Bir buçuk yıllık büyük bir aşk yaşadığım sevgilim 5 gün önce beni ortada kavga yokken akşam görüşmeyi planlarken seni sevmiyorum seni istemiyorum diyerek terk etti. Aynı gün de başka bir kızla çıkmaya başladı. Askı bu kadar çabuk bitemez inanamıyorum buna. Pişman olmasını istiyorum deli gibi. Olur mu ya da ben ne yapmalıyım çok çaresiz hissediyorum
Cevabın nedir?
benimki de istemiyorum dedi gitti. ama etkiye-tepki yap. bana ne kadar ağır sözler dedi ailem seni istemiyor dedi ayrılmadan 1.5 saat önce bize gelsene annemler seni görsün yemek yeriz demişti. 1.5 saat sonra da seni istemiyorlar dedi bende mal gibi yalvardım uyku uyuyamadım her gece ağlamaktan gözlerim şişti 1 ay sonra tekrar mesaj attım tavrı netti istemiyorum seni eşyaların ister misin falan dedi bende dedimki mesajla ilişki mi biter bulusalım dedim önce bakarız dedi sonra gerek yok görmek istemiyorum dedi. ben de senin gibi acı çektim öldüm dirildim ama en son kendimi toparladım her yerden çıkardım bunu sessizce. oda beni çıkardı. sonra en yakın arkadası beni instada takip etmeye basladı. ben etmedim cocugu. fake hesaptan istek attım çocuga kabul etmedi
08 Yorumla- +1 yıl
ama her gün attıgım hikayelere bakıyor cocuk. sonra benimki demiş ki benim icin "benden daha Mutlu" baya uzun oldu ama benden daha Mutlu lafından anlayacağına göre üzülmemizi görmek istiyorlar ben tabi gülerek foto atıcam instaya salya sümük mü atacaktım? ters tepki yap ona başkasıyla çıkıp kıskandırma soğur, sessiz kal ama ölüp dirilme onun icin simdi benimkinin arkadasları beni takibe alıp duruyor acaba neden :) insallah yardımcı olmuşumdur
Soran+1 yılZaman ayırıp böyle açıklayıcı şeyler yazdığın için gerçekten teşekkür ederim yardımcı oldun tabiki. Şu an acım daha çok taze bir tarifi YOk. Belki pişman olursa azıcık rahatlarım. Ama şöyle de bir şey var cinsel hayatı da yaşatacak ona o kız. Neden pişman olsunki diyor bir yanım da
- +1 yıl
eğer seni cinselliği icin istiyorsa bırak hiç istemesin. bende acım tazeyken hiç unutmuyorum beden hocamız diğer derslerimize de giriyordu ve onun ünivinde bir çocuk sevgilisinden ayrılınca öldürmüş. hoca da bunu anlattı ve dediki hayat bu kadar değerliyken böyle bişeye değer mi ya beni istemeyeni ben hiç istemem dedi. o an bir düşündüm ve yavas yavas acım hafifledi. o birgün cinsellikten sıkılcak sevilmek isticek iite o Zaman seni Arıcak. bende ondan vazgeçtim ama pişman olsa hoşuma gider cunku o arkamdan benim icin cok Mutlu demiş yani üzgün olmamı istiyorken ben neden pişman olmasını istemiyim ki? anlıyorum seni ilk 2.5 aydır bende öldüm dirildim özlemimden her gece ağlayıp uyurdum ama sana yemin ederim zamanla geçiyor gercekten unutma bu sözümü gönlünü ferah tut
Soran+1 yılAllah razı olsun valla teşekkür ederim unutmayacam hiç
Soran+1 yılAyrılmış bugün kızla ve hemen alkollu acıklı şarkılı snap atmış
Soran+1 yılAynen öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılhiçbir şey yapma, pisman olmasini istiyorsan sadece bekle." Başkasıyla cıkıyorum mutluyum" imaji verirsen o da senin hakkinda kotu dusunur direk baskasini bulmuş kaşar der, seni daha cok siler hayatindan. "çok uzuluyorum sensiz olamam" imaji da verme, kendini vazgecilmez sanip gelecegi varsa da gelmez. Anlayacagin normal bir sekilde devam et hayatina. donecegi varsa zaten doner illa pisman olsun diyorsan ama asla affetme. bir kere yapan hep yapar unutma.
00 Yorumla
+1 yılmanyağın hiç üstüne gitme, arayıp sakın sorma, sosyal ağlardan bas engeli.. ortak arkaşaın varsa ona haber uçursun. "çok mutlu, biriylr çıkmaya başladı" gibi sözlerle gıcık versin.. sende görünce üzgün veya morali bozuk durma. neşeli ol. bu tavrın ona koyar.
24 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur da ilk sevgilim olduğu için çok umursamaz davranamıyorum üzülüyorum
- +1 yıl
haklısın anlıyorum ama.. onu pişman etmenin yolu.. hiç üzülme canına yazık.
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışacam teşekkür ederim inşallah pişman olur
- +1 yıl
rica ederim.. rahat olur sen canını sıkma
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. olmaz unut sen onu intikam ona değer verdiğini gösterir onu bile yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılAhımı aldı çok büyük. Bir bedeli olmayacak mı
- +1 yıl
senin ahın büyükse ona yeter sakın kendini küçük düşürme sadece gülünç duruma düşersin. Asıl hiç umursamazsan şaşırır, tamamen ilişkini kes hiçbir bağın ya da intikam girişimin olmasın kendisi pişman olur gelir ama suratına bakmazsın en güzel intikam olur. intikam soğuk yenir diye boşuna demezler. Bir erkek olarak sana fazlasıyla ne yapman gerektiğini söylüyorum sakın diğer kadınlar gibi seni aldatan birinin üzerine düşme
Soran+1 yılAyrılmışlar galiba
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
5Cevap
+1 yılOlur merak etme. Bir zamanlar benimde öyle bir sevgilim vardı sırf ben yatmak istemediğim için gitti bir kaşar için aldattı sonra bana dediki: canının yanmasından çok büyük zevk alıyorum. Geçen hafta baktım ki bana takip isteği yollamış bende hayırdır inşallah dedim ama kabul etmedim sonra öğrendim ki kızda onu aldatmış. Ve yüzde yüz eminim ki o daha çok bana yazmaya çalışacak. Zamana bırak sen. Kasımda ondan ayrıldım bak bir kaç ay geçti pişman oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de muhtemelen beraber olmadıgım için gitti. Beni sevmiyormuş artık bir buçuk sene ya öyle sildi bir anda. 5 gn önce oldu. KıZın da çıkmadığı adam kalmamış okulda. Umarım bunu ben de yasarım ve pişman olur
- +1 yıl
Merak etme yaşarsın. Bir kızı ağlatan erkek başka kızla mutlu olamaz bunu unutma
Soran+1 yılİnşallah öyle olur teşekkür ederim
+1 yılşekerim aldatıldıysan takmana gerek yok seni kaybetmiş bu kadar vur tekmeyi görsün senin kıymetini sonra emin ol arkada çok dönücek
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok net drdi istemiyorum diye
- +1 yıl
sıkma canını tatlım boşver seni sallamayanı sen hiç takma ilerde pisman olur doner iş işten gecer seni kaybeder salak
Bu durumu takıyomuş gibi gözükme umrunda değilmiş gibi bir imaj çiz kendine onun görebiliceği yerlerden. mesela sosyal medyayı aktif kullan, arkadaşlarınla vakit geçir paylaş ki kudursun oturduğu yerden sahtekar adi
15 Yorumla
Soran+1 yılUmurunda olur mu nasıl olduğum başka kızla sonuçta o kız ona Benim yapamadıklarımı yapabilir
Soran+1 yılNeden pişman olsunki diye düşünüyorum bazen
Soran+1 yılKan kussan da kızılcık şerbeti iç diyoesun☺️
+1 yılİşte sen çok seversin emek verirsin. Ama elin kızı iki güzel söz söyler iki de kivirir alır aklını çocuğun. Hem takma kafaya üzülme de fena mı olmuş gerçek yüzünü gördün. Senin kadar sevmiyormuş demek ki..
07 Yorumla
Soran+1 yılGördüm zaten asla olmam onunla tekrar olmam ama içimin azıcık soğuması için pişman olması gerek
- +1 yıl
Öyle hemen pişman olmaz bunlar. Zaman geçmesi gerek..
Soran+1 yılSence ne kadar zaman
- +1 yıl
O seninkine bağlı ... Kimisi var 2-3 ayda pisman olur döner kimi 1 yıl olur döner.. Yani öyle kolay değil pişman etmek. O kızdan hevesini alana kadar o kızla devam edecektir. Sakin ola ki sosyal medya hesaplarını kapatıp ortadan kaybolma kızların yaptığı en büyük hata buu..
Soran+1 yılEngelledim onu 😞
- +1 yıl
Engelle ama hesaplarını kapatma sakın. Hani ben olmayınca merak eder falan.. hiç te merak etmiyorlar. ne kadar güçlü umursamaz durursan o kadar iyii..
Soran+1 yılYok kapatmadım zaten onu engelledim sadece
sakin ol. biraz rahatlatmaya ihtiyacı olabilir. emin ol sana dönecektir. benim eski sevgilim bana 3 yıl sonra döndü 😂 hevesini alınca gelir. ama sen de biraz gururlu ol canım
07 Yorumla
Soran+1 yılYaaa o duyguyu bende yasamak istiyorum. Pişman olsun içim soğusun. Bu süreçte ne yaptın peki bana akıl verir misin
- +1 yıl
hiçbirşey yapmadım. zaten çocuktum daha 😅 ama keyfimi bozmadım evet ağladım ama bu sadece iki uç ay sürdü. sonra kendime geldim. ve dedim ki hicbir erkek için ağlama rimelin çok pahalı 😂😂 her neyse Şu an bir ilişkin var ve mutluyum. sana sunu diyeceğim ki elbet gelir sen bu süreçte kendini asla üzme. uzsen de tadında bırak. öyle bileklerini kesme falan 😂 mutlu ol. en azından öyle gozuk. mesela seni engelledi mi bırak kaldirmasin mesaj falan atma. bak aradan kaç sene geçti bir de biz 2 sene cikmistik. geri yazdı mesaj attı ablami takip ediyo resimlerimizi begeniyo anında. ama umrumda mi değil. zaten sen bunu yazmasaydin aklıma gelmezdi 😂 şu an mutluyum bak şöyle düşün eğer aldattiysa belki de allah onu senin hayatından çıkarmak istiyordur. belki de doğru mutluluk o kişide değildir. olumlu bak beaa 😂😅
Soran+1 yılHepsini çok güzel anladım öp teşekkür ederim uygulamaya çalışacam elimden geldiğince
Soran+1 yılAyrılmışlar bugün kızla ve hemen alkollu ve aşk şarkıları İle snap atmış
Soran+1 yılBugün derste karşılaştık mutluydu ya da gerçekten öyle miydi bilmiyorum
+1 yılHiçbir şey yapma sadece bekle sonra o kadar çok vicdan azabı çekecek ki senin gibi birini kaybettiği için. Ama sen ondan intikam almaya çalışırsan ya da peşinde dolaşırsan çok takacağını düşünmüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı sınıftayız onu görmemek için derslere bile gitmiyorum
- +1 yıl
Sen yine dersine gir ama sanki o yokmuş gibi davran hiç yüzüne bakma. Onun olduğu ortamlara girme ve en önemlisi de çok güzel gözükmeye çalış bakımlı git okula
Soran+1 yılHaklısın galiba neden ben saklanıyorum. Şaklansın ama şu an o kızla ya çok umursamıyor beni bu da zoruma gittiği için gitmiyorum çünkü o benim ilk sevgilim
- +1 yıl
Ama sakın onun istemediği gibi davranıp erkeklerle çok vakit geçirme. İyi kız ol ki pişman olsun sürünsün pislik
- +1 yıl
Haklısın ama şu an onların canım cicim ayları mutlaka o kızla vakit geçirirken aklına sen geliyorsun ama üzülecek buna eminim. Sen sadece onun gibi olma hayatına bak Mutlu ol
Soran+1 yılOnun yaptığını yapmam asla. Ben kızı başka erkekle gördüm aldatıyor onu ama o hala farkında bile değil
- +1 yıl
Boşver söyleme bile. Arkadaşlarınla da bu konuyu konuşma sürekli aklına gelmesin
Soran+1 yılYok söylemedim bugüne kadar çabaladım da haklısın susma vakti
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimkide bana istemiyorum seni sevmiyorum dedi ve sonra pisman oldu aldatma yoktu ortada. O kızda muhtemelen onu aldatıcak ve o cocuk sana köpek gibi geri döncek kimsenin yanına kalmaz. Dönerse kesinlikle kabul etme
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla kabul etmem ama benimle ne yapıyorsa kızla da aynısını yapıyor çok üzülüyorum. Cinsel ilişki de olacak kızla muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılsenin sevgilin karaktersizmiş üzülmeye bile değmez bir kız icin 1 bucuk senelik ilişkisini bitiren erkekten hayır gelmez unutmaya çalış gercek yüzünü görmüs oldun kurtulduguna sevin ve tecrübe olsun sana
Soran+1 yılÖyle de sadece üzülüyorum kırıldım çok büyük bir yangın var içimde
Unut onu geri döneceğini sanmıyorum kesinlikle aklını biri girmiş onun aklı var mı orası şüpheli benden sana tavsiye asla sendiğin adama çok değer verme sonra götü kalkıyor
01 YorumlaSikine takma, pişman olsun. Çek güzel bir resim koy instagrama Adımı avucuna yaz hatırladıkça yalarsın:):):) yaz
00 Yorumla
+1 yılBu kadar bağlanma birşeye bosvermesini de bil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın da kolay mı öyle bir buçuk seni elini tutan adam başkasıyla şu an
Pişman olacak insan bunu yapar mı..
00 YorumlaOlursa gelir. Gelmezse Allah selamet versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen pişman olmamışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen niye pişman olayım
- +1 yıl
aldatan birini sevdiğine
Soran+1 yılBir buçuk sene boyunca en ufak yanlışını görmedim başka kıza yazma bakma bilmem ne hiç yoktu benim de ilk sevgilim ee haliyle öyle kolay da çıkmıyo akıldan da kalpten de
- +1 yıl
keyfin bilir
+1 yılGebert onu
014 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadım konuşalım dedim sadece kız arkadasım kızıyor dedi
- +1 yıl
terbiyesiz kandırmış hiç sevmemiş adam değil bu kardeşim bu cakal oglandan kurtulduguna şükür et kendini yeme üzme Allah onun belasını verecek sana yaptığı yanlışsın nebalini gün gelecek odeyecek ben olsam tabi dişlerini sökerdim o ayrı o kız arkadaşının da aynı şekilde
Soran+1 yılKız çirkef çok affedersin yollu da Adım onunla anılsın istemiyorum
- +1 yıl
Uzak dur o serefsiz karıdanda o rezil serefsiz oglandan da hem kız demen saçma bence kızlıktan çoktan çıkmış barajı aşmış köprüyü geçmiş özür o kaşar
Soran+1 yılÖyle de şu an onun yanındaki o
- +1 yıl
Sanane boşver sen kendini bil kendine bak hayatını gereksiz insanlara mı bağlayarak yaşayacam Allah belalarını versn bunu soylemek geciyorsa icinden o zaman bunu soyle ne diyim dusuncen ne nasil bir yapıdasın git ağızlarını yüzlerini dağıt ya da çağır gelsinler bana yönlendir ben bakarım o işe temizlemeye onları bak nasl adam ediyom sana burada ihanet edilmiş hatırlatıyım o serefsiz iyi kandırmış seni bir başkasıyla adında anılmaz merak etme seni kim takar görmüyon mu başka yelkenlerdeler
Soran+1 yılHiçbirseY yapmayacam sadece bekleyecem belki pişman olur da karşıma gelir diye. O an dünyalar tekrar benim olacak
- +1 yıl
Şerefsizi mi bekleyecen karşına alacan sana daha birşey demiyom ne biliyorsan onu yap
Soran+1 yılHayır tabiki karşıma almak derken içimdekileri kusöak için. Çünkü bence bir insana saldırmak ya da intikam almaya çalışmak onun vicdanını rahatlatabilir
- +1 yıl
Alma karşına kusma birşey öyle yaparak kendini daha basite almış olursun o adi herife en iyi ceza en iyi intikam ondan uzak durman elini kana bulama başını o basit için belaya sokma gün gelir ayağı kayıp düştüğünde aklı başına gelir gelse dahi acıma o sana acımadı sen daha acımasız ol hep iyiler kaybediyo kötü ol demiyom duygusuz ol demiyom ama ona karşı kötü olmak mecburiyetindesin zorundasın
Soran+1 yılKesinlikle zaten asla acımam
- +1 yıl
Eyvallah güzel böyle olmak zorundasın
- +1 yıl
Acırsan acınacak duruma düşersin
Soran+1 yılHaklısın
Unutmalisin. (
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla affetmem sadece pişman olsun istiyorum gururumu kırdı
+1 yılilerde pisman olur
010 Yorumla
Soran+1 yılBelki de tamamen unutur çünkü çok net drdi istemiyorum diye
- +1 yıl
of ya kızım benimkini hatirlatin bak oda istemiyormm deyp giti
Soran+1 yılİstemiyorum drdi hem de birşey YOk ortada iki gün öncesine kadar aşk sözleri havada uçuyordu. Pişman da olmaz daha
- +1 yıl
lütfen anlatma ya valada ben kötü oluyom benimki aklıma gelyo
Soran+1 yılPişman oldu mu peki
- +1 yıl
olmadı olmicak olmaz
Soran+1 yılO zaman bu da olmaz
- +1 yıl
ayrilis nedenleri farkli kızım bu olabilir
Soran+1 yılİçim çok güzel soğur
- +1 yıl
bilmiyom
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. sanmıyorum