Bikinili kızların resimlerine bakıp arkadaşıyla paylaşarak +18 yorumlar yapmak aldatmak sayılır mı?
Aldatmak
Aldatmak değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bikinili kızların resimlerine bakıp arkadaşıyla paylaşarak +18 yorumlar yapmak aldatmak sayılır mı?
Evet, aldatmak. +18 video izlerken mesela seven bir erkek oradaki kadını düşünüp hayal etmez, sadece izler. Olaydan etkilenir, kadının kendisinden değil. Bunun dışında aklında başka birini hayal edip arzu duyuyorsa bu aldatmaktır bence.
Serenay sarikayanin resmini atmış arkadaşına. Demiş ki bunu s*kim ömrümden 10 yıl gitsin demiş ya 😭
Kötü bir durum, üzüldüm adına. Maalesef bana göre gerçekten seven biri böyle bir şey söylemez ve istemez.
Evet bence de. Bi de 2 buçuk yıl peşimden koşmuştu biliyo musun? Onu kabul etmedim diye intihar bile edecekti neredeyse güya o kadar seviyodu. 5 aydır sevgiliydik. Şehir dışında yaşıyor. Her ay sırf beni görmek için tek izin gününde 7-8 saat yol geliyordu. Elini bile tutmuyodum sadece konuşuyorduk birbirimize bakıyorduk ve sonra gidiyordu. Ona instagramdan yazan kızlara benim sevdiğim var o yüzden kızlarla konuşamam yazmış yazdığını kendim gördüm. Başka kızlarla da hiç aldatan tarzda konuşması yok
Ya böyle biri nasıl olur da bikinili kızların resimlerine bakıp arkadaşına atıp +18 yorumlar yapar aklım almıyor 😭. Sevmiş mi sevmemiş mi anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Böyle bisey nasıl olabiliyor? Senin bi fikrin var mı bu konuda
Yani anlattıklarına bakarsak sevmiş ama yine de yaptığı çok yanlış. Baksa bile bunu ulu orta konuşmaya veya öyle laflar etmeye gerek yok. Belki de arkadaş ortamından dışlanmamak için yapıyordur bilemeyiz.
Az önce aldatmak dediğiniz. Sevmiş olsa yapar mıydı bunu arkadaş ortamında dışlanmamak için bile olsa? Ben bu yaptıklarını öğrenince bi de dedi ki evet yanlış yaptım hata yaptım ama böyle muhabbetleti her erkek kendi arasında yapar yapmayan yoktur dedi😭 gerçekten her erkek böyle karaktersiz olabilir mi ya? Sen yapar mısın arkadaşların arasında böyle konuşmalar
Ben herkesin böyle muhabbetlere gireceğine inanmıyorum. Sevmiş mi sevmemiş mi beni gerçekten anlayamıyorum.😭
Benim durumum sanırım biraz farklı. Sevdiğim biri yokken yapıyordum. Yalan olmasın belki varken de yapmışımdır hatırlamıyorum. Birini seviyorken ama sevgili değilken, onu düşünmemek adına başka kadınlarla konuşup arzuladığım da oldu ama siz sevgiliymişsiniz direkt yani bilemiyorum. Fakat birkaç gün önce böyle şeylerden tamamen uzaklaşıp Rabbime yönelmeye karar verdim.
Son birkaç günde verdiğin en doğru karar olmuş. Yolun açık olsun.
Çok teşekkür ederim. Şu an sevdiğim bir kadın var ve tek istediğim onun da beni sevmesi. Bunun için dua ediyorum her gün. İnşallah bir gün beni severse, helalim olana kadar da bir daha herhangi bir şey yaşamayı düşünmüyorum. Ömrümün sonuna dek benimle olacaksa, beklemeye değer.
İnşallah dediğin gibi birisindir. İnanmakta zorlanıyorum çünkü. Neden biliyor musun? Şu an beni aldattı diye ayrıldığım sevgilim de senin gibiydi çünkü. Kendisine yazan kızlara "benim sevdiğim var ve o varken başka kızlarla konuşamam" diye yazmıştı. Kendi gözlerimle gördüm. Ve biliyor musun işin ilginç tarafı bi kıza bu mesajı yazarken daha beni tavlayamamıştı. 2 buçuk yıl beni beklerken yazmıştı böyle bi mesajı. Vay bee ne kadar sadakatliymiş dersin demi? Ben de böyle kandım zaten ona. Vay bee dedim... Ben hayatında değilken bile sırf beni seviyor diye başka kızlarla konuşmuyor bile dedim. Böyle biri beni aldatmaz dedim. Sonra noldu? Sevgililigimizin daha 2. haftasında kız olan iş arkadaşlarına demis ki şu kızı bana ayarlasana hikayende gördüm falan (güya şaka yapıyor) üstelik hayatında bi de ben varken. Sonra bikinili kızların resimlerine bakıp +18yorumlar falan bunları zaten söyledim. Söylesene böyle bişey nasıl olabilir benim aklım almıyor. Senin alıyor mu? Bundan sonra benim birine güvenebilmem için ne olması gerekiyor bana bi yol gösterebilir misin 🥺
@gizemliadam19 ne diyosun ya
Herkesin bir olmadığının bilincinde olman gerekiyor. İstersen mesaj at kendi davranışlarımı anlatayım sana. Ben kendime inanıyorum, Rabbime de. Eskiden farklıydım inkar etmiyorum. Evlilik öncesi çok zina da yaptım hatta. Gerçekten pişmanım. Hayatta dediğim gibi şu an sadece tek bir isteğim var o da onun beni sevmesi. İstediği takdirde direkt evlenip hayatımı onunla geçiririm son nefesime kadar. Muhtemelen o çocuk seni takıntı yapmış ya da belki sen farkında değildin ama seni baya kandırmış maalesef ki.
Evet takıntı olabilir. Ama takıntı bile olsa insan aldatır mi ya
Beni takıntı yapan biri baskasını düşünemez ki en basitinden. Düşünebilir mi?
Düşünebilir. Takıntı sonuçta bir hevesten ibarettir, elde edene kadardır. Bir insan aynı anda birden fazla şeye takıntılı olabilir ama aynı anda yalnızca bir kişiyi sevebilir. Nefsi de olabilir, sonuçta bu hormonal bir şey. Fakat o insanı seviyor diye kendine hakim olmaya çalışır en azından.
İşte zaten hiçbir kızla konuşmamış. Ama resimlere bakıp aldatmış işte 😔. Eğer takıntı olsaydı ben yokken bile sırf beni seviyor diye başka kızlara konuşamam der miydi sence
Belki elde edince değişti bilemem ki o insanı ama birisi elde edince değişiyorsa o sevgi değildir bana göre.
Şimdi de yalvarıyor bana bi şans daha ver diye. Ama vermicem
Sen bilirsin bir şey diyemem yaptıkları bence hoş değil ama çocuğun da günahını almayayım yok yere.
Affetmicem zaten o şere*fsizi
Cevap
11Cevap
Aldatmak
Bence de
aldatmak olmaz ama bir bacım çocuğuyla birlikte olduğunu gösterir
maalesef
kısmı olarak evet aldatmaya girer. senden başkasına bakıyor ve normal gözle değil. ne kapatılacak bir konu ne de görmezden gelinecek bir konu
Aldatmak değil. Çok basit bir soruydu hiç düşünmedim. başka var mı böyle kolay soru
Nasıl aldatmak değil? Seven bi insan başka kadınların resimlerine bakıp hayal kurar mı ne kadar iğrenç 😔
Yapar canım ne var yorumluyoruz işte. Yolda giderken bile yapar erkek yapmam diyen varsa yalan söylüyordur. Bunlara alışın…
Aynı şeyi kadınlar yapınca da normal karşılıyor musun merak ediyorum
Kadın yapamaz. Kadın erkek eşit değildir. Kadın duygusal bakar erkek bakmaz. Kadın aldatırsa yuva yıkılır erkekte ise devam edebilir…
Ne alaka? İşinize geldiği gibi davranırsınız siz anca. Yolda giderken kadınlar da yapar bakar. Yapan yok mu zannediyosunuz? Erkekleri normal karşılayacak kadar düştüyseniz kadınları da aynı durumda normal karşılamaniz gerekiyor. Ayrıca erkek yaparsa devam eder diye bişey herkes için geçerli değil. Bak bana yapıldı ve ayrıldım. Bu kadar basit
Evet kadınlar duygusal bakar. Erkekler de duygusal bakar. Erkeklerin duygusu yok mu?
Üreme konusunda erkekler duygusal bakmaz. Eğer bir adaya 1 kız 10 erkek koyarsan kız bir erkekle beraber olur ve çocuğun babası olucak kişiye sadık olur. Bir adaya 1 erkek 10 kız koyarsan hepsini hamile bırakır koyar geçer mk
İşte biz buna şeref*sizlik diyoruz. Yazık ki bunun şeref*sizlik olduğunu hala bilmeyen erkekler var
Senin gibi hayvanlar yapar bu dedigini
Ahahahhshhahshs
Aldatmak onlar üzerinden hayalleri arzuları varsa
Bence de 😔
ya hangi devirde yaşıyorsun buna da aldatma diyorsanız siz hiç sevgili vs yapmayın
Ya nasıl aldatmak sayılmaz ya? Seven insan başkalarının resimlerine bakıp cinsellik hayali kurar mı ya
kurar bunu sorgulama, sevgi demek cinsel açıdan arzulamak değildir, sevmediği birçok seksi kadını arzulaması kadar doğal bir şey yok.
Aldatmak ila fiziksel mi olmak zorunda? Duygusal olarak aldatmak diye bişey yok mu? Bi kadın yapsa aynısını o zaman ne tepki verirdiniz?
aldatmak tabikide o ne lan öyle
😭
Yok be kardeşim ne aldatması cık bence
Ayrıldım zaten. Sadece soru soruyorum dalga geçmenize gerek yok
Aldatmak görmemişsiniz siz daha..
bi tür eğlence
Bir erkek bi kadını seviyosa böyle igrençlikler yapar mı
igrenclik degil ki bu
Aldatmak
hic degil
Değil bence
Serenay sarikayanin resmini atmış arkadaşına. Demiş ki bunu s*kim ömrümden 10 yıl gitsin demiş ya bu aldatmak değil mi
S*kmiş mi 🤔
Öfff ne saçmalıyorsun ya? İlla yapması mi gerekiyor? Duygusal aldatma denen bişey var. Beni seviyor olsa başkalarına böyle bakıp da iğrenç iğrenç hayaller kurar mı
Tamam haklısın
Ciddi olur musun lütfen
Konuştuğu kelimeler yanlış belki tamam ama hemen hemen herkes kadın erkek ayırt etmeden belli bir ünlüye hayranlık ve cinsel istek duyabilir senin hiç hoşuna giden aşık olduğun hayal ettiğin bir ünlü olmadı mı yani? burada önemli olan onun bunların hayalini kurması değil serenayın ona hiç vermeyecek olması 😉
Ben sevgilim varken kimseyle öyle hayaller kurmam. Bi kere başta vicdanın el vermez sonra da karakterim. Evet benim de beğendiğim ünlüler var ama en fazla yakışıklı der geçerim. İğrenç iğrenç hayaller kurmam çünkü sevgilim var benim. Ayrıca sadece serenay da değil başka fenomenleri de arkadaşıyla birbirlerine atıp atıp yorum yapmislar. Sonra başka kız olan iş arkadaşlarıyla konuşmalarını gordum demiş ki şu kızı bana ayarlasana hahaha falan gevşek gevşek konuşmuş. Şaka bile olsa insan sevgilisi varken böyle şeyler yapar mı ya
Beni gerçekten sevseydi yapar mıydı yani böyle şeyler? Tamam hiçbir kızla aldatan tarzda bi konuşması yok ama bunları yapmış. Böyle biri beni seviyor olabilir mi?
Aşkından öldüğünü söyleyemem
Onu biz de biliyoruz.
O zaman neyi zorluyorsun 🤔
Aşkından ölüyor mu diye sormadım hic mi sevmemiş diye soruyorum
Sevdiyse bile şu an sevmiyor demekki
Aldatmak denilmez buna hoş bi şey değil
*ama
Neden aldatmak değil? Seven insan başka kadınların açık resimlerine bakıp +18 şeyler düşünür mü
O ayrı ama aldatmak başka bi şey
Yoksa bu da olmaması gereken bi şey
Tamam da beni gerçekten seviyor olsaydı böyle şeyler yapar mıydı?
Sanmıyorum.. Ama belli ki sevip sevmemekten ziyade karakteri düzgün biri değil karakteri düzgün olsa özellikle sevgilisi varken böyle bi şey yapmazdı
Bence de 😭
Üzülme bunun gibileri gerçekten sevemez emin ol sadece seni sevemedi değil yani kimseyi sevemezler çünkü karakteri ortada. Seviyordur kendince belki ama bu şekilde sevgi olmamalı. Üzme kendini en azından karakterini öğrenmiş oldun
neden bence güzele bakılır, paylaşılır
Evet 5 ay sevgili olduktan sonra gördüm gerçek yüzünü. Bi de 2 buçuk yıl peşimden koştu biliyo musun? Ben onu kabul etmedim diye intihar edecekti bi de neredeyse. Şimdi hala yalvarıyor affet diye instagramı kapattı güya kimseye bakmicakmis.
Ona yazan bazı kızlara demiş ki sevdiğim var o yüzden konuşamam hiçbir kızla demiş. Konuşmasını gördüm. Hiçbir kızla direkt olarak öyle bi konuşması yok ama açık saçık kızların resimlerine bakıp iğrenç iğrenç yorumlar yapmış. Seven yapar mı bunu 😭
Ya siz şaka mısınız mağarada mı yaşıyorsunuz :D :D :D
Bilmiyorum belki arkadaşlarindan etkileniyordur tam tanımadığım için yorum yapamıyorum ama sen tanıyorsun onu iyice düşün
@siyahcorap asıl sen kimsin ne konuşuyorsun ya? Böyle bi şere*fsizliği savunan şerefsizd*ir
@siyahcorap bu nasıl bi genişlik ne alaka güzele bakilir paylasilir ne demek sevgilisi olan birine senin sevgilin veya karın çıplak adamların resmine bakıp +18 yorum yapsın o zaman.
Amin. Onun gibiler böyle karı hakediyor
Hayır sayılmaz
Serenay sarikayanin resmini atmış arkadaşına. Demiş ki bunu s*kim ömrümden 10 yıl gitsin demiş ya bu aldatmak değil mi
Aldatmak sayılmaz ki bu. Herhangi fiziksel bir şey olmamış. O kişiyle konuşmamış da
Sadece yorum yapmış
Aldatmak için illa fiziksel mi olması gerekiyor? Duygusal aldatma denen bişey yok mu? Seven insan sevgilisi varken başkasını düşünür mü?
Ünlü birisi karşıdaki kişi. Bence çok büyütme olayı. Ha mevzu yanlış evet o ayrı mesele. Olmaması gereken bir şey ama aldatma değil
Sadece o değil ki başka fenomenlerin de bikinili resimlerine bakmış. Oyy falan demiş iğrenç iğrenç 😭. Sonra kız olan iş arkadaşlarına yazmış demiş ki durumlarında görüp bana şu kızı ayarlasana bu kız daha güzel diye şakasına. O kızlarla konuştum dediler ki şakasına söylediği için çok takmadım dediler. Ama seven insan böyle şeyler yapar mı bi erkek gözüyle baktığın zaman ne düşünüyorsun?
Sevgilin işin cılkını çıkartmış gerçekten
Ayrıl gitsin kafan rahat olur
Zaten ayrıldım. Sadece seven biri böyle şeyler yapar mı diye merak ediyorum
Yani sevip sevmediğini anlamaya çalışıyorum
Eğlence derdinde gibi geldi bana
Yıllarca peşimden koştu. Şimdi bunları yapıyor
Cepte görüyor demek ki seni artık
Elde edince iş bitti
Cepte görmek mi? Öyle görmesinin imkanı yok. Aksine beni sürekli kaybetme korkusu yaşıyordu
Şimdi de kaybetti zaten. Ayrıldım ondan
O zaman korkularını taze tut onun
O zaman yaptığının farkına varır
Zaten yalvarıyor bırakma beni diye
Bana zaman ver hatalarımı telafi edeyim diyor. İnstagram hesabını kapattı. Birazcık şansım varsa eğer ömrümün sonuna kadar çabalamaya razıyım diyor. Ama affetmicem onu
Eğer samimi buluyorsan affet ama içinde şüphe varsa yol ver gitsin
Sürekli yalan söyleyen birine nasıl guvenebilirim? Sen olsan güvenir miydin
Sence samimi mi?
Yalan varsa işin içinde, fazla düşünmeye gerek yok. Kes at kurtul
Bitirdim zaten 😔
boş ver o zaman. Düşünüp canını sıkmaya bile değmez
Öyle yapicam. Hiçbişeye değmez o şer*efsiz
Kesinlikle öyle. Hani 1 tane ünlü için yapsa zaten ulaşamaz edemez önemsiz bir şey derim ama o ipin ucunu kaçırmış
Gizliden çıksam ulaşır mısın
Gerek yok ne konuşucaz ki ozelden
Buradan daha kolay olur diye dedim
Yok gerek yok sağol. Burdan yazabilirsin
Peki
değil bence
Neden değil? Seven insan başka kadınların resimlerine bakıp +18 şeyler düşünür mü
eğer cinsellik yaşayacak durumda değilse bir şekilde rahatlaması lazım
Kankasına resim atarak mı? Erkek kankasına atıp da konuşmuş bunları
Şu kız çok güzel şunu bilmemnapiyim falan iğrenç iğrenç
yazışmaları mı okudun
Evet
Kız olan iş arkadaşlarına da şakasına diye bana şu kızı ayarlasana şu kız daha güzel falan bişeyler yazmış 😔. Özel olarak herhangi bir kızla konuşması yok ama bunları yapmış
biraz azmış senin ki yanlış anlamada , bir iki taktik verebilirim
Ya ne taktığını ben onun elimi bile tutmasına izin vermiyorum. İyi ki de vermemişim gördüm gerçek yüzünü. Sevmiyormuş beni
ayrılacaksın sanırım
Zaten ayrıldım
Ama hala yalvarıyor
Ama biraz empati yap sende erkeklerde böyle ihtiyaçlar olabilir
Ne empatisinden bahsediyorsun? Seven bi insan böyle şeyler yapar mı Allah aşkına ya?
ee sebde rahatlatmıyor muşsun onu
Lan canım canım konuşma elimi bile tutmasına izin vermiyorum. O da beni böyle kabul etti çünkü seviyorum dedi ama şu yaptıklarına bak
Sa*lak sa*lak konuşma o yüzden
Opusme bile olmadiysa cocugun canina tak etmis , saygi duy nence
Erkek hormonlari farkli calisir mastürbasyon yalmak ister hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?