Sevdiğim adam bana böyle teklif etse galiba o an onun yüreğine bir kez daha aşık olurdum. Bilmem kaç bin TL vereceği bilmem kaç karatlık yüzükten daha romantik ve düşünceli bir davranış 😍😍
#okyanus

Sevdiğim insan papatyaları ne kadar çok sevdiğimi bilir bunu bilen kişi hayır demiyeceğimide iyi bilir☺.
Pek gülü sevemedim ben..!
Bahçıvan ellerde yaşam bulan..
özenle budanan,
ilgiyle yaşayan, coşan..
el değmezse solan..
Gülü sevemedim ben... Nesrini sevdim, kır menekşesini, çiğdemi de...
İllede ençok PAPATYA'yı sevdim ben!!! Özgürce salınan,
Kırılan, incinen..
Zengin bahçelere sığınmayıp,
Bulduğu bir avuç toprağa tutunan,
PAPATYA'yı sevdim ben.. Renklerinin ahengi, doğallığıyla mahçup duruşunu..
Avuçlarına aldığındaki boyun büküşünü,
Sevgiyle baktığında dikilişini..
En olmadık şartlardaki asaletini, direnişini..
Saflığını sevdim ben.. Hep onu sevdim...
PAPATYAMIN üstüne gül koklayamam ben...
😇🙈
Teşekkürler😊
Tektaş yüzük olmasın da. Hiç sevmiyorum çünkü. Aslında papatyaya da gerek yok. Ne söylediği önemli benim için.
Öyle evlilik teklifi için farklılık çabasına giren erkekleri ya da bu beklentide olan kızları da anlamıyorum. Hele yüzükle diz çökme olayı falan da aşırı itici.
çok saçma :) şimdi sosyal medyada tarz yaratmak için böyle şeyler paylaşıyorsunuz... birisi içine gerçek pırlanta koysun, birisi de bunu getirsin... görürüm o zaman hangisi tercih ediliyor :D bırakın bu işleri ya, gerçekci olun biraz ;) lan çocuk böyle birşey yapsa, rezil edersiniz valla :D
Bu nedir arkadaşım tam bir fakir teklifi asdfh
Bakacsz Artik😀
Pinti miyim ben
O bile uok
Cevap
63Cevap
ben lale severim bir tek lale nin arasında bir tek taşla etrafıda minik taşlarla sarılı olan bilmem kaç karatlık ve bilmem kaçç kaçç binlaralık teklifi tercih ederim ve bağırarak evet derim ya da yuhhhmmançiii ohaaa hasktir lan tabiki evet falan derim
Mükemmel bir düşünce aslında :/ cebindede yüzük olur illaki ama bu bilmiyorum çok güzel :/ kişiden kişiyede değişir ama. Senin hoşuna giderken başka bir kız buna sinirlenip bırakabilir o an.
Papatyanın topragında bı tek tas olmalı boyle bı teklıf alsam ıil yspacagım sey topragı dıdıklemek olur😂
Öyle değil de elinde papatyadan resimdeki gibi bir tac olsa benim başıma taksa ardından bana güven verici bir şekilde sarılsa ya da alnımdan öperken bana teklif etse o kadar mutlu olurum ki
Tabi kızım karşında aşk doktoru var
Derdin ne yavrum derdine derman hastalığına ilaç bulayım
Benimkide öyle ona çare bulamam ki
Duygusuz bir insan oldum çıktım
Aynen o hesap dostum dur şu an çok dertlendim eskiler geldi aklıma
Ben yapabilirim 😏
Hatta, altına yüzüğü bağlamış olurum toprağın altında görünmez.. ;)
Kafa zehir 😅
#Vesselam
Çıkarmıycak mı zaten? Alıp koklamıycak mı?
Nası sevecek papatyayı? Koynuna sokacak hali yok ya? 😏
Tutmaz o papatya.. 😅Tohum mu o mübarek? Solar..
Valla kendi kaybeder.. ;)
Ben yüzüğü koyarım.. Nasibi varsa alır.. Yoksa yıllarca orda kalır ;)
Ya benim Guru fobim var 😅😅
9 xper yapıp bırakıyorum..
Bundan önceki nickimde iki "hh" vardı, hoşuma gitmedi bunu aldım 😅😅
Tenk yu ✋️😌
Böyle bısey bekleyen kız ya ergendir ya evde kalmıştır.
Tek taş pırlantanın bir anlamı vardır. Her pırlanta taş doğada tektir, hepsi birbirinden farklıdır, bir eşi daha yoktur. Bu yüzden evlenme teklifinde kullanılır. :) Tabi siz bilmediğiniz için sırf pahalı dıye alınan bişey olduğunu sanıyorsunuz oysa başka bir sürü pahalı mücevher var sonuçta. Pırlantanın Karatıysa kişilerin maddi durumuna kalmış bişey isteyen 1.000tl verır, isteyen 10.000tl verır.
Maalesef ikisi de değilim buradaki incelik pırlanta veya bir bişey değildir. Kişinin en sevdiği şeyle ona sevgisini bilidrmektir. Kalıplaşmış şeyleri insanlara dayamamak illa olmak zorunda gibi davranmamak lazım. Hatta bence çiftler yüzük takmak zorunda bile olmamalılar. Biraz ruhunu genişletip geniş açıdan bakmanı tavsiye ederim
Senın sevdıgın sey papatya olabılır, istersen parmagınada ip bağlar gezersin kime ne? Banane? Ama kalkıp yok milyarlarca liralık bılmem kac karattan daha düşünceli hareket miş fılan? Bundan sanane?
Ayrıca kimse bısey yapmak zorunda degıl zaten kimsede zorlamıyor. Her evlenenın pırlantası yok mesela, her evlenen alyans takmıyor zaten neyin kafasındasın?
Bana göre herseyın bıyerı vardır. Evlenme teklıf ederken adam bir papatya yolup gelmedi diye dusuncesız olmuyor veya pırlanta takıyoruz dıye gozumuzu para bürümüş, duygusuz insanlar değiliz. Eşim çiçeğimide aldı, pırlantamıda aldı. Yeri geldi minik bir not kağıdıyla bile mutlu etti. Şükür.
Böyle mutavazıyım ayaklarına gerek yok.
Çiçeğe verilen paraya da acıyorum ben hepsi dalında güzel. Bana evlenme teklifi etmesin. Anası babası gelsin anam babamla konuşsun. Söz nişan bir olur kaliteli markasız 25-30 liralık bir yüzük takar işin adı konsun diye yeter o
Bir yüzüktense böyle şeyleri tercih ederim, daha anlamlı ve özel.
tatlim bisey sorcam
süeda ismi sence nasıl?
yazimi aynen boyle kendi adim ayrica
Yuzuk ne ya boyle ince dusunen biri olsa keske hayatimda ama benim ki tam bir okuz. Nefret edicem edemiyorumda napsam 🙄
Canimi okuyo birazcik boynuzlandim cocuga diyorum bir aciklama yap falan soru soruyorum hic birsey demiyo ustune gelmememi soyluyo kafayi yedircek
2senedir birlikdeyiz kankam diyo ama mesjlari gostermiyo soru soruncada kiziyo off 😪
Rabbim gönlüne göre versin kuzu, benimde bir hayalim var çok ucuz ama çok kıymetli bir şey ama söylemem kopya çekmesin kimse :-)
Amin kuzum aminnnn <3 :-)
Duymadik🙉🙉😄
@Karagözlümm06 Heee Heee sus kuzu duymasınlar :-)
Tamam🙄🙉🙊
Evet , kabul ederdim ve çok da mutlu olurdum.
Her şey maddiyat değil ki , yüreğe dokunacak bir hareket bu bence:)
Öyle 😊
Kıymet bildikten sonra bir papatya bile elmastan değerli gelir...
papatya en büyük zaafim sanirim :) direk kabul ederdim
Suçsuz günahsız çicekleri inciten, ben bir hata yapsam bana neler yapmazki...
Sizin gibi kızları bu dünyada görmek güzel ben olsamda kabul ederim insanlar küçücük şeylerlede mutlu olabilmeli
Papatyayı koparmamışta dikkilli getirirse ederim 😊
kabul ederdim ama sonra onun acısını da çıkarırdım 😄😄
😄😄😄
doğru kişiden evlilik teklifi aliyorsam isterse hiç çiçek böcek çikolata sunmasın teklif ederken yinede kabul ederim
yanlış kişidense o teklif, isterse dünyaları alsın yine kabul etmem
Benim için şu kırmızı kutuya bile gerek yok, bir papatyayı gösterip de dünyamın en güzel papatyası oldun ama hâlâ tam olarak benim değilsin dese bile yeter
Bana böyle bir şey yapsalar ben karşımdaki kişiye göre kabul ederim. Eger karşımdaki kişi sevdiğim insan olursa kabul ederim. Sonuçta o benim sevdiğim kişi kabul etmeyipde ne yapıyım.
Ben sevinirim de bizimkiler enayi misinn derler o ayrı shus
Papatya değil ama sevdiğin kişi ise parmağıma ip bağlasa bile olur yüzük parmağında bir bağ görmek isterim
yuzuk sadece bir sembol. palatya farkli olurdu ve bn siradanligi sevmem ama o an tam olarak evlenme teklif ettigini anlayamazdim heralde😄
Yani olay papatyada değil teklif edende ^^' Seviyorsam papatyasız da olur ama adamın biri çıkıp gelip teklif etse pırlanta olsa da kabul etmem :/
Belki papatyayla değil ama illa bir ton para harcamasına da gerek yok. Ha çoğu kişi gerçekte başına gelse hayattan bezdirir insanı o ayrı😂
papatyayı çok severim ama hayır. bu yaşıma kadar öğrendiğim şeylerden biri de ne kadar çok zarar verirsen o kadar sevilirsin
Çok içten bir hareket olduğunu düşünürdüm ve inanıyorum ki orda kalbimin ısındığı sayılı yerlerden birisi olurdu. Eminim ki gözlerimin içi gülerdi
Mutlu olurum, ortada aşk varsa ne gerek var inciye pırlantaya
Gönüller bir olunca samanlık seyran olur
Sevdiyim adam yaptıysa o an kabul ederim papatyayıyada kurutur evimin en guzel koşesine saklarım olene kadar
.
Lafla tüm kadınlar kabul ederler.
Gerçekte ASLA kabul edeceklerini düşünmüyorum ya da 1-2 dakika sonrası.
.
Şöyle güzel yüreği olanlar sayesinde hala umudumuz var. Elbet denk geliriz.
Geçeceksiniz bu işleri adam papatya ile gelse aradan zaman geçince "Aaa hatcenin sevgilisi bilmem kaç karatlik yüzük ile evlenme teklifi etmiş ühü ühüüü" yapacaksiniz.
Ben bunu eski sevgilim e yapsaydım benden ayrılırdı yapmadım gene ayrıldı
sen benden kurtulmaya calışıyorsun der hacı abi o kutuda o kara topragı görünce
Oy çok romontook 😒 Etmem. Yüzüklede etmem. Evlilik bana uzak size yakın olsun anam.
Kuru bir teklif bile olur ama papatya saçma bence
Bana Ayyıldız kolye ile evlenme teklifi etsin isterdim.
benim sevgilimin aklina gelecekde onu gectim o daha çiçek vermiyor millet içinde utaniyor bunu mu yapacak ha yaptı kabul ederim ondan. daha yüksel bir sey beklememek gerek
Erkeklerin işine gelir masraf etmedikleri için ama ben kabul etmezdim.
Ahahahahh😂😂 gercekler bunlar bir teklife bin lira vermek yerine beleş çiçek veriyosunuz bence mantikli😄
Olur olur😄
Kabul ederdım. Onemlı olan o duygusallaıga sahıp olması
Yani biraz değişik bir teklif olduğu için zaten kabul etmeyi düşündüğüm biri ise kabul ederdim :)
Bir papatya aşığı olarak teklifi reddetme ihtimalim 100de eksi 1 sanırım... çok tatlı bence
Kabul ederim kesinlikle gerçek aşk maddiyat üzerine kurulmaz
Milyonlar değil ince düşünülmüş bir teklif daha degerlidir.
Sevdiğim adamsa eğer sadece söylemesi bile yeterli..
Benimde hayalimde bu kadar yaratıcı olmasa da var tek eksik kadın hayatımda :)
Çok güzel kii, papatyalara bayılırım. Ben edebilirdim.
Teklifin sonucunu benim şahsiyetim ve niteliğim mi belirliyor bir papatya mı.
Bu nasıl iş
Kabul etmem de, yapmam da.
Ahaha 😂
ama siz kizlar sadece burda böyle diyonuz. gerçekte size böyle sürprizler yapsak onu alip başimiza vurursunuz😢😢😢😢😢😢
evlilik için ya da herhangi bir hediye için değerli birşey aramam çünkü sevdiğimden daha değerli birşey yok bulamam
teklifin büyüğü küçüğü olmaz yeterki yürekler büyük olsun
Etmez bir çoğu dalgamı geçiyorsun derler ayrılırlar hatta
Cicekleri sevmem ama karsimdaki kisiyi seviyorsam hicbirsey onemli değil
en masum ve temız teklıf ne ıle yapıldıgının bır onemı yok
Hadi ya? Öyle mi gerçekten? Bir küçük papatyaya mı? Ya bırakın bu işleri...
Yüzüksüz evlenme teklifi olmaz
yanına da yüzük koysun
Bırakın bu fakir edebiyatını, gerçekte böyle kuru bir teklife he dicek kiz kalmadı bu memlekette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar