Herkesin kendine göre düşüncesi olabilir benim düşüncemde aşk onu gördüğün zaman heyecanlanman ve sanki burnuna bi yumruk yiyormuşsun gibi nefes alamamak acı ama tatlı bişey tabiki sonra saçmalaman tabiki..12 yaşında ilk aşık olduğumda hissetim bunları sonra hayatıma girenlerde hissedemedim zaten kimseylede anlaşamadım hepsi kısa süreli oldu kim bilir belki şu an evlidir çocukları vardır bende hala ilk aşkını arada bi düşünen salağın biriyim😅
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşk çoğu zaman tek kişiliktir. Zaten aşk karşılık beklemez. Fedakarlık ister. En çokta kendinden ödün verirsin. Karşı taraf mutlu olsun diye elinden fazlasını yapar onun iyiliği için kendi iyiliğini bile görmezden gelirsin. Çok mutluyken en küçük şey de seni darmadağın edebilir. Ondan başka kimseyi gözün görmez, ondan başka herkese sağır olursun. Karşı tarafı kusursuz görürsün. Aşkın gerçekten gözü kördür. Onun canı bir yanarsa senin bin yanar. Hatta onu düşünmekten uyuyamazsın bile. Uyusanda rüyana girer orada devam eder. Bakmaya kıyamadığın aynı zamanda bakmaya doyamadığın bir durum söz konusu. Tuhaf aşk aslında tüm zıtlıklara rağmen sevgini sürdüren bir duygudur.
O kadar güzel yazdın ki hayranlıkla okudum keşke bu duyguları küçükken değilde bu yaşımda hissetseydim bana görede bu zamanda sevmek bir hata birinden hoşlandım izledim kızı her molada bi erkekle oturuyor takılıyor iş çıkışı öyle hayal kırıklığım oldu dahada kimseye selam vermiyorum yanlış anlamayın ben adaletli biriyim ama çevremde ve araştırdığım kadarıyla kadınlar daha çok aldatıyor bu devirde 3 çocuklu bi kadının bekar bi adama kaçtığını gördüm yeni evli bi kadının eski sevgilisiyle yatak odasında basıldığını duydum yani bilmiyorum allah dürüst insanlarla karşılaştırsın:)
Aslında aldatmanın kadını erkeği veya genci yaşlısı olmuyor. Bu karakter meselesi. Bu devirde de maalesef herkesin tek amacı ya cinsellik ya da maddiyat. Kimse bir ilişkide sabit kalamıyor. Ortama girme çabaları tanınma istekleri falan baya arttı. İnsanlar bir de girdikler ortama uyum sağlamaya çalışırken oldukları gibi davranmıyorlar. Ortamdan ortama karakter değiştirdikleri için buda aldatma sürekli ilişki değiştirme isteği yaratıyor sanırım. Herkesin gözü hep yükseklerde ve daha iyisinde. Artık bu eşyalarda değil insanların üzerinde denenmeye başladı. Ne diyim sonumuz hayrolsun
Fikirlerimiz düşüncelerimiz aynı yine konuyu karşı cinsime çevirecem özür dileyerek geçen metroda yaşları 14 bilemedin 15 aga çocuk ağır başlı ama kız bildiğin yerinde durmuyor çocuğun boğazını dudağını yanağını heryerini öpüyor miletin içinde ulan benim yüzüm kızardı utandım yani karakter meselesi dediğiniz gibi erkeği kızı yok her iki cinste sıkıntılı ve buna benzer çok olaya şahit oldum bende ergenlik geçirdim hoşlandım kıza açıldım beraber yürüdük sadece şapkasını çıkarıp başıma takmıştı benimde prensiplerim var kriterlerim var helalim olmayan birini öpmem elini tutmam hoşlandım ama içimde ona karşı cinselik düşüncelerim yoktu kötü fikirlerim yoktu bunları geçtim sevdiğini ortalık yerde milletin içinde öpen evli olsun bekar olsun ayıb bişey yani zaman ilerledikçe daha kötü oluyor özgürlük adı altında bi dışarda pisliğimizi yapmadığımız kaldı oda olacak yakında daha kötü şeylerde var kendime yakıştıramıyorum anlatmaya :)
Ya zaten bunlar başlangıç. 12 13 yaşındaki kızlar benden daha büyük duruyor. Giyim tarzı olsun makyaj şu bu her şeyi büyüklerden özenip uyguluyorlar. Özgürlük adı altında ahlaksızlık yayıldı sadece. Küfür etmeyi, sigara alkol kullanmayı ve sevgili yapmayı o kadar normalleştirdiler ki. Hani herkesin kendi hayatı kendi yaşamı ama bunu topluma yansıtmaları doğru değil. Her şeyin yeri ve zamanı var. Ama şu an bir kızla birlikte olmayanla dalga geçiyorlarsa bu toplumda sıkıntı var demektir
Evet yine büyüleyici konuştunuz hanımefendi:) maalesef öyle olmuş meşru kötü şeyleri yapmamak ayıb oluyor bu devirde ama bana yanlış gelenleri uygulamam benimle dalga geçen kişi en son işten çıkmıştı ve hiç tanımadığım biride bana küfür etiği için yüzü dağılmıştı boksör kırığı falan oldu ameliyat oldum falan konu niye kavgaya geldi bilmiyorum kötülükten bahsederken kastım anlattığım olay ben evden işe işten eve giden biri olarak hiç tanımadığım bi adam bana küfür ediyor insanların çok değiştiğini her geçen gün daha çok farkediyorum biz küçükken gece 12 1 e kadar oyun oynardık mahallede şu an hangi ebeveyn çocuğunu o saate kadar kalmasını ister yani ülkemiz çok değişti ebeveynlerede hak veriyorum direğe bile tcavüz eden adam var 😂😂😂 ben olsam bende çocuklarımın akşam veya gece dışarıya çıkmasını istemem
Aslında dediğiniz gibi şu an insanlar çok acayip oldular. Eskiden ben de normal karşılamıyordum babama karşı belirli saatler dışında dışarı çıkmama izin vermediği için. Ama zaman geçtikçe insan anlıyor etrafındaki tehlikelileri. Bu devirde her an her şey olabilir maalesef. Canın her an tehlikede. Bu zamanın çocukları da bir değişik. Hepsinde afra tafra. Saygı desen yerlerde. Herkes başına buyruk. Kimse toplumun değerlerine saygı gösterip uyum sağlamıyor. Her şeyi geçtim müslüman bir ülke. Sen bunu savunursan da yobaz ve geri kafalı oluyorsun. Hani diyecek tek söz yok
Ne kadar uzun yazarsanız o kadar hayranlıkla okurum düşüncelerinizi... tamda anlattığınız gibi mesela ben benden 3.4 yaş büyük birine abi diyorum benim yaşımda olup evli olan adamada saygı gösteriyorum evlilik saygı duyulacak bişey sonuçta o adamın bir ailesi var ve ailesine bakmakla yükümlü bir birey yani sorumlulukları var ama 16 17 yaşındaki insanların büyüklerine saygısı yok erkek kız farketmez evlenilecek insan bile nadir bulunur bu devirde babamın çok güzel bir sözü var bu devirde evlenilecek aile kızı o kadar az ki bi iğneyi denize atıp o iğneyi aramak gibidir
Teşekkürler. Ama bu babanızın sözü erkekler için de geçerli. Çünkü kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Ve gerçekten saygıları yok. Daha kendi annelerine babalarına atarlanıyorlar. Ki böyle çocuklardan dışarıya saygı da beklemiyorum açıkçası. Nasıl büyütürsen büyüt dışarıda çocukların girdiği bir ortamda anında değişebiliyor davranışlar. Böylelikle tüm emeklerin boşa gidiyor. Sıkıntı baya bu durumlar ya. Allah herkese kendisi gibi birisini nasip etsin gerçekten. Diğer türlü bir insanla geçinmek çok zor.
Sanırım üzgünsünüz kalbiniz biraz kırılmış gibi ya da sevdiğinizden ayrılmışsınız yanlış anlamayın beni bu kadar mantıklı ve akılı bir insan nasıl bi duruma gelmiş olabilir ki bu kadar üzülebilir aşkta olsa dahi sizi üzen kıran inciten bi insana 2 şansı asla vermeyin 6 yıl bi kızı sevdim ve defalarca tartıştık kötü şekilerde ayrılıklar oldu 16 yaşlarındaydım aklım başıma gelene kadar iş işten geçmişti söylediklerim yüzünden ne ben kendimi nede o beni affedemiyordu bu yüzden hiç olmadı o beni affetseydi dahi ben onunla bir ömür geçiremezdim ona söylediklerimden sonra siz çok akılı bir kızsınız düşünceleriniz olsun fikirleriniz olsun hayatınızda ne olduysa ne yaşadıysan sen bunları hak etmeyecek kadar güzel kalplisin bu sözlerimi yanlış anlamayın çünkü ben sözlü biriyim afedersin kalkıp size yavşamam ama daha sözlümle konuşmadık aileler tamam demiş birbirimizin fotosunu gördük öyle içimdekiler size izah ediyorum o kadar :)
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. Zaten insanlar bir şey yaşamadan akıllanmıyor ki. Akıllanmak için illaki kırılıp dökülmek gerek. Tecrübe olmadan insan bir şeylerin farkına varamıyor, büyüyemiyor. Ve dediğiniz gibi kimse ikinci şansı hak etmez aksine katleder. Zaten bir şey nasibinde varsa olur zorlamanın manası yok. Bu arada tanışmadan söz nasıl oldu
Akrabayız amca kızı dayı kızı falan değil söylemedim galiba ben insanlara güvenmiyorum ve insanın kalbinin güzeliğine dış güzelliğinden daha çok önem veriyorum :)
Ha tanıyorsun yani yine az çok
Tabikide anasına bak kızını al misali ama ben ninesine bile baktım o biraz sıkıntı çıkardı ama kaynanam saolsun beni tutu 😂 benden iyi olduğu aşikar onun sayesinde bende namazımı kılar kuranımı okumaya başlarım artık allah affetsin beni 😂
Hahahhahahsh umarım dediğin gibidir ama keşke birkaç kez konuşsaydın sorular sorsaydınız birbirinizee
Konuşacas ama ne zaman belli değil biz memlekete değiliz o yüzden yoksa olabilirdi sosyal medya desen kulanmıyor numarada yok bide utangaç biraz uzun mesele biraz
Ya zaten eninde sonunda her şey olması gerektiğine varır. Hakkınızda hayırlısı olsunn
Aynen öyle geceniz güzel olsun mutluluk peşinizi bırakmasın :)
Teşekkürler inşAllah sizin de 🌸
Saolun inşallah :)
İlk aşkımın ilk aşkı değildim. Sevgili de olmadık meğer platonikmiş öyle demişti ve aradan 20 yıl geçti
aşk yoktur
Kanıt?
Knka insanın fikirlerine burnunuzu sokmayı bırakın biri diyor Allah yok kanıt nerde diyonuz kuranda böyle yazıyor diyoruz kanıt nerde diyonuz siz kanıtlarla uğraştığınız sürece Türkiye bi yere varamaz düşünce fikir özgürlüğü olması lazım yanlış olsa dahi.