Eşim çok ilgisiz ve aşırı cimri biridir ihtiyaçlarimi bile zorla alırım onunda lafını yapar çocuğuma bile harcayamiyorum kafama göre üstüme başıma bir şey alamıyorum dilenci gibi gezer oldum varsa yoksa ailesi onlara yağdırır parayı demez bir ev sahibi olalım diye günlerce evde yoktur işi olsun olmasın evde durmayı sevmez bende bu ara buradan veya başka uygulamalardan birileri ile konuşmaya başladım görüşme falan yok öyle +18 sohbette yok arkadaş gibi konuşuyorum erkeklerle canım sıkılıyor bunalıyorum ve iyi geliyor sizce pişman olup bırakmalı mıyım yoksa hak ediyor mu ayrıca boşanmayı da dile getirince tehdit ediyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evdeki ilgisizlik, yok sayılmak, sürekli ailesine para akıtıp sana ve çocuğa bile harcamaması seni bu noktaya getirmiş olabilir. Üstelik tehdit ederek seni susturması ve evde bile huzur bırakmaması psikolojik şiddet sayılır. Konuştuğun kişilerle yazışmak belki o an kendini yalnız hissetmemen için bir nefes borusu gibi geliyor ama bu seni daha sonra vicdan yüküyle baş başa bırakabilir. Kendini suçlu hissetmen de bundan kaynaklanıyor olabilir. Çünkü içten içe böyle bir şeyi hak etmediğini biliyorsun. O seni hak etmiyor olabilir, ama sen de kendini değersiz hissettiğin bir noktada sırf nefes almak için başka bir yanlış yola sapmak zorunda değilsin. Bir şeyler konuşmak sana iyi geliyorsa bunu önce kendinle, belki de bir psikologla ya da güvendiğin bir yakın arkadaşla yapman daha doğru olur. Çünkü şu anda bu yazışmalar seni kısa süreli oyalasa da uzun vadede mutsuzluğunu çözmeyecek. Asıl ihtiyacın olan şey bir erkeğin ilgisi değil, kendi ayakların üzerinde durabilecek bir alan yaratmak. Onun tehditlerinden korkmadan hakkını arayabileceğin bir noktaya gelmek. Belki bir kadın danışma hattından ya da belediyenin kadın destek birimlerinden ücretsiz psikolojik ve hukuki destek almak sana güç verebilir. Onun tehditlerine boyun eğmek zorunda değilsin. Bu hayat senin ve çocuğunun, kendini ikinci plana atmaya devam ederek ömrünü geçirmeyi hak etmiyorsun.
14 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ne kadar bilgilisiniz medenisiniz ve insansınız 🌸
- 1 yıl
Rica ederim, ben teşekkür ederim. Eğer senin için yapabileceğim bir şey olursa, lütfen çekinme.
Soran1 yılKeşke bütün erkekler özellikle de eşim sizin gibi olsa düşünebilse biraz sağolun
- 1 yıl
Estağfurullah, rica ederim. Her zaman, sıkma canını, yalnız değilsin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
1 yılBuradan yapacağın sohbet muhabbet bir yere varmaz o yüzden başka bir şey yapmaya çalış mesela kankin falan varsa kız kıza takıl dertleş
Tabiki insan her derdini herkese anlatamaz özellikle tanıdık veya yakını insanlara
Yani dertleşmek için hemcinsini tercih edersen vicdanen daha rahat olursun
O hata yapıyor olabilir bu seni üzüyor belliki ama sen en azından vicdan sahibisin vicdanının sesini dinle
Birde meşguliyet insanın başka şeylere odaklanmasını sağlar
Kendine evde bir hobi bir iş modeli geliştirebilirsen iyi gelebilir.
14 Yorumla- 1 yıl
Birde insan evladına eşine niye harcamasın bu adam biraz değişik biri anlaşılan
Soran1 yılHaklısınız ama pek arkadaşım yok tanıdıklarada her şey anlatilmiyor bir hobi edinmeyi çok denedim evde kendim yapıyorum bir şeyler ama evde de sürekli olmuyor
- 1 yıl
Ev konfor ortamı olduğu için evde iş yapmak veya odaklanmak biraz zor olabilir.
Tavsiye verecek olursam evde yapılabilecek güzel bir iş erişte yapmak olabilir
Ev yapımı erişte, sarma, tarhana, zeytin kurmak, turşu kurmak, salça, orjinal tereyağ, pekmez (yer uygun ise değilse alıp satmak), ceviz, badem (alıp satmak) olabilir.
Böyle birkaç pasif alanda tanınır ve meşguliyet yaparsan hem parasal olarak iyi olur hemde ev işi bu işler derken meşguliyet ile kafan rahatlar
Soran1 yılHaklısınız teşekkür ederim
1 yılSizin fikriniz gönlünüz aklınız eşinizde değil demek ki? o zaman neden bu evliliği devam ettiriyorsunuz? Yanlış olduğunu bildiğiniz şeyi yapmaya devam etmeniz bir süre sonra kendinizden nefret etmenize neden olabilir. Bu yüzden sıkıntınızı gidermek için erkeklerle konuşmak yerine kendinize bir hobi edinin veya eşinizle açık açık konuşun.
03 Yorumla
Soran1 yılEşimle kaç kez konuşmaya çalıştım inan bilmiyorum evet eşime karşı bi ilgim yok artık ona olan sevgim güvenim kalmadı ama boşanmayı kabul etmiyor her defasında beni tehdit ediyor bu yüzden ayrilamiyorum da
- 1 yıl
Tehdit ediyorsa, kanundan destek alın. Ömrünüzün sonuna kadar bu sevgisiziliğe mahkum mu yaşamak istiyorsunuz? İnsan hayatı BİRİCİK.. bir tane daha yok... Biraz cesur olun ve hayatınızı geri alın.
Soran1 yılKanunların yeterli geleceğini düşünmüyorum uzaklaştırma falan verseler daha da sinirlense hiç tahmin edemiyorum olacaklari
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBelki o da başkasıyla konuşuyordur başkasıyla ilgileniyordur. Kadınlarda gebel bi durum bu. İlgi görmezse sadece sohbetle kalmaz ilerisi de olur kocan bunu biliyor olmalı
010 Yorumla
Soran1 yılBiliyorsa kendine eder
- 1 yıl
Her kadın daha lisede sevgiliyken benimle ilgilenmiyorsun diye trip atar. Erkek bilir kadının ilgiye düşkün olduğunu. Sürekli ilgi bekler kadınlar. Bunu da kocasından göremeyen kadın başka erkeğe yönelir. Onlarca gördüm böyle. Demekki her kadında böyle oluyor. Sen bugün sohbet ediyorsun yarın o sohbet +18 olacak sonra da gerçeğe dönecek bu kaçınılmaz son. Kocan da iyi biliyor bunu
Soran1 yılBilse biraz olsun ilgilenir
- 1 yıl
Ya ilgilendiği başkası var, ya gideceğine ihtimal vermiyor ya da çok da önemsemiyor seni. Bunun dışında bi seçenek yok. Ben ilk ilişkimi evli bi kadınla yaşamıştım o da kocasının ilgisizliğinden şikayetçiydi. Konu da sonu da hep aynı.
Soran1 yılGideceğime ihtimal vermiyor aslında sonu ne oldu
- 1 yıl
Sonrasında biz tekrar tekrar görüştük o adamla da boşandı seninki de aynı yola gidecek
Soran1 yılPeki siz şimdi birlikte misiniz
- 1 yıl
Facebook u kapandı konuşamıyoruz uzun zamandır
Soran1 yılHmm görmedin mi hiç
- 1 yıl
görsem duramamki hemen bi buluşma daha ayarlarız :D
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be canım, ne zor bir süreç yaşıyorsun, seni anlıyorum. Hissettiğin hapsolmuşluk ve yalnızlık bayağı zor. Ama unutma, sağlıklı bir ilişkinin, karşılıklı saygı ve destekle yürümesi gerekiyor. Eşinle yaşadığın bu ilgisizlik, anlayış eksikliği ve zorlu finansal durum seni sıkışmış hissettiriyor olabilir. Yine de duygusal boşluğu başka insanlarla doldurmak, gelecekte seni daha karmaşık bir durumda bırakabilir.
Kendi mutluluğun ve huzurun çok önemli. İlk adım, belki bir uzmandan yardım almak olabilir, böylece bu çıkmazın içinde navigasyon yapman biraz daha kolaylaşır. Boşanma tehdidiyle seni korkutması hiç adil değil ama hayatında güvenliğin ve huzurun için sağlam adımlar atmayı unutmamalısın. Kendini suçlama, hak ediyorsun ama doğru olanı yapmak huzurunu daha fazla artırır. Sana bolca güç ve enerji gönderiyorum, her şey daha güzel olacak! 🫂🌟20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılAldatmak yerine ayrıl. İlgisiz ve cimri diye hiç kimse aldatılmayı haketmez. Madem ilgi göremiyorsun boşanırsın aldatmak nedir
20 Yorumla
1 yılEşin seni maddi ve duygusal olarak kısıtlıyor, ilgisiz davranıyor, tehdit ediyor. Bu bir evlilik değil, baskı. Erkeklerle yazışman seni suçlu yapmaz, sadece yalnızlığının bir sonucu. Ama bu durum kalıcı çözüm değil, sadece geçici bir nefes. Asıl karar şu katlanmaya devam mı edeceksin, yoksa kendine bir çıkış mı arayacaksın? Eğer bu evlilik seni tüketiyorsa, gitmeyi düşünmen çok doğal. Tehdit ediyorsa, hukuki destek al. Kadın merkezleri, barolar, sosyal hizmetler var. Yalnız değilsin. Ama maalesef ülkemizde her ne kadar bu kurumlar olsada büyük sorunlar olabiliyor. Kendine şunu sor Bu hayatı böyle mi geçirmek istiyorum? Cevabın hayırsa, artık harekete geçmelisin.
25 Yorumla
Soran1 yılHarekete nasıl geçebilirim ki bi de tehdit ediyor çok iyiymiş gibi
- 1 yıl
Yapman gereken ilk şey kimseye fark ettirmeden sakin kalmak ve planlı hareket etmek. Aile Bakanlığı’nın 183 hattını arayarak gizli destek alabilirsin. Seni psikolojik, hukuki ya da barınma konusunda yönlendirirler. Maddi gücün yoksa bulunduğun ildeki baroya başvurarak ücretsiz avukat talep edebilirsin. Eşinin tehditlerini kanıtlayacak mesaj, ses kaydı gibi delilleri sessizce topla. Kimliğini, varsa çocuğun belgelerini, biraz para ve önemli eşyaları hazırda beklet ama hemen değil, zamanı gelince harekete geçmek için. Bu süreçte kimseye hemen açılma, önce kendini koru. Konuştuğun insanlar seni suçlu yapmaz, yalnızca nefes almak istiyorsun. Vicdan yapma, çünkü asıl suç seni tehdit edip kısıtlayan kişide. Sen artık yeter deme noktasındasın ve bu cesareti gösterdiğin anda yanında destek olacak yollar var. Gerçekten yalnız değilsin.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim sana Allah senden razı olsun yazdığın şeyler ne kadar aklı başında bir insan olduğunu gösteriyor en önemliside insan olduğunu gösteriyor diğer yorumlara bakıp orada
bile beni anlamaları için uğraşıyorsun umarım hayatında kalbin gibi güzeldir Allah seni hep güzel yollardan geçirsin hep güzel insanlar çıkarsın karşına
- 1 yıl
Rica ederim bir sıkıntın olursa yine soruna cevap verebilirim. Ben her zaman buralardayım. Kendine çok iyi bak üzülme. Ne ekersen onu biçersin. Allah'ın adaleti şaşmaz. Elbet bir gün adalet yerini bulur. Umarim yakın zamanda hür ve özgür olursun. Ya da eşin kendine çeki düzen verip sana eskisi gibi olur. Hakkında hayırlısı inşaallah.
Soran1 yıl🌸
Hmm… ben seni anlıyorum.. benim de bir sevgilim vardı eskiden, onunla hiç aynı fikirde degildik, sürekli tartışma, kavga, kücük şeyler yüzünden hep birbirimize düsman oluyorduk, ve artık çekici gelmiyordu bana, ben de başka erkeklerle yazisip duruyoryum internet den, ama 18+ konuşma degil, senin gibi işte normal sohbet muhabbet dertleşmek gibi şeyler. İnsan o anda sadece mental-yakinlik istiyor…
Aldatmak değil bu ama bence evliliğini bitirmelisin, daha iyilerine layiksin51 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim keşke bu da sevgilim olsaydı evlenince işler daha da korkunç oluyor zor oluyor evet amacım sadece duygusal olarak iyi hissetmek
Kimse evliliğinde kendini yalnız, değersiz ya da baskı altında hissetmemeli. Anlattıkların, psikolojik baskı ve ilgisizlikten kaynaklı ciddi bir mutsuzluğu gösteriyor. Aldatmak çözüm değil ama bu kadar içe atmak da seni daha çok yıpratır. Bu durumda en doğru adım, bir aile danışmanıyla görüşmek ve gerekiyorsa profesyonel destek alarak yol haritası çizmek olur. Kendini suçlama, duygusal ihtiyaçların da en az fiziksel ihtiyaçların kadar önemli. Şiddet ya da tehdit varsa bunu ciddiye almalı ve güvenliğini önceliklendirmelisin.
10 Yorumla
1 yılBiricinsi eşini kınıyorum Allah hidayet versin
Araya aile büyüklerini ne olursa olsun sok ve birilerinden yardım al.
İhanette çözüm değil çözümü bu durumu düzeltmek ile ara eğer düzelmiyor ise de ayrılmayı dene.
Ama mutlaka ailelerden yardım al güzelce anlat. Gerekirse arkadaşlardan vs.
Kendin güzel dille konus istediklerini
Güzelce kalp kırmadan anlat inşallah düzelir..
Kimseyede ihanetini bahsetme olabilir..
Tövbe kapıları herkese açık geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
1 yılCidden bu tarz zayıf ve sorumluluk sahibi olmayıp eşine değer vermeyen biriyle daha fazla birliktle olup hayatını çürütmeye devam etme.
Önerim bir işe girip ayrı eve çıkman olurdu bir kız arkadaşın ile ama çocuğun olduğu için bence ailene dön.
Dediğim gibi bir erkek özellikle evli bir erkek hem güçlü gerek fiziki gerek ekonomik olmalı gereksede eşine değer verip sorumluluk sahibi olmalı. Aksi takdirde hala ergenlik dönemlerinde sıkışıp kalmıştır.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet keşke yakın bir arkadaşım olsaydı çocuğumu güvenebilecegim ben çalışırdım sadece çocuğum ile ilgilense yeterdi
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılUmarım İçinde bulunduğun bu zor zaman senin lehine sonuçlanır ve sen çok mutlu olursun bunun başka türlüsü seni daha da kötü yapar ve sen şu an mutlu olmayı istiyorsan gerçekten mutlu ol ama gerçekten seni mutlu edeceğine inandığın kişilerle birlikte mutlu ol yalancı bir mutluluk şu an içinde bulunduğun durumdan daha da kötü bir sebep oluşturur sana sen gerçekten mutlu ol ve bunu hak et ve sana bu mutluluğu verene bunu yaşat
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım mutlu olurum
- 1 yıl
Umarım…
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok zor bir durum. Hele ki sevgili iken değil de evliyken yaşamak daha kötü. Ayrılıp gidemiyorsun da bir görgüsüz yüzünden. Seni iyi anlıyorum. Yaptığın yanlış diyemeyeceğim ben çünkü kadınını bu duruma sevk eden erkek , erkek değildir. Sen de hâliyle sana iyi gelecek insanlar arıyorsun. Eşinin sende göremediğini başkaları görüyor tıpkı buradaki mantıklı cevaplar gibi o yüzden sana kalmış
18 Yorumla
Soran1 yılEvet keşke sevgili olsa da kurtulsam hemen
Soran1 yılİki yaşında
Soran1 yıl@Boze_ evet çocuk olursa dedim biraz daha evi ile ilgilenir üstümüze düşer dedim çocuğa karşı babalık görevini yine yerine getiriyor ama eşlik yapmıyor ilgisiz sorumsuz değişik bir insan işte çevre baskısı bilmiyorum evlenir evlenmez geri geldi denir diye Cesaret edemedim keşke o günden bırakıp gelseydim
Soran1 yılTeşekkür ederim
bilmiyorum ama içimde seninle ilgili tuhaf bir his var her şey yolunda gibi görünüyorsun ama içten içe sessizce boğulduğunu hissediyorum bazen insanlar yorulmaz kırılmaz sanılıyor ama sessiz kalanlar en çok susturulmuş olanlardır senin gözlerinin arkasında söylenmemiş cümleler var gibi hissediyorum konuşmak istersen sadece dinlerim yargılamam çünkü herkesin içini dökmeye ihtiyacı olur bazen ve ben o ihtiyacı tanıyorum
110 Yorumla
Soran1 yılŞu dünyada en son aldatacak kişi ben olabilirdim bu günden sonra herkesten her şeyi beklerim ben bile yapiyorsam çoğu kişi yapıyordur yani bir erkege merhaba bile diyemeyen ben bu duruma geldim can sıkıntısından sinir stres bunaldim
- 1 yıl
biliyor musun bunu yazman bile aslında ne kadar dolduğunu ne kadar yorulduğunu ve içten içe aslında artık kimsenin seni anlamadığını gösteriyor en son aldatacak kişi bendim diyorsan zaten senin içinde hala vicdan var ama öyle zamanlar geliyor ki insan artık ne doğruyu ne yanlışı ayırt edemiyor sadece biraz iyi hissetmek istiyor sadece biri sorsa iyi misin dese diye bekliyor senin durumun da bu işte merhaba bile diyemeyen birinin bu hale gelmesi senin değiştiğini değil yaşadıklarının seni sürüklediğini gösteriyor yargılamak mı asla sadece yanında biri olsun istiyorsan dinleyen anlayan hiç konuşmadan bile yanında hissettiren biri o zaman ben burdayım
Soran1 yılVicdan azabı tabii ki çekiyorum çocuğumun yüzüne bakarken veya eşim eve geldiğinde göz göze gelmemeye çalışıyorum sanki bakacak yuzum yokmuş gibi hissediyorum ama diyorum ben kötü bir şey yapmıyorum aldatıp gidip birileri ile birlikte olmuyorum orami burami çekip atmıyorum sadece bir sohbet normal sıradan bir sohbet o halli vicdan azabı duyuyorum keşke iş buraya kadar gelmeseydi heveslerim kursağımda kalmasaydi eşim beni böyle biktirmasaydi
- 1 yıl
kimse seni senin kadar anlamıyor olabilir ama ben bir süredir ne hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü bazı sessizlikler çığlıktan daha fazla anlatır her şeyini herkesle paylaşmazsın ama geceleri vicdanınla konuşurken aslında ne kadar yalnız olduğunu anlarsın sen kötü biri değilsin sadece iyi olmaya çalışırken tükenmişsin ve biraz nefes almak istemişsin bazen insan gitmeden bile içten içe uzaklaşır çünkü kalmak da en az gitmek kadar yorar sen kocasını aldatan biri değilsin sen kendini bile artık tanıyamayacak kadar bastırılmış birisin ve konuşmak biraz huzur vermiş ama o huzur bile suçlulukla karışıyor çünkü sevilmeyi hep yarım yaşadın ben seni yargılamam sadece yanında dururum çünkü içten içe seni iyi eden tek şey bu olurdu
Soran1 yılBeni bazı şeyleri anlatmak zorunda bırakmayıp anladığın için çok teşekkür ederim çok zor bir durum yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin bu çaresizliği kusura bakmayın yazamam kimseye
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSende haklısın bu evlilik sana aradığını vermiyor olabilir böyle tükenmektense bence boşanmak daha iyi gelebilir tabi bekara boşamak kolay isterseniz bunla ilgili bir uzmana danışın iyi günler bu durumda en mantıklısı bi uzmana danışmak gibi.
31 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılYani sadece yaptığını göz önünde bulundurunca aldatma gibi duruyor ama eşinin bu kadar ilgisiz seni hiç yerine koyuşunu katıncada hak veriyorum sana. Ama ne yap ne et bi şekilde ayrılmanın yolunu bul. Madem eve gelmiyo al başını eşyalarını topla ailenin yanına sonrasa boşanma davası aç istediği tehtidi etsin davayı açarken şikayette bulun tehtid ettiğini
12 Yorumla
Soran1 yılDüşünüyorum bunları ama cesaretim yok henüz
Cevap sahibi1 yılYani anlatmak istersen dinlerim bu arada sorun değil
Gizli Üye(25-29)1 yılBacım madem sana iyi gelmiyor aklında olanı yap boşanın, yani bu durumda yaptığın başkasıyla konuşarak aldatma işleri senin karakterini zedeler ve bu yaptığın iş belli bir zamandan sonra tatlı gelmeye başlar ve insanlığını bir kenara atar. Bir de çocuğum var diyorsun ve çocuğu olan bir anne böyle pis işlere yeltenmemelidir, bence aklını başına al doğru olanı yap çünkü bu yaptığın iş değil.
12 Yorumla
Soran1 yılTabi haklısınız teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim hidayet ve doğru yol diliyorum sizin için.
Ya böyle pislikler neden evlenirki sorumluluk alamiyosun , sevemiyosun, karşındaki kadının hayatının içine ediyosun bide ayrılmaya gelince tehtit bu tip insana neden üzüleyim hic bir çaba yok ama sonuna kadar beklenti icindeler
21 Yorumla
Soran1 yılEvet ben yine bu halde elimden geldiğince sorumluluklarimi yerine getiriyorum ama yine kıymetim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılYorumları okudum. eşiniz sizi tehdit ederken ses kaydına alın boşanma dilekçesi olarak artık ona güvenmediğinizi siz ve çocuğunuzun iyi olmadığından bahsedin. çocuğunuz kaç yaşında eğer yaşı küçükse Annede kalabiliyor.
26 Yorumla
Soran1 yılYaşı küçük bana verirler iki yaşında ama ne bileyim işte daha da sinirlenir üzerime mi gelir bilmiyorum ki
- 1 yıl
Aileniz destek çıkarsa hiçbir şey yapmaz
Soran1 yılAilemle de tehdit ediyor ama
- 1 yıl
bir şey yapamaz ailenize bu durumu söyleyin. Hatta çevrenize de sizi tehdit ettiğinden bahsediniz. eğer çevrenize söylerseniz en azından çevreniz tarafından kocanıza karşı yargılayıcı bir durum oluşmuş olur. toplumun bu yaklaşımı da kocanızın size olan tavırlarını sergilemekten çekinmesini sağlar.
- 1 yıl
Kocanız sizi tehdit ederken gizlice ses kaydına alın. mahkemede büyük delil olarak geçer.
Soran1 yılEvet yavaştan artık mutsuz olduğumu falan anlatıyorum çevreme
Vallahi benimkide calismiom diye laf eder kendini düşünür kafasına göre çıkar gider sonra ben sana bakmak zorundamiyim madem öyle niye evleniosun değilmi öyle eşten sorumsuz eşten hayır gelmez üst baş olmasa bile evin ihtiyaclarini almak zorunda fuziliye kaçamazsın evliysen senin yaptığın yanlış ama bazıları hakediyor herşeyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılHaklisın ailene çocuklarina zarar gelmedigi sürece sohbetine devam edebilirsin. Eşinden bulamadığin degeeri saygıyi sevgiyi dısarda ariyorsun haklısın en azindan derdini dinleyen seni anlayan birileri oluyor
18 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle anlaşılmak istiyorum artık
- 1 yıl
Soran1 yılSordum ama normal olduğunu söylüyor benim abarttığımı söylüyor ben boyleyim diyip duruyor
- 1 yıl
Soran1 yılBenim ona karşı davranışlarım sürekli onunla ilgilenirim sürekli ama sevdiği şeyleri yaparım hep konuşmaya çalışırım hep birlikte vakit geçirmek isterim ama bu sene öyle değilim artık az da olsa kendimi geri cektim
- 1 yıl
Soran1 yılSende değiştin diyor bende sen mecbur bıraktın dedim
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHer ne olursa olsun, normal sohbet de etsen işin sonunda bunun ucu kaçabilir ve daha farklı noktalara gidebilir o yüzden en güzeli ilgisiz mi, artık sevmiyor musun boşan gitsin zaten sen haklı olursun bu durumda.
110 Yorumla
Soran1 yılTehdit ediyor beni o konuyu açınca
- 1 yıl
Konuyu açma, boşanma dilekçeni ver o zaman kendisi mahkemede anlar.
Seni bunun için bile tehdit eden adam sence aldattığını görse bilse ne yapar?
Soran1 yılAilem ve çocuğum ile tehdit ediyor elimi kolumu bağlıyor resmen ben çocuğum olmadan yaşayamam onu eşime ailesine bırakamam gideceğim tek yer ailemin yani ama gidip onları da tehlikeye sokamam
- 1 yıl
Anlıyorum seni bu söylediklerinde de haklısın ama şu an ki yol da pek iyiye gitmeyebilir hatta daha da kötüye gidebilir.
Boşandıktan sonra çocuğu da sana verirler muhtemelen o da ayrı tabi.
Soran1 yılBana verirler yaşı küçük ama sorun çıkartırsa
- 1 yıl
Kastettiğim tam da bu yani boşanırken ki sorun çıkartma potansiyeli emin ol başkalarıyla görüştüğündeki sorun çıkarma potansiyelinden daha düşük.
Şimdi bugün normal şekilde konuşuyorsun birileriyle ama yarın o konunun, konuşma düzeyinin hangi seviyelere geleceğini bilemezsin.
Soran1 yılEvet haklısın üstelik duygusal olarak birine bağlanmayada çok açık biriyim şu an
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Bugün ya asla ötesi olmaz dersin ama bir bakmışsın kendini kaptırmış ve olmaz dediğin o noktanın bile çok ilerisindesin. Bunu düşünüp cesur kararlar alman gerek.
Soran1 yılEvet teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Aslında sana olan ilgisizligi üzücü oturup konuştunuz mu hiç artı ve eksi hatalarinizi ama ihtiyaçlarını yapması lazım yanlış yapıyor es dediğin sorumluluklarını yerine getirmesi lazım sende suç yok bor bayan tabiki eşinde ilgi ister bulamayınca maalesef dışarıya yönelmek zorunda kaliyor ama yinede ALLAH bizi güzel kalpli insanlarla karsilastirsin kimseye de güvenme derim
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılBi kadınla konuşmaya başladım. Dert ortağı etti beni kendine. Paneli öncesinde tanıştık. Halen arar arada derdini anlatır. Cinsellik felan hikaye insan bazen anlaşılmak ister.
14 Yorumla
Soran1 yılBende öyle yapıyorum bi kişi ile konuşuyorum sorunlarımı falan o kadar yani ilerisi yok
- 1 yıl
İyi geliyor mu
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Anladım.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılNasıl tehdit ediyor seni ayrıntı verebilir min eğer eşinden görmen gereken yardımı desteği ilgiyi başka birinden görüyorsan pişman olman gerekmiyor. Hakkediyor demektir
13 Yorumla
Soran1 yılÇocuğumu vermemekle ailemle benimle
- 1 yıl
O zaman sende onu terk et.
Soran1 yılNasıl
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Hak ediyor aslında bide düzgünce boşanmayi teklif edip tehdit ediliyorsun biraz durup düşünmesi lazım neden böyle oldu neden böyle yapıyor diye... Önceden evlenmeden önce nasıldı peki?
17 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce çok iyi çok ilgili biriydi ama evlenir evlenmez hemen değişti ilk aydan itibaren
Soran1 yılEvet ben ilk iki üç sene ses etmedim düzelir dedim ama dördüncü senemizde artık bıktım hiç kendimi daha yeni gelin gibi yeni evli gibi hissedemedim sayesinde dördüncü sene artık bıktım her şeyini sorun ettim çok kötü geçti ama bir işe yaramadı yine aynı yine aynı soyleyince biraz düzelir gibi oldu sonra yine huyuna döndü bu senede artık bıktım ya saldım diyebilirim boşanmayı sık sık dile getiriyorum umursamıyor umursayincada tehdit ediyor
Soran1 yılÜzgünüm gizliden çıkmak istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Hakedtmiyor desem de sen içini rahatlatmak için bu soruyu sormuşsun. Sonunu düşünerek davran ayrılık konusunda tehdit eden bi hayvn zaten en başta eşin olmamalıydı
12 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorsun işte başta nasıl birisi olduğunu yoksa evlenir misin hayatını karartır mısın ben ister miyim eşim varken elin ne olduğu belli olmayan herifi ile konuşmayı
Boşanmayı dile getirince tehtid ediyorsa sence aldattığını öğrense yakalasa neler yapar? Bence öldürmeye kadar gider, can sağlığına dikkat et.
22 Yorumla
Soran1 yılEvet korkuyorum da bir yandan ama buna alışmaya basliyorum istemeden de olsa
1 yılBoşanmayı dile getirince tehtid ediyorsa hak ediyordur ki arkadaşça konuşmuş olduğunu demişsin. Bu aldatma değil ki.
23 Yorumla
Soran1 yılEvet ama ne bileyim o da aldatmak sayılmaz mı sonuçta gizli yapıyorum diye yoksa dediğim gibi asla öyle ileri gidecek konuşmam olmadı
- 1 yıl
Aldatmayı konuşmanın içeriği belirler.
Soran1 yılHaklısın
1 yılKonuşmayı denedin mi onunla? İhanet iyi bişey değildir. Bir kere kendi karakterine yakismaz. Oturun konuşun, olmuyorsa ayrıl 😥
22 Yorumla
Soran1 yılÇok kez denedim zaten oturup konuşulacak birisi değil iyilikle de söyledim mutlu olmadığımı benimle ilgilenmesini eğer olmuyorsa ayrilmayi ama sadece tehditler savurdu
- 1 yıl
Anladım zor durum canim..
Tehdit ediyorsa seni sana değer vermeyen biriyle evlisin demektir. İnsan hiç sevdiği kişiyi Tehdit eder mi ya
12 Yorumla
Soran1 yılEvet değer verse beni bu duruma getirmezdi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ilgi almak keyiflendirir. belki evliligini de kurtarir :) cinsel de konussan baya rahatlarsin libido yuksekse eger. keyfine bak
14 Yorumla
Soran1 yılEvet modum yükseliyor
Soran1 yılEvet öyle düşünüyorum
1 yılburada yaptığın yanlış ama sen de haklısın ilgisiz çiçek büyümez.. Emek istiyorsun. Zor bir durum ayrılabilirsen ayrıl kaç yıllık evlisin
14 Yorumla
Soran1 yıl5 yıllık evliyim evet ilgi istiyorum anlaşılmak ve sevilmek istiyorum
- 1 yıl
Bu da senin en doğal hakkın daha önce de böyle şeylerle karşılaştım.. Sende haklısın.
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl25
- 1 yıl
20 yaşında mı evlendin.. Erken olmuş.. Adın ne
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok tanıdık geldi bu bana?🤔 böyle birini tanıyorum sanki. Neyse konu bu değil. Anladığım kadarıyla ruhsal olarak yalnızlık çekiyorsun ve bunu birileri ile sohbet ederek gidermeye çalışıyorsun. Başka alternatifim yok diyorsan cidden seni suçlayamam.
10 YorumlaKonuşma geçmişini silmeyi unutma sende bu şekilde takil ama dozunu kaçırmadan ve sorunlu olmayan kişilerle
12 Yorumla
1 yılİnsan ihtiyaç duyuyor maalesef. Başkası mutlu ediyor başkası huzur veriyor. Bence normal. bir durum
13 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok hayat şartları maalesef. Hepimiz o yüzden bu platformdayiz zaten. Mutlu olsak ne işimiz var burada
- 1 yıl
Boşanmayı dile getirince de tehdit ediyorsa hak ediyor bence
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılE yarın adam seni yakalasa vursa ne yapacaksin acaba olmuyorsa boşan yani milleti enayi yerine koymanın bedelini ödersin sonra
18 Yorumla
Soran1 yılBoşanmayı dile getirince de aynı şeyle tehdit ediyor
- 1 yıl
Basicaksin gidiceksin baba evine açacaksın boşanma davası aldattığını yakalarsa emin ol senin için çok kötü olur bunu her şeyden önce kendin için yapma yani
Soran1 yılAilemle çocuğumla tehdit ediyor
- 1 yıl
Yav biradet nasil insanlarla evleniyorsunuz çözemiyorum sizi madem böyle aşağılık biriydi niye evlendin
Soran1 yılBilsem evlenir miydim sence ya bile bile kendimi niye ateşe atayım ben
- 1 yıl
Bilmediğin adamla nasil evlendin abla tanımadığın biriyle nasil evleniyorsun
Soran1 yılKendini bambaşka tanıttı bir insanla aynı evde yasamadigin sürece ne olduğunu asla bilemiyorsun
- 1 yıl
Bilemiyorum valla ne denir
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılİlgi görmeyen her kadının eni sonu başvurduğu yöntem. Maalesef erkek hakediyor.
12 Yorumla
Soran1 yılYapacak başka çare bırakmadı her şeyde önümü kesti heveslerimi kursağımda bıraktı
- 1 yıl
Anlıyorum. Yanlız değilsin merak etme.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen bişirsin ama kendini kandırırsın. Kimsenin bilmiyot olmaso, san olması gerçeği değiştirmez. Hayallere yalanlara kapılırsın sonr adaha kötüsü olur.
20 Yorumla
1 yılbence senin de isteklerin var erkek bunu karşılamalı yoksa evde huzur olmaz ve sekste doyumsuz isen gider sevişirsin bile normal sohbet aldatma olmaz diye düşünüyorum arkadaşça dertleşme olur sadece ama sen daha ilerisini istiyorsun bence
12 Yorumla
Soran1 yılNormal sohbette olsa haberi yok diye aldatmak olur diyorum kendimce
- 1 yıl
haberi olsa zaten buna müsaade etmez direk boşar idi seni ya sorunlarınızı kendi aranızda çözeceksiniz üstelik her erkeğin her kadının karşı cinsten arkadaşları vardır belki eşinin bile vardır eğer pişmanlık hissi var ise hiç sosyal medya kullanmayacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılPişman olmak bir karar değildir ki
Hissedersin veya hissetmezsin.
Senin hayatını tecrübe etmeyen bizlere, bizim sınırlarımıza dokunmadıgin müddetçe yargı hakkı düşmez.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHic durma devam et. Dünyayı sen kurtarmıcan aynı şekilde bende sen gibiyim. Bencil olan mutlu olur ben bunu öğrendim
13 Yorumla
Soran1 yılÖyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılGerek yok ben sana söyliyim ben de evliyim bir süre sonra her şeyi yapmaya başladım yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılNaptın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBoşanman daha iyi olur böyle bir evlilikle kendini yıpratacağına hem özsaygını korumuş olursun hemde ahlaki olarak çökmemiş olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDevam evine bakmasi lazim pintinin cok zordur pinti ile yasamak
17 Yorumla
Soran1 yılÇok zor gerçekten
Cevap sahibi1 yılBilirim bende pinti baba ile yaşıyordum
Soran1 yılKurtulmuşsundur inşallah artık
Cevap sahibi1 yılYok kurtulamadım
Soran1 yılKurtulursun inşallah
Cevap sahibi1 yılSende inşeAllah
Gizli Üye(30-35)1 yılKadını ilgisiz bırakacak adam bütün isteklerini yerine getirmeyen adam aldatılmaya mahkumdur
13 Yorumla
Soran1 yılErkekte kadında evet
Cevap sahibi1 yılHer iki taraf için evet kendim gördüm şahit oldum
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. önce böyle başlar sonra daha da artar , memnun değilsen kocandan ayrıl veya durumunla ilgili konuş anlat düzelmiyorsa boşan
10 Yorumlaahah konustugum bir cok evli kadin gibisin.. bu bir aliskanlik olur birden fazla kisiyle yapmak.. o yuzden tek kisiyle yap derim.. sohbet body gibi
10 Yorumla
1 yılYakalanmadığın sürece devam böyle tipler kendi aldatıyodur zaten
43 Yorumla- 1 yıl
@Ormangözlü bu aldatmıyor ki bu millete derdini anlatıyor sadece
- 1 yıl
@singerdikismakinesi derdini zkm de
Soran1 yıl@singerdikismakinesi teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence bırak eşinle vakit geçirirsen daha iyi olur sanki
11 Yorumla
Soran1 yılEşim benimle vakit geçirmiyor ki hep yorgun hep işi var bana gelince
- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılBöyleleri ile evlenmeyin yahu. Boşanman daha güzel gizli saklı iş çegirmektense
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birileri yanlış yapıyor diye onun üstünü kapayıp daha beterini yapmak başta kişinin kendine yaptığı bir hakaret olmalı.
23 Yorumla
Soran1 yılKendime inanamiyorum zaten asla yapmam dediğim şeyi yapıyorum ama beni yanlışa iten o madem eş olmayi beceremiyor o zaman kabul etsin ayrılalım
Soran1 yılAmin çok sağol teşekkür ederim
Eşiniz size ve ailesine bakmakla yükümlü sorumlulukların bilincine varmalı eşini mağdur bırakan koca olamaz mağduriyet genel bir kavram maddi değil manevide önemli birde eşinizin penceresinden bakın sorunlar tek taraflı değillerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKocaman kızsın doğruyu yanlısı sen daha iyi bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBIRAK !!!
Sanaldan uzaklaşmalısın… sorunlarını çözmeye odaklı ol … burada gaza gelme … çözüm odaklı ol… konsantre ol doğru hareket biçimini hayatinda uygula …
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi yapıyon, yine en azından vicdanın var aldatıyorum mu diye kendini sorguluyon, erkekler bu kadar sorgulamıyor bile karısını aldattığı sevgilisini bile başkasıyla aldatıyorlar
10 Yorumla
1 yılSenin suçun yok ki sana normal gibi biri davranıyor sen baya haklisin
10 YorumlaBence hiç pişman olma hakeden hak ettiğini yer demekki seni ona iten davranışları oldu bunun için birde özür mü dileyeceksin
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama işte ben kendime yakıştıramıyorum aslında tam anlamıyla aldatmakta denmez
- 1 yıl
Şimdi sen konuşurken atıyorum iyi biri çıkar belki görüşürüm vaadi ile mi konuşuyorsun yoksa burdaki beyler vs benimle ilgileniyor kendimi değerli hissediyorum sende bulamadığımı burada buluyorum gibi düşünerek yazıp konuşuyorsan bu benim lugatıma göre aldatmaya girer sen neye göre ne niyetle konuşuyorsun
Soran1 yılBen kendimi anlayan insanlarla sohbet ediyorum sadece kafamı dağıtıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Valla oh mis ne guzel ya eskiden minareyi calan kilifi hazirlamistir derlerdi simdi herkesin elinde kilif o minare burya girecek diyor 😂😂 bide ne guzel yol vermis bilmem biktirdi bilmem ne tehdit ediyor o kocan kalipsiz bir adam sen ondan betersin merak etme ikiniz bir birinize layiksiniz
16 Yorumla
Soran1 yılHerkes layigini bulsaydi keşke
Soran1 yılSende bulursun yarın halden anlamaz boş beleş patavatsız birini
Soran1 yılHer zaman böyle dürüst müsün acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAyrılın yapabiliyorsanız Ondan sonra ne istiyorsanız yapın
10 Yorumla Haklıyken haksız duruma düşmek işte bu bu sebebple aldatma hakkın yok bir insanın duygularıyla oynamak böyleyse adam gibi konuşur boşarsın
115 Yorumla- 1 yıl
@Ssekrw Burdur mu?
- 1 yıl
@burak52633647 bilmem 🤷
Soran1 yılSizin tabirinizle adam gibi konuştuğum kırkı aşmıştır
- 1 yıl
Askerliğimi orada yapmıştım da senin profilde görünce şaşırdım :D
- 1 yıl
@burak52633647 he olabilir 😄
- 1 yıl
t*kp ediyorum :)
- 1 yıl
@ssekrw
Pek yprum okumam ama o kadar yorumdan sağlıklı ve güzel yorum yapan sensin 🌹 - 1 yıl
@ssekrw ben teşekkür ederim 🌹
Soran1 yılZahmet olmazsa özelden konuşun
- 1 yıl
@ssekrw özelden konuşalım konusunda haklı 😂
Aldatma abla ya. Kolay değil ama aldatmak da iyi değil. Başka türlü hallet. Değişmesi için. Birileri hakem olsun bu adamı adam etsin
11 Yorumla
Soran1 yılAilesi kendinden beş beter bende kendi aileme şimdiye kadar üzülürler diye bir şey anlatmadım
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Aldatma onun ekmeğine yağ sürersin belki sexting yaparak rahatlarsın ama aldatma
10 Yorumla
1 yılPişman olmalısın ne olursa olsun aldatma hoş değil benimle aldatmiyorsan zaten hiç hoş değil 😂
10 YorumlaNormaldir senin ihtiyacını gidermezse konuşman hakkın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu aldatma değil eşin senin ihtiyacı nı sana vermiyorsa sende gider alırsın
10 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem