Aldatıldım sizce pişman olur mu?

3 yıllık bir ilişkim vardı ve tartısmalardan kavgalardan dolayı ayrıldık sürekli tartışma çıkarttığımı söylüyordu evet çıkartıyordum ama şöyle. Rahatsız olduğum bir şeyi veya ne yapması gerektiğini söylüyordum en azından o problemin çözülmesini istiyordum çözmeyince konusunu kapatınca içimde kalıyordu o kırgınlıklar. Tekrardan konusunu açınca tartışma çıkıyordu. Her neyse ayrıldık 2 3 gün sonra barışmak istedim çünkü hala çok seviyordum oda beni çok seviyordu öyle söyledi ve bana o gece dedi ki barışıp barışmamak konusunda bana süre ver düsüneyim dedi 3 gün süre verdim ve o gece bana sevdiğini soylediği süre istediği gece başka kıza tanışmak için yazıyor. Biyografisinde de baş harfim vardı silmeyi unuttu. Kız farkediyor ve kıza diyor ki bir kadına ait değil o harf. Neyse ben buna tüm bedduaları edip her yerden engelledim buda aldatmaya giriyor. Hiç pişmanlığı yok ayriyetten daha çok yüzsüzleşmis birkaç tane de kız eklemeye başlamış şimdiden sizce bendeki yerini arar mı pişman olur mu ilerleyen zamanlarda? Benim tüm güvenimi duygularımı aldı götürdü evim bildim evsiz bıraktı. Köpek olsun bana yaşattıklarını çeksin istiyorum yalvarsın beni tekrardan bulmak için ama bulamasın istiyorum sizce pişman olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten çok sevdim herkese karşı savundum anneme bile o iyi biri yapmaz etmez dedim hayatımın merkezine koydum onu. Ayrıldığımız zamanlarda bile yokluğuna ihanet etmedim.
Aldatıldım sizce pişman olur mu?