Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonra 'Niye hep negatifsin'. Daha boğun özellikle türk kızlarının ne kadar gelenekselliğin gerçekdışılığından kopamamış ve arada kalmış kafada olduklarını uzunca bir yerde anlatmıştım.
Ahan da örnek. Hayat bu kadar didaktik birşey değil bre. Yok böyle birşey, filmlerde falan görürsünüz bu tür zırvaları.
Birini tanıyıp beğendiğinizde ve zamanla ilginiz arttığında, karşılıklı bir kimyanız mecburen oluyor lan, valla bak iki kişi birbirini gayet anlayabiliyor. Kendi kendine gelişiyor bu durum.
Neyin ilanı aşkı? Neyin savunmasız kalması? Kelimelerin dikkatli seçilmesi?
Bu bizim millet ilişkileri bir savaş, bir mücadele olarak görmeyi ne zaman bırakacak?
Hatta en çok sorulan soru da bu 'Bir ilişki için mücadele eder misiniz?', her gördüğümde 'Ne diyorsun mk' diye düşünüyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah ne güzel dedin de bizde delikanlı gibi severiz elhamdülillah, soru yani işte napalım , yoksa kimsenin teklif meklif umrunda değil yani. :-)
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşeyin sade olanını seçerim çok teferruata gerek yok bence hayatımın geri kalanı için yanımda olurmusun dersem anlar heralde :)
16 Yorumla- +1 yıl
Anlar tabiki anlamaz olur mu :-)
- +1 yıl
Bencede anlar ama anlamak istemeyenlerde olur :)
- +1 yıl
Oda onların sorunu napalım :-)
- +1 yıl
Bencede :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için :)
- +1 yıl
Rica ederim :-)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen beni, sana en çok güvenen yerimden kırdın hala toparlanamıyorum içim böyle paramparça o kadar güzel sevmedin ki beni, o kadar güzel değer vermedin ki... şu an sana karşı hissettiklerim bile bir yüzsüzlük belirtisi belki bunu sana hiç söyleyemedim ama ben sana her "Adam" dediğim de içimden çığlık atarak seni seviyorum dedim. Çokça da şükür ettim, yanımda olduğun için. Yanında ki kızı üzme çok sev onu benim seni sevdiğim kay çok sev... Ona bunları hiç söyleyemedim ama şimdi söyledim işte o bilmese de.
11 Yorumla- +1 yıl
Kuzummm Rabbim yardımcın olsun , hayırlı kader yazsın inşallah. Allah büyük üzülme
+1 yılHep bunu düşünmüşümdür ama halâ daha nasıl bie ilanı aşk edilmesini istediğimi bilmiyorum. Çok kararsız kaldım kuzusu 😕
14 Yorumla- +1 yıl
Oyyyy kuzum en güzeli olsun inşallah :-) <3
- +1 yıl
İnşallak öyle olur kuzum 😊❤
- +1 yıl
*inşallah
- +1 yıl
İnşallah :-)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSade ifadelerle yapılmasını isterdim. Önemli olan ikna edebilmek çünkü. Bu da süslü ifadelerle olmaz. Çünkü süslü ifadeler ekseriyetle mübalağa içerir. O da güveni sarsar.
Aşk, çok güçlü bir duygudur. Aşık olduğunda maşukun arzusunu kendi arzuna tercih edersin. Böyle güçlü duygular beslemeyenlerin ağzında aşk kelimesi eğreti duruyor.
"Sana aşık oluyorum ben" diyenler var mesela. Genellikle kızlarda görülür. Daha olmamış da oluyormuş. Egosundan arınmamış bir kişinin sözüdür bu. Yalandır, maksatlıdır. Böyle söyleyene "Git, aşık ol da gel" demek gerekir.22 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılSevdiğimin karşısına geçip ey dilberi rana ey tesadüf-ü müstesna o mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim derdim 😀
33 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :-)
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıluzun zamandır birlikte vakit geçiriyoruz, bunu daha yeni farkettim seninleyken hep mutluyum sanki herşey mükemmelmiş gibi geliyor, sana aşık oldum demiştim. (lise 2 deydim)
Kızın cevabı: Sizin evde ayna yok galiba gerçi olsada seni bu tiple yansıtmaz, cidden bu tiple sana bakacağımı mı zannediyordun, diyerekten güldü o günden beri hiçbir kıza yaklaşmıyorum. yaş26 ,0 sevgili26 Yorumla- +1 yıl
O kıza bu kadar anlam yükleyip diğer kızlardan uzak kalma bence, aşk elbet çalar kapını
- +1 yıl
o günden beri 100 mg misol kullanıyorum haftada 1 psikoloğa gidiyorum nasıl sorunlara yol açtı bilemezsiniz. Otobüste kulaklıkla müzik dinlemekten utanan biri haline gelmiştim. bu o kadar kolay unutulacak birşey değil maalesef. keşke hafızamdan silebilsem
- +1 yıl
aşkın kapımı çalacağını hiç sanmıyorum. tedavinin bu kadar uzun sürmesinin nedeni, ne zaman cesaretimi toplayıp karşı cinse yaklaşmaya çalışsam tipimle ilgili olumsuz şeyler duymamdan kaynaklanıyor. daha 1 kez olsun olumlu birşey duymadım
- +1 yıl
Allah o kızı ıslah etsin diyecek tek söz bu ama , hayatta çok daha büyük yıkımlara uğrayanlar var sevdiği tarafından. nolur düşünme artık geçmişi ve önüne bak lütfen. eminim seni sen olduğun için sevecek çok kız var, sen gönül kapını kapama lütfen
- +1 yıl
benden büyüksünüz :) cüretimi bağışlayın size abla diyeceğim, ablacım maalesef ben o ümidi kaybedeli uzun zaman oluyor. Güzel soru sormuşsunuz iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Tabiki diyebilirsin ablam , nolur olumsuz olma , hayat ne zaman ne getirir belli olmaz , umutlu ol. hayırlı akşamlar ben teşekkür ederim :-)
Azizim, bizde aşk ilan edilmez,
Bir tohumdur, ekilir, filizlenir ve yeşerir
Yeşerdikçe güzelleşir ve işte buna aşk denir.
İmza: Yampirik Başkan
www.kizlarsoruyor.com11 Yorumla- +1 yıl
Maşallah başkanım en güzeli o :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk bana yasak ben hayale tutsak
Sokağında kaybolurum istanbul'un
sağıma soluma bakmadan sigara elinde
yokuş aşağı inerim bir hışımla
gövdesi olurum her bir hayalin
dökerim içimde ne varsa sahilin
aşk bana uzak belkide bana yasak
ben ancak yeni kapı sahilinde kayalıklara gizlenirim gizli gizli izlerim el ele dolaşanları
gözümde bir ufak hüzün köprüsüne çıkar
en uçsuz yerinde dalıp dalıp çıkarım istannu'un113 Yorumla- +1 yıl
Güzel şiir teşekkür ederim
- +1 yıl
Yazım hataları olmus malesef 😕
- +1 yıl
Olsun ben anladım
- +1 yıl
Fenomen olmussun bu arada hayırlı olsun ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim :-)
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
İyi geceler
Aşkını en kısa sürede bulman dileğiyle ☺️ - +1 yıl
Aminnn Allah razı olsun herkes bulsun inşallah, hayırlı geceler :-)
- +1 yıl
Benim umudum yok 😂
- +1 yıl
Allah büyük :-)
- +1 yıl
Umudum küçük 😂
- +1 yıl
Peki madem :-)
- +1 yıl
Zaten öyle bişey yok biliyorsundur artık pek inanmam 😂
Nese kafanı şişirdim iyi geceler
Yüzün hep 🌹Sün - +1 yıl
Estağfurullah iyi geceler teşekkür ederim :-)
+1 yılO an içimden ne gelirse öyle yaparım.. Geç kalmaktan korkarım.. hayatın akışına disaridan plan ile müdahale olmaz.. Heleki böylesi bir konuda!
Samimi olmak muhasebe yapmaktan iyidir😇😉
Temiz bir kalp görürsem kazanmak isterim, karşılığı yoksada çeker giderim110 Yorumla- +1 yıl
Samimiyet herşeyden önemli tabiki :-)
- +1 yıl
İsteyen bara discoya gitsin.. ben daha uhrevi bir yolculuk için istiyorum seni.. Al gel nüfus kağıdını ve ahlakını gibi😇
- +1 yıl
Çok güzel bir ilan olur tabi bu :-)
- +1 yıl
Yok işe yaramıyor😂 bir daha millete hadi içmeye gidek diyeceğim😂😂😂
- +1 yıl
Tövbe tövbe :-)
- +1 yıl
Ben onu gör bak nereye götüreceğimde ne icittirecegim😊
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin inşallah :-)
- +1 yıl
Amiiiiiin
- +1 yıl
Hayırlı olanından, hayırsız sa hiç istemem
- +1 yıl
Öyle tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni önce şöyle çok romantik bir akşam yemeğine çıkarsın. Yemeğimizi yiyelim sonra kalkıp dans edelim. Akabinde masamızın başına kemancılar gelsin ve garson bana 1 bardak ayran getirsin. Ayran kadehinin içinde yüzük olsun. İşte o anda bana hem aşkını ilan etsin hemde evlenme teklif etsin. İkisi birarada olsun çok uzamasın iş :))
15 Yorumla- +1 yıl
Maşallah oda iyiymiş :-)
- +1 yıl
Biraz işgüzarlık yaptım ama temelde konsept güzel değil mi :)
- +1 yıl
Konsept güzel ama ayran alkollü olmasın :-)
- +1 yıl
Tabiii o yüzden şampanyayı ayrana çevirdim :))
- +1 yıl
Iyi oldu :-)
+1 yılgel ömrüme ömür kat
gönlümün tahtına otur
bir ömür benimle mutlu ol21 Yorumla- +1 yıl
Maşallah güzelmiş
Prensiplerim gereği hiçbir insan evladına aşkımı ilan etmem, böyle bir durumun içinde bulursam kendimi karşımdaki salaktan bir an önce uzaklaşırım. Akıl sağlığı, zeka seviyesi yeterli düzeyde olan her insan aşık olup olmadığını anlar. Aradaki hissiyat karşılıklı ise zaten görmemiş gibi ilan-ı aşka gerek olmaz.
Romantizm iyidir hoştur fakat niçin beynimizi bir kase patates püresi ile takas etmiş gibi davranalım?11 Yorumla
+1 yılEli kalem tutar
Ruhum mürekkep olur
Beyaz satılara ruhum dökülür.
Gel bu şairin ilhamı ol
Gecesine gündüz ol.
Aşkım bir dev
Senin içim de pertev.
Demiştim zamanında, artık bir aşk bir duygu yok içimde benim.16 Yorumla- +1 yıl
Sensin içim de pertev
Olucak pordon. - +1 yıl
Anladım ben, kıymet bilmeyen utansın boşver
- +1 yıl
İyi oldu en azından duygularımı öldürmeyi başardım. Ya da başardımı zannediyorum bilmiyorum.
- +1 yıl
Her türlü iyi olmuştur , hayırlı olan olsun inşallah
- +1 yıl
Saolasın abla
- +1 yıl
Sende ablam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ExpzAp2XWUc
hobbbaa =) ben geldimmm :D
dagılın uleeenn21 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin :-)
+1 yılÇok aşık olsam bir sürü şey yapabilirim.. Gerçekten aşkı sevgiyi hakadecek insanı bulmak zor..
https://i.hizliresim.com/LyNR6j.jpg22 Yorumla- +1 yıl
Çok naif bir teklifmiş :-)
- +1 yıl
O fotodakinden istiyorum
Ya kızlar günümüzde çok füturistik hayaller kuruyor
baş edilirmi ki : D90 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşkımı ilan ettigim en ilginç an trafigi kesip arabanın önüne geçtim ve aşkımı bagırarak söyledim çok ilginç ve cesaret işiydi hala nasıl yaptıgıma şaşıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Maşallah güzelmiş
+1 yılDuygularımdan emin olduğumda ellerinden tutarım avuç içlerinden öperim ve ona derim ki seni seviyorum mutluluğum derim 🙈
Böyle birşey olsa12 Yorumla- +1 yıl
Inşallah :-)
- +1 yıl
😇☺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaması için öyle şatafatlı laflara gerek yok bence, bir bakış ve yürekten söylenen bir söz yeter 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :-)
bir baksın gözlerime gülümsesin ben anlarım her şeyi :)
21 Yorumla- +1 yıl
Oyyyyş inşallah kuzu :-)
+1 yılakışına bırakırım ya o an neyi gerektirirse o şekilde hareket ederek ilan ederim.. karşı taraftan da öyle olmasını isterim... bazen hic sözlü ilana bile gerek kalmaz belki bir öpücük bir bakış bir sarilis... oldum olası boyle çıkma teklifi denen şeyi de sevmemisimdir zaten😄 iliski dediğin akışına bırakılarak başlar öyle hadi baslayalim mi denilince değil
00 Yorumla
+1 yılBir sarapcinin şarabı içtiği gibi gazeteye sarılı..
Ulu orta aleni.. ama gizli..15 Yorumla- +1 yıl
Ooo tabir çok ilginç olmuş :-)
- +1 yıl
Öyle ama utanir gizler gazete kağıdına saklar ama aslında alenidir içtiği bilinir.. insan da severken benliğini kaybeder gizlemek ister ama aşk bilinir..
O yüzden ben hep o sarapcinin gazeteye sarip içtiği şarap gibi aşk isterim ulu orta aleni ama gizli.. - +1 yıl
Anladım kuzum anlatmak istediğini, o yüzden dedim ilginçmiş diye. güzel yani tabirin
- +1 yıl
Teşekkür ederim canisi
- +1 yıl
Rica ederim kuzu
+1 yılHareketleri bakışı dokunuşu anlatır.
Her şeyi sözle beyan gerekmez.11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bazen gerek kalmaz
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben ederken kesin adami öldürür ya da sakatlarim ama ederim hani :)))
11 Yorumla- +1 yıl
:-) .
+1 yılNe güzel deginmissin ablacim 😊 içten sevdiğini söylemesi yeterli olurdu
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol kuzum :-)
+1 yılherkesin içinde SENİ SEVİYORUM diye bağırcam ama ne zaman bilmiyorum 😛
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi inşallah :-)
- +1 yıl
😛😎😆
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bilemicegim boyle biri olunca hatirlarim herhalde fikirleri :(
11 Yorumla- +1 yıl
Olur inşallah
+1 yılSabah ezanına kaldıranım olur musun? Açıkcası ben artık kimseye hislerimi açmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaaa o ne güzel ilandır işte, Rabbim nasip etsin inşallah :-)
- +1 yıl
Sen kaldırcan mumine hanim sen😊
+1 yılBilmem.. Ilan-i aşk edilme hayali kurmadim. Gelisiguzel gelisti hersey
13 Yorumla- +1 yıl
Maşallah :-)
- +1 yıl
:) teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :-)
geçerim karşisina dökülürüm abi ne varsa taktik maktik yok doğaçlama, kurmaca yapmacik seylere gerek yok o an ne geçiyorsa icimden affetmem dökerim olmazsada sağlık olsun
20 Yorumla
+1 yılBen etmem. Biri bana etse fena olmazdı. Birşey olacagından değil, ego tatmini sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım :-)
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Benden sonra bir erkegi daha cok sevvvv... ismini beraber koyalim❤
11 Yorumla- +1 yıl
Oda çok güzel bir ilan :-)
+1 yılNasıl söylediğinin hiçbir önemi yok. Yeter ki sevdası gerçek sözleri samimi olsun. Şekile şukula gerek yok 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru :-)
- +1 yıl
😊😊😊
+1 yılBen sevdiğimi sözlerle dolaylı ince yoldan anlattım yüzyüze. İlan etmesine gerek yok o da bana bu şekilde açılsın isterim. Sadece ikimizin arasında bir şifre gibi.
10 Yorumla
+1 yılgerek duymam buna..
bundan sonra benimsin derim..
yeter..23 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Vaov 👍👍👍
- +1 yıl
Vay yavrum vay 😉
+1 yılİlan edemem ama adımın geçtiği cümleler beni etkiliyebilir ya da bir şarkı
10 Yorumla
+1 yılçok büyük bir şey yapmıştım lakin ne diye sorma hepsi mazide gömülü...
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun , sormam tabiki
- +1 yıl
eyvallah...
SENİ SEVİYORUM KIZ diye maçta gol yiyen kaleçiye bağırırçasona. Seslenerek ilan ederdim ( bunu yapaçak... bende henüz yok)
10 YorumlaSadece bilsem yeter. Fazlasında gözüm yok sadece iki kelimeyi duygularıyla perçinleyip söylesin kafi..
10 Yorumla
+1 yılben kendime korkanın çocuğu olmaz dedim gittim direk yanına itiraf ettim itiraf geleceğini biliyordu ama kimden geleceğini bilmiyordu
10 Yorumla
+1 yılGerçek aşklar eskiden di. Zamanla aşka olan inancımı yitirdim. O yüzden İçinden gelerek gerçekten samimi bir şekilde sadece seni seviyorum demesi yeterli.
10 Yorumla
+1 yılbenim ol ve karşılığında sana benim olmayan her ne varsa istediğin var kılayım ne dersin ?
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel
Abartmayı sevmem. İçimden gelenleri söylerim ama hepsini de değil.
10 Yorumla
+1 yılOfff... cok zor bir an ya... heleki karsilik alamaz isen insani yikan anlardan biri...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSadece gözlerime baksın o an ve sevdiğini hissettirsin yeter
10 Yorumla İlan etmem onu kendime aşık ederim. Söyleyen ben olursam ilk temeli benim üzerime kurulur ilişkinin
10 Yorumlaaşk eski bir yalan Addemle havvadan kalan diye bir sarki vardı o aklima geldi birden..😀
10 Yorumla
+1 yılBana açılacak cesareti yok belli. Ben de cesaret çok ama ortada kocaman bir tehlike var? :(
10 Yorumla
+1 yılkarsisina cikar anan anam olaun derim anlar herhalde :D
10 Yorumladirek karsisina cikip soylemistim oyle. suslu cumleler kuramam ben.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sevdiğimle baş başa yemek yer slow dans ederken benimle evlenir misin derim
13 Yorumla- +1 yıl
Allah nasip etsin inşallah
- +1 yıl
Aminnn :-)
bu başlığı görünce çok Duygusuz olduğumu hissettim. aşkımı etkilendiğimi belirterek ilan ederdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. " Müsaitsen ilk başlarda huzur verdiğim ilişkinin sonlarina dogru psikolojini bozmak isterim " derim
20 Yorumla
+1 yılİlanı aşk etmem, o aşkını söylesede ben söylemem garip biriyim :D
10 Yorumla
+1 yılilan etmiyorum genelde sevdikleri oluyor veya eski sevgililerini unutamiyolar.
10 YorumlaYa senin o nick nasıl yaa öyleee.. Telefon numarası gibi
10 YorumlaSen sevdigimi göremeyecek kadar körsen, ben de söylemeyecek kadar gururluyum..
21 Yorumla- +1 yıl
wow
karşı taraftan bir cesaret ışığı alırsam seni seviyorum demem ama hissettiririm bir şekilde
10 YorumlaCok uzun zamandir yanlizim sevmenin kirintilari kaldi icimde sevilmeye girmiyorum bile.
10 Yorumla
+1 yılİlan etmem bakışlarımdan anlamıyorsa zaten kalsın iqsu çift hanelilerle uğraşamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıradan birşey olmaz benimki zira ben sıradan değilim ip uçları nı toplayarak enteresan bir teklif olur ya da değişik bisiler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYagmurun altinda ya da sahilde yururken etmesi cok hos olurdu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç beklemediğim bir anda günlük rutin içinde birdenbire seni seviyorum desin tamamdır
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlan-ı aşk anı! Aşkınızı nasıl ilan edersiniz ya da nasıl ilan edilsin istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler