Eşimle boşanmak üzereyim, evliliğimi kurtarmak için ne yapabilirim?

eşimle boşanmak üzreyim sebebide bunun facesinde eskiden muhabbeti olan bir kız var rojda dye. Ben eskiden muhabbeti olduğunu bilmyodum.bayramda kız eşimin bayramını kutlamış eşimde kızın.sonrada eşim demişki kıza ne zamandır görünmüyodun kızda demiş evet facem kapalıydı farketmene şaşardm dmş.sonrada kız eşime bişiler seni çok değiştrmiş demiş eşimde bunu anlamamş nasl yani falan demiş kızda boşver demiş bnde kızın bu konşmasını sinir oldum kıskandm. eşimin ağzından konştum kızla söylesene ne demk istedn falan dye. Kız herşyi dökldü hala eşimi seviyo unutamamş falan filan anlttı bni kötüledi eşime.sonra ben km oldğumu açıkladm eşimede olanı biteni mesaj olarak attm.oda sen bna güvenmiyosun ddi tartşmya başladık ve ayrıldık.Şu an çok sinirli bn barışmya çalıştım ama yok çok kızgın bana,seni artık sevmiyorum istemiyorum kullandm ben seni ddi.Ben onu çok seviyorum ki ortada büyk bir ayrılma sebebi bile yok bu hale geldik.ne yapmalıyım evlliliğimi kurtarmak için ne dedysem barışmıyo çok kızgın bana :( nolur lütfen yardm edin çok çaresizm :( 3 hafta oldu bebeğimi düşüreli bide bu çok ağır geliyo yardım edin :(

Eşimle boşanmak üzereyim, evliliğimi kurtarmak için ne yapabilirim?