O kişi en az 3 senedir evli 10 yaştan daha fazla yaş farkı var ve çocuğu var
Sizce bu da aldatmak midir?
O kişi en az 3 senedir evli 10 yaştan daha fazla yaş farkı var ve çocuğu var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aldatma olsa keske. aldatma bı anlık aldanma ıle olabılır. ama senın kı anlık degıl planlı programlı bı dawranıs :D aklı baskasında bugun ona aklı kayacak yarın baskasına.. zaman gecır sende onla olmaz bunalıma da gırme sende kafana gore bırını buluınca salla unutma ıs ısteyken bulunur :D
Saçmalıktan başka bişey değil bu dediğin.. Ama aklı halen eski hoşlandığı veya sevdiği kişideyse ondan sana hayır gelmez..
aldatma bence sonuçta doğru bir sey değil bu o kişi azıcık yüz verse seninki yolcu demek bu önemli olan kadın in yüz vermesi değil senin kinin yolcu olmasi
Kesinlikle aldatmaktır illa fiziksel temasa gerek yok
O kişi 3 senedir evli 10 yaştan daha fazla yaş farkı var ve çocuğu var
Ee nolmuş? Sevgilin hala onu düşünüyo
Cevap
12Cevap
aldatmasını değil mi bilmem ama yaptığı hiç sağlıklı ve hoş değil sen varken sahte hesaplar açıp milleti dikizleyen birine ne kadar güvenebilir insan?
Çok haklısın
senden sıkılmis ya da onu özlüyor bir insan sevgilisi varken faceden eski sevgilisini ekliyosa kendini bekar hisediyodur ona bu sansi verip bas tekmeyi ayril bol bol baksin
Eski sevgilisi falan değil
Evet ama aldattığı eski sevgilisi. aklının Seninle olmadığı belli.
Sevgilisi değil 10 yaştan daha fazla yaş farkı var büyük sevgilimden dişlerini yaptırmış zamanında
Çok boş bırakmışsın, otorite kur biraz çocuğun üzerinde
Ama sahte facebook bunu kendisi söylemeden nasıl tespit edebilirim ki? Bu gün bu facebook yarın başka facebook olacak.
Haklisin
Yatakda yakalamadan aldatmak olmaz. Amma senin gbler bunu bile gormezden gelir ya kizim vovuk face aciyo kizlara bakiyo daha me yapsinki aldatmak icin manyakmisin nesin ya
çok güzel bir yol valla seni sevmiyor demekki onun resimlerine baktığında göre
Hayır baktığı kişi evli
Değildir her insan eski hoşlandıklarına stalk yapabilir şahsen ben yapıyorum 😂😊
Hayır ama yanlış hareket. Demek ki aklı hala onda. Bitmeyen biseyler var demek ki canım
İlgi duyup stalkladığına göre tabikide aldatmak denir..
sana olan ilgisinde azalma var mi bir fotorafa bakti diye boyle bir itamda bulunmak dogru degil
Peki neden gizli sakli? Neden sahte facebook profili? Bir kez degil ki ara ara girip bakmis?
ilkten şunu ogrenmeniz lazim insanlar özgür ve seni seviyor diyede bir profile giremez bakamaz diye bir sey yok. sen onun kendi facesine girip enson kimlere bakmis bakiyor ve başının etini yiyorsundur. oda bu yola basvurmustur. normalde aklinda olmayan bir şeyi tepkileriniz yüzünden insanin aklina sokuyorsunuz. birde evli degilsiniz birini kısıtlamak da dogru degil baksin ama tercihi en azindan evlenme yolunda adimi seninle devam ettiriyor
Sadece bu değil ama online arkadaşlık sitelerinde takıldığını da yakaladım orada da yeni arkadaşlar edinip sohbet etmiş ve bunların hepsini benden sakladı. Onların üzerine şimdi de sahte facebook cıktı buradan da eski hoşlandığı kızı takip etmiş.
Sen burada konustugun insanlara sevgilin oldugu halde boyunu kilosunu yaşını nerde yaşadığını ne tarz müzikler dinlediğini burcunu vucut olculerini soruyor musun burada? Oyleyse sen de aldatiyorsun.
seni sevmiyor açık net
aldatmak için bir yol çiziyor :d
içine bosalmadıkca aldatmak degıldır!!
bunu sorduğuna inanmıyorum yok canı. değildir 😡
Tam olarak aldatmak denmesede onun gibi bişey
Yuh yani. Bence sen bir konuş. Tamam elki seni çok seviyordur ama unutamamıştır
Tabiki aldatmaktir
Tabiki de aldatılmak oluyor 😕 geçmiş olsun
Aldatmaya girer evet