Selamlar herkese... Akşamınız güzel olsun.
Bir süre sonra aşkını artık dile getirmek ister insan. Ama bunu farklı yollarla ortaya çıkarmanın çabası içine olur.
Eeee peki siz, aşkınızı nasıl ilan edersiniz?

Selamlar herkese... Akşamınız güzel olsun.
Bir süre sonra aşkını artık dile getirmek ister insan. Ama bunu farklı yollarla ortaya çıkarmanın çabası içine olur.
Eeee peki siz, aşkınızı nasıl ilan edersiniz?

Öncelikle yer zaman ve ortamı baştan hazırlamak gerekir. Ben sevdiğimi belli eden biriyim zaten anlar. Bazı sözcükler, cümleler var.
Gibi, yi ki varsın değer verdiğin her insana söylenebilir ancak öyle bir dersin ki sormak zorunda kalır "baksana senin bana karşı sanki farklı bir ilgin var"gibi. Tabi hepimiz farklıyız karşımızdakine de farklı herkes bir olmaz. En güzeli de gözlerdir o gözler öyle bir bakar ki kelimelerin yetersiz kaldığı yerde gözler kalbi anlatır ve yeterli olur🙂
Ona hiçbir fotoğrafında alamayacağı lezzeti alabilecek bir resmini yaptım. (İki saatte yapabileceğim bir resim için tam iki hafta uğraştım ve karakalem de profesyonelim.) bunu onunla yaşdığımız bir resim çizme anısıyla, güzel ve uzun bir yazıyla kendisine yolladım.. Ters tepti.. Doğal olarak o resmine bende aşık oldum, aman Allahım dedim, bir normal fotosuna baktım, birde çizdiğim fotosuna baktım resemen prenses'e dönüştürmüştüm onu ego tavan yapıncada direk iletişimi kesti! Şimdi onu değil de çizdiğim resimde ki o hatunu arıyorum.. Gerçekte olsa öyle biri valla kimseye yar etmezdim.. Neye konumuza gelirsek ve seviyorsa hiçbişe yapma, kibar olma, nazik davranma.. Elinden geldiği kadar sefersuuzzz gibi davarn işin tamam!..
Kadın milletine güven olmaz dostumm, tabi iyileri ve hakedenleri de var ama geneli, kafası bozuk insanlardan hoşlanıyor. Ama cidden çizdiğim resimde ki kadın'a aşık oldum, ona bakarak ben bunu unuttum zaten.. 😁
Ben olduğu gibi söylerim. Hiç lafı dolandırmadan, seviyorsam seviyorum derim. Aşk ilanı yaptım fakat, sevdiğim kişi önce ilan etti. Ardından bende duygularımı söyledim. Şimdi yeni ama iyi giden bir ilişkim var çok şükür..
Amin inşallah 😊🙏 varsa seninde Allah bozmasin. Yoksa Allah en iyi, doğru zamanda harika bir insan ile karşılaştırsın
Eig için çok çok teşekkür etttiiim🙏
Cevap
5Cevap
Evlenme teklifi gibi tören yapacak halimiz yok. Derim ya da uzaktaysa ki genelde öyle yazarım sevdiğimi
Direk aşık oldum ben sana diye ederdim heralde...
Aşığım sana, derim. Dümdüz
Yanii 😃 tutamam içimde
Seni seviyorum diyerek.
Uzun Süredir Yönetimde Yokum, Nasıl Yapacaz? ↗
Bu soruda bazı moderatörler keyfi şikayet kaldırıyor demişsin de kimse keyfi şikayet kaldıramaz. Çünkü moderatörlerin üstünde de bir denetleme mekanizması var yani adminler. Eğer kaldırılan paylaşım şikayet dahilinde ise siteye iade edilmez eğer şikayet dışında yani bir sorun yoksa paylaşım iade edilir alan moderatörünüze başarı puanı düşer hepsi bu kadar.
Biliyorum hala söylüyorum. çünkü bir moda var görüş yazdığım anda kaldırıyorbu bildiğin bilerek yapılmış bir şey. eğer keyif için olmasaydı siteye yazdığım zaman geri bana görüş iade etmezlerdi. eğer kuralları bilmiyorlarsa o zaman mod olmasınlar bir zahmet. bu site kimsenin keyfine göre işlemiyor. zaten benim konuştuğum mod arkadaşlar kendileri diyor puan almak için bazen görüşleri bilerek denetlediğimiz üyeler var diye. herkes kuralları bilmeli ya da kafasına göre hareket etmemeli.
Belki sizde olabilirsiniz takip eden ya da görüşlerimi kaldıran. ama sorun değil zaten kurallara aykırıysa kaldırın zaten. hata yapmışsam hak ederim. ama hata değilse de yönetime yazıyorum zaten.
Eğer öyle bir durum varsa yönetimi bu durumu yaz veya adminlerden birisine yaz söyle bunu yaptığın takdirde o moderatörün zaten moderatörlüğü elinden alınmış Olur veya uyarı yapılır
bir haksızlık varsa yazıyorum tabi ki siteye her zaman. hemen olmasa da geri dönüş yapıyorlar saolsunlar.
Aynen yönetim geç bile olsa dönüş sağlamış oluyor o da yoğunluktan kaynaklı geç dönüş oluyor
Gel ömrüme ömür kat, bir ömür benimle mutlu ol. Böyle güzel olur gibi :D
Takılmalık ilişki aramıyoruz sonuçta :D
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Artık ben aşık olmam bu yüzden no problem hiç sıkıntı endişeye mahal yokk, nett.⭐ 😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Bu şarkı yetmez mi? 😅😂
sen ben işte ne iyiyiz filan derim :)
oda anlar herhalde saf değilse:)
Kadir hoca gibi
https://youtube. com/shorts/dKUlnVC_1MQ? feature=share
Erkeklerin hiç bir şeyi hak etmediğini düşündüğüm için ilan felan etmem.
Hayda 🙄 yaşadıkların olumsuzluklarini genelleme bence
Yaptım bilem ki 😌😌
Hmmm yaptın bile 🙄😝😂
Onun söylemesini beklerim öncelikle, gözlerinin içine bakarak “sana çok aşığım sensiz yapamıyorum” derdim ama nerdee
Daha önce bunu mesaj yoluyla yaptım ama şu an cesaret edebilirsem yüzyüze söylerim
Yazılan güzel bir şiir, söylenen bir şarkı ardından seni seviyorum demek. Bir çok yolu var
Ben direkt soyluyorum. Bir kere reddedilmisligim var hatta 😅
Etmem, etmeye değmez insanoğlu.
Hee evet bak, muhabbet kuşum vardı. Ona aşkımı ilan ediyordum hatırladım şimdi. Bir tek o sevgimi hak ediyordu ☺️🥰
Kendi ağzınla dedin unutma ☺️👍🏼
İlan etmem, Belli ederim. O anlasın 😏
Senden hoşlanıyorum derim geçerim de
Aşka inanmadığım için aşkımı ilan etmem
Ederim doğal şekilde olduğu gibi.
direkt söylerim sana aşığım diye
hic asık olmadık ki ilan edelim
İlan etmem
Seni seviom derim
Ya benimsin kara toprağın desem daha korkutucu ama çekici jxjxjj
Şimariyolar boş ver beaa
Anlar zatem