş konusunda dahi 35 bandı en çok ilgi gorulen yas oluyor
Öyle galiba. Bakirim dediğimde garipseyen gördüm. Onun için zerre umurumda değiller.
Evet ilgilerini daha çok çekiyor onları daha çok seçeceklerini düşünüyorlar galiba
Bence zengin olup lüks arabası olan erkekler daha çok ilgisini çekiyor kadınların
Senin ilgini çekiyormu
Ee tabi bu bağımlılık yaptığım doğrudur
el değmemiş gonca erkek :) :) iyiymiş
Genelde öyle oluyor
Elbette her kadın olgun erkek ister
Birinin tecrübeli olduğunu nasıl anlayacaz?
Ne aradigina baglidir...
Hangi konuda tecrübe? gfhf
ben bilmem kadınlar bilir
Ergen kadına denk gelmediği sürece problem yok.
Aynen bir de evliyse..
%90'ın çekiyordur.
cinsellikte fazlasıyla dikkat çekiyor
Evet sister
Tecrübeli kadında erkeğin ilgisini çeker...
Tecrübe her zaman iyidir
Herkesin bakış acısı farklı bence
Doğrudur
Konuşabilir miyiz bişe sorcam
Zina etmem ben diyordun ama sen kızıl kız?
Bana bi mesaj atar mısın. Çok önemli!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?