Uzun süreli ilişkilerden kaçan erkekler, bağlanma korkusu yaşıyor! Yapılan araştırmalara göre uzun süreli birlikteliği olan erkekler bağlanma korkusu yaşıyor ve ayrılma ihtiyaçında bulunuyormuş.Bağlanma korkusu yaşayan erkeklere nasıl davranılmalı? #minnnak
Uzun süreli ilişki yaşayan erkeklerde bağlanma korkusu var! Bağlanma korkusu yaşayan erkeklere nasıl davranılmalı?
Kadinlar ask kadinidir. Dogasindan boylelerdir ve herzaman asik olmak isterler duygusal yapilarindan dolayi. Erkekler ise mantiklidir onun icin asktan korkarlar ve baglanmak istemezler. Cunki biliyorlar akil devre disi olur onun icin urpetiyor bu ask konullari onlari. Baglanmak korkusu ya gecmiste yasamis kotu iliskiden olusur ya da yetistirilme tarzi ya da olgun olmamasi ve halen ergen olan erkeklerde olusur.
erkek önceden birisine baglanmıstır terkedilmiştir korkuyodur ona guven ver ondan baska birinin olmadıgını olmıcagını ona hissettir ki oda sana aynı duyguları beslesin sana karsı tabiki yeteri kadar tanısıyosanız bazılarıda uyanıktır beraber olmak ister sonrasına ceker gider kızın bu hayattaki en önemli şeyi naumusudur sakın o işlere girme sakın lafını dahi actırma
İki yıl bir ilişkim oldu çok sevdim bağlandım ondan başkasını görmedim şimdi ayrıyiz hala onu özlüyorum heryerde onu görüyorum eşim olsa diye ağladığım gecelerim oluyor korku felan yok korku varsa kız bırakıp giderse aldatırsa korkusu var
@Yazyagmurumusun ilk başlarda yazıyordum bıraktım 1 ay kadar yazmadim artık dedim beni unuttu ama megerse yakın arkadaşımdan haber alıyorMuş sigaraya felan başladım ben o ara onu duyunca yazdı işte toparla kendini toparlasan çok güzel iliskimiz vardı felan zaten aramızdaki tek sıkıntı dışardaki erkekler ondan başka bir derdimiz yok
Umarım eski halinize tekrar dönme şansını bulabilirsiniz, hep gerçek kal karşındaki kişiye dürüst ol doğru insan ol gerisinden hiç korkma. Emin ol hiçbir kadın saygı duyduğu bir erkeği bırakamaz, bıraksada içinden hiçbirzaman atamaz sökemez hep parlarsın onun gözünde
@Yazyagmurumusun bana senin gibileri lazım Açık konuşmak gerekirse dürüst insan sevgisini eksik etmeyen erkeğine sahip çıkan sadece ona bağlı kalan beni yanlış anlama
Kendi haline bırak.. Hatta baglanmasi icin elinden geleni yap.. Ne güzel iste seven bir kadin bulmuşsun hatta evlensin.. Ne demek korkmak.. Kacacaksa en baştan kaçsın...
bir ilişki yaşanmışsa evlisinizidr herhalde. Bağlanmakta kadınlar daha çok korkarlar bence. Evlilik diyince hiç yanaşmıyorlar en büyük örnekleri var hayatımda. Bağlanmakta kaçan erkek bırak kacsin yani.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun süreli ilişki yaşayan erkeklerde bağlanma korkusu var! Bağlanma korkusu yaşayan erkeklere nasıl davranılmalı?
En İyi Cevaplar