Esimle kavgaliyim abisi yuzunden napmaliyim?

Kocamla severek evlendik. ailemiz bize karsiydi. evlenmemizi istemiyordu ama sonunda herkes razi geldi ve cok guzel herkesin rizasi ile evlendik. simdi biseneye yakin evliyiz. evliligimizin ilk aylarinda hergun onun abisi ile gorustuk. patronu aslinda ama abisi olarak gordugu biri. ya onlar bize geldi ya biz onlara. ben calisan bir bayanim ve bazen is sonrasi bile gittik onlara. ESIM abisini cok seviyor. ben bu durumdan rahatsiz oldum ve esimle gorustum bunu. zar zor esimi ikna ettim ve gorusmeler azaldi. maddi yonden biraz skisik oldugumuz icin esimde bende genelde evde oturuyoruz. bikac defa esime dedim skiliyorum artik biraz disarda yuruyelim parka gidelim yuruyus yapalim diye hani illa hersey para ile yapilmak zorunda degil. neyse bir iki kere yuruyus yaptik. ara sira yine abisine gittik onun veya onlar bize geldi. asil sorun simdi esim isteyken ben onu aradim guzel seyler soyledim ve isyerinde morali iyi olsun diye neselendirdim. yemekler yaptim evi toparladim. oda telefonda aksam evde kalalim cok yorgunum dedi bende tamam gel bakariz dedim. esimi aksam ikna etmek istiyordum lunaparka gitmek icin. esim aksam eve geldi ve aksam abimler bize gelcek belki cay icmeye dedi. ben sinirlendim ve sen agirlarsin ozaman dedim.
yeter artik dedim, bana sordunmu musaitmiyiz diye basladim ve tartistik. abisi cok iyi bir insan ama
ben esimle evlendigimden belli tek yaptigimiz evde dizi/film izlemek veya abileriyle zaman gecirmek. esim ara sira abisiyle disardada bulustu. guzel yerlere gittiler esim abisi ve 2 cocuklari. simdi 3 gundur konusmuyoruz. esim bana kizgin ben ona. ikimizde adim atmiyoruz. Sizce napmaliyim. dun izinli gunumuz evde hic oldu kavgaliydik. ve bugun yine izinliyiz ikimizde ama yine kavgaliyiz. o adim atsin istiyorum..
Esimle kavgaliyim abisi yuzunden napmaliyim?