Bizim canımız can değil patlıcan mı? Belki de hayatında biri olan bir kadın eşinden ayrılamıyordur, o adamı da bırakamıyordur yani eşinin üzerine kuma getirse fena mı? Hem aldatmaları da böylece sınırlandırmış oluruz yupbbii. 👐😍 Yukarıdaki tabloyla artık karşılaşmak istemiyoruz! asdf çok güldüm o ayrı. 😂 #Balinaa
Güncellemeler
+1 yıl
😍😍❤
Hep erkekler mi kadınların üzerine kuma getirecek? Böyle bir algıyı değiştirsek ve kadın, erkeğin üzerine kuma getirse olmaz mı?
ya ben böyle bir saçmalık duymadım kadınların boşanması dinen desteklenmediği halde engellenmeye çalışılmıştır. Kadın erkeği yönetme yeteneği mevcuttur ve Kadınlar isterse aldatılır isterse aldatır diye birşey olmamalı FEMİNİZM E LANET OLSUN... Kadın ne isterse o olur kendisi usaklaştırır yakınlaştırır ve o yüzden Erkeklere suç bulmasın... Erkekten şüphesi olan Evlenmesin abi hangi devirdeyiz ya? Evlendikten sonra bitmiştir KATLANACAKSIN HELE Kİ ÇOCUK VARSA O ÇOCUĞUN BULUNDUĞU ORTAMDA ERKEĞİN GİDİP ZİNA KADININ ZİNA YAPMASINA LANET OKUYORUM RABBİM KİM BUNLARI YAPIYORSA GÜN YÜZÜ GÖRMESİN BURNU BOKTAN AYRILMASINLAR !!! ne kadar saçma bir konu açılımı bu modern dünyadan bahsediyorsunu aile katliamına neden olacak bir konu başlığı modern dünyanız seks DÜNYANIZA renklendirmesin KADIN SABIRLIDIR ERKEK ONA ZULMEDİYORSA KORUNABİLİR BİR YERLERDEN YARDIM ALABİLİR HAKKINI ARASIN EZDİRMESİN KENDİNİ KADINLAR GÜÇLÜ KİŞİLİĞİ OLAN BİR VARLIKTIR ÇOCUĞU BİR TEK O EĞİTEBİLİR AMA O KADIN ALDATIP ÇOCUKLARINA BUNLARA ŞAHİT ETTİRİRSE VAY O KADININ HALİNE YEMİN EDİYORUM 2 DÜNYA DA YAKALARI Bİ ARAYA GELMEZ !!! ÇOCUĞUN CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEĞİL O ÇOCUĞUN HERŞEYİNİ KADIN BELİRLER KOCASINI DA KADIN BİR TEKNİK DİREKTÖRDÜR O YÖNETİR HERŞEYİ AMA ŞU KADINLAR NE UĞRAŞICAM YA DİYEREK BİR NESLİ ÇÜRÜTTÜ ZATEN !!! BAK GENÇLİĞE NE HALDE AŞK I SEVİŞMEK SANIYORLAR SEVGİYİ AYNI EVDE KALMAK SANIYORLAR EVLİLİĞİ OYUN SANIYORLAR !!! HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA GÜÇLÜ BİR KADIN DURUR CÜMLESİ BOŞA DEĞİLDİR RİCA EDİYORUM KADINLAR SİZİN HERŞEYİ YAPACAK GÜCÜNÜZ VAR KENDİ ZEVK VE ARZULARINIZ YÜZÜNDEN KENDİ ÇOCUKLARINIZA ZARAR VERMEYİN KOCANIZ KÖTÜYSE ZALİMSE CEZASINI ÇEKECEK YA BU DÜNYA DA ya da ÖTEKİ DÜNYA DA ELBET CEZASINI BULACAKLAR YALVARIYORUM BİR ZALİM İÇİN ÇOCUĞUNUZUN AHİRETİNİ HAYATIYLA OYNAMAYIN O ÇOCUK GÜNAH İŞLERSE SİZİN YÜZÜNDEN O ÇOCUK BAŞARISIZ OLURSA SİZİN YÜZÜNÜZDEN BABA EVİ BAKAR MADDİ DURUMLARLA İLGİLENİR GÖLGESİ YETERDİR AMA KÖTÜYSE HERŞEY BOKTUR AMA ETKİSİ OLMAZ SİZİN TEK SÖZÜNÜZ BİR ÖMRE BEDEL !!
Şöyle bir durum var aslında bu kuma olayı çok saçma evet ama sonuçta islama inanan bir coğrafyada yaşıyorsun ve islam dini açık bir şekilde bir ereğe dört kadına kadar evlenme hakkı vermiştir. Yani kadın kuma olayını islam legalize ediyor zaten ama bunun tersine izin vermemiştir bu algı da buradan kaynaklanır o yüzden islamın olduğu bir yerde kadın kuma olur ama erkek kuma olmaz, kabul edilmez. Ha bana sorarsan ikisi de artık sorulması bile saçma olan sorular kadın olsun erkek olsun kuma neymiş bu devirde ama islam işte 14 aasır öncesinin sakat mantığıyla günümüzde yaşamaya çalışan bir din bırakın bunları gerçekleri görün
İslamda çok eşlilik azimet değildir. Kadının razı olmama hakkı gasb edilemez. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir. Böylece huzursuzluk çıkmaz.
ben esimi degil hergun baska kadinin koynunda gormeyi bir gun dahi baskasina dokundugunu bilsem kokunden keserim ki bir daha kullanamasin.. (not : evli degilim ) 😂😂
Böyle bir dünya düşünüyordum ben de😂Sokaklarda erkeklere laf atıldığı, erkeklerin ailelerden istenildiği, işyerlerinde erkeklerin tacize uğranıldığı, kadınlar tarafından kollanıldığı, kafede kadınların babalanıp hesap ödediği bir dünya😊
düşündümde sapıklık gibi geldi nedense. düşünsene iki kişiyi idare ediyorsun kızın veya oğlun oldu ama acaba babası kim. çocuğun soruyor anne benim babam kim? yavrucuğum işte bu adamlardan birimi diyeceksin?
yok daha neler dinimiz buna müsaade etmiyor bir zaten erkeğin de alabilme koşulları var ki çok ağır bunu yapabilecek erkek de yok zaten bir kere önce eşinden izin alması gerektiği kesin ki sadece bir kaç durum hariç bu arada çok eşliliğe karşıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Modern hayatta yapanlar var az da değil kuma getiren kadınlar. Dürüstçesi benim eşiminde getirmesini istiyorum. Başkalarıyla cinsellik yaşamasını desteklerim. Erkek değil kadının üstün olduğuna inanıyorum.
Eşit değiliz bazı konularda sizin daha çok hakkınız var bazı konularda Bizim. Bu sekilde adalet saglanmis oluyimor. hem fıtrata aykırı çocuk olsa kimden Beli değil töbe töbe erkekte paylaşamaz zaten. 😎😎
Öyle bir şey olmaz. Hem kuma getirmenin de şartı var kadın istemiyorsa zaten kuma gelmez. Öyle kafası a göre değil. İstemiyorsa olmaz ve bu da olmayacak şey.
Bizdede doğru değil kuran 1 tane tavsiye ediyor aralarİda adaletli olamazsin birine daha düşkün olursun diyor sadece gerekli durumlar karşısında izin verilmiş keyfe göre olmaz o iş zaten
Eşine saygı göstermeyen saygı göremez çok iğrenç bir kişilik bide Allah ım diyorsun lütfen yapma insanlar sizin gibi müslümanları görünce islamiyeti çok farklı görüyorlar SAYGIYI HAKETMİYORSUN EDEN ETTİĞİNİ ÇEKER
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hep erkekler mi kadınların üzerine kuma getirecek? Böyle bir algıyı değiştirsek ve kadın, erkeğin üzerine kuma getirse olmaz mı?
En İyi Cevaplar