link
link
Güncellemek zorunda kaldığım için özürdiliyorum.
Bir yorumda EFT'den söz etmişsiniz.
21 gün boyunca kendi kendime EFT uyguladım, yaklaşık olarak 3 yıl önce.
Hipnozla EFT'nin farklı disiplinler olduğunu düşünüyorum.
Hipnoza yatkınlığın 40 dakikalık videoda iddia edildiği gibi, dışa dönüklükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu bence tamamen, hipnoza yatkınlığı artırmak için uydurulmuş bir önerme.
Hipnoz tekniklerini bilmemekle birlikte, ben istemediğim sürece, kimsenin beni hipnotize edebileceğini düşünmüyorum.
Ben olsam şifreyi hatırlayıp parayı almıştım. :D
O video dışındaki uygulamalar, şok edici derecede şaşırtıcı gerçekten.
Elbette hipnoz ile eft arasında fark var.Orada arkadaşa uyuyabilmek için hipnoza gerek olmadığını söylemiştim. Bunlar iki ayrı şeyler. Zaten size kimse zorla hipnoz yapmaz.Fakat bu dışarda yapılan şey bu işin gerçekten var olduğunu kanıtlamak için olan bir olay. O kodu hatırlar mıyım bilmiyorum, fakat ben yiğenime yapılan hipnozu gördükten sonra hiç kuşku duymadım. Sınavlara çalışmamış ve sınıfta kalabilme gibi bir sorunu olan bir çocuk son 1 haftada bütün dersleri verdi ve sınavları geçti
Benim bir arkadaşım var bu işle ilgilenen, arada sırada ufak tüyolar verir bana fakat fazla derine inmez. Dediğim gibi benim tembel yiğene bunu yaptığında gülmüştüm fakat bitiş sınavlarının sonucunu görünce şok olmamak elde değil. Hipnoz kesinlikle oyuncak değil. Kötü emellere kullanmak isteyenler her zaman vardır.Hatta çoğu lider insanları bu yöntemle kendine çekiyor. yani ayakta uyutuyor, dedikleri yöntem:) Tabi bunu bizler anlamıyoruz o başka..
Ne için teşekkür ettiniz?
Şu an fazla yorum yapamıyorum,lakin şu an omuzlarımın üzerindeki durmuş durumda, her neyseGece iner, karanlık çöker, elmadeğilayva gider, sohbet biter.Hepinize iyi sohbetler.İyi geceler sağlıkla kalın,sevgiyle kalıni kendinize iyi davranın:)
İnsanlık adına devrimlerin önünü açabileceğini ve daha fazla üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum. Benim ve hemen her insanın hayatımı değiştirebileceğini düşünüyorum.
Yanlışlıkla sizi sildim.Pardon ekleyebilirsiniz isterseniz size adresleri gönderebilirim.
çok ilgi çekici konular ama hipnoz edilen kişinin aynı kalabileceğini sanmıyorum
yıllarca yerinden kıpırdatılmayan bir koltuğu yerini değiştrmeden kaldırıp aynı yere geri bıraksan bile altından çıkan toz ortalığı kirletir
Yok hipnozda öyle bir olay yoktur. Sizi hipnoz eden kişi size telkinler veriyor olabilir fakat belirli bir süre sonra hipnoz etkisinden farkına varmadan çıkıyorsunuz. Sonsuza kadar kalıcı birşey değil. Fakat tedavi amaçlı oldukça iyi bir yöntem.
bana yapılacak en büyük kötülük, hipnoz altındayken kelime-i şehadet getirmemi sağlamak, allah tealaya övgüler yağdırmama sebep olmak olurdu :/
Siz zaten hipnoz altındayken uyumuyorsunuz? Sadece bilinçaltınız kontrol altına alınıyor o kadar. Yani size istemediğiniz bazı şeyleri yapmazlar.Zaten belli bir zaman sonra kendiliğinden hipnozdan çıkıyorsunuz.
inş canım ya .s.s :(
Hayırdır? Ters giden birşey mi var?
yoo :*
Ben sana hipnoz yapçam neler dedirtçem dur bak gör :)))
yasin vel kur'an-il hakim
Cevap
27Cevap
Beynimiz hala gizemini koruyan muhteşem bir yapı.
Konuyla ilgili olarak, izlemediysen, kesinlikle tavsiye ederim.
Etkileyici bir senaryosu ve kurgusu olan çok güzel bir film.
Seyrettim:) Başlarda biraz acaba mı falan diye yorum yapmıştım.Sonra kadının yaptığı hipnoz yüzünden ölen o kıza çok acıdım..Hipnozun bilinçaltında yaptığı etki nasıl birşey yaaa...Anlatılmaz... Filmi beğendim.
Evet, katılıyorum.
Hipnoz insanın yaradılışından bu yana vardır ve gerçektir! Bugün sadece daha düzenli bir sistem oluşturularak bilinçli bir şekilde kullanılıyor... Hipnoz oluşturmak için kişinin buna inanıp veya inanmamasının bir önemi yoktur. Gerekli şartlar oluşturulduktan sonra, kısa bir odaklanma yapabilen herkes hipnoz/trans/telkin alma kabiliyetinde bir artma tecrübe edebilir...
Hipnoz sadece psikolojik sorunlar için kullanılabilecek alternatif geleneksel tıbba destek olan bir araç olmasının yanında, mevcut potansiyel ve yaratıcılığı artırmak içinde rahatça kullanılabilir:)
Hipnoz ile kötü alışkanlıklardan kurtulmayı biliyorum çünkü kendim sigaradan bu yönde kurtuldum.Birşeylerin silinmesi ve yerine başka şeylerin yüklenmesi gibi birşey...(Format)
Hipnoz ile İrademiz güçlendirilir.Yapmak istemediğin ama güçlük çektiğin bir sorununu hipnoz ile tarihe gömebilirsin...
insan beyni bir cep telefonu gibidir sinyal yayar ve sinyal alır. her insanın yapabileceği içlerindeki bu özelliği kullanıyorlar.
bunlarda senin ilgini çeker diye düşünüyorum .
link
Şimdi geç oldu, fakat yarın hepsini okuaycağım, şu an omuzlarımın üzerindeki durmuş durumda saçmalamaya ve yanlış yazmaya başladım sanırım.İyi geceler:)Ne yazdığımıda pek anlamadım ya haydi bakalım...Neyse ben kaçar gene iner karanlık çöker elmadeğilayva gider ,iyi geceler, sağlıcakla kalın, sevgiyle kalın, Kendinize iyi davranın.:)
anladım ben tamam. iyi uykular.
Bugün söz verdiğim gibi videoya bakmaya kalktım.Video yok, diyor.Yanlış basmışımdır,belki diye birkaç kez denedim açamadım.Tekrar deneyeceğim.Olmazsa tekrar link atabilir misin?
yok bende öyle gezinirken buldum zaten:)
hipnoz gerçek. mesela çok uygunsuz olacak bunlar var
https://www.youtube.com/watch?v=qT23Au5GmDMhttps://www.youtube.com/watch?v=Q8wbpNbjvqobunlar normal bir kafayla yapılamaz zaten.
inanırım ama bu kadar kişinin aynı anda hipnoza gireceğini sanmıyorum.
Mesela 100 kişinin aynı anda sinema salonunda hipnoza sokulduğunu gördüm fakat bunlardan %85 i hipnoza girdi. Diğer kalan%15 lik kesim, konsantre zorluğu çeken insanlardı. Yani daha evvel belirttiğim gibi, her insan hipnoza eğilimlidir fakat bazıları 3 dakikada hipnoza girerken bazıları 8-10 dakikada giriyor. hiçbir zaman 100'de 100 değildir
Gercek mkesinlike dogru :)
link
Sanırım bilinç altına sesleniliyor hipnozda. Çok enteresan bir şey, bizim ulaşamadığımıza ya da müdahale edemediğimize bir başkası ulaşabiliyor.
Neler var neler, insanları konuşmaktan bilimsel şeylere vakit ayıramıyoruz.:)
Hayırlısı bakalım:)
ahahahhahaaa gerçek mi bu yaa :D hiç böyle olcağını düşünmemiştim :D:D:D:D:D
Aslınca çok daha iyileri var. Mesela sinemaya girip seyretmediği bir film hakkında konusu bile hatırlamayan insanların.Asrın en komik filmiydi, diye yorum yapmaları gibi, veya adamın parasını atm den çektikten sonra zarfa koyup çöpe atması gibi...Daha sonra bu 2 videoyu bulunca ekleyeceğim.Daha fazla gülersiniz:)))
Bilinçaltına yönelik telkinlerle hastalıklar tedavi ediliyor falan yeri gelince iyi bişey bence.
Evet, fobilerden, depresif tedaviye kadar herşey olabiliyor. Beyin ne kadar kuvvetli bir yapıya sahip
Bence hipnoz, insanın kendine yakışanı giymesidir. Öyle olmasa insan hipnoz olabilir mi?
videoya bakmadım ama genel olarak saçmalık dıye düşünüyorum..
bundan öncesini hatırlamaman çok iyi olmuş tamam
Bende öyle düşünüyordum. Ta ki yiğenim son sınavlar için hipnoza girene kadar son 1 hafta kalmıştı ve ne ödevleri yapmıştı ne de sınava hazırlandı. 3 gün sonra 1 ,5 gün sonra başka bir sınava girecekti. Bir arkadaşım hipnoz ile uğraşıyor ve inanın bana yiğenim 1 hafta içinde aldığı sınav sonuçları inanılmazdı.Hoca hatta, ya sen bu kadar iyi biliyorsun neden dersleri yapmıyorsun, diye sormuştu:) Benim eniştenin bir kuzeni var, o da gitmeye başladı benim arkadaşa artık sinir ilaçlarını almıyormuş.
Aslında insanlar bazı ailevi sorunlarını psikologlarda veya kişilik bozukluklarını bile bu yöntemle halledebilirler.Psikologlar genellik ile hipnoz yapmayı bilirler.Fakat yapmazlar, çünkü her seansa para alacağı için konuşmaları uzattıkça uzatırlar.Fakat oldukça sorunlu ve psikolojik rahatsızlığı olan kimselerde hipnozu denemek sakıncalı olabilir.O yüzden bunlar pskiyaristlere bırakmak gerek.
yok be deme öyle:)Ben sevimli cadılardanım :) Şaka bir tarafa, fakat bu işi gerçekten iyi yapanlar insanları hastaneden, fobilerden, sinirlerden anlayacağın hemen hemen çok şeyde yenilenmelerine yardım ediyor.Hipnoz yapılanların %90-95 başarılı oluyor.Diğer kalanlar gerçekten ağır sorunları olanlar.
İnternette var fakat iyi yapan birini bulmak gerekiyor.Yeni öğrenenlerden çok işi erbaplarına bırakmak daha iyi olur.1 tane değil, bir kaçı ile konuşun hipnoz olmadan önce hangisi içinize sinir ve yakın hissediyorsanız ona gidin.Rahat hissetmeniz önemli
Bazi psikolojik rahatsizliklarda kullaniliyor diye biliyorum misal korkulan seyin ustune gitme vs
bizim insanımız yaşamadan birşeye asla inanmaz. özelliklede bu durumlara.
Aynen.Ben Türkiye'de yaşayan bazı hipnozcuları seyrettim, kişilerle kominikasyonları bile ağır. Video yu aslında ingilizce seçmemin sebebi daha zevkli olması bakımından, yoksa çok sıkılacaktınız.
Yukardaki arkadaş salinta sizin yorumunuzu doğrular nitelikte konuştu:)
dipnot; bizim insanımızın bilmediği birşeyde yoktur. :)
Evet, bir eklemede ben yapayım. Bizler herşeyi biliriz ama aslında hiçbirşey bilmeyiz.:)
Ya bildiklerimiz vardır ama herşeyi bildiğimizi sanırız sanırım doğrusu bu oldu :)))
Evet, fakat benimki başka türlü, sizin ki biraz daha iyimser oldu. Bizler bazen bazı şeyleri bilmesekte bildiğimizi iddia ederiz.Birde böyle bir durum var:) Yanılıyor muyum? Sizin ki benimkine göre daha ılımlı oldu, positif yani:) Ben biraz daha sert bir yorum yaptım sanırım:)
aslında aynı şeyi söylüyoruz :) dolaylı yollardan.
Evet, bir bakıma öyle :)
bir gün bir yerde bir yemeğe davet edilirsin, gidersin, birde bakarsınki o yemek listesinde adın yazılı. hayat çok garip.
Hmm, enteresanmış, acaba size özel bir menü hazırlanmış olamaz mı? Mesela pizzacılarda böyle birkaç örnek var.
aç olan dünyayı doyuramazsın buna ne bana özel menü yeter nede evren. :)
Garnı büyük obur dünya,...
aynen öyle. :)
videonuzu şimdi izledim :) açık konuşmak gerekirse bir tiyatro oyunu gibi geliyor :) inandırıcılığı (kandırıcılığı) çok zayıf :)
Benim youtubedan bulabildiğim bunlar var. Evde var bir iki kısa video onları bulunca buraya eklemeyi düşünüyorum.Bu video bencede pek iyi değil fakat youtubedan bu kadarını bulabildim.
size birşey demiyorum. adamın yaptığı pek inandırıcı gelmiyor demek istiyorum ben :)
Evet, anladım bende o yüzden daha inandırıcı birşeyler göndereceğim.
yaşamadan inanmam hahah :))
Yukarıya 2 yeni link ekledim.Sorularımı genelde güncellemem aslında size gönderecektim bu linkleri fakat herkesin yeniden ve daha iyi birşey izlemesini istedim.
zahmet ettiniz. izleyeceğim.
ilk videodaki hipnoz dikkat çekici elbette lakin yinede insan yaşamadan anlamakta güçlük çekebiliyor. sonuçta insan kandırılmaya programlanmış bir mekanizma gibidir. önüne ne koyarsan onu yer mantığı var. ve bunun en etkileyici yöntemide gizem ve merak uyandıran paranormal olaylardır. size kandırılıyorsunuz demiyorum. ama olaya bu boyutta baktıkları için inanacak kimseyi bulmak zor oluyor :) benimde şüphelerim var ama kesin olarakta red etmiyorum. :))) ikinci video komikti. :) soyguncu :)
:) Onu bende seviyorum:)
nereden merak saldınız siz bu hipnoza :)
Ben çok istiyorum yaptırmak. Ama nereye yaptıracağımı hala bulamadım. Ve tedavide istediği olumlu etkiyi bulabilen var mı? Bunu da öğrenmem lazım.
Aşırı depresif ve psikolojik sorunlarınız yüzünden ilaçlar kullanıyorsanız, bu işi doktor kontrolü altında yaptırmalısınız. Böyle bir sorununuz yoksa araştırın internette vardır.
Psikologlarda yapabiliyo biliyo muydun? Benim bir arkadasıma yapıyodu doktor.
Evet, zaten özel ders alarak öğrenenlerin dışında bu işi asıl yapanlar psikologlar, fakat ilaç satmak ve para kazanmak için seansları devamlı bir defakine atarlar.Siz sormazsanız bu olayın üstüne bile basmazlar.
Peki hipnozla karakter değişimi mümkün mü?
Hayır, öyle birşeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.İnsan karakteri siz büyürken sizin ile gelişir. Hipnozun size bu konuda bir yardımı dokunmaz.
Kolayca yapabildiğim bir şey. :) Yalnız gösteri amaçlı yapılmasına karşıyım. :)
tedavi amacli olarak doktorum uygulamisti yillar once
Yardımı oldu mu peki?
evet etkili bir cozum tabi ama sorunlar tekrar nuksetti
ogrenmeyi cok istiyorum sesle bakisla yapanlar var...
Eğitimi verenler var. Onlarla iletişime geçebilirsiniz
hipnoz ile 10 tane bayanı orgamz eden isnsanlar var hemde hiç doukunmadan.tedavilerde etkili bile olabilir.
aslında iyi bir silah..güzel ayaklı bayanları fetişizme ikna etmek için iyi bir yol :)
Biz nerdeyiz siz neredeseniz?Sizde kötüye kullanmak için bunu isteyenlerdensiniz. İşte bu olayın en kötü yanı,kötüye kullanmak isteyenlerin bunu öğrenmemeleri
Siz uydurun o çağa ayak, fakat ben halen geride kalmış biri olarak bilimsel yolu tercih ediyorum:)
daha önce izlemiştim güzel denemek isterim uyku konusunda sorun olurdu sanırım bende
Uyku için hipnoza gerek yok. Eft'de yapabilirsin.DUYGUSAL ÖZGÜRLEŞME TEKNİKLERİ
Duygusal Özgürleşme Teknikleri, özgün tanımıyla "Emotional Freedom Techniques" (EFT) gerek ağır ruhsal sorunların; gerekse günlük streslerin, bağımlılıkların, öfke, endişe, acı, üzüntü, suçluluk gibi olumsuz duyguların, uyku düzensizlikleri, sınav heyecanı, güvensizlik, yersiz korku gibi problemlerin ortadan kaldırılmasında kullanılan ve kişinin kendi kendine uygulayabileceği bir yöntemdir.
bende etkili olacağını zannetmiyorum nasıl yapılıyor zormu çok duygusalım ve hayat özgürleşebilirmiyim
Benim biraz anladığım kadarı ile stresli ve duygusal insanlar daha yatkın oluyormuş.Gerçi her insan yatkındır.Kiminde 3 dakika kiminde belkide 9 dakika sürer bilinçaltına girebilmek.
bana öğretirmisin çok minnettar olurum sana
Özelime gelir misin? Sana 2 adres vereceğim.Onlara bak yeterli. EFT hakkında...Ben eğitimini alıyorum.Eft'nin inan uyku sorunun kalmayacak.
geldim teşekkür ederim
türkiye de çok daha iyi hocalar var. o değil de el sıkışarak orgazm yapabilen hipnozcular var ben şaştım kaldım
Onlarda işin profesyönelleri artık uzun zamandır bu işin içindeler ki bu kadar rahat hipnoz yapabiliyorlar insanları:)
Bu hipnoz yazdıgını hiphop diye okudum iyimi .
:)Olabilir buda beynimizin bize yaptığı ufak bir oyun.:)Göz yanılması:)
Hande yenerin şarkısıydı sanırım :D
hipnozla birçok şeyi yaptırabilir insan.
Hipnoz edilmeden inanmazdım..
Tedavi için mantıklı...
video hipnozla inmiş :p anlasıldı..
hipnoza inanmıyorum.
Ben inanmıyorum
olabiletesi mümkün şeyler
guzel seyler
Birçok kez yaptım, iyi bir şey...
Yaşamadan inanmam..
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar