Sizce bu aldatmak mi?

Eski sevgilimle kavgali olarak ayrilmadigimiz icin hala bazen konusuruz ben pek konusmak istemesem de yazdiginda ayip olmasin diye konusurum bunun yakin bir kiz arkadasi vardi kiz sanirim sevgilisi erkek arkadaslarinin olmasini istemedigi icin eski sevgilimi cikarttirmis bana mesajlari felan atti ve birbirlerine balim dediklerini gordum ilk mesajda cok problem etmedim sonucta ayrilmistik artik aramizda bir sey yoktu ne diyebilirdim ki assagilara indigimde sevgili oldugumuz zaman tarihli bir konusma vardi konusma dersteyim balim tamam balim cikinca ariyim mi gibisinden bir seydi ve ona balim derken ayni zamanda bana da balim diyodu telefonda kaydetmesi bile benziyomus mesela ona y-omm diye kaydettiyse beni ximm ve bir kac emoji bunu gorunce elim ayagim titremeye basladi ben bu kadar yakin olduklarini birbirkerine balim dediklerini bilmiyodum bile YA ALLAH ASKINA BIR ERKEGIN SEVGILISI VARKEN NE KADAR YAKIN OLURSA OLSUN YAKIN KIZ ARKADASIYLA BIRBIRLERINE BALIM DEMESI NE KAFAR NORMAL ben onun dersini bitmesini beklerken ona bir seyler de yaziyodum dersi bittikten sonra 1 dakikasini bile bana layik gormeyip cevap bile vermeden hemen o yakin arkadasini aramis ona dersinin bitmis olmasi lazim nerdesin basina bir sey mi geldi gibisinden yaziyodum ve ayrica yazarken disaridaydim hava soguktu soguk havada saatlerce onunla konusmak icin bekledim bir de ustune onu beklerken yani o telefonla yakin kiz arkadasiyla konusurken kedi yuzumu cirdi ve gercekten cok kotu cirmistio zaman fark etmemistim cok kanadigini yuzumu kedi cirdi demeseydim arayacagini bile dusunmuyorum kan revan icinde onu saatlerce soguk havada bekledikten sonra eve gittim yuzumu kedi cirdi diye yazdigimda aradi ve dedigi sey su oldu beni bekle demedim ki gibisinden birsey dedi tarihten emin olmak icin baktigimda hickira hickira aglamaya basladim simdi de kiz sevgilisi oldugu icin arkadasligini bitirmis soyle kotuyum boyle kotuyum diye gelip bana agliyo bana sorarsaniz aldatmak ama yinede emin olamiyorum sizce bu aldatmak mi

Sizce bu aldatmak mi?