Kişilik & Karakter Hipnoz yöntemine inanıyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilen insanlarn gerçekten bazı kişileri hipnoz ettiğine inaniyor musunuz Hipnoz yöntemine inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. @mmsaci adlı üye yanlış hatırlamıyorsam hipnozla ilgilenen biriydi. Ondan sağlıklı bilgi alabilirsin. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır inanmam 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Öyle şey olmaz inandırıcı değil uykusunun gelmesi gayet normal ama hipnoz etmek sallamasyon gibime geliyor 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece hipnozcular değil ki gülüşüyle hipnoz edenler de var ona da inanmalı mıyız yoksa bizim slklığımız mı 😃 0 0 Yorumla
ahfiya61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet inanıyorum ama son zamanlarda çok uçuk şeyler izledik bu tarz aşırı şeylerin şov olduğunu düşünüyorum. En azından bana yapilmadikca inanamam 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet ama bazı kişiler olmuyor. Yani her insanda geçerli bir yöntem değil. 0 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl İnanıyorum değil var böyle bir şey. Ben de yaptıracağım 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tabii ki hipnoz mümkün fakat o filmlerdeki gibi hipnozdan sonra bazı şeyler hiç mümkün değil 0 1 Yorumla biradetmehmet +1 yıl www.drendervardar.com/hipnoz-hangi-durumlarda-uygulanir Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Video falan gördüm de gerçek olduğunu görmeden inancım yok 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hipnoz edene bağlı, herkese hipnoz olamam 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Sana bakınca bi.. haller oldu sanırım doğru 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gözümle görene kadar şüpheciydim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Evet bilen var mı 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
@mmsaci adlı üye yanlış hatırlamıyorsam hipnozla ilgilenen biriydi. Ondan sağlıklı bilgi alabilirsin.
Hayır inanmam
Öyle şey olmaz inandırıcı değil uykusunun gelmesi gayet normal ama hipnoz etmek sallamasyon gibime geliyor
Sadece hipnozcular değil ki gülüşüyle hipnoz edenler de var ona da inanmalı mıyız yoksa bizim slklığımız mı 😃
Evet inanıyorum ama son zamanlarda çok uçuk şeyler izledik bu tarz aşırı şeylerin şov olduğunu düşünüyorum. En azından bana yapilmadikca inanamam
Evet ama bazı kişiler olmuyor. Yani her insanda geçerli bir yöntem değil.
İnanıyorum değil var böyle bir şey. Ben de yaptıracağım
Tabii ki hipnoz mümkün fakat o filmlerdeki gibi hipnozdan sonra bazı şeyler hiç mümkün değil
www.drendervardar.com/hipnoz-hangi-durumlarda-uygulanir
Video falan gördüm de gerçek olduğunu görmeden inancım yok
Hipnoz edene bağlı, herkese hipnoz olamam
Sana bakınca bi.. haller oldu sanırım doğru
Evet doğru ama herkes hipnoz olmaz
Ben hipnoz olduğumda ağzımdan salyalarım akarmış.
Gözümle görene kadar şüpheciydim
Evet
Olabilir
Evet bilen var mı 😅
Inanıyorum.
Hayir
Tabii kii