Hayır, etmem: Beni aldatmamış olsa bile evlilik teklifine evet der miyim, bilmezken; beni aldatmışken kabul ediyorsam, aklımı başımdan almıştır - o denli aşığımdır ona.
Evlilikaradığım bi şey değil.Aklından, zekasından, fiziksel-psikolojik-toplumsal gücünden, onu beğendiğimden, beni beğendiğinden, onun için eşsiz olduğumdan, benim için eşsiz olduğundan, ruh birliğimizden, ten uyumumuzdan kuşku duymayacağım biriyle -varsa- olabilecek bi şey benim için.
her şey bir dalgınlık olabilir, yanlış anlaşılma olabilir, hata olabilir, affedilebilir
aldatmak bunlardan hiçbiri değildir, hiçbir şekilde de olamaz
bir insan birlikte olduğu kişiden başka birini öylece zihninde hayal bile edebiliyor veya ''keşke şöyle olsaydı'' bile diyorsa bu aldatmadır, illa yatmaya gerek yoktur.
hemen kabul ederim sonra da satarım yüzüğü bir şekilde kaçarım bir kere izimi kaybettirdim mi bir daha bulamaz beni arayacak hali yok ya hem düşündüm de bunu ticarete de dönüştürebilirim sürekli birisini kendime aşık edip yüzüğü alıp kaçsam mis gibi temizinden para
Normal de edilmemesi lazım o yüzüğün kafasına atılması lazım da ama işte bizim kızlar o yüzüğü görünce bir şey oluyor bu yüzden bilemiyorum bunların işi beli olmaz evet diyebilirler... çünkü sonuçta yüzük bu çiçek deği🤣
Hayır hiç bir şekilde beni aldatan kişiyi affetmem ne yaparsa yapsın. aldatan insanın kendisine bile saygısı yokken beni sevebileceğini düşünmek saçma olur. o andan itibaren benim için normal bir insandan daha kötü durumda olurdu. be hiç bir şekilde affetmem
Evet, ederim tabi. Onu nasıl geri çeviririm. Ama ona bir şart koşarım. Peki benim şartım nedir? Evliliğin vuku bulacağı yer ve tarih : Kaf Dağı'nda ve Çıkmaz ayın çarşambasında. Bana bu şartları sağlayabiliyorsa ben onu nasıl geri çeviririm değil mi?
Duruma göre değişir heteroseksüel karaktersem kabul etmem 😊 Biseksüel karaktersem de aldattığı kişilere bakarak karar veririm, eee ne de olsa komşu da pişer bize de düşer diyebilir biseksüel karakter sonuçta 😂
Samimi olup aldatmasın, tek taş olmasa da olur. Göz boyamaya gerek yok bazı şeylerin telafisi yok. O, seni kaybetmeyi göze almışsa zamanında sen de onu bugün, gönlünden kovmasını bileceksin..
Aldatmak affedemeyeceğim şeylerden biri, evlilik teklifi de etse yoluma çiçekler de serse kabul etmem... Bir kere yapan bir daha yapar maalesef, iki kere iki dört