Nerde böyle seven , nerde böyle hayat arkadaşı , şimdi tüm sevgiler YALAN

Bence aşk, dünyanın en tatlı mutluluğuyla en derin acısından yaratılmıştır. Bir anda hayatınıza biri girer her şeyiniz olur hayallerinize ortak edersiniz. onun tek gülüşüyle bile mutlu olabilirsiniz. sadece aşktan bahsediyorsak gerçek aşk kalmadı. seven adam sevdiği kadına dokunmaz. seven bir kadında orasını burasını göstermek için kendini kullanmaz. Şimdi herkes eski aşklara imreniyor. Kadınlar, babası gibi bir adama aşık olmak istiyor. Erkekler ise annesi gibi bir kadın bulmak istiyor. bir kadın ne zaman annesi gibi bir kadın olursa o zaman babası gibi bir erkeğe aşık olur. bir erkek ne zaman babası gibi bir adam olursa annesi gibi bir kadına aşık olur. Eski nesile sorsanız kaç tane sevgilin oldu diye, ilk sevgilimle evlendim diyecektir. Ama yeni nesil öyle mi? evlendiniz diyelim çocuğunuz oldu sorsa nasıl cevap vereceksiniz. Diyeceğim o ki, aşk güzel şey layığıyla yaşandığı zaman. Bazı kızlar var ki onun gördüğünü sünnetçi görmemiş hala gerçek aşk arıyor. Bazı erkekler var ki yapmadığı kız kalmamış hala bakire arıyor. yeni nesilde suçlama cinsiyet ayrımı yapılmadan aranmalı. kadın da erkek de eşit derecede suçlu. seven erkek başka kadına bakmaz. seven kadın da ilgi çekmek için saçma sapan şeyler giymez. Kadınların namusu babasının emanetidir. ciğeri beş para etmez insanlar için babanızın başını yere eğmeyin. Siz erkekler de sizinle ömür geçiremeyecek bir kadın için hayatınızı feda etmeyin.
Teşekkür ederim bunlar gerçekler 😊
👎👎👎👎👎
igrenc bir paylasim olmus sabah sabah
dogru herkezin bakis acisi farklidir
Var, temiz kalpli sevdiği kadini olumune sahiplenip sevecek adamlar ama bu sevgiyi hakedecek kadin neredeeee
Cevap
2Cevap
Böyle bir ilişki bulmak için gerçekten iki kişininde birbirini karşılıksız, beklentisiz ve görselliğe önem vermeden sevmesi gerekiyor. Artık ne yazık ki günümüzde erkekler olsun, kızlar olsun güzelliğe bakıyor. Ama kimse bilmiyor ki yaşlanınca herkes aynı durumda oluyor.
Gerçekler ne yazık ki böyle.
Aaa beğenmedin mi rengini ben yeşili severim aslında :) 2 haftadır gidemiyorum bu düğündü kınaydı derken
Aşk anlatılmaz bir şeydir!
Aşkı sadece yaşarsın...
gözlerin ondan başkasını görmez onu kendinden fazla herkezden fazla seversin onu gördüğün an mutlu olursun ona dokunma ya bile kıyamazsın onun için herşeyini verirsin ne istiyorsa yaparsın onun aşkından kör olursun... öyle işte
Sen öyle san
Gerçek vardır ama istisnadır... insanların birbirine güvenleri yok ki sevgi aşk olsun... ben şahsen kimseye güvenmem yalan aşkları gördükçe aşık olmadığıma şükrediyorum... bilmiyorum yalnızlık daha samimi ve yalan değil 🙏😔
Bencede bir tek yalnızlık bizimle.. Allah hayırlısını versin
aşk sevdiğini görmeden bile sevmektir dokunmadan bile sevmektir sabırla ne koşulda olsun beklemektir tüm ilkeri onla yaşamaktır kafasini koyduğu yastiktan yemek yedigi cataldan bile kiskanmaktir yanindayken dokunamamaktir
olmasi gereken ask bu gercek hayattaki aski soyliyeyim genelleme yapıyorum her insan icin aynisi diyemem cebinde paran varsa mutlaka en az biri asiktir veriyorsan 250 grama ac köpekler asiktir
ne demek rica ederim
tesekkur ederim :)
ne mutlu bana
:))
aşk diye bir halt yoktur herkes cikarci menfaatci bir erkek asigim diyosada bencildir kendi icin sever kizda da oyle bence butun duygulari helyum gaziyla doldurdular resmen ya benimsin ya topragin zihniyeti nedir ya bumudur ask!
Aşkı uyduran adama diyin bunu. Aşk yok zaten.. bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadı.. Sevgi saygı sadakat.. Bu kadar basit. Aşık olup gtünü kaldırmayın insanların. Rica ediyorum
yoo kaldı tabii ki. Mesela beni sevmeyen platoniğime ben farkında olmadan destek çıkıyorum haberi olsun da istemiyorum. Sırf o mutlu olsun diye gizli çaba içindeyim. Ama o bilmiyor bilmeyecek de :)
Aşkta fedakarlık da olmalı. Fedakarlık olmayıp pragmatist biri olsaydın eğer o aşk olmaz Fırsatçılık olurdu. Polyanna olmak da güzel. En azından o mutlu diye ben de mutluyum
:D Eror verme gerçekten var böyle insanlar. Ne kadar üzülüyor olsam da onu göremediğim için en azından uzaktan hayatına katkıda bulunuyorum
Yerşey sürpriz değil anlayışlı olmak da önemli
Aşk ateş denizinde mumdan gemiyi yürütmektir. Gerçek aşk Yusuf u Züleyha 'da Leyla vü Mecnun' da Kerem ve Aslı 'da saklı kaldı. Bu zamanda bunlar gibi aşk kimlerde yaşanmış. Belki bir iki kişide...
Arkadaşım benimde sevgilim var ama her sevgi yalan değil ben onu pek fazla sevmesemde bırakamıyorum seviyorum ama çok çok değil o beni benim kendimi sevdiğimden daha çok seviyor annesi ablaları beni taniyor babası olmadığı için babasıyla tanışamadım:) benim babam onun babası gibi annemle tanışıyolar hep beraberiz ve kaç senedir sevgimiz hiç azalmadı
Onu beni çok seviyor mesela daha geçen gün kıllıgına bana başka kızın evıne gidicem dedi direk bitti o zaman dedim cıktım kafeden arkamdan geldı sarıldı bırakma felan dedi gozunden yaş akıyodu. Benimkide alışkanlık değil be kardeşim ben ona ulaşmak için neler çektim kaç kişinin günahına girdim çok bekledim sonunda elde ettim ama alışkanlık felan değil yıprandım seviyorum ama kimseye tahammülüm yok o da bunu anlıyo zaten herşeyin üstesinden beraber geliyoruz her derdime deva oluyo Allahıma bin şükür iyiki onunla tanışmışım
Gercek aşk denilen şey bence gerçek saygıdır. Saygı duyduğun birine hayat boyu bağlı kalırsın ve birlikte verdiğiniz her karar sizi mutlu eder.
Herzama n soylemisimdir yine soyluyorum bence ask tek kisiklik hayati iki kisilik yasamaktir. Gercek ask var tabi
Buldum ben kendime
aşk herseydir
tutku sevgi baglılık bazen acı cogu zaman mutluluk ve ben onu 2 senedir sonuna kadar yasıyorum
yalan derken
devam da ediyor şükür olsunki
cok zorluk cektık halada cekıyoruz bırakmadık bırbırımızı
teşekkur ederım
harika bir resim ya ask budir diyemicem ama ask bunu gerektirir
İnsanın karşılıklı olarak birbirinin eksiklerini tamamlamasından gelen uyum.
Aşk bazen yolun sonuna geldiğiniz hissine kapılmaktır
Kaldı mı bilmiyorum ama kendisiyle uzun süredir karşılaşmıyoruz
ask iki vucudun birlesip tek bir beden olmasidir 😎😎😎 kalmistir vardir
umarim
Gerçek sevgi ve gerçek aşk hâlâ var
Bunlar bile yetersiz aslında
Kahvehânelerde batak oynadığınız müddetçe yalan sevgilere meze olmaya mahkûmsunuz üzgünüm.
Gerçek algılamak değil de bilinçaltı okumak diyelim
gereksiz ve yalan birşey
Bende var karsi tarafta yok malesef
bence var sende gerçek aşkı bulacaksın
askk.. gecici hevestirrr
resimde bir aşk goremiyorum ben
bundan iyi yalan olamaz. 😂
Aşk masumluktur. . sadece ona ait kalabilmektir 😶
Ne kalmasi bu asksa ask bitmistir
Yanii
Evet nerden bildin yaa😂
Dogru soyledin😂
Evet guzel 😄
Tesekkurler😊
Kaldiysa bile bize denk gelmez ask
aşk i bilmiyorum bilmiyorsam yoktur
Ne aşkı be...
Ask yoktur... Mantık evliliği vardır ya da para odeyen erkeklerin fantazileri vardır. Gerisi traştır.
bir travestiyim canım. Bana her gün 4-5 evli erkek gelip karılarının onun cinsel dürtülerine hitap edememesi sebebi ile benle oluyorlar canım. Sadece ince çorap fetişisti olduğu ve karısı ince çorap giymediği için bana para ödeyip gelip ayaklarımı yalayan evli erkekler var.
Eski aşklar yok
Bencede. aşkı yatakta aramaya devam ettikleri sürece eski aşklar olmayaca.
Aşk falan yok.
Aşk çocukluktur 😂
sacma sapan seyler
yok bitti..
Aşk diye birsey yok
kalmadi
aynen
Hiç yoktu
Canım öyle istedi
Kalmadı bence.
kalmıştır
Gerçek aşk kalmadı