AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Bahsettiğin muhabbetler yoksa sohbet etmekte bir sorun yok.
Haketmesine hakediyor ama sen karakterini düsürme ayril bosan sonra ne istiyorsan yap
Boşanmayı istemiyor yoksa ben kendime asla yakistirmiyorum bu durumu
Sende haklisin gerci bir kadin cicek gibidir sulanmassa boynu bukulur sende su buldugun yere gidiyorsun yanlis ama ne diyeyim biz sevmeye gonul ariyoruz millet buluyor sahip cikamiyor işte ben buna deliriyorum hakedenle haketmeyenler arasindaki fark
Evet hep yanlış kişiler birbirlerini buluyor
Lan ben yanlizim diye olmeyi dusunuyorum millet karisina bakmiyor saka gibi deliricem ya
Daha buyuk hatalar yapmadan boşan yoksa daha buyuk hatalar yapcan
Boşanmayı kabul ederse boşanacagim
Cocugunda varmis ilginc valla
Kac senelik evlilik cocuk kac yasinda
5 sene olacak çocuk iki yaşında
Bende boyle biriyle evliydim ama cocuk yok bilerek yapmadim anne olanicagini gormustum zor bir durum sana asik olanla değil sana saygi duyucak biriyle ol mutlu ol zor be kadinlar hayattan tad almak ister ne diye zindan ederlerki anlamiyorum nereli
Kac yasinda evlendin? Takip atsana burdan urasioz bosa :)
Sivaslı aslında kendisi de çok mutlu değil ama ikimizin mutluluğu da onun elinde
Bana yazarmisin bir soru soracagimda
Yazamam üzgünüm 20 yaşımda evlendim
İyi burdan soriyim uygulama dediklerim hangileri?
Buraya benzeyen bir tane daha var kadınlar kulübü diye oradan falan
Duzgun bi yermi en azindan ergen olmayan felan
Öyle gibi
Ozelden yazarmisin 2 dakika
Bence eşinin cimri olması sana onu aldatabilme hakkı vermez haklı olabilirsin ama bu yaptığın çok yanlış onun yerine boşanabilirdin ayrıca şunu bilki evli bir kadınla birliktelik yaşayan bir adam eminimki senide aldatır eğer birlikte olduğun adam namuslu ve karakterli biri olsaydı evli bir kadınla birlikte olmazdı bence boşanmalısın ama boşanmıyorsanda bu yaptığın şey kesinlikle devam ettirmemelisin bence
Anlıyorum seni hak ediyo aslında ama sen karakterinden ödün verme boşanabiliyosan boşan
Çok teşekkür ederim
bu aldatma değil bence. ama bu kadar kotuyse ayrıl
Bencede değil ama vicdan azabı duyuyorum gizli olmasindan dolayı kolay olsa ayrılmaz miyim
Sen yanlışı başta onunla evlenerek yapmışsın, onun dışında ondan dolayı ve kafanı dağıtmak, dertleşmek için başkalarıyla sohbet edebilirsin bence. Ama merak ettiğim bir konu var.
Nedir
Buradan sormasam olur mu
Hayır
Sadece yazışarak mi peki
Konuştum da biriyle
Görüntülü mü sesli mi
Sesli
Instadan mi
Kendine yakışanı yaptığını düşünüyorsan böyle devam et. Boşanmak istemiyorsan kendine çeki düzen vermelisin diyerek önce konuşmayı dene bence.
O hak etse bile sen hak etmiyorsun.
Istemeden gunaha girmeni istemem.
Iyi birisine benziyorsun.
Sanırım yalnız kalmışsın seni baya ilgisiz bırakıyor
İlgisini seviyoe musun diğerlerinin? Kendini kıymetli hissettiriyor mu?
İlgisi çok nadir olur
Günaydın eşinin mi diğer oğlanın mı?
Eşimin. diğer konuştuklarımın ilgisi çok hoşuma gidiyor kendimi değerli hissediyorum
O yüzden devam ediyorsun zaten. En çok iltifat etmeleri mi hoşuna gidigor
Tehdit ediyor demişsin? Ne diyor
Evet
Boyun kilon kaç?
Yazmıyosun
Sonuna kadar yanlış yapıyor evet sende haklısın ya da haklı görünüyorsun kendince ama yanlış bir durum yanlış yaparak kapanmaz.
Aldatiyorum diyorsun bide soruyormusun pisman olmayi kendin gibi dert ortaklari aramandan baska bir amac yok buraya yazmanda aldatanin ilk once kendine saygisi yoktur daha sonrada karsisindakine demek ilgi biseyisin ozman ayril ve napiyorsan yap yaptigin insanlik sinirlarini asan turden bisi gercekten okurken bile midem kalkti boyle birseyi kendine nasil yedirdin anlam veremiyorum😕
E ol bi zahmet pişlinliktir bunu düşünüp de soruyu açman 😳
Detaylıca okudun mu
Pişman olmak şöyle bir kenarda dursun. Yaşadığı durumu göz önünde bulundurarak konuşmak gerek. maalesef ki sevgili ya da evli çiftlerde, herhangi birinin haksızken baskı ve zulümlerle karşı tarafı tehditlerle elinde tutma çabası var. Bu özellikle üzülerek söylüyorum biz erkeklerin yaptığı bir iş. Her haltı yiyoruz fakat iş ayrılığa gelince hemen ya benimsin ya kars toprağın mevzusuna giriyoruz. Kadıncağız çaresiz yaptığı en büyük hata birileri ile yazışmak. Evet yanlış. Fakat yalnız. Onun için bir insan hakkında yorum yaparken acaba ben olsam napardım demek lazım. Belki bizler daha kötü kararlar alıyor olabilirdik. Yani demem o ki. Hemen yargısız infaz yapmayalım. Haklı ya da haksız olsun.
Okudum ve yorumumu yaptım ben siz beni anladınız mı yeteri kadar önemli olan bu
@bugracetin Empati kurarak diğerlerinin yorumlarında yaptığım yorumuda okusaydın keşke Hata tamamen kendisinin Evlenmeden önce çok çok iyiymiş öyle söylemiş fakat evlendikten sonra ki süre de hemen değişmiş akabinde 3 yıl katlanıyor değişir herhalde diye 4. Yıl da bunalmış 2 yaşında da çocuk yapmış böyle birinden Tehditler ediyormuş şimdi sorarım sana Kendisinin hatası yok mu Buğra
2 yaşında bebeği var Kendine niye bunu yapmış mesela Boşanmak isteyen bi insan emin ol her yolu dener yapar Mücadele ruhu bunda yok çeksin bakalım çileyi biz ne desek boş çünkü
@boze_ bekara karı boşamak kolay derler eskiler gerçekten öyleymiş esekten düşmüşün halini yine esekten düşmüş anlıyor
@bugracetin çok teşekkür ederim sizin beni anlamanız bile benim için yetiyor benim bahsettiğim de bu aldatma diye yazdım oraya ama eğer aldatmak buysa aldatıyorum gizli yaptığım için aldatma sayılır diye düşündüm yazdım benim yaptığım şey kendimi anlayan insanlarla olmak derdimi anlattığım zaman beni anlamaları duygusal bir destek
Nereden biliyorsunuz benim neler yaşayıp yaşamadığımıda önyargılı konuşuyorsunuz bu denli Biraz mücadele ruhunuz olsa bunları söylememiş olurdunuz zaten
Tartışmayın biraz birbirinizi anlayın.
Bence aldattığını eşine söyle o zaman boşanabilirsin :D
Adam normalde boşanma konusunu açınca tehdit ediyor böyle bir şeyi söylesem napar sence
O zaman devam et böyle yaşamaya.
Senin durum vahim, eşine de yazık olur valla, empati kur öyle davran ogrenilirse sülalene rezil olursun
Eşim biraz empati kursa da eş olmayı öğrense ben bu durumda olmazdım çoğu biliyor zaten eşimin nasıl birisi olduğunu
Ataerkil bir toplumdayız kadın fişlenir erkek yüceltilir unutma
Kötü bir durum yaşıyosun ama intikam almak için böyle bişey yapmamalısın bence.
Peki ne yapmalıyım
bunu bilemiyorum. ikinizin arasındaki dinamikler sonuçta. tehdit falan varsa zaten baya sıkıntı. umarım konuşarak çözebilirsin
Konuşarak çözmek için karşındakinin insan olması lazım
sen de haklısın. ama intikam alıcam diye kendine zarar verme. boşanma aşamasında sıkıntı çıkarabilir senin için bu yaptıkların
Boşanma aşamasına gelmiş olabilseydik bu soruyu hiç sormazdim
gelme olasılığı var sonuçta. neyse tabiki sen istediğini yapacaksın. benimki yorum sadece
Demekki hak ediyor
Teşekkür ederim beni yargılamadigin anladığın icin
Niye yadırgayım ki
Demek ki sende aldattın hakediyor dediğine göre
Oda ilgilensin
Zorunda değil
Ozaman niye evleniyor
Evli diye zorunda olmuyor ilgilenmekde
Evliyse ilgilenmek zorunda o zaman evlenmeyecek ilgilenmezse işte böyle ilgileniyorlar
Yakalayınca ayrılırsa inşallah
Çok haklısın
Umarım boşanırsın
Bence boşan başka adamla evlen
Boşasa
Yatakta verme
O zaman huzursuzlugu bir gorsen
Baba evine git uzaklaştırma aldır ve onu manupule et
Yapma kardeşim gir çalış bir yerde ama aldatmak hoş değil eşinin yaptığı hiç doğru değil senin ihtiyaçlarını karsilamali ama sen onun yaptığı davranışa daha büyük bir davranışla karşılık veriyorsun
kocam aşırı cimridir hemen başka erkeklerle konusmaliyim. kocam cimri değildir maddi özgürlük var. hemen başka birileriyle vurusmaliyim dan dönmüşsün
Hoşuna gidiyor ise devam et, senin ilişkine kimse karışamaz. Nasıl mutlu isen öyle yap.
Ne olursa olsun bunu yapma aldatmaktan her türlü uzak dur.
Zaten birçok kişi aldatıyor çünkü kadın çıkarcı düşünüyor gidiyor adamla parası için evleniyor
Umarım fake sorudur allah esirgesin
Keşke
Evli biri olarak söylüyorum eşinde seni aldatıyordur
Bu işler böyle basliyor zaten yakinda cinsellikte yasarsin
bence keyfine bakmalisin. seninle güzel ve seviyeli sohbet edebiliriz. Sizin evliliğiniz bitmiș ve sen mutlu olmayı hak ediyorsun. Ne dersin?
İstemiyorsan boşan git aldatmak nedir ucuz işler bunlar
Yok seni köle gibi kullanıyorsun sen de hayatın tadını çıkart
Yakında arkası yarını anlatmaya başlarsın. 😅
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen yavrum benim
Ne diye tehdit ediyor
Çocuğumu vermemekle ailemle kendimle
Küçük bir oyun oynayabilirsin
Nasil
Burdan mı anlatayım
Kalsın
Ben yazarım burdan sorun değil. Boşanmak istediğini söylüceksin ve bunu söylerken ses kaydına alacaksın gizlice
Peki ne olacak ki adalet yok ülkemizde sonra uzaklaştırma falan alır iyice sinirlenir gelir üzerime
Hemen boşanmak için dava açmıcaksın. Biraz bekleyeceksin. Doğru zaman geldiğinde kullanacaksın ses kaydını
Evliyken yapma çok pişman olursun kocan yakalarsa allah muhafaz kötü şeyler yapabilir ne yapacaksan boşan yap sonuçları kötü olur evliyken
Umarım iyilere denk gelirsjn
İnşallah
Kaç yasindasin
25
Ya çok da gençsin, ne kadarlik evlisin
Allah yardımcın olsun
Amin sağolun
Ben de tersi karım soğuk hayatta yanaşmaz
Sizinde Allah yardımcınız olsun
Senin gibi bulamadım doya doya
Herkes yanlış kişiyle birlikte
Niye öyle bilmiyorum gerçekten
Bende
Hangi şehirde sin
Kayseri
Ben de Ankara
Anladım
Kac yildir evlisin
5
Reele dokmedinmi
Hayır
Neden
G den bir cikarmisin
Hayır.
Dışarıdan bakana yanlış belki ama aynısını yaşadım için hak veriyorum sana
Teşekkür ederim
Dertleşmek ister misin
Aynı kaderi yaşıyoruz
Bence bazıları hakediyor
Eşim hak ediyor bence
Zaten haketmese yapmazdın. Kimse evlenirken ben adi bi insanım aldatayım diye evlenmiyor. Gitmekte olmuyor. öyle kendine yakıştırmayan şeyi yaparken buluyorsun.
Çok teşekkür ederim beni çok iyi anladınız gerçekten hak ettiği halde kendime konduramiyorum böyle bir şeyi vicdan azabı duyuyorum
Bende duyuyorum. Hatta nefret bile ediyorum. Bıraksan olmuyor bırakmadan olmuyor. Yapsan olmuyor yapmasan değersiz hissediyorsun. Hafi gel diyorsun Ama tam beklerken yine yok. Neyse anlatamayacağım şimdi. Doğru değil hepimiz kabul ediyoruz. Ama bu yalnızlığı sevgisizliği arzulanmayışı hissetmemekte doğru değil
Evet maalesef yaşamayan anlamıyor
Ya boş ver seni yanındaki anlamamış. Yabancı nasıl anlasın. Yanindaki anlasa böyle olur muydu.
Evet çok haklısın
Paralı birini bul o senin ihtiyaçlarını karşılasın sende onun ihtiyacını karşılarsın
Bence pişman olup erkeklerle konuşmayi birak
normal konuşmaktan zarar gelmez de boşansan daha iyi sanki senin için.
Senin gibi karim olsa her gün iki kere yatakta oluruz
boşanman daha mantıklı, bencil birisi ile hayat geçmez, aldatmanda geçici bir çözüm bence
tahdıt var ve ılgısızse bırak sohbeteı sextıngı bıle hakedıyor ne oyanı kendın tekmı takılcaksın..
Ablacım olmuyorsan zorlayarak pişman mı olacan nasıl iş
Öyle konuşmak istersen bende konuşurum havadan sudan
Şimdiye dek +18 konusmuyor oluşun bundan sonra konusmayacagina kefil mı?
orada mısın?
pişman olacak şeyleri yapma derim.
Sana kalmış sen boşa öyle zevkine bak
Ozman ihtiyaclarimi karşıla de ona
Maddi bisey aliyormusun
Çocuk var mı
Evet bir tane
Cinselik var mı
Düzensiz de olsa var
Yine duzensiz
Evet
Üzüldüm ya
♥️🌸
Teşekkür ederim
Şu kalpli çicekli emojiler bana çok tanıdık geldi bana bir istek atsana soran
Sizinle hiç münasebetimiz olmadı inanin
Yinede konuşman hoş değil açıkçası:)
Ne yapayım peki bana bir fikir verir misin doğru olmadığını bende biliyorum ama bunaldım artık diyorum bende fark edilmek beğenilmek istiyorum bunu eşim doğru düzgün yapmıyor ilgisiz alakasız bi sosyal çevrem yok olması için imkanım yok eşim insan olsaydı ona da gerek yoktu ama artık bu hoşuma gitmeye başladı
ben seni çok iyi anlıyorum Şu an boğulmusluk hissi yasıyorsun her seyi yapabilecek potansiyeldeyken hiç bisey yapamıyorsun öncelikle kocan bi kere sana göre bi insan değil hani oturup konuş diyenler olur muhtemelen bu tarzda bi adamla oturup konussanda anlamaz tabi aksiyse çok daha iyi anlasırsınız sen şu an o erkeklerle konusurken iyi hissetsende yinede sonrasinda için rahat etmiyor konusma sebebinde bence sosyallesmek istemek bu isteğini kızlarla karşılayabilirsin yavastan kız arkadaş yapmaya basla ondan ona zaten bu bi anda oluyor sonrasinda eşini bu duruma alıstır dışarı çıkıp gezme vb durumlara
Bir yere gittiğim zaman çocuk gibi saat veriyor bana oturuyoruz kadınlarla en erken ben kalkmak zorunda kalıyorum o yüzden bir süre sonra dışlanmaya başlıyorum eşim oturup konuşulacak birisi değil hep kendisi haklıdır kendi doğruları doğrudur teşekkür ederim gerçekten anlıyorsun beni bu yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum vicdan azabı da duyuyorum ama buna alışıyorum
ya en sinir olduğum sey valla evlenmişsin etmissin hâla çocuk muamelesi görüyorsun bence sen bi daha öyle bi durumda gelmiyceğini işinin bitmediğini söyle başta kavga çıkarır garipser durumu ama böyle yapa yapa alıştırırsın o da kabullenmek durumda kalır senin ilk işin kocanın emirleri altından çıkıp kendi iradenle karar vermen ki zaten evli bi kadın olduğunu biliyorsun bıraksada seni ne zaman eve geleceğini bilirsin ne boş adamlar var ya
Telefonda bağırıp çağırıyor bir görsen yani otursam bile bir şey anlamıyorum oturup gülüp konuşamıyorum modumu düşürüyor enerjimi sömürüyor yani bekar kızken düşünüyorum ne kadar mutluymusum lütfen evlenirken çok dikkat edin sabrını deneyin her şeye olur demeyin benim gibi yem olmayin
ah be abla valla şu an üzüldüm çok kötü bisey evlenirken nasıl anlayamadın işte beraber zaman geçirmek bu yüzden önemli bi de evlenikce sanki mallarıymısız gibi davranma hakkı buluyorlar daha baskıcı oluyorlar şu an sana bişey diyemem çünkü senin ürün belli bu saatten sonra yola gelmez ee getirememde diyorsun bence ayrılmaya bak ask saygı falan bitmis bu evlilikte ee en önemlisi sen mutlu değilsin belki bi şans doğar yeni birileriyle denersin çok falan var mı
Bi tane kızım var iki yaşında daha evet yaşım genç diyorum yoluma bakarım diyorum ama kız çocuğu olunca insan ona da korkuyor nişanlılık dönemimiz uzun sürdü ama gorusemezdik fazla ailemin çok bilmisligi işte biraz daha fazla vakit geçirsem belki bir şeyler anlayacaktim
bu zamana kadar zaten hep çocuk çocuk diye diye anneler fedakarlık yapmış kendi hayatlarını es geçmişler boşansan çalişma imkanın falan var mı acaba hani bi erkek olmadan kendine yol çizebilir misin bağımsız bi şekilde çocuğunoa beraber
Ailem köyde onların yanına gidersem çalışma imkanım olmaz merkezde de kalsam kalacak yerin kirası bebeğimin bakımı çalışma durumum nasıl olur bilmiyorum
şu an işe girme gibi bi durumun olabilir mi kocanı ikna etsen en azından bi yeri önceden hazırla
Hiç izin vermiyor çocuk olmadan önce de istemiştim
her dakika aktifsin kimle konusuyon kiz ahaksjd
ya izin isteme sende bul bi iş gidip çalisicam de çalisabilir miyim deme yani kararlı olduğunu göster
Bildirim geliyor sorumu takip ediyorum şu an 😄🌸
Çocuğu kime bırakayım
valla orada olsam alıp ben bakıcam artık o derece çıkmazda kalıyoruz nerden tutsak sıkıntı ahalsj annenler falan ya da kaynanan o sekilde olmaz mı
İkiside köyde yani zor keşke senin gibi yakın bir arkadaşım olsaydı
Çok isterdim biliyo musun sana yardımcı olmak evine gelir bi kahveni içer tanışırdık yerdi geldiğinde sen ablalık yapar bende kardeşlik yapardım da işte şartlar
Evet bende öyle gerçekten beni anlayan yakın bir dosta çok ihtiyacım vardı yakın çevre akraba olmuyor her zaman
Bu arada bildirimlerim açik dedin ya istersen onu kapat ve uygulamadan girmek yerine googledan gir her ihtimale karşı kocan alırsa falan telefonu durduk yere başın yanmasın
Evet gelince öyle yapıyorum canım teşekkürler düşündüğün için 🌸
❤️🫶🏻
Konusabilirsin istersen benlede konuş kafa dengi birisiyimm
Seninle aynı şeyleri yaşadm sabret fikir almak istersn anlat
detayı okumaya gerek bile duymadım bir işin içinde aldatma var ise ne sebeple olursa olsun karaktersizliktir yaptıklarınıza kılıf uydurmayın
okumadım gerek duyuyorum aldatan kişi benim gozumde en adi namussuzdur
Bu kadar büyük konuşmayın zamanında ben de böyle atıp tutuyordum ve kendimi o anı yasarken buldum umarım sizde benim gibi olmazsiniz
olmam korkma
bu hak ediyor dyen erkeklerin inşallah eşleri aldatıyordur
pişman olma devam et tanışalım seninle aradığın erkek benim çünkü
Bn olsam bosanirdim başka hayatı yasardim
Tehdit ediyor
Şikayet et o zmn boşanmadan yapamazsın hayatını boşa yasiyon sana diyem
Şikayet etsem ne olacak uzaklaştırma diyecekler salacaklar sonra iyice sinirlenip gelecek üstüme
Haklısın dm atsana gelsene bu konuyu konusalim
Cinsellikte mutlu edecek birini bulursan her şeyi sineye çekip her şey yolunda gibi davranabilirsin
Bir zahmet dbbd
😂😂
Ben de dedim e bi zahmet ol diye ki çoğu herkes demiştir 😄
@Boze_ azıcık olsun demi ya shbs
Başınıza gelmez inşallah
Gelirse yazacam xbs
Tercih bence senin ama boşanmak daha iyi gibi
Tehdit ediyor
Ne ile tehdit ediyor
Çocuğumu vermemekle ailemle kendimle
Ama sen onu istemiyorsun
Evet ama çocuğumu da birakamam